- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.058
- 448
- Konu Sahibi just tonight
-
Ya bak hala ne diyorsun ? Önüne dünyayı yığsa ne olacak şu saatten sonra.Cidden adamın ruh hastası hali sana da sirayet etmiş bence ben seni de pek normal göremedim açıkçası.Insan yalandanda olsa ozur diler,
Eşinizin psikolojik sorunları var mı. Madde manenArkadaslar esimle belki konularimi bilen bilir. Uzun suredir cok iyiydi aramiz, cok mutluyduk. Ne olduysa dun gece oldu.
Esim calistigi yerde calismami istiyormus herkes orda cift olarak calisiyormus hem evde tum gun sıkılıyorsun hemde yanyana oluruz birbirimize vakit ayiririz dedi.
Bende maasi primi nasil caliscagimi isi anlatmasini istedim anlatti.
Sonrada bilmiyorum hayatim dusunmem gerek 1-2 gun dedim. Sonra hala bak oraya girenler cok iyi kazaniyorlar cift olanlar paraya para demeyiz falan filan dedi.
Benim asil meslegim stilistim. Bende tamam dusunucem niye zorluyorsun beni dedim. Sonra agiza alinmicak kufurler etti gozume yuzume kafama tokat atti. Beni dovdu. Sonra agliyordum ayrilcam senden istemiyorum dedi. Bende tamam bitmeli bencede dedim. Bu sefer sen benimsin dedi bana saldirdi birlikte olmaya calisti. Ustumden attim. Bende onun tisortunu yirttim bende ona vurdum altta kalmadim.
Sonra ise gidicekti Allahima, kitabima, ana baci ne kufurler etti ise gitti.
Sonra bende cebimi kapadim o isten gelene kadar eve geldi regliydim sancim vardi. Birde annem rahatsizmis onu ogrendim. Zaten kotuydum kapidan girer girmez bir daha tisortumu yirtarsan senin tum kiyafetlerini keser, gonderirim seni dedi. Muhatap olmadim.
Sonra direk yatti uyudu bende yemek siparis vermisti o geldi yanina gittim yemek siparis geldi dedim gogsume vurdu git uyuyorum dedi.
Suan odamdayim. Dusunuyorum kizlar cok yoruldum. Bence en guzeli bosanmak. Bu adam degismicek. Daha dun kavgadan once sana asigim prensesim ben hic sevmemisim beni asla birakma kucuk kiyameti bana yasatma diyordu..
Bir niye zorluyorsun lafindan bu kadar kavga cikar mi?
Zıkkımın pekini yeseydi ya niye muhattap olup kaldırıyorsun. Daha fazla dayak yemeden boşan bence. İki güzel lafına aldanıp kanma
Burcu ne bu dengesizin
Ona istedigini hemen vermedigin icin bi sekilde canini yakmak istemis ruh hastasi kocan
Ya canım senin esin benimkine benziyor aynı bende onunla birlikte kafayı yedum bide bebek yaptım takiliyoruz iste bir saat liseli aşıklar diğer saat düşman iki insan artik nolucak sonumuz bilmiyorum seni takipteyim yola getirebilirsen haber ver banaKizlar tek tek cevaplayamiyorum. Dun o yemek olayindan sonra salonda uyudum. Sabah kalkmis ise gidicekti ah ayda ah nerdesin sen diye diye ustume orttu.
Sonra ben ise gidiyorum askim cicegim dedi. Bende ne cicegi ya ne aski dun yapmadigin kalmadi simdi bu hal ne dedim yattim geri. Kapiyi saak diye vurdu ise gitti.
Az oncede gunaydin gulum uyandin mi diye mesaj atmis.
Ya kizlar bu adamin derdi ne sizce ne pesinde deli eder insani bu. Gulum cicegim diyor hic bir sey olmamis gibi cildirdim.
Yüzde 98 nedir ya? Hayırdır TÜİK çalışanı mısınız? Küsüratlı atayım da yesinler bari demişsiniz resmen.Canım Allah yardımcın olsun. .şiddet yüzde 60 evlilikte küfür ise yüzde 98 de var maalesef. ..
Boşanmak öyle kolay değil. .neleri neleri yutuyo insan.bu hayatta tek değiliz ki sevdiklerimiz üzülmesin die içimize atıyoruz. .yalnız değilsin
Biraz suyuna git..sen daha sakin ol daha alttan al ama hep değil bi süre. .bi bak bakalım durum nasıl ???
Ya bu erkekler Ada'mı çıkdırtıyo ne desem bilemedim. Bizde de var bir tane. O kadar ileri gitmesek de bazen bir öyle bir böyle oluyorArkadaslar esimle belki konularimi bilen bilir. Uzun suredir cok iyiydi aramiz, cok mutluyduk. Ne olduysa dun gece oldu.
Esim calistigi yerde calismami istiyormus herkes orda cift olarak calisiyormus hem evde tum gun sıkılıyorsun hemde yanyana oluruz birbirimize vakit ayiririz dedi.
Bende maasi primi nasil caliscagimi isi anlatmasini istedim anlatti.
Sonrada bilmiyorum hayatim dusunmem gerek 1-2 gun dedim. Sonra hala bak oraya girenler cok iyi kazaniyorlar cift olanlar paraya para demeyiz falan filan dedi.
Benim asil meslegim stilistim. Bende tamam dusunucem niye zorluyorsun beni dedim. Sonra agiza alinmicak kufurler etti gozume yuzume kafama tokat atti. Beni dovdu. Sonra agliyordum ayrilcam senden istemiyorum dedi. Bende tamam bitmeli bencede dedim. Bu sefer sen benimsin dedi bana saldirdi birlikte olmaya calisti. Ustumden attim. Bende onun tisortunu yirttim bende ona vurdum altta kalmadim.
Sonra ise gidicekti Allahima, kitabima, ana baci ne kufurler etti ise gitti.
Sonra bende cebimi kapadim o isten gelene kadar eve geldi regliydim sancim vardi. Birde annem rahatsizmis onu ogrendim. Zaten kotuydum kapidan girer girmez bir daha tisortumu yirtarsan senin tum kiyafetlerini keser, gonderirim seni dedi. Muhatap olmadim.
Sonra direk yatti uyudu bende yemek siparis vermisti o geldi yanina gittim yemek siparis geldi dedim gogsume vurdu git uyuyorum dedi.
Suan odamdayim. Dusunuyorum kizlar cok yoruldum. Bence en guzeli bosanmak. Bu adam degismicek. Daha dun kavgadan once sana asigim prensesim ben hic sevmemisim beni asla birakma kucuk kiyameti bana yasatma diyordu..
Bir niye zorluyorsun lafindan bu kadar kavga cikar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?