Bu evlilik bitmiş

Laflara bak kucuk kiyameti bana yasatma. Bence sorunlu esin bosan gitsin emin ol yanliz kalip kendine olan saygini kaybetmemek bununla kalmaktan iyidir

Çok zoruna gitmemiş Adami yemeğe cagirdigina göre

Zıkkımın kökünü yesin, pislik herif...

Bir de bu işyeri nasıl bir işyeri? Herkes eşli çalışıyor deyince, fabrika filan sandım?

Artik sucsuz yere siddete kufure maruz kalmaktan yoruldum. Durup durup kendimde suc aramaya basliyorum. En sagliklisi bosanmak. Benim git gite psikolojim bozulucak yoksa.
Eşin çift karakterli galiba çok ciddi sorunları var.Akıl sağlığından şüpheliyim.Senide delirtmeden çık git kurtar kendini.

Orada kalmanı gerektirecek ne sebebin var merak ettim.Bir canını almadığı kalmış.

O size tokat atıyor siz yemek siparişi verdiğinizi mi söylüyorsunuz konuşmanız bile şaşırttı beni sen benimsin deyip zorla üstünüze atlaması da apayrı bi olay

Gitmek o kadar kolay olmuyor iste
Boşanmak kolay değil mi açtığıniz konuları okuyun yazık ediyorsunuZ kendinize, bir ara boşanacaktiniz hatta eşinizi bile ihbar edecektiniz bence o zaman gelmemeliydiniz... sizi dövüyor, yanlış hatırlamıyorsam zorla anal iliskiye giriyor, üzerine saldirip resmen tecavüze yelteniyor, kaçakçılık yapiyor sizce boşanmak kolay değil mi?

Bir yorumunuza çok üzüldüm. Cevap vereyim tabiiki seven insan bunları yapamaz sevdiği insana kıyamaz. Bunun suçlusu siz değilsiniz o kimseyi sevemez bu yapıdayken bundan emin olun. Psikolojisi bozuk olabilir ama siz doktor değilsiniz yapacak hiçbir şey yok kendinizi kurtarın.

yuh işin içinde baska bısey olmasın nıe zorluyorsun demenın sonucu büyük kavga olamaz.sen hakaret falan etmedın demı etsende et hakeder pıskopatmı ne

eşiniz normal değil lütfen bu durumdan kurtulun dayak küfür çok büyük şeyler saygı da yok adamda

Evliliğiniz daha kurtulmaz, gerçi evlilik bu değil zaten de. Neyse. Gitmek öyle kolay değil demişsiniz ama çıkmaza girmişsiniz artık, şimdi barışıp unutsanız, en ufak Bi kıvılcım da alevlenir o şiddet, küfür. Birikir içinizde daha da patlar. bence yol uzamadan, değiştirin yolunuzu.

Bu nasıl iş yahu. Nasıl bir fırıldaklık eşinizdeki.
Önce işe gir beraber çalışalım diyo, sonra ana avrat sövüyor, dövüyor, sonra yine sevgi sözcükleri.. Kafayı yemiş.
Hiç 'psikolojisi bozuktur' diyerek yumuşatamıcam. Bildiğin kafayı yemiş adam.

Kaçıp kurtulmak gerek böylesinden

Sen o adama aşıksın degilmi ve onunda sana aşık olduğunu düşünüyorsun ondan birakamiyorsun bebeğin yoksa eğer sakin yapma düzeltmeye çalış ama psikoaga git kendin önce onun yonlendirmeleriyle bazı yerler de kendimi gördüm nasıl bir psikopata baglamissam tebessüm ederek okudum konunu...bir çok iyisiniz sırılsıklam asiksiniz birden böyle berbat oluyorsunuz öyle misiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…