Bu evlilik beni tüketiyor..

Duygularımın tercümanı oldunuz. Keşke...
Aslında boşan kurtul demeyi çok isterdim ama demeklede olmuyor çünkü çocuklarınız var ilerde keşke dememek için sabır küpünün dolup taşması gerek ve onu yüreğinden beyninin en ücra köşelerinden de kaldırıp layık olduğu yere attığınızda canınız bundan daha az yanmayacak belki bu seferde başka bir imtihana tabii tutulacaksın eğer bu derde alışığım zar zor götürebilirim derseniz bildiğiniz tanıdığınız sıkıntıyla başedersiniz kimbilir belkide adam düzelmek için çabalar
Kafası dank eder sorumluluklarının farkına varır vs insan olduğunu anlar ve iyi bir eş baba babında güzel bir yuvada yaşar gidersiniz unutmayın gelecekte belki daha zor sınavlardan geçirmek geçerken de ne kendi de. Ödünler vermek zorunda kalabilirsin deme. Şu ki boşanmak demek hayatın geri kalanı güllük gülistanlık olmadığıdır hem anne hem baba olmak demektir Allah'ım zorunu kolaylaştırsın amin

Son düzenleme:
Yazdıklarınızı okuyunca sizin yorgunluğunuzu resmen hissettim. Eşiniz biraz empati kursa zaten kiymetinizi bilirdi. Eşiniz rahatsiz ona da Allah şifa versin sanirim biraz psikolojisini de etkilemiş. Hep aksi ve sizin sözünüzü dinlemeyen biri miydi? İyi düşünün siz bir bayansiniz evlilik ortak bir şey hem çalışma hayati hem ev beraber yürütüyorsunuz ayaklarınız üzerinde duruyorsaniz kendinizi düşünün biraz. Mutsuz aile ortaminda büyüyen çocuklarin da psikolojileri bozuk oluyor. Bir değerlendirme yapmalisiniz.

Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman oldu yazmayalı ama değişen hiçbişey yok. Sadece kabullendim biraz çocuklarla uğraşmaya dalınca. İki buçuk yıllık evliyim. Hiç bitmeyen sorunlarım var. Anlayışsız bir eş. Benden başka herkese değer veren ama beni gram düşünmeyen bir koca kişisi.

Bugünkü konum biraz uzun olabilir. Kusura bakmayın. Eşim yaklaşık iki ay önce bi atak geçirdi ve beyin damarlarında tıkanıklık çıktı. İleri derecede bir durum değil aslında ama dikkatli olmak gerekiyor. Doktor ilaçlarını kullanıp yaşam tarzını değiştirecek ve stresten uzak duracak dedi. Memlekette değiliz. Doğuda bir ilçedeyiz. Öğrendiğimizden beri dikkat etmeye çalışıyorum. Bana zaten çok fazla yardımı yokken hastalığı öğrenince iyice kendini geri çekti.

Hem çalışıyorum hem de 17 aylık ikizlerim var. Burda kimsemiz yok ailelerimiz memlekette. Kendisi her istediğini yaparken, kafasına göre takılırken, herkesin yardımına koşarken, ben en ufak bişey istediğimde hastayım diyor. Sonra ben de bişey deyince sen benim hastalığımı önemsemiyorsun diyor.
Hastalığına fazla sığınmaya başladı. Ağzımı açıp bişey söylesem Sen benim hastalığımı önemsemiyorsun ya unutma Allah büyük bugün benim başıma gelenden daha büyüğü belki senin başına gelir diyor ve bunu sürekli söylüyor. Ben iki aydır sırf o rahat yatsın uykusunu alsın diye ayrı yerde yatırıyorum onu. Çocuklara tek başıma bakıyorum geceleri. Zaten 17 aydır tek bir gece bile uykumu almadım. Hala nasıl böyle konuşabiliyor.

Salı akşamı memelekete kontrole gitti. Gitmeden önce işin hemen biterse hemen gel dedim bizi burda yalnız bırakma dedim. Gitti ve çarşamba günü hemen işi bitti. Bin gel yalnızız burda dedim. Yok burda vakit geçiricem cuma akşamı binerim dedi. Sinirlendim tavır yapmaya başladım. Çünkü burda iki çocukla yalnızım hem de işe gidip geliyorum. O da orda geziyor.
Gider gitmez benimle konuşması değişti zaten. Doğru düzgün konuşmak istemiyor bile. Annemgil var sonra konuşuruz diyor sürekli ama sonra konuştuğu falan da yok.
Bugün tavırlıydım baya. Yanında babası varken yüzüne telefon kapatmışım öyle diyor. Ben böyle bişeyi nasıl yaparmışım. Terbiyesizmişim. Böyle söyleyip o da benim yüzüme tlf kapattı. Sonra da msj atmış; biliyorum anlayışsızsın ahlaksızsın edepsizsin ama ben burdayken yapacağını düşünmemiştim. Yazıklar olsun. İnşallah yaptıklarını misli misli çekersin. Benim hastalığımı önemsemiyorsun allah büyük görelim mevlam neyler.. diye.
Ben artık tükendiğimi hissediyorum. Bu adam yüzünden gözyaşı dökmekten yoruldum...
Bu adam beş para etmez, mesajları da sakla. Hemen ailenin yanına tayin iste veya işi bırak ailenin yanına geç.
Sorumsuz ve terbiyesiz bir adam, sanki kendi kendine çoğaldın da sorumluluk almıyor

Yazdıklarınızı okuyunca sizin yorgunluğunuzu resmen hissettim. Eşiniz biraz empati kursa zaten kiymetinizi bilirdi. Eşiniz rahatsiz ona da Allah şifa versin sanirim biraz psikolojisini de etkilemiş. Hep aksi ve sizin sözünüzü dinlemeyen biri miydi? İyi düşünün siz bir bayansiniz evlilik ortak bir şey hem çalışma hayati hem ev beraber yürütüyorsunuz ayaklarınız üzerinde duruyorsaniz kendinizi düşünün biraz. Mutsuz aile ortaminda büyüyen çocuklarin da psikolojileri bozuk oluyor. Bir değerlendirme yapmalisiniz.
Evet hastalığı psikolojisini etkiledi, evet kullandığı ilaçların da bu şekilde yan etkileri var ama o hep böyleydi evlendiğimizden beri. Çocuklar da var. Düşünüyorum düşünüyorum kendimi çıkmaz bi yolda hissediyorum.

Back
X