Olmuyor iste 6 aydir deniyorux . bin tane problem yasadik hadi bidaha hadi bidaha diyr diye zor bela 6 ay oldu ama yok daha gitmiyor . gitsede sonu yok .Erkeklerin en hassas oldukları konu anneleri..birbirinize tam olarak alışamadınız sanırım biraz sabırlı olun deneyin zaten yürümeyecekse yine yürümez
Annem biliyor az buz olanlari anlatsam direk cik gel der . babamla abim bana vurdugunu kufrunu en ufak bisey duysalar nlur onun hali bilemiyorum. O yuzden aile me sadece mahkemeye giderken derim . .hakkınızda hayırlısı olsun ama biraz sakinleşmek adına gidip uyumaya çalışın sakin kafayla düşünün ne yapmak istediğinizi ailenizden fikir alarakta onlarla paylaşın
Allah razi olsun . mukemmel bir ailem var . bana herseyi unuturmak icin kendi hayatlarini birakip bana adarlar herseylerini biliyorum. Cok sukur . tesekkr ediyrum iyi ki varsiniz yoksa sakinlesemezdimoda icerde tv izliyor . öluyorum sanki acidan allahmmm
Cok saolsun coook . namaz kilip uyuycam insallahIstedigin hakareti et. Kimler kimlerin yuzune bakiyor. Sen mi bakamayacaksin? Dunyaya sigmiyorsun su anda, o kadar iyi anliyorum ki.
Ama sabirli ol, bol bol dua et. Arkadaslarin dedigi gibi namaz kil, biliyorsan kuran oku ya da internetten dinle. Rahatlatacaktir.
Iyi olur canim. Rahatla biraz. Hic kimse senden degerli degil. O da senin degerini anlayacak emin ol. Uzme daha fazla kendini. Iyi geceler.Cok saolsun coook . namaz kilip uyuycam insallah
Bir süre ayrı kalmakta etkili olabilir..en azından kadının ve annenin yerini bilmesi açısından..malum zor kuruluyor evlilikler belki hatasını anlar.ama asla yapamam bu adamla diyorsanız o başkaOlmuyor iste 6 aydir deniyorux . bin tane problem yasadik hadi bidaha hadi bidaha diyr diye zor bela 6 ay oldu ama yok daha gitmiyor . gitsede sonu yok .
ne kadar ayıp birsey ama sitem etme allah daha fazlasını versin insallah...Böyleleri birsey de demek istemiyorum gece gecebana gelıp altın takan ınsanların dugunene gidip altını takmışlar ve balayına bıle gıdemedım:) ama eşimi sevdgım için hep ayakta kaldım suandada zor durumdayz sıkntdayız ne bnm aılem nede onun aılesnden bır yardım yok... ama eşimi sevmesem oda benı sevmese heralde katlanmazdm..
sitem etmiştim eşime demiştimkihakkımı helal etmıorum diye oda sen kimsinki demişti. sonra anladım ben bu adamı değiştiremem en iyisi polemiğe girmiyim...sonra sabrettım ... ve bı olay oldu akrabaları benı kotuluodu gözümün önünde herkse karsı benı kolladı ozaman gonlmem girdi işte ogunden beri aramz hc bzmn bozulmadı ama ben hep dua ettım dua işe yarıyor....Maddi durum hakkndada hc bzmn sitem etmedim ama bu dönemde yyakınmdakı ınsanların nasıl insanlar oldugunu gördüm ve mesafe koydum... annem bana düşen arsa hakkını bile vermedi... ben eşimle mutlyum gerisi boşşne kadar ayıp birsey ama sitem etme allah daha fazlasını versin insallah...Böyleleri birsey de demek istemiyorum gece gece
Er yada gec .... AyrilacagimBu evlilik bitti demeyin bosuna ,ayrilmayacaginizi aslinda kendiniz de biliyorsunuz.
Bendede var yeni uyeyim korkuyorum ne oldu bi hatam mi var die düşünüyorumArkadaşlar bu hukuksal yazı kırmızı üzerine beyaz yazılmış olan neden sürekli görünüyor.sayfanın altinda sizde de var mı
Himm o zaman genel uyarıdir:))Bendede var yeni uyeyim korkuyorum ne oldu bi hatam mi var die düşünüyorum
Hallolmadi cnku benle konusmuyordu . bende bugun insanca konusup cozelim istedim ama olmadi . cunku annesi nane sordu diye tavir yaptigimi saniyor ! Halbuki ben annesine degil kendisine yaptim tavri . ya ne olursa olsun bunlar yasatilir mi ? 6 ay kabus gibi gecti zaten . ne cicim ayisi . bi bukadar daha cekemiycem galiba. Olmuyor. Ben onun duzelmesini bekleyip omrumu tuketiyorum . insan ollmiycak . ettigi kufurlerden sonra karilik mi yapcam ona . Allahtan korkmaz kuldan utanmaz pislikCanim nane limon sorunu hallolmadi galiba.
Keske sen de uzatmasaydin, o da babana terbiyesizlik yapmasaydi.
Biraz sakinles, sonra ver kararini. Daha her sey cok yeni.
Diger konunda yorum yapmistim, ailesiyle konusmasina karisma, tepki gosterme her sey zaten kendiliginden normale donecek.
İlk aylar o kadar zor gecmisti ki benim de. Kaynanam her Allahin gunu yemek yollardi sanki ben pisiremiyorum gibi, ben de her Allahin gunu bu sebeple kavga cikarirdim. Sonra sonra baktim ben yipraniyorum dedim ne halin varsa gor, ben kendi yemegimi yaparim sen anneninkini ye. Simdi ne diyor esim biliyor musun, annesinden daha guzel yemek yaptigimi soyluyor.
Bu islerde biraz odun vermek lazim canim, evlilik kolay degil. Fazla gurur iyi degil.Biraz dusun.
Allah yardımcın olsun...Bosanmak istedigimi anneme soyledim onada soyledim . pazartesi dava acicaz
bana gelıp altın takan ınsanların dugunene gidip altını takmışlar ve balayına bıle gıdemedım:) ama eşimi sevdgım için hep ayakta kaldım suandada zor durumdayz sıkntdayız ne bnm aılem nede onun aılesnden bır yardım yok... ama eşimi sevmesem oda benı sevmese heralde katlanmazdm..
ailem zaten ogunun aksamını takılanı verdı kınagecesndeki... onlarlada dogalgaz suyu elektrgı açtrdık evlendgm ilk gun dolapta yemek yok dye kayvaldmlere gdıp kahvaltı yaptık(dugun aksamının sabahı) o evdede dugune gden akrblar wardı...utancımı düşünebiliomusunz..ben dolabıma yıyecek alamamıştım 1 kuruş bile vermediler ve 10 mılyar takılmış sanırım... bilezıklerımıde 5 mılyar borc almştı eşim dgun içn oyuzden bozdurdum setım flnda gitti.... şimdide zor durumdayız kmse bızı umursamıyor anlıcagın....Aynı mantıkla sizin akrabalarınız da anne babanızın taktıklarına karşılık getirmişlerdir. Sizin tarafın takılarını da kendi ailenize vermeyi teklif etseydiniz, vazgeçerlerdi kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?