- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
Beni niye banlamıyorsun.Geyiğe ve bir kelime bir işlem konusuna devam edecek misiniz? Yok haberiniz olsun konularda geyik yapanları, konu dışına çıkanları listeliyorum da linkleriyle beraber, yarın birgün geyikten küt diye banlandıklarında ama bir kere yazmıştıııım gibi itirazlara linkler cevap olacak çünkü.
Evet, geyikten banlanmak isteyenler yazın, listeye girmeye hak kazanın...
Geyiğe ve bir kelime bir işlem konusuna devam edecek misiniz? Yok haberiniz olsun konularda geyik yapanları, konu dışına çıkanları listeliyorum da linkleriyle beraber, yarın birgün geyikten küt diye banlandıklarında ama bir kere yazmıştıııım gibi itirazlara linkler cevap olacak çünkü.
Evet, geyikten banlanmak isteyenler yazın, listeye girmeye hak kazanın...
Beni niye banlamıyorsun.Lütfen üç hafta yazıver bi. ((((
Ne inatçısın Mune ya. Bi iyilik istedim.
Ne inatçısın Mune ya. Bi iyilik istedim.
Sen Almanya'larda kala kala Türkçeyi unuttun galiba, ikidir murdar yazıyorsun. MUNDAR o, mundar.
Yahu Norwegian sende de bir güzellik takıntısı var, artık buna kanaat getirdim. Bir konuda da güzel elbise giymiş bir kız hakkında böyle konuşmuştun. Yahu kardeşim sen de giy topuklu mudur mini midir neyse, amma dert ettin.
Sen koyduklarına bebek yüzlü mü diyorsun yani. :26:
Norveeeç nerdesin, bi taş attın çıkaramıyoruz.
yavrum deli misin saskin misn zorla banlatti kendini hic gulecegim yoktu:)) cevap da yazamiycaksin gerçi ama
neyse konu sahibi konumuza dönecek olursak evet türk erkeği rus kadinina düşkündür, cunku rus kadini biz turk kadinlarinin aksine daha beyaz, daha tuysuz, daha balik etli, daha kadinsi hatlara sahiptir. yine bizim aksimize sarışın ve renkli gozludur bu rus cinsi. üstüne bi de bizde olmayan isve cilve özellikleriyle bunlarin yaninda maalesef ki 1-0 mağlup basladik.
yaşlanınca çabuk sarkiyolarmis-mis.. allasen hangi erkegin umrunda ? biz gencligimizi yasayamiyoz agdadan bakimdan yaslaninca nolucaz kimbilir
Güzel olmasına güzeller, boy pos desen o derece, fizik zaten gani gani, trip yapmasını da bilmezler.
Ne yalan söyleyeyim ki erkek olsam Rus sevgilim olsun isterdim.
rus erkek bulalım sana şekerim
olmazmı
Evlenipte mutlu olan yok aksine boşananları biliyorum ben türk kadını gibi rus kadın kendini ezdirmez onları aklı erkeğin cüzdanında para bitince veye hevesi bitince by bye
Ay yok istemem
O kadınlardan o erkek çocukları nasıl doğuyor ya da o erkeklerden öyle kız çocukları nasıl oluyor bilemedim ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?