Bu evlilik bitmiş

Tatlim üzgunum ama senjn kocan bir ruh hastasi. Daha 19 yasi dasin yolun basindasin biran önce bosanmani öneriyorum inan ki bu adam asla duzelmycek ve evliliginiz ilerledikce daha kotuye gidecek sen dikkat ette bide pislik herife cocuk fln vermeyesin

Bu sadece kavga değil ki!
Adam vurmuş tokatlamış tartaklamış!
Hazmedilemeyecekler listesinde ilk sıralarda..

Bir süre konuşmayıpç Sakinleşince oturup adam akıllı konuşun.
Boşanmak yaa boşanmamak.

Dayak yemişsiniz ve hala o evdesiniz ve hala yemek geldi mi diyorsunuz????
Eşim bana off dese gücüme gidiyor
Yapmayın böyle yaaaaa

Nerede zorla anal ilişki mi ? Iğrenç berbat bir durum bu

aynen yazıp yazıp barışıyor millet boşa konuşuyor alışmış şiddetli aşka
"Cok konusma" diyen esime karsi buz gibi soguyorum. Dayak yiyip hala cok seviyorum diyorlar. Dayak cennetten cikma mi acaba hakkaten
Bir de evliligimiz mukemmeldi, sevgi doluydu, beni kafasinda tasirdi ama aldatti diyenler var.
Yani sevgi dolu bi evlilik icin aldatilmak ya da dayak lazim galiba. Biz bu kadar sevgi dolamiyoruz

Nerede zorla anal ilişki mi ? Iğrenç berbat bir durum bu
Ya ben bu konu sahibin yazdığına emindim ama şimdi bulamadim, hatta annesine demis oda istemediği şeyleri yapma vs demişti normalde belki hangi üye hatirlamam ama annesiyle ilgili bir konu acmsiti ondan bir süre sonra acmisti o yüzden aklimda kaldi ama şuanda acaba diye düşündüm konularinda yok anlamadım yanlis bir hatırlama varsa özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…