Bu evlilik bitmiş

Bu adam tarihi eser kaçırmıyor muydu? Şikayet etmek istemiştiniz hani boşanma aşamasında. Yanlış mı hatırlıyorum?

sakın sövüp mesajatma aleyhinde kullanır cevap verme o atsın tazmini nafaka alırsın eşyalarınla teerket ve dönme doktor deeilsin iyileşmez canını kurtar

97 doğumluymuşsun yaa küçücüksün daha.... açtığın her konu da birbirinden acaip. Eğer gerçeksen(!) sana tavsiyem buradaki ablalarını dinle, o adamla mutlu olman mümkün değil sakın ola hamile kalayım deme.. gençsin bir işe gir paranı kazan kendini yetiştir biraz olgunlaş önce. Sonra karşına seni sevecek hakedecek biri çıktığında evliliği tekrar düşünürsün. Lütfen kendine yazık etme BOŞAN!

Canım bu evlilik hiç olmamış ki zaten. Bak bu sorunları ne burda ne de tek başına çözemezsin. Çünkü eşin ciddi sorunları olan biri ve sen daha çok gençsin bunlarla mücadele etmek için. Hayatını heba ettirme, ya tedavi olsun eşin ya da sen git kurtar kendini. Kimse için değmez. Allah yardımcın olsun.

Amin. Allah bana yasattiklarini onada yasatsin. Benim aile eksikligimi bile bile bana bunlari yasatti. Hep duzelir diye bekledim dun son damla oldu

Artik hayatima birini almaya cok korkuyorum ayni eve girince degisir diye.

Keske evlenmeseydim melek yuzune aldandim.
çok küçük yaşta evlenmişin tecrübesizlik ama çok gençsin bir insanın içi güzel olup anlaşabilinmeli bu adamdan bir bağın çocuğun yok olsa onu bile hasta edeerdi kurtuluş olarak gör durumu daha iyilere layıksın hayat bidefa canını kurtar ilerlerse şiddet..

Oyle yapicam. Eskiden olsa uzulurdum, aglardim, icim acirdi sinirlenirdim. Suan iyice gercek yuzunu gordugum icin, kurtuldugum icin, memleketime kavuscagim icin ic huzurum var niye bilmiyorum bir ferahlik var.

Doner donmez kursa baslicam haftada 2-3 gun. Arkadaslarim, ailem falan yanimda. Kalintilari elbet kalicak, ama atlaticam..

Benim ne sevgimi, ne sefkatimi, ne guzelligimi, ne emegimi hic haketmiyor. Bu ruh haliyle kimseylede mutlu olamaz. Benim nefret ettigim insanlara ayy onyargilisin sana napti babasi olmus kizin demeleri hele gecen gun ya ben babasiz buyumusum, annem birakmis gitmis evlenmis. Sen elin ahlaksizina aciyorsunda karina niye cehennemi yasatiyorsun?

Bu adamin yaptigi, dedigi hersey aklima geldikce iyice tiksiniyorum. Insan yalandanda olsa ozur diler, hala uykusuzdum sende hak ver sabah beni kovdun evden diyor.

Rabbim herkesi boylelerinden korusun.

Zıkkımın pekini yeseydi ya niye muhattap olup kaldırıyorsun. Daha fazla dayak yemeden boşan bence. İki güzel lafına aldanıp kanma

Çünkü sen durumu normalleştirmişsin.Dayağını yiyip oturuyor musun her seferinde?
Dayağı yiyip siparişin geldi filan diyorsan adam da ee buna dayak koymuyo demek ki hem severim hem döverim kafasına girmiş olabilir.
Hiçbir şey yapamıyorsan ara polisi bağır çağır komşulara git yani.
Ya da diyelim bunların hiçbirini yapamadın sabah erkenden kalk git darp raporu al yani elinde bi belgen olsun dayak yediğine dair.

Daha 2 3 ay önce adamı polise ihbar etmeyi düşünüyorsun şimdi de uzun zamandır iyiydik mutluyduk da böyle böyle oldu diye konu açıyorsun.
Adam ruh hastası adamın geçmisinde kokain var adamın cinsel sorunları var adam bir suçlu aynı zamanda tarihi eser mi ne çalmış sana kötü davranıyor dengesiz manyağın teki.
Bunların bitanesi bile boşanma nedeni senin koca da hepsi var ve sen hala o kadar kolay değil boşanmak diyorsun?
Peki böyle yaşamak daha mı kolay madem öyle 2 tane de çocuk yap bu adamdan hayatını iyice mahvet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…