Bu evliliğe devam etmelimiyim

Önceki eşinden niye ayrılmış?? Bunu bir araştırın. O eşinden çocuğu var mı? Bunlar size ipucu olabilir.

Başka kötü huyu yok diyorsunuz.Bence o kadar kolay vazgeçmeyin.Biraz daha sabredin.Belki geçici bir

durumdur.Bu arada takibi ihmal etmeyin.Biri var mı yok mu emin olun.Biri varsa zaten bitmiştir.

Ama yoksa denemeye değer.

Herkes baska kadın olablr demis ama cinsel olarak farklı tercihleri olablr veya bi rahatsızlığı... Deşeleyin derim

Bosanmayi dusunen adamdan cocuk yapmayin Allah rizasi icin bencil olmayin, sonra yine pisman olacak olan siz olursunuz

Aklıma hersey geliyor artık ama bundan 7 ay önce cinsel anlamda çok istekliydi sonradan ne oldu bilmiyorum
E baska biri var iste. Cinsellige duskun adam aniden cinsellikten soguyo, bosanalim diyo. Beni aldatiyo musun diye soruyosun ne diyecek evet mi? Gizliden arastir. Telefon dokumu falan al

Siz tedavinizi gecikmeli olarak yaptirmissiniz, eşinizin bu durumu ya hayatında biri vardır, ha cinsel tercihleri farklıdır, yada sizden ayrılmak istiyordur, bu durumda sebep ne olursa olsun tek yol boşanmaktir, olmayan cinsel hayatınızla bir çocuk yapıp, bir çocuğun hayatını mahvetmeyin,(kaldiki bu adamı planlı olarak kullanmaktır) evliliginizi kurtarmak yerine kendi hayatınızı kurtarın, anladığım kadarıyla genç bir kadınsin iz, eşinizi yolun kenarında bırakın ve yolumuza arkanıza bakmadan devam edin, ilerde ben yaptım diye ağlamamak için bosanin, cinsellik olmadan evlilik, hayat olmaz, ama istemeyen birinin üzerine giderseniz herşey daha kötü olur

Bu

Sen evliliği kurtarmaya çalışıyorsun da tek taraflı bir çaba hiç bir zaman sonuç vermez. Boşanma fikri girmiş bi kere kafasına.Ben de yaşadım bu problemleri ama eşim bana hiç böyle şeyler yaşatmadı aksine daha da destek oldu. Bunda başka bişey var canım. Adını koymak istemiyorum ama çıkar kokusu yakında.. Sen de uğraşma boşver, yapmışsın yapman gerekeni zaten, Sorun da kalkmış ortadan. Adam da sevgi yok bana göre. Uğraştıkça yıpranacaksın

adam sizi istemiyor, çocuk yapma sevdası neden? es kaza bi kere birlikte olsanız hamile kalsanız evliliğiniz bi anda müthiş mi olacak?

O esindeb
O eşinden çocuğu yok anlayamadık kafa yapımız uyuyordu diyor başka birşey söylemiyor ağzından laf almak çok zor

Siz bu adami degistiremezsiniz, böyle gider bu.. merak ettim sizinde mi ikinci evliliginiz? Ikinci kez niye evlenmis bu adam madem tik yok?
Ah canim benim su bosanmis adamlarla evleniyoruz, iyi niyetimizin kurbani oluyoruz ne yazik ki. Belli ki adam ilk esinden de bu yüzden bosanmis, kendini hic suclama. Ayni sey benimde basima geldi, neden iki yil sabretmisim cabalamisim diye cok pismanim, bence daha fazla vakit kaybetmeden hemen kac, sepetleyiverin sunu bir an önce, herkese de anlat kardes gibiydik de, bir daha kolay kolay evlenemesin. Zaten iftirayi yapistirir sana hemen bosaninca göreceksin.
Deli oluyorum böyle konular okuyunca. Sizin vajinismus olusunuz adamin isine gelmis resmen, bendede vajinismus vardi ilk zamanlar, adam sizinkinin hesap gayet anlayisli filan, sonrasinda ölümüne kankayiz.

Bosayiverin sunu ya, adam diyoruz bir de söylelerine, agiz aliskanligi iste.

Başkası mı var diye sorunca, cevap olarak zaten hayır yok dicek.
Evet var mı dicek.
Sakın cocuk yapmayın sakın...
Bu şekilde devam etmeniz bence zor...

Benim ilk evliliğim dış görünüş olarak beni ona yakıştırmazlar hatta sen ona fazlasın diyen bile çok ama bu rahatlik nerden geliyor bilmiyorum bende ilk evliliğinin bu yüzden bittiğini düşünüyorum soylemiyor kabul etmiyor ama isteksizlik problemi var

illaki biri var demeyelim.
fakat sizden soğumuş olabilir.
ne istediğini bilmeyen biri olabilir.
duygu gel gitleri yaşıyor olabilir.

illaki biri var demeyelim.
fakat sizden soğumuş olabilir.
ne istediğini bilmeyen biri olabilir.
duygu gel gitleri yaşıyor olabilir.
Daha once vajinismus sıkıntısı yaşarken boşanmak istediğini söylediğinde benden soğuduğunu sarılmak bile istemediğini söyledi sorunu çözdükten sonra değişti sarılıp öpüyordu istekliydi sevdiğini söylüyordu 4 5 ay geçti yine uzak durmaya başladı soğudum demiyor ama istemiyorum isteğim yok diyor

yani sizi sevse soğumaz.çok birbiri ile bağlantılı durum.
kesinlikle aşılmayacak gibiyse bu çok gurur kırıcı bişey istenmemek sevilmemek
bir kadın için zedeleyici bir durum
en azından işler daha kötü olmadan ayrılın derim.

soğudu ısındı diye yıllarınız boşa gidecek,psikolojiniz mahvolacak.isteksizlik değil bence tek sorun.canım karım üzülme bu aralar iyi değilim diyebilir zira.adam işine gelirse diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…