Bu evlilik bitmiş

Ayda ben sana daha öncede dedim ama sen beni ciddiye almadın.

Akli dengesi yerinde olmayabilir mi? Öyleyse başka zararlarda verebilir. Sanki kendini yetersiz hisseden erkeklerdeki sinir hastalığı oluşumu gibi geldi bana

Eşinizin psikolojik sorunları var mı. Madde manen

Burcu ne bu dengesizin

Ona istedigini hemen vermedigin icin bi sekilde canini yakmak istemis ruh hastasi kocan

ALlah düşmanıma vermesin böle koca bu nedir ya, hastalıkmış tükürürüm onun hasta ruhuna ya. Vicdansız herif

konu sahibi sen canına mı susadın
adam da çoklu kişilik bozukluğu mu var nedir
bu adam seni öldürür ceza da almaz heralde

Ya canım senin esin benimkine benziyor aynı bende onunla birlikte kafayı yedum bide bebek yaptım takiliyoruz iste bir saat liseli aşıklar diğer saat düşman iki insan artik nolucak sonumuz bilmiyorum seni takipteyim yola getirebilirsen haber ver bana

Canım Allah yardımcın olsun. .şiddet yüzde 60 evlilikte küfür ise yüzde 98 de var maalesef. ..
Boşanmak öyle kolay değil. .neleri neleri yutuyo insan.bu hayatta tek değiliz ki sevdiklerimiz üzülmesin die içimize atıyoruz. .yalnız değilsin
Biraz suyuna git..sen daha sakin ol daha alttan al ama hep değil bi süre. .bi bak bakalım durum nasıl ???

Yüzde 98 nedir ya? Hayırdır TÜİK çalışanı mısınız? Küsüratlı atayım da yesinler bari demişsiniz resmen.

Ayrıca evet suyuna gitsin. Sonuçta daha kafa göz yarılmamış, bi tarafları kırılmamış. Paşa paşa otursun dayağını yesin.

Valla artık iyice delirdi bu kadınlar, şöyle bir taraf sakat kalmadan, beyin sarsıntısı falan geçirmeden terk etme girişiminde bulunuyorlar, yazık!

Canım sen bir dur bakalım, belki öldürmez. Haa öldürürse öldürsün, kocandır suyuna git biraz!

Esin define peşindeydi
Onu ihbar edeyimmi diye soruyordun konun vardı...
Ben seni de anlamıyorum ayda....

Ya bu erkekler Ada'mı çıkdırtıyo ne desem bilemedim. Bizde de var bir tane. O kadar ileri gitmesek de bazen bir öyle bir böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…