Bu erkeklerde "rus" merakı cidden var mı?

Beni niye banlamıyorsun. Lütfen üç hafta yazıver bi. ((((

tamam tamam sustum

ayh jooker da gitmiş ya la

Beni niye banlamıyorsun. Lütfen üç hafta yazıver bi. ((((

Ne inatçısın Mune ya. Bi iyilik istedim.

La havle, banlanmak isteyeni de beni buluyor, birde pazarlık yapıyorsun,3 hafta ceza olmaz, öyle kafadan ceza verilmez, sana en büyük ceza 3 hafta diye istediğin ban, puanların sebebiyle sadece 2 gün

Artık konuya yorum yapılsın, ortada bir konu kaldıysa tabii.

eyvahlar olsun neler dönmüş

konuya dönecek olursak, bence sadece erkeklerde yok. Kendi adıma söyleyim, Ruslardan ziyade İskandinav kızları bebek gibi gram tüy yok kadife gibi ten ipek gibi saçlar upuzun bacaklar. Ben bile hayran hayran bakarım görünce, tanrı o ırklara kıyak geçmiş yapacak bir şey yok ben kendim bakıyorken erkeklerin bakmasını anlamsız bulamam

Ne inatçısın Mune ya. Bi iyilik istedim.

yavrum deli misin saskin misn zorla banlatti kendini hic gulecegim yoktu:)) cevap da yazamiycaksin gerçi ama

neyse konu sahibi konumuza dönecek olursak evet türk erkeği rus kadinina düşkündür, cunku rus kadini biz turk kadinlarinin aksine daha beyaz, daha tuysuz, daha balik etli, daha kadinsi hatlara sahiptir. yine bizim aksimize sarışın ve renkli gozludur bu rus cinsi. üstüne bi de bizde olmayan isve cilve özellikleriyle bunlarin yaninda maalesef ki 1-0 mağlup basladik.

yaşlanınca çabuk sarkiyolarmis-mis.. allasen hangi erkegin umrunda ? biz gencligimizi yasayamiyoz agdadan bakimdan yaslaninca nolucaz kimbilir

Son düzenleyen: Moderatör:

seni tanımıyorum da işin beni mi takip etmek dengesizliğe bak sen nerde ne demişim nerden tanıdın beni takıntıymış arkadaşımla muhabbetime de karışma sazanlık buna deniyor heralde bir kendini tanıt gizli takipçi pasif olmuşun hala ötüosun

işin gücün millete çemkirmek mi hem sana birşey diyen de olmamış ki ?

Son düzenleme:
Sen koyduklarına bebek yüzlü mü diyorsun yani. :26:

Norveeeç nerdesin, bi taş attın çıkaramıyoruz.

ben uyumuştum burası kaırşmış hepiniz ban yemişiniz koyduğun kızlar evet bebek surat ama medeo nun kiler güzel ve seksi bence :) bebek surat değil sanırım ..
bi laf attın zekinin biri bana çemkirmiş iyiki uyumuşum o safla kavga etmemiş oldum

Son düzenleme:

lazer epilasyonla herkes tüysüz kuzum

Son düzenleme:

evlenicek hatuna gelince el degmemiş goncagül istemesini bilirler
ama eglence diyince rus kızı...
ruz kızıylada evlensene yiyosa
senin her türlü fantazine acık fazlasıyla... düşünsene bi fantazi yapıolar rus karısını öldürüyo fantazi bitmeden...
daha öncekiyle bunu demek cok yaptın diye
sonrada namus cinayetine döner

ruslar el sallayın bizim türklere

Güzel olmasına güzeller, boy pos desen o derece, fizik zaten gani gani, trip yapmasını da bilmezler.
Ne yalan söyleyeyim ki erkek olsam Rus sevgilim olsun isterdim.

Evlenipte mutlu olan yok aksine boşananları biliyorum ben türk kadını gibi rus kadın kendini ezdirmez onları aklı erkeğin cüzdanında para bitince veye hevesi bitince by bye

Evlenipte mutlu olan yok aksine boşananları biliyorum ben türk kadını gibi rus kadın kendini ezdirmez onları aklı erkeğin cüzdanında para bitince veye hevesi bitince by bye

Valla bizim kızımız kuzenimle köyle yaşıyor,çok mutlular,iki çocukları var..
Öyle para meraklısı olsaydı ohooo,yani demem o ki herkesi aynı kefeye koymamak lazım.
Bizim ülkemiz de yok mu aklı sadece erkeğin cüzdanın da olan kadınlar? Var.
Genellemeden yazmak en doğrusu.
By bye..

Genel olarak ağızlarında öyle bir merak var. Lakin Benim eşimde kadına karşı aşırı bir ilgi yok. ılımlı romantik erkek resmen.

Neyse.

Ruslara ilgi olsa da çok normal. bakımlılar, kilo almıorlar, genetikleri iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…