bu evlilik bitti .

OĞLUNDAN KOPAMAYAN KAYINVALİDE VAKASI.
sorun sende değil,ama sende politik olmayı öğrenceksin zamanla,lütfen sakinleş biraz..
bak burada senin yanındayız.

Biraz fevri davraniyorsunuz sanki.
Beddua etmemeye calisin ve bence elle tutulur bir sebep yoksa hemen bosanmayi düsünmeyin.
Ilk zamanlar zor olurmus. Biraz daha alisma zamani verin birbirinize.
Severek mi evlendiniz, kac senedir tanisiyorsunuz.

Dur arkadaşım beddua etme. Çok öfkelisin şu an belli ama beddua etme. Eşinizle normalde iletişiminiz nasıl?
İletisim sifir cunku insan degil . hep o hakli dinlemez bile . kafasinda kurduklariyla yasar . sen ne desen bostur . yok bana cok cektirdi onun gozumun onunde kopek olusunu gostersin bana rabbim ya baska bisey istemiyorum . beni bu hallere soktu ya . ahhhhh allahm sen buyuksun

beddua etmeyin döner dolaşır sizi bulun sakin olmaya çalış arkadaşım ya sabır çek biraz rahatlamaya çalış

Sakin olun... Cunku esiniz suan sizi sinir etmek icin cabaliyor ve keyif aliyor belli ki.. Keyfini bozun Siz de odada acin muzik soyleyin kitleyin kapinizi da ...

OĞLUNDAN KOPAMAYAN KAYINVALİDE VAKASI.
sorun sende değil,ama sende politik olmayı öğrenceksin zamanla,lütfen sakinleş biraz..
bak burada senin yanındayız.
Benim annem daha birkez olsun saat 8-9 dan sonra aramadi . biz evlat ddegil miyiz ? Bak kv saat 1de aradi oglunu bugun . 10 dk konustular kari kilikli . kopamasin oglundan soksun koynuna baksin bundan sonra

Öyle kolay bitmiyor.
Bunlar nasıl unutulur diye düşündüren çok çirkin şeyler bile geçmişte kalabiliyor.
Kesin konuşma derim.

Sana benden tavsiye kv ne annecim deme.
Anne yeter.. Annecim diye alıştırırsan bir gün cimi atsan kötü olursun.

O senin annen değil. Evliliğini yıpratıcı bir sebep olmasından da belli.
Bu gerçeğin farkında ol.
Yalandan anne deniyor işte bakma sen.
Mesafeni başından korusan basit tepkilerin göze batmaz.
Zaten hep mesafeliydi olarak görülür.

Babana ne gibi bir terbiyesizlik yapmış?
Sen tam olarak ne yaptın ki anlamadım.

Olayı ayrıntılı açıklasan daha sağlıklı yorumlar alırsın..

kuzum bir sakin ol. bir anlık öfkeyle yazıyor beddua ediyorsun. böyle kolay biter mi evlilik?

bir uyu uyan hadi, biraz vakit geçsin. sonra devam et istiyorsan. sahiden sevmiyorsan...

Benim annem daha birkez olsun saat 8-9 dan sonra aramadi . biz evlat ddegil miyiz ? Bak kv saat 1de aradi oglunu bugun . 10 dk konustular kari kilikli . kopamasin oglundan soksun koynuna baksin bundan sonra

haklısın,sinirden bu sekilde konusuyosun farkındayım,biraz sakinleşsen hepimiz omuz vercez sana,bi sakinleş hadi

arkadaşım çok sinirlisin seni anlıyorum haklısında ama sakin olman lazım yani en azından o içerde gamsız gamsız dururken sen kendini hırpalama böle ailenin yanına git bi süre belki ayrı olunca daha sağlıklı bi ieltişime geçer ona neyin ne olduğunu anlatırsınız oda hatasının farkına varır

Bi once actigim konuda neye trip attigimi yazmistim basit bisydi belki atmamaliydim ama yine kopeklik yapmasaydi duzelirdik hemen . ama yok isin icine annesi girince sanki bi saygisizlik yapmisim gibi kuduruyor . naptim annene kufur mu ettim diyorum bogazimi skiyor yapazsin lan zaten diye . ya kendine gel yapmadim zaten diyorum . anlamiyor deli gibi bisey olmus ! Kendisi berber ! Babam trasa geliyim diye aramis doluyum demis . musait olunca ara demis adam da ( asiri mulayim bi adamdir babam ) 3 gundur aramadi cagirmadi trasa bababm beni ariyor kizim unuttumu kocan niye cagirmiyor diyor . gitmis baska yerde tras olmus . oyle utandim ki . ayip degil mi niye oyle yaptin diyorum . senin ailen senin olsun benim ailem benim. Benden uzak durun dedi . onun agzina bi guzel sictirtcam ama bakalim ne zaman

Çok öfkelisin bu öfkeni bedduaya çevirme. .Allahtan herseyin hayırlısı canım. .ağlaman gerekiyorsa ağla acını yaşa ve bitir..bittiyse arkana bile bakma önünde tertemiz bir sayfa var.

Birkere gittim keske dönmeseydim keskeeeeee . su 6 ayda onu da yasadim . gittim geri dönme diye yalvaran annemi birakip döndum bu kopege . smdi surekli telfonda iyim anne yalanlari atiyorum . :'(

canım bende 6 aylık ewlıyım benm kv kb hep arar ne yemek yaptı ne yedin diye akşam sorarlardı eşime ben hiç birini takmadım umursamadım iyi olmaya devam ettim takı paralrn hepsnı aldlar hc bsey demedim şimdi eşim benı kollar oldu dha cok yenisiniz.. biraz daha sabret derim ben... sabır sabır biraz daha evlilik kolay olmadıgı gbi kolayda bitmez... Allah sana hakkında hayırlısını nasip etsin... Bu dönemlerde beddua etme bol bol dua oku ...

Artik dedigi serefsizce laflari kaldiramiyorum . bana aileme . tek aile onda var benimkiler kopek sanki . gebersinler gozumun onunde yasasin acisini gostersin rabbim bana onun acili halini beni bu hale dusurdu bin beter olsun ins
ağlamaya bırak artık karşısında güçlü dur seni zayıf noktandan vurması izin verme ve ezdirme. ..senin yapacağın bundan sonra konuşmayacaksin yemek yapmayı esyasına dahi elini surmeyeceksin. ..yatagini ayıracaksin kanepeye Yatman gerekse bile...öyle olmaz böyle olur diye...durumu kayinvalidene aç araniz iyi ise seni anlayacaktir eşin çocukluk yapıp senden önce varirsa sen hepten kötü olmuş olursun ve kendini ifade ederken kesinlikle kişiliğini ayaklar altına alma özgüven içerisinde anlat..ben ne dediğimi bitmeyecek kadar aptal değilim tarzında yücelt kendini sonuçta eşimi bile olsa kimse babamızın çocuğu değil birsey söylerken düşünerek söylemiyor sa ayibini da senin üzerinden kapatır...Aradan zaman gecsin sonra oturup güzel dille konusursunuz tatlıya bağlanmak gibi ise ayrı gitsin yaaa

Oyle kotuym ki ciglik cigliga bagirasim var kusura bakmayin sinirle yaziyrm hersseyi anlayn bni nlur

Merak ediyorum da o altınları alıp ne yapıyorlar

Artik napicagimi bilmiyorum . kurtarcak yani kalmadi gibi . Allahim affetsin beni dua bile edemiyoru oyle hale getirdiji beni canim oyle yaniyorki . o gamsiz halini gordukce o da aci ceksin istiyorum

Merak ediyorum da o altınları alıp ne yapıyorlar
bana gelıp altın takan ınsanların dugunene gidip altını takmışlar ve balayına bıle gıdemedım:) ama eşimi sevdgım için hep ayakta kaldım suandada zor durumdayz sıkntdayız ne bnm aılem nede onun aılesnden bır yardım yok... ama eşimi sevmesem oda benı sevmese heralde katlanmazdm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…