bu evlilik bitti .

Çok öfkelisin bu öfkeni bedduaya çevirme. .Allahtan herseyin hayırlısı canım. .ağlaman gerekiyorsa ağla acını yaşa ve bitir..bittiyse arkana bile bakma önünde tertemiz bir sayfa var.
İnsallah oyledir :'( cok zor biseymis . cok

Artik napicagimi bilmiyorum . kurtarcak yani kalmadi gibi . Allahim affetsin beni dua bile edemiyoru oyle hale getirdiji beni canim oyle yaniyorki . o gamsiz halini gordukce o da aci ceksin istiyorum
oyle düşünme hatta kalk namz kıl ellerini aç ve dua et aglıcaksan namazda agla...ALLAH duanı geri çevirmez...

Tamam, sakinles. Birak gitsin bu herifi. Ailen de arkanda. Sen kendinden emin misin arkadasim? Eger oyleyse birak yahu, o uzulsun sen degil. Terbiyesizin teki esin. Barisirsiniz demeyecegim bu mesajindan sonra. Ustelik annen de sana geri gitme demis. Bir daha donmezsin bu herife olur biter. Sen kendini sikma. O, ne yaptigini anlayacak. Hic uzulme. Hicbir kotuluk oteki tarafa kalmiyor.

çok ayıp etmiş ki senin o tavrın kayın vvalidene bile olmuş olsaydı görmedi duymadı ama eşinin misillemesi onun kalitesini gösterir bırakın onun ayıbı onda kalsın zararın nersinden dönsen derim hamilede değilsen git uzun süre gelme ki hamileysende gelme sürünsün baktın değişmiyor hakkındaki en hayırlı yola girersin inşallah

Oyle garip oyle adi bi insanki anlamaz ne hatasini ne biseyi anlamaz. Yazik oldu herseye bana umutlaima hayallerime . pislik :'(

Hamile degilimdir insallah ! Bi 10 gune belli olur . tam cocuk olsun dedik bi kac keere korunmadik yazik gunah oyle adama cocukta yapilmaz cocuga yazik.. Ne koca olduki baba olsun . rabbim sen biliyorsun goruyorsun yardim et

Bu kavgalarda sanki tek suçlu eşin deil.. Ailelerin dolduruşunamı geliosunuz ne? O anneme tavır yapma dio, sende babama terbiyesizlik YAPMIŞSIN diosun.. Yani sanki aileleriniz sizi durmadan birbirinize şikayet edip kışkırtıyor.
Birde hem eşine hem ailesine yapmadığın hakaret, ve hayvan yakıştırması kalmadı her cümlende..
Ve en rahatsız edicide, iki lafından biri beddua, çok günah, beddua döner dolanır sahibini bulur.. Hayırlısını iste, Allaha havale et, o kime ne vereceğini bilir, şöyle yap böyle süründür demek bize düşmez dimi?
Yarın barışırsın bunca laftan sonra nasıl cnm cicim diceksin? Biraz sakin ol
Dielimki olmadı ve bitti, olabilir sakince bitir
Eğer eşin bu kadar kötü birisi olsaydı , kollarını kanattığında gidip salonda oturmazdı, biraz dolaş forumu ne adamlar var

Ya ailen arkanda olmasaydı ? herşeyde bi hayır vardır... Üzülme kardeşim
Allah razi olsun . mukemmel bir ailem var . bana herseyi unuturmak icin kendi hayatlarini birakip bana adarlar herseylerini biliyorum. Cok sukur . tesekkr ediyrum iyi ki varsiniz yoksa sakinlesemezdim oda icerde tv izliyor . öluyorum sanki acidan allahmmm

Canim benim, ne kadar kotu olsalar da anneleri. Kesinlikle onlari atip seni tutmazlar. Bak kendimden ornek vereyim sana. Benim esimin annesi babasiyla arasi pek iyi degildir. Onlarin menfaatci olduklarini soyler. Evlendigimiz zamanda bana dedi ki; " Onlari ne yapsan memnun edemezsin, ne kadar uzak durursan o kadar iyi" Keske onu dinleseydim. Ben kimseye onyargiyla yaklasmak istemiyorum dedim. Belki anlasiriz, ben deneyip gormek istiyorum dedim. Nitekim esim hakli cikti. Evliligimizin 2. 3. ayinda ipler koptu kayinvalideyle. Simdi mecbur kalmadikca konusmuyorum. Ustelik evlerimiz bitisik. Bayramdan bayrama, ya da acil durumlarda sadece gidiyorum evlerine. Ben bag
ari koparinca esime annesi kiymetli oldu. Onceleri sitem ederdi "Neden konusmuyorsun, kadin sana yaranmaya calisiyor, daha ne yapsin" falan diye.
Oysa kendisi benim ailemi ne arar ne sorar. Ben basinin etini yersem, sirf dirdir etmeyeyim diye acip iki kelam eder kirk yilda bir. Ne bileyim boyle anlastik sanki. O benim ailemden uzak duruyor, ben onunkinden. Ne o benim ailemi benimsedi ne de ben onunkini. Sorun cikiyor mu? Elbette cikiyor. Cok buyuk olmasa da kavgalarimiz oluyor. Bosanmayi dusundurecek kadar degil ama icimde birikiyor birseyler. Belki birgun sabrim tasacak bilemiyorum.
Sana tavsiyem, eger uzak bi yere tasinma sansiniz yoksa, lutfen mesafeli olun esinizin ailesiyle. Esinizden de surekli ailenizle ilgilenmesini beklemeyin. Cunku ayni seyi onlarda bekliyor hakli olarak.

pitipiti dün de yazacaktim sana vazgecmistim..
olaylari cok abartiyorsun bence
tamam esin gercekten ana kuzusu gibi tavirlar sergiliyor
ama sen bence hic yorum yapmasaydin annesinle konusmasina veya annesi ile herhangi birseye ozaman bukadar büyümiyecekti olaylar.. sen üstüne gittikce esin yanlis algiladi ..
sizin aranizda iletisim problemide var .. daha yeni evlisiniz ondan kaynaklaniyor muhtemelen
sakin olup olaylari disardan gözlemlesen.. insan kendi bir olayin icinde olunca saglikli düsünemiyor cunki
hakkinda hayirlisi olsun

Oyle garip oyle adi bi insanki anlamaz ne hatasini ne biseyi anlamaz. Yazik oldu herseye bana umutlaima hayallerime . pislik :'(
Oyle bir anlayacak ki. Hatta sen cekip gittiginde kafasina dank edecek. Sen hic uzulme. Allah buyuk. Allah planini yapmistir. Sakinles. Sen de muzik ac. Eglenceli muzikler hem de. Misillemeyse misilleme.

Bana tokat atti bende kolunu sktim kanadi . 6 aylik evliyim banyo kapim kirik benim . bir hayvanla yasiyorum evet ! Buyuk konusmiycam olurda barisilirsa ! Sanmiyorum ama , bu onun hayvanliklarini degistirip silemiycek . .

beddua etmeyin döner dolaşır sizi bulun sakin olmaya çalış arkadaşım ya sabır çek biraz rahatlamaya çalış
Erkeklerin en hassas oldukları konu anneleri..birbirinize tam olarak alışamadınız sanırım biraz sabırlı olun deneyin zaten yürümeyecekse yine yürümez

Tesekkur ederim , bende de illlaki suclar vardir ama bugun insanca knsmaya calistim olmadi elini tutup yalvardim sessiz konus diye . ben sessiz ol dedikce kudurdu . illaki bende hataliyim trip yapmaya bilirdim ama sonucu bumu olmaliydi ?

Bana tokat atti bende kolunu sktim kanadi . 6 aylik evliyim banyo kapim kirik benim . bir hayvanla yasiyorum evet ! Buyuk konusmiycam olurda barisilirsa ! Sanmiyorum ama , bu onun hayvanliklarini degistirip silemiycek . .
Istedigin hakareti et. Kimler kimlerin yuzune bakiyor. Sen mi bakamayacaksin? Dunyaya sigmiyorsun su anda, o kadar iyi anliyorum ki.

Ama sabirli ol, bol bol dua et. Arkadaslarin dedigi gibi namaz kil, biliyorsan kuran oku ya da internetten dinle. Rahatlatacaktir.

hakkınızda hayırlısı olsun ama biraz sakinleşmek adına gidip uyumaya çalışın sakin kafayla düşünün ne yapmak istediğinizi ailenizden fikir alarakta onlarla paylaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…