bu evlilik beni oldurecek birgun

Herkes ayri odalarda oturuyor.onun yuzunu gormek bile bana azap veriyor.bugun arsiz,bir de benim yaptigim yemekleri yiyor.

Ayni benim babam... ben 17 yasindayim ve annemin bu adamdan bosanmasini her seyden cok istiyorum. Anlattiklariniz tamamen ayni babamla. Annem bize zarar vermesinden korktugu icin bosanmamis babam dunyanin en dengesiz korkunc adami diyebilirim ama ben biliyorum ki tehditleri sadece blof. Korkutarak beni de sindirmeye calisiyor surekli. Biktim gercekten. Bence oglunuz da benimle ayni seyleri hissediyordur. Bosanin lutfen benim annem bosanmiyor bari siz bosanin eminim oglunuzla cok daha mutlu bir hayatiniz olur

Canim yavrum,benim de oglum 15 yasinda.o da gidecegim ben dedigimde bana hic bosanma demiyor.daha mutlu bir hayati olacagini dusunuyor.allah annenle beni ve siz cocuklarimizi artik bu azaptan kurtarsin

Artik esinizin is yerine gitmediginizi soylemistiniz.
Kendi is yeriniz varken baska yerlerde calismaniza izin verecekmi ?

Canim yavrum,benim de oglum 15 yasinda.o da gidecegim ben dedigimde bana hic bosanma demiyor.daha mutlu bir hayati olacagini dusunuyor.allah annenle beni ve siz cocuklarimizi artik bu azaptan kurtarsin

Amin... babam gibi degil sanki yabanci biriymis gibi. Ayni evde yasamak bile tuhaf geliyor

Ömrünüzden 16 yil bosa harcanmis, keske bu olanlar yasanmasaymis veya siz göz yummasaymissiniz.
Hersey bir yana ama o Cocukta unutulmaz yaralar acmissiniz, cocuklugunu bile yasayamamistir ki o. Allah bilir ne durum da Size tek tavsiyem; okulunuza devam edin hic birsey icin gec degildir. Eliniz para tutsun.. Er veya Gec bu adamdan kurtulun. Bir 16 yiliniz daha bosa harcanmasin. O cocukta bir rahata kavussun.

var ya,kocan anlattıgına göre o kadar ama o kadar çok içiyorki en son sirozdan gidecek ve kendini o senden kurtaracak.(tabii Allah gecinden versin diye ekleyebilirim de istersen).karaciğerini düşünmek bile istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…