Bu evliliğe devam etmelimiyim

bunu hangi kadın kabul eder

siz vajinusmusken boyle evlilik oluyor, adam bekliyor da; adamda bir sikinti varken mi siz sorgulamaya dusuyorsunuz?

elbette ki hicbir yuva dagilmasin, yoluna girsin tez zamanda ama esiniz sizi beklerken iyi, siz beklemeye gelince sorgulayici olmaz... evlilik her konuda karsilikli anlayis-saygi-uyuma dayanir.

tabii ki genc bir kadinsiniz, arzulariniz karsilanmiyorsa olmaz. ben sadece cumle kurulumuna takildigim icin bu sekilde basladim yorumuma.

Bana sanki başkası var gibi geldi evlilikte cinsellik onemli olabilir Ama seven insan hastalık için bosanmaz

Evet dediginiz gibi ben vajinusmusken çok anlayisli davrandı ama ben çözmeye calisiyordum ugrasiyordum istemiyorum demiyordum zaten onda da istek olmadığı için bu kadar uzun sürdü tedavi olmam ama o şuanda istemediğini bu durumun düzelmeyeceğini söylüyor bana bu durum geçici düzelir dese beklerim gerekirse iki yıl beklerim ama bu şekilde devam edecek diyor sorun arzuların karşılanması değil bana sunduğu seçenek kabul edersen bu şekilde devam ederiz diyor düzeltmeye calismiyor defalarca söyledim bi sağlık problemin varsa gidelim doktora olabilir herseyin tedavisi var diye ama onu da kabul etmiyor hiçbir problemim yok diyor

Etmemelisin. Sürekli ağzında bir boşanma lafı var adamın. Niyeti bozmuş ben diyeyim. Hemen duzenini kur ve boşan yoksa cok yıpratıcı olacak ve düzelmeyecek

o vakit aldiginiz kararda yolunuz acik olsun.

Adamın aklı şeyinde. İnsan az biraz anlayışlı olur. Onun hayatında isteklerini, arzularını, karşılayacak tatmin olduğu biri var. Acı ama gerçek.

problemi olduğu açık, canım başkası olsun yada olmasın normal hormanları olan herkes ister ama eşinin libidosu düşük, cinsellik onu çekmiyor. bu sorunu yaşamayan yada çevresinde görmeyen kadınlar hemen eşinin seni adlattığını ileri sürer. ama durum bu değil, ortada ciddi bir sorun var bunu biliyor ama düzeltme çabası yok üstelik utanmadan ortada bir sorun olmadıgını söylüyor.
bak benden sana tavsiye yıllarını bu adamla boşa harcama, gençlik bir daha geri gelmiyor, sonuçta onunla mutsuzsun, bide çocuk mu yapacaksın? tatmin olmayan duygular Allah korusun seni başkalarına iter, ki eşinin hiç bir çabası yok, sorun sadece cinselllikte değil, eşin bu evliliği bitirmiş, bu o kadar açık ki.

Sen sorduğunda evet var biri demesini bekleme .Banada biri var gbi geldi. Çok uzak kalmışsıniz oyuzden senin yerini baskasi ile doldurmuş olabilir. Çok üzüldüm senin adina

Yahu ne cocugu istiyosun? Cok mu mutlusun? Adam senle ayni koltuga bile oturmuyomus!

7 ay önce gayet istekli adamın birdenbire niye libidosu düşsün? Öyle bir durum olsa zaten cinsel problemleri olurdu en başta. BenveUtkum hanımın dediğine katılıyorum, eşi vajinismus problemiyle uğraşırken bekleyememiş, arzularını, libidosunu tatmin edecek başka birisini bulmuş ve eşinden soğumuş. Aldattım da demiyor haksız çıkmamak için, eşinin de ondan soğuması umuduyla boşanmayı bekliyor. Onun dışında söylediklerinize katılıyorum, kesinlikle boşanması gerekiyor. Kendim de belirtmiştim başka bir mesajımda.

Bana sanki başkası var gibi geldi evlilikte cinsellik onemli olabilir Ama seven insan hastalık için bosanmaz
Hastalığı olduğunu kabul etmiyor istemi3yorum diyor bu kadar kolay olmamalı insan hiç
Sen sorduğunda evet var biri demesini bekleme .Banada biri var gbi geldi. Çok uzak kalmışsıniz oyuzden senin yerini baskasi ile doldurmuş olabilir. Çok üzüldüm senin adina
Tabiki var demez ama bana yok gibi geliyor kabul etmiyor ama bi rahatsızlığı var gibi geliyor

Yahu ne cocugu istiyosun? Cok mu mutlusun? Adam senle ayni koltuga bile oturmuyomus!
Çıkmazın içindeyim mantıklı düşenemiyorum inanin kendimden çok onu düşünüyorum yazık diyorum ne yapacak Bu yaştan sonra bi çocuğu olsun istiyorum herzaman fedakâr davrandım ve hep mutsuz oldum ama elimde değil iyi biri onun adına da üzülüyorum

canım belli bir dönem de olabilir, mesela ilk üç sene cinsel hayatın çok güzeldir, ama sonra isteksizlik problemi çıkabilir, sonra düzelebilir. belli olmuyor, çevremde var örnekleri, ama dediğin gibi de olabilir. her türlü sıkıntı. adamın böyle bir sorunu var ve bundan mahçup oluyor değil, benim bir sorunum yok işine gelirse diyor, o nedenle dediğin gibi sorun ne olursa olsun bu adamla ömür geçmez. hele ki çocuk yapma isteiğini hiç anlamıyorum, ben eşimle ciddi hiçbir sorunum yok ben bile korkuyorum ama insanların bunca sorun altında çocuk istemesi o yavrucağa haksızlık. evlilik kurtarmak için çocuk mu yapılır, sadece sizi sevmeyen bir adamı size zincirle bağlarsınız hepsi bu.

kimse için üzülme ayrıca herkesin çocugu olacak diye bir şey yok, onu bu konuda düşünmen bile saçma. adam istemiyorsa zorla kucağına çocuk mu vereceksin. lütfen canım mantıklı düşün, hayat güzel, önüne kim bilir kimler çıkar, bu hayatı hak etmiyorsun. iyi bir insan olması sana haksızlık yaptığı gerçeğini değiştirmiyor. neden mutluluğu elinin tersi ile itip, birde çocuk gibi çok büyük bir sorumluluğun altına giresin ki. hamileyken sana böyle davransa canın 2 kat fazla yanacak, acina aci katacaksın. kangren olmuş kolu kesip atmak lazım.

esin bu durumun duzelmeyecegini soylemis. aradaki sorunlari cozmek icin iki kisi gerekir canim, maalesef yanliz basina cozemezsin. esini bir sekilde ikna etmelisin, edemezsen cocuk dusunmekten ziyade evlilik konusunda ne yapmaniz gerekecegini dusunmelisin bence.
Allah yardimcin olsun.

Canim her çocuk anne banasinin beraber oldugu bur evde buyumek ister eger bosanma gibi bir durum varsa bunu cocuga yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…