- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Evet işte konu bu ya bana bahsetmedi evlenmeden önce okuyacağını kesinlikle.. bahsetse hala öğrenci biriyle evlenmezdim Yani...Haaa evlendikten sonra okumaya başladı. Peki çalışmıyor muydu evlenmeden once bu insan yani neyine guvenip evlendi ya da sen nasil guvendin nasil geçiminizi sağlıyordunuz?
Hmmmmmm normalde meslegi neki yani hala okumaya devam ediyor galiba 2.universitesi bide bise sorcam döndün mu eve ya da seni aradi mi ailen ne diyorEvet işte konu bu ya bana bahsetmedi evlenmeden önce okuyacağını kesinlikle.. bahsetse hala öğrenci biriyle evlenmezdim Yani...
Okulunu bitir olursa ondan sonra olur derdim...
Evlendikten sonra hep haftada 1 gün felan okuluna giderdi ,sonra bu sene bu ara sıklaştı.. sınav zamanları gider 1 hafta kalırdı..
Ama örgün mimarlık okumaya başladığında çok daha zor olacak, okul iş nasıl idare edecek,part time çalışabilecek,çocuk olursa ben çalıaşmayacağım ,ben hep bunları düşündüm..
Ben evde değilim o eşyalarını toplayacaktı dünden için,babannem hala arabanın evin önünde olduğunu söyledi Yani dün eve gelmemiş galiba. Muhtemelen bugün toplar yada yarın. O yüzden ben hala ailemdeyim, yarın akşam babam bırakacak beni evime..Hmmmmmm normalde meslegi neki yani hala okumaya devam ediyor galiba 2.universitesi bide bise sorcam döndün mu eve ya da seni aradi mi ailen ne diyor
Senin yasin kac peki canımBen evde değilim o eşyalarını toplayacaktı dünden için,babannem hala arabanın evin önünde olduğunu söyledi Yani dün eve gelmemiş galiba. Muhtemelen bugün toplar yada yarın. O yüzden ben hala ailemdeyim, yarın akşam babam bırakacak beni evime..
Aramadı,aramaz da bitti artık,onun sonradan aldığı kararlar ve kontrolsüz öfkesi bitirdi...
Ben böyle ortama çocuk yapmazdım,o da bunu kabul etmedi bitti işte...
Normalde harita teknikeri kendisi.. evlendikten sonra dgs ile mimarlığı okumaya karar verdi..
26.Senin yasin kac peki canım
Sen esyalarini toplamak icin mi döneceksin eve yarin karsilasirsaniz yine didismesin seninle?
Yaninda bence biri olsun cunku kavgalasarak ayrılmışsin evden
Üzülüyorum boyle evlilikler sallaniyor.anlamadim insanlar mi değişti evlilikler mi bende eşimle kusum mesela ve adım atmam kesinlikle. Moralim bozuk
Evet eve gelirse ve sana sataşırsa muhatap olma yani tahrik olma kavga etmeye çalışırsa seninle . Yorumlarda okudum aile terapistine gitmeyi de kabul etmemis sanırım26.
Ben kalmak İçin gitcem boşanma aşamasına kadar..
Sonra da eşyalarını boşaltırlar heralde zaten..
Benim ailemin evi zaten,o eşyalarını kıyafetlerini toplayıp giderse kalırım ben bir süre..
Evet.. siz başta benim haksız olduğumu söylemiştiniz galiba.. ben tamamen haklıyım demiyorum zaten,haksız olduğum çok nokta var ama bu aşamada olmamızda onun etkisi daha fazla...Evet eve gelirse ve sana sataşırsa muhatap olma yani tahrik olma kavga etmeye çalışırsa seninle . Yorumlarda okudum aile terapistine gitmeyi de kabul etmemis sanırım
Evet. Sunun icin,ben zannettim ki siz cocuk istemiyorsunuz 2 sene sonra yapalim demissiniz 2 sene bitince yine istememissiniz ama ona söylememişsiniz eski konunuzu gördüm çünkü yani sunun icin haksiz buldum net konuşmamışsınız diye kendisiyle agustos ayinda bir.konu acmistiniz ondan sonra gerilim olmus bu kadar uzamayabilirdiniz kestirip atabilirdinizEvet.. siz başta benim haksız olduğumu söylemiştiniz galiba.. ben tamamen haklıyım demiyorum zaten,haksız olduğum çok nokta var ama bu aşamada olmamızda onun etkisi daha fazla...
Ben her şeyi sundum terapist,biraz zaman,okulu bitince çocuk yapmayı teklif ettim .. hiçbirini kabul etmedi..
Evet. Sunun icin,ben zannettim ki siz cocuk istemiyorsunuz 2 sene sonra yapalim demissiniz 2 sene bitince yine istememissiniz ama ona söylememişsiniz eski konunuzu gördüm çünkü yani sunun icin haksiz buldum net konuşmamışsınız diye kendisiyle agustos ayinda bir.konu acmistiniz ondan sonra gerilim olmus bu kadar uzamayabilirdiniz kestirip atabilirdiniz
O kendince haklı
Simdi 2 sene olmus geliyor eee yapmicazmi cocuk falan diyor ama siz soyleyemiyorsunuz durumuo.soyleyemiyorum yazmissiniz orda aslında cok cesur davranmalıydınız ama.kendisinin sacma sapan camdam asagi atlarim vs vs demeleri sizin giyiminiz icin oldukca sacma ve bu kadar neden sinirli?
Cocuk konusu harici de sinirlimi
Ben mesela.cocuk konusu harici sinirli degilim
Benimde esimde problem çıkmıştı
Ilacini icmiyordu vs bende kavga etmistim yani
Sonralari sustum umursamadim kendisi bana asilama yaptiralimmi dedi yaptırdık tutmadı
Bana subat ayinda yine asilama dedi mesela istemiyorum tup bebek yaptiralim dedim erkekler tup bebege öcü gozuyle bakiyor herhalde yok belki.dogal yoldan olur bilmemne dedi simdi mayis ayinda yaptiralim diye kararlaştırdık bende cok sinir oluyordum esime onun vurdumduymaz oldugunu düşünüyordum bu insani cok üzüyor
Cok haklısın bu konudaAnnesi babası ne derse onu yapan biri.. bana hep annem gibi biri olsan senle çok güzel geçinirdik der..
Ben de beni başta tanıyordun,başta da annen gibi olmadığımı fark ettin,o zamana bunu sorun yapmadın şimdi neden bana böyle bir lafla geliyorsun dedim..
Annesi babasına itaat eden biri,ben öyle biri olmadığım İçin kendi fikirlerimi belirtip,bana doğru gelen şeyleri yaptığım İçin hazmedemiyor.. ona göre her konuda onu dinlemeli,o ne derse ona uymalıyım..
ama onun İçin geçerli değil bu ..
Geçen bana diyor ki Sakarya ya gideceğim diyor neden dedim,arabayı başa baş bir arabayla takas Etcem diyor.. bana bu konuda bile danışmak yok,ne dersin sence olur mu ,beğendin mi ,gidiyim mi sence diye benim hiç fikrimi soran yok.. o böyle olunca ben de ona danışmıyorum bazı konuları sonra başlıyor kavga.. dediniz ya neden sinirli kendi yaptığını ona yapınca hazmedemiyor..
İyi akşamlar hanımlar..
Bu defa bitti...
Dün son kozlarımızı paylaştık..
Beni iş yerime almaya geldi,ve eve dönüyorduk.. yolda giderken afedersiniz birlikte olmak istediğini söyledi,ben de “tamam ama geri çekilme yöntemiyle dedim.. (ben korunuyorum,ama ona rağmen içe boşalma durumundan çok korkuyorum,korunduğumu kendisi bilmiyor)..
Açtı ağzını yumdu gözünü.. avazının çıktığı kadar bağırıyor “lan ben çocuğum da olsun istiyorum,böyle nasıl çocuk oluur” diye.. ben ılımlı şekilde “bağırma,sana olmayalım mı dedim,sadece o aşamaya gelmesin iş dedim diyorum.. gayet sessiz,sakin ses tonuyla.. avazı çıktığı kadar bağırıp,dar sokaklarda o kadar süratli gidiyor ki ilk defa yaptığı bir şey değil bu..benim hayatımı da başka hayatları da tehlikeye atıyor..
Eve çıktık, senin okulun olduğu sürece ve bu öfke kontrol problemin olduğu sürece ben çocuk istemiyorum dedim.. o zaman ben ayrılırım dedi,emin misin dedim ayrılırım dedi.. tamam dedim,babanları arayacağım gelsin konuşalım,aradım,babası da nazlana nazlana biz ne yapalım diyor.. sonra oğulları anam babam senin oyuncağın mı ayağına gelsinler diyor.. bu nasıl bir şey ya aile büyükleri araya girip düzeltmeye çalışmaz mı zaten normalde..
Neyse geldiler,her şey konuşuldu.. okulundan bahsettim,nasıl geçineceğimizden bahsettim.. sadece Ankara İçin tercih yapacağım dedi,ama öyle bile okurken geçinmek çok zor ki,hadi onu geçtim..
Kıyafetim yüzünden camdan atlamaya kalktığını,ele güne rezil ettiğini,herhangi bir tartışmada saçını başını yolup kafasını yumrukladığını.. vs anlattım.. böyle bir aile ortamına çocuğun nasıl düşünülebileceğini söyledim.. babasının dediği laf “ o çocuğu olmadığı İçin öyle davranıyo,çocuğu olunca düzelir.. ben neye güvenebilirim dedim,kendisine zarar veren biri kalkıp ilerde bana da verebilir dedim...
Yani oğullarına kalkıp ta nasıl iş bu yaptıkların diyemediler..
Sonra kendisi okulumu bırakmam ben ayrılıyorsan ayrıl,ama Ankara İçi yazarım dedi... bu evliliği hiçe saydı burda..
Sonra dedim ki madem öyle birlikte terapiste gidelim dedim,bu evliliği kurtarmaya çalışalım dedim.. anası babası ordan deli doktoruna gidecek kadar nesi var diyorlar,onun yanında...
Arayı düzeltmeye çalışmak yerine.. sonra oğulları ben deli miyim ki psikoloğa gideyim diyor..
Sonra dedim ki öyle mi o zaman kendi kendini törpüle.. öfkeni yenmeye,olaylara sakinlikle yaklaşmaya çalış,çaba harcadığını gördüğüm ve sendeki değişimi hissettiğimde ben zaten çocuk düşünürüm dedim,buna da “ben kimsenin gözetimi altında olamam,sen beni göz hapsine mi alacan yani” dedi.. bunu da kabul etmedi ve ayrılığı seçti...
Ben elimden geleni yaptığımı sanıyorum...
Annesi babası kalktı gittiler,kendisi ben eşyalarımı toplayıp yarın gelirim dedi.. o odada uyudu,ben salonda .. sabah kalktı gitti işe,ben de iş çıkışı annemlere geldim ki ,o eşyalarını toplarken karşılaşmak istemedim...
Şimdi babannemleri aradım,araba hala evin önündeymiş,ayakkabısı da kapının önünde değilmiş,evde değil Yani.. annesigildedir muhtemelen.. bugün onu görmemek için gitmemiştim halbuki..
İçim paramparça,kalbim yaralı..
Üzgünüm,gözyaşlarım içime akıyor..
Ne yapayım bu süreçte,nasıl daha iyi hissedebilirim .. Allah razı olsun okuyanlardan..
Bosanınca pekı hemen nasıl cocuk sahibi olacak, arkadan birileri mı kovalıyor bu adamı.
Birde sız kısasa kısas OLdugu ıcın mı bebek olunca calısmayacagım diyorsunuz yoksa calısmayı hakketten dusunmuyormusunuz bu evlılık ıcın soruyorum
Doğurganlık dönemimdeydim,ekstra korunmaktan ziyade geri çekilmesini istedim ...İlişkiniz gerçekten çok saçma bir hal aldı,taaa geçen seneden beri konularını hatırlıyorum adam okula başladı diye demediğini bırakmamıştın.
Evet bu durumda çocuk düşünülmez çünkü ikiniz de iyi değilsiniz.
Cinsellik konuşuyorsunuz madem pazarlık yapmak nedir korunuyorsun zaten daha niye adamı sinirlendirmeye uğraşıyorsun? Ya bir kadın çocuk istemiyorsa yapmaz bu kadar basit.
Bu konuyu buralara getirmeniz şaşırtıcı bir durum.
Dediğiniz gibi kolay değil ya...Bu adam iki gün ailesinde kalır 3. gün hicbirsey olmamış gibi çıkar eve gelir ,sen boşanma işlemlerini baslatincaya kadar o hiçbir adım atmaz...8.gun de "ben bu gün çocuk yapmak istiyorum" der başa sararsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?