• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik beni tüketiyor..

Cunku bosanmak icin evlenmediniz evlilik mucadeledir..Ikizler evliligi cok yipratit cunku zordur. Esinizle tatli dille konusup yardim isteseniz adim atardi eminim..Dedigim gibi ikizlerim cok yaramaz 8 ve 5 calisiyorum esim cok daha yogun gelip yemek yer oynar cocuklarla 1saat ve uyur..Ben gece ev toparlarim uyutup hepsini..hafta sonu da doyasiya gezeriz yer iceriz film izleriz..napalim hayat bu iste..esimden rica edersem.hayatim canim.diye cumle kurarim o da zaten itiraz etmez..
En guzel is cocuklari 1 saat parka giturmesi bence..veya ben cikar 1 saat hava alirim o bakar..
Burda boşan çabuk diyenlerin eşlerinin tüm isleri yaptigini ve her gün cicekle geldigini romantik sarkilarla dans ettigini mi sanıyorsun ?hayat senin karar senin burda gaza gelmeni onermem..
Sizde çalışıyorsunuz herhalde konu sahibi gibi yada eşinizde işsiz çalışmıyor? Bunun tatlı dilimi kalmış yalvarsınmı kaça bölünsün kadın adam görmüyor mu kadın eve ekmek getiren nafakayı kazanan

Eşinizin beddua etmesi çok kotu. Önce bunu halledin tüm hissettiklerini uzun uzun yazın olmadı konuşun. Birisi bana beddua etse bilmiyorum napardim ama modum inanılmaz düşerdi mutsuz olurdum. Böyle hayat geçmez. Eşinize rest çekin. Bebekleriniz çok küçük bence biraz büyüsünler sorunlar halledilmiş olur. Biraz beklemeniz tavsiye ederim cocuklar toparlanana kadar baktınız olmuyor mu. O zaman ciddi ciddi boşanmayı düşünürsünüz
Beddua etse ne olur haksızca etmişse beddua sahibine geri döner niye korkacaksın beddua eden korksun sen korkma doğruysan . Allahı'm görüyor herşeyi kim doğru kim yanlışı yapıyor

hastalığını kullanarak bana vicdan yapıyorsun ya unutma düşmez kalkmaz Allah bir
bana onca çektirmeden sonra gönlümü almak ailenle zaman geçirmek varken
sen hastalığını sadece bana karşı koymak için kullanıp evladını beni yanlız bırakıyorsun ya
Allah büyük unutma

diye yaz gönder
hasta olursa olsun
size gelince hasta o kurnaz

hastalığını kullanarak bana vicdan yapıyorsun ya unutma düşmez kalkmaz Allah bir
bana onca çektirmeden sonra gönlümü almak ailenle zaman geçirmek varken
sen hastalığını sadece bana karşı koymak için kullanıp evladını beni yanlız bırakıyorsun ya
Allah büyük unutma

diye yaz gönder
hasta olursa olsun
size gelince hasta o kurnaz
Ne güzel yazmışsınız tebrik ederim :) kapak olmuş HELÂL olsun

gitsin ahlaklı bırını bulsun oza aman.dıyecek bırşey bulamaıyorum kardeşim.Allah yardımcın olsun hödükle.şimdi boşanırsa da beni hasta halimle bıraktı diye sağa sola nam eder.ve yıne kadın suçlu olur.

Hastalığının arkasına sığınan insanlardan tiksinti geldi.
Benim de damarlarım tıkalı, kanım pıhtılasiyor.
Doktor her an inme, kalp krizi geçirebilirim yada herhangi bir organına giden damarin tıkanabilir ve cümlenin sonu 3 noktaydı.
Ve hamileyim.
Valla eşime hiç bişey yapamıyorum bu konuyu hatta fazla açmıyorum bile, gülüp eğlenip hayatıma bakıyorum.
Hayat zaten kısa eşimle mutlu olmaya bakıyorum.
Eşiniz çok nankör bı insanmış.
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. İnşallah doğumunuzu da sağlıkla yaparsınız. Doktorun eşime söylediği de o zaten. Hastalığını unutup hayatına böyle devam edeceksin dedi ama eşimin işine geldiği için hastalığı sürekli gündemde kullanıyor.

Cunku bosanmak icin evlenmediniz evlilik mucadeledir..Ikizler evliligi cok yipratit cunku zordur. Esinizle tatli dille konusup yardim isteseniz adim atardi eminim..Dedigim gibi ikizlerim cok yaramaz 8 ve 5 calisiyorum esim cok daha yogun gelip yemek yer oynar cocuklarla 1saat ve uyur..Ben gece ev toparlarim uyutup hepsini..hafta sonu da doyasiya gezeriz yer iceriz film izleriz..napalim hayat bu iste..esimden rica edersem.hayatim canim.diye cumle kurarim o da zaten itiraz etmez..
En guzel is cocuklari 1 saat parka giturmesi bence..veya ben cikar 1 saat hava alirim o bakar..
Burda boşan çabuk diyenlerin eşlerinin tüm isleri yaptigini ve her gün cicekle geldigini romantik sarkilarla dans ettigini mi sanıyorsun ?hayat senin karar senin burda gaza gelmeni onermem..
Eşime tatlı dille de söylüyorum ama o da tatlı dille hastayım diyor. Yani bana bi seçenek kalmıyor. Çocukların ikisini birden çıkaramaz ama ben evde bakayım sen de çık bir saat hava al diye de hayatta demez.

gitsin ahlaklı bırını bulsun oza aman.dıyecek bırşey bulamaıyorum kardeşim.Allah yardımcın olsun hödükle.şimdi boşanırsa da beni hasta halimle bıraktı diye sağa sola nam eder.ve yıne kadın suçlu olur.
Yav olsun varsin konu sahibini suclu bilsin kendisi de elalem de kadin kurtulduguna baksin

Olur olmaz, haklı haksız herkesin kendi saçmalıklarına Allahı alet etmesine sinir oluyorum.

Evinin rızkını ailesinin umre ziyaretine vermek de cabası.

Bulmuş seni, farkında cesaretsizliğinin bi de üstüne bahane hastalık çıkmış biniyor tepene.

Evliliğnin başından beri sorunlar vardı da niye çocuk yaptın? Niye bu hayata kendini

mahkum ettin.

Varsa arkanda ailen, maddi gücün ayrılırsın.Yoksa bu adamı çeker, yaşlılığında bu hayatın

getirileriyle uğraşırsın.Allah yardımcın olsun.
Arkamda ailem var. Maddiyat yönünden sıkıntım yok. Gitsem belki de daha güzel bi hayat yaşicam ama hep acaba düzelir mi bugün yarın diye diye gün geçiyorum sadece. Düzelmiceğini bile bile.

Bazilari basedilmez oluyor.hazir cevap olsaniz bile çamura tas atmayayim diyor insan.soylediginiz soz yerine gitmeyecek alakasiz binbir kotu sozlerle geri donecek.bence once beklentilerinizi trip atmadan bir soyleyin.baktiniz cirkefe bagliyor bana saglikliyken hayati dar eden insanin hastaligini cekemem deyip basin tekmeyi.hastalikta saglikta iyi gunde kotu gunde diye evleniyoruz ama bana saglikli ve iyi gunde huzur deger vermeyeni hastayken cekemem.bana ahlaksiz diyecek de ben o alageyige bakacam peh
Aynen öyle asla başedemiyorum. Önce trip atmadan söylüyorum her zaman ama beni pek takmadığı için kafasına eseni yapıyor.

bir insan hasta diye etrafındakilere bunu yapmak zorunda değil. ayrıca size beddua etmesi yenilir yutulur cinsten değil ben eşinizin sizi sevdiğini düşünmüyorum insan sevdiğine benden beter olursun Allah büyük demez. iki evladınız varmış belki evlilik terapistine gidebilirsiniz hemen boşanmak yerine zaten eşinizin ayrıca psikolojik destek alması şart. Allah yardımcınız olsun.

Bence bir mesaj at sen de biliyorum anlayışsız ahlaksız ve şerefsizsin karına edepsiz diyecek kadar ben de senin yerinde olsam ben zamanında ne günah işledim de Allah bana bu hastalığı derdi verdi diye düşünürdüm derdim
Bir müddet sakin kalın mesafe koyup düşünün

Back
X