Bu evliliğe devam etmelimiyim

elifnaz86

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
19
3
6
38
Şuan gerçekten ne yapacağımı bilmediğim bi zamadayım.İki yıllık evliyim evliliğimin ilk bir yılında vajinismus sıkıntısı yaşadım eşim bu konuda çok anlayışlıydı ama bi zaman sonra boşanmak istediğini bu şekilde bi evlilik istemediğini söyledi bende son şans istedim bu konuda uzman bi doktora gittim ve cok şükür kurtuldum vajinismustan bu arada tedavi olduğum dönemde eşimden başka bir şehirdeydim işimden dolayı ilk tedavi olduğumda eşim cinsel olarak birlikte olmayı istemiyordu aklında boşanmak vardı bi kaç ay sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı istemeye başladı beni sevdiğini söylemeyen adam sevdiğini söylüyordu özlediğini söylüyordu beni merak ediyordu ilgileniyordu tayinim eşimin yanına çıktı haziran ortalarında geldim o zamandan beri eşimle bir kere beraber olduk istemiyor yine soğuk uzak davraniyor yatakta hiç sarılma diye birşey yok o bi tarafa dönüyor ben bi tarafa dönüyorum evin içinde aynı kanepede bile oturmuyoruz hep uzak soğuk yaklaşsam öpmeye kalksam dur ne yapıyorsun diye kızar hiç hoşlanmaz böyle şeylerden evlendigimizden beri böyle ama ben artık ne yapacağımı bilemiyorum azonce tartistik çocuk istiyorum artık bu durumu düzelt diyorum düzelmez istersen böyle istemiyorsan boşanabilirsin diyor çok iyi biri bi saygısızlığı kötü bi davranışı hiç yok olmadı bugüne kadar, ilgisizligini soğukluğunu çektim kabul ettim ama bu şekilde evlilik olur mu hiç beraber olmadan bunu hangi kadın kabul eder

Çok zoruma gidiyor ben kurtarmaya çalışırken o çok rahat vede ikinci evliliği uğraması gerekirken böyle davranıyor

Evet var demez bence sen üzülme diye açık açık konuşmasını söyleyin mantıklı nedenler sunsun size biterse yine bitsin deyin

Evet var demez bence sen üzülme diye açık açık konuşmasını söyleyin mantıklı nedenler sunsun size biterse yine bitsin deyin
Tek söylediği isteğinin olmadığı ve bunu gayet normal birseymis gibi söylüyor düzelir mi bu durum diyorum hayır diyor

Onun için sorun olmadığını söylüyordu ne olacak birsey olmaz diyordu
Onun için sorun olmadığını söylemesi çok tuhaf... Bundan ala sorun mu olur ya? Evliliğin temelidir bence bu.
Sizi en baştan sevdiğine emin misiniz? Evliliğiniz evlilik gibi değil, bu kadar sıkıntı varken bebek yapmak büyük hata olur bence. Kötü evliliğin bebek ile düzeleceğini zannetmeyin. Bu hatayı çok yapıyorlar.

Açıkça söylemiş bence. Sizi arzulamıyor, arzulamayacağına da emin. Hayatında başkası var mı yok mu kesin konuşmak istemiyorum ama kendinden bu kadar emin olması ve size hiç şans tanımaması biri olabileceğini düşündürttü. Hayatında biri olmasa bile sizi arzulamadığını, dilerseniz boşanabileceğinizi söyleyen bir adamla hala evli kalmayı ister misiniz? Pek tabii sizin kararınız.

Not: Ha bu arada evliliğin düzelmesi için bebek yapan kadınlar genelde hep hayal kırıklığına uğruyor. Eş düzelmediği gibi araları daha da açılıyor ve maalesef olan hem kadına hem de bebeğe oluyor. Bence çocuk yapmayı düşünmeyin, özellikle sırf aranız düzelsin diye. Boşa çaba olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…