• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik beni tüketiyor..

Sizin başınıza beteri gelse adam sevinecek gibi...niye hala ısrarla bu bağlılık?

Madem onu hiç umarsamadığınızı düşünüyor, yollayın anası babası baksın bundan sonra.
Ben de öyle düşünüyorum. Başıma bişey gelse sevinecek farkındayım ama kendisi hiç düşünmüyor ben niye böyle oldum diye.

Bence bir mesaj at sen de biliyorum anlayışsız ahlaksız ve şerefsizsin karına edepsiz diyecek kadar ben de senin yerinde olsam ben zamanında ne günah işledim de Allah bana bu hastalığı derdi verdi diye düşünürdüm derdim
Bir müddet sakin kalın mesafe koyup düşünün
Öyle bi mesaj atmadım ama mesafe koydum şuanda. Düşünüyorum. Telefonlarını açmıyorum mesajlarına cevap vermiyorum. Napıcam bilmiyorum. O kadar yorgun hissediyorum ki..

Aynen. İki ay sonra annesini babasını ve iki ablasını umreye gönderecek ve bu bizi maddi konuda ciddi anlamda etkilicek. Ama sesimi çıkarmıyorum itiraz etmiyorum. Bu yüzden mi kıymetsizim???

iyileşmek için sevap işlemeye mi çalışıyor.
önce kendi aile huzurunu bulsun. evinin işini yapan, çocuklara bakıp bir de it gibi çalışan karısını hoş tutsun.
çocuklarına sarılsın, bir parça yükü kendi sırtına alsın.
daha hayırlı.

iyileşmek için sevap işlemeye mi çalışıyor.
önce kendi aile huzurunu bulsun. evinin işini yapan, çocuklara bakıp bir de it gibi çalışan karısını hoş tutsun.
çocuklarına sarılsın, bir parça yükü kendi sırtına alsın.
daha hayırlı.
Aile huzuru umrunda bile değil. Varsa yoksa annesi babası ablaları ve bizim dışımızdaki herkes.

Ya iyice tavrınızı koyun gerçekten düzenlene kadar. Konuşmayın etmeyin yokmuş givi davranın. Ya da ayrılın gitsin. Ne bicim insan bu böyle. Ne derse desin sakın vicdan azabı çekmeyin size acitasyon yapıyor yok hastaymıs da bilmem neymiş de bik bik bik... Zaten size saydığı laflar bile yenilir yutulur cinsten değil hangi insan karısına böyle şeyler der ki!? Siz cok daha iyi bi hayata layıksınız

Sen zaten tek başına hepiniz için çalışıyorsun o olmasada pek birşey değişmeyecek belkide omuzlarından koca bir yük gidecek hastalığını koz olarak kullanması çok çirkin bir eylemdir zamanla ona karşı bütün insani vicdanı duygularını tüketecek sana zerre kadar acıması olmayan ve söz konusu beyefendi kendisi olduğunda el pençe ol ıstiyor ozaman elaleme yaranmak için onlara koşan adam zor zamanında o hep yanında olmak için sizi es geçenler ona gelsin onu kaybetmeye korkmuyorsan bunu uygulamalısın ya gel kocam ol benim yükümü hafiflet bu zor günleri beraber aşalım yada gel bir profesyonel evlilik danışmanına gidelim çünkü tek başına çok yoruldum buna bir çözüm bulmalıyız en azından ikizlerimiz için diye bir alternatif de bulunun kolay gelsin size sizin yerinizde olan bir Anne çalışmamalı zaten 2 küçük çocuk haylaz bir koca ev işi birde iş hayatı kaça bölüneceksiz?
Ona hangi teklifte bulunursam bulunayım kabul etmicek. Ona göre bu evliliğin huzurlu olabilmesi için tek şart; o ne isterse itiraz etmeden anında yapmam ve hiç ses çıkarmamam hiç konuşmamam, ne isterse kabul etmem kendi fikrimi yok saymam, yani kısacası herşey onun isteğine göre olursa hep huzurlu olurmuşuz.

gerçekten hiç mi iyi yönü yok ya? üzülüyorum böyle durumlar da .. böyle bir insanla evlilik 2 çocuk ve bir de çalışmak..
eğer sevmiyorsanız, böyle bir hayat istemiyorsanız ayrılın.. tamam kendisi hasta anlıyorum ama sizin psikolojinizi de kötü etkiliyor..

gerçekten hiç mi iyi yönü yok ya? üzülüyorum böyle durumlar da .. böyle bir insanla evlilik 2 çocuk ve bir de çalışmak..
eğer sevmiyorsanız, böyle bir hayat istemiyorsanız ayrılın.. tamam kendisi hasta anlıyorum ama sizin psikolojinizi de kötü etkiliyor..
İyi yönü hiç yok değil ama yok denecek kadar az. Yaptığı kötü davranışlar da iyileri götürüyor zaten.

sende o öyle beddua ettiğinde seninde yaptıklarını Allah görüyor bana karşı görelim mevlam neyler de canım. ya ben tek çocukla zorlanıyorum çalışırken. sen iki çocukla üstelik 17 aylık en zor zamanları. sen çalışarak aileye destek oluyorsan o da evde destek olmak zorunda. valla kesin ve emin şekilde konuş canım.

sende o öyle beddua ettiğinde seninde yaptıklarını Allah görüyor bana karşı görelim mevlam neyler de canım. ya ben tek çocukla zorlanıyorum çalışırken. sen iki çocukla üstelik 17 aylık en zor zamanları. sen çalışarak aileye destek oluyorsan o da evde destek olmak zorunda. valla kesin ve emin şekilde konuş canım.
Keşke konuşmakla olsa. O kadar sabit düşünceli ki konuşma o anda işe yarar gibi görünse de sonra yine aynı yine aynı...

Ona hangi teklifte bulunursam bulunayım kabul etmicek. Ona göre bu evliliğin huzurlu olabilmesi için tek şart; o ne isterse itiraz etmeden anında yapmam ve hiç ses çıkarmamam hiç konuşmamam, ne isterse kabul etmem kendi fikrimi yok saymam, yani kısacası herşey onun isteğine göre olursa hep huzurlu olurmuşuz.
Öyle bir dünya yok Tek onun hizmeti için doğmadınız karşılıklı olmazsa çekilir mi hayatın zorlukları Çok zor keşke hiç tanımasaydınız bu adam olmayan adam görünürdeki şahsı...

Back
X