Bu evlilik bu defa bitti...

Ben de baktım.
Kız da normal değil.
Ayda 2 kez evde büyük kavga çıkıyor nerdeyse.
İstanbulu hiç görmedim diye adama trip atmış.
Adam partime calısıyr,2 gün izin al okul için 5 gün alıyorsun ya demiş
Okulla gezmeyi karsılastırıyr saka gibi.

Aileleri üzmek de değil mesele. Yetişkin bir insan kocasıyla olan problemini anne babaaının çözmesini beklemez. Kocası onu dinlemiyormuş yok ailesine yalan yanlış anlatırmış. Bunlar bahane olamaz. Yetişkin insanlar böyle davranmamalı. Hele araba kullanırken sex planlamak ve korunma yöntemi konusunda kavga etmek

Çünkü sevmeden evlenmiş, evlenmeden önce surekli ilgi gösteren adam gidince tutunacak birseyi kalmamış, iki tarafta hatali, biri sevmiyor diğeri sevilmediğini biliyor buna ragmen evleniyorlar. Arada sağlıklı bir iletisim yok, daha kazanılmasi muallak ve çok zor olan bir dgs sınavı var onun üzerinden plan yapılıyor,kavga ediliyor, birde oturmamis bir evliliğe ısrarlı çocuk istediği, nereden tutsan elde kalır bu evlilik ..

Evet ama kız tavırlarından anlasıldığı üzre evlilik içinde adamı sevmeye başlamış. Adam da belki kaçan kovalanır taktiği yaptı böylelikle kızın kendisini sevdiğini de gördü. Basta kaçan kendisi kovalayan kocaaıyken şimdi kaçan kocası kovalayan kendisi olunca dayanamamaya basladı. Bunlar yüzyüze açık açık konuşulup düzeltilebiliyorsa düzeltilmeli bence. Açık açık konusarak tatlı dille düzeltilebilecek konular gibi geldi bana tabi yanılıyor da olabilirim sonuçta yasayan konu sahibi.

daha hamilelikte basliyor masraflar. esinizle aciktan okumasi konusunda konustunuz mu hic
Kendisi açıktan okusun tek kelime etmem.. ben bunları düşündüm işte hep,okumasına neden karşı çıkıyorsun oldu. Bana hiçbir güvence veremiyor ben neye dayanarak çocuk düşünürüm.. mimarlık okumak istediği için örgünden okumam zorunda, açıkta mimarlık yok..
Ben ona 2020 de KPSS hazırlanıp birlikte atanalım da dedim,ben KPSS den o puanı alamam dedi onu da kestirip attı..

senin tek yapacağın bu saatten sonra ailenin evinde kalmak eğerki danışmana gitmeyi kabul eder o zaman bu evliliğe şans verin yok kabul etmiyor boşanın çünkü ikinizinde yardım almaya ihtiyacı var

Hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun insallah. Kuskusuz kim ister ki boyle olsun,ama hayat bizi bazen bu noktaya getiriyor,hepimizin hatalari var onemli olan kabullenip uzerinde durmak.

senin tek yapacağın bu saatten sonra ailenin evinde kalmak eğerki danışmana gitmeyi kabul eder o zaman bu evliliğe şans verin yok kabul etmiyor boşanın çünkü ikinizinde yardım almaya ihtiyacı var
Ben kendi evine gideceğim.. ailesinin geldiği gün eşyalarımı toplayıp yarın gelirim demişti.. bugün de burda kalacağım,yarın pazar muhtemelen gelir eşyalarını alıp gider.. yalnız kalmak istiyorum aslında..

Ev senin babanındı konuları karıştırmıyosam alsın eşyalarını gitsin sizde tek başınıza kimseden etkilenmeden düşünün ev onsuz nasıl bi onu hissedin tedaviyi kabul edersen bu evin kapısı sana açık deyin ona sorunun sadece onda değil ikinizinde yardıma ihtiyacı olduğunu söyleyin ki gurur yapmasın

Beni dinleyen,evet endişelerinde haklısın, okulum bitsin çocuğu ondan sonraya bırakalım diyen,veya tekrar okul okumak değil de KPSS hazırlanıp direkt memur olarak atanmayı deneyim diyen biri olsa tabi ki desteklerim..

Kesinleşmeden değil,o yola girip bir de çocuğumuz varken sıkıntı çekmek daha zor olurdu galiba. Belki biraz detaylı düşünüyorum ama,ikimiz olsak tek çocuk istemese her yerde doyururum karnımı.. ama bir de çocuk takmak peşimize bir de ona yetememek çok daha zor olur..

Ben onu baştan beri dedim gurur yapacağı bir şey yok ki birlikte gidelim dedim.. sen yalnız gideceksin demedim.. ben tekrar bir adım atmayı ona yazıp çizmeyi düşünmüyorum hiçbir şekilde.. çünkü siz bilmiyorsunuz bu hayatı birlikte biz yaşadık,ama ben de çok yıprandım..

Tabiki de ona artık bişey yazmıyacak talepte bulunmuyacaksınız çok haklısınız şu konumda ben be zaman sizin kapınıza barışmak için bi adım atar gelirse eğer sende onu seviyosan bu talepte bulun dedim

Valla bosanin veya bosanmayin ben baska bir yere takildim Arabada kavga ediyorsunuz ve adam dar sokaklarda bile hizla gidiyor ofkesinden diyorsunuz Gecen ayse armanın eski bir röportajını okudum Bir aile birkac yil arayla iki kizini da trafik kazasinda kaybediyor O anneyle yapilan bir röportaj
Allah askina esinizle yolda kavga etmeyin Hiz yaparsa polisi arayacaginizi soyleyin hatta arayin

Ya peki nasil geciniyorsunuz ?

Ya peki nasil geciniyorsunuz ?
Şuan 2yıllık bölüm okuduğu İçin o kadar önemli değildi,1-2 derse gitti haftada 1-2 gün.sınavlarına girdi..
Ben önümüzdeki süreçten bahsediyordum...
Örgünden okumaya başladığında her derse devam zorunluluğu var ve yarım gün okulda olan biri part time çalışabilir... ben bu konulara binaen yazmıştım..
Şuan tam gün çalışıyor ben okulunu tamamladığı zamandan bahsettim..

Anladim. Parttime isle buyutcek yani cocugu ? Oyy oyy. Hayirlisi olsun.

E adamin altinda tas ustunde degnek mi varmis? Durmasaymis bosansaymis. Kim kimin hayatini karartabilir bu devirde? Memnun olmayan adam bosanirdi hadi gule gule demek cok zor degil.
E herhalde yani. Ama konu sahibi de memnun degildi 2side bosanmadi yani uzadikca kavgalarda artmis benim anladığım kadarıyla yoksa kimse kimseye katlanmiyor bu devirde yani dedigin gibi

Haaa evlendikten sonra okumaya başladı. Peki çalışmıyor muydu evlenmeden once bu insan yani neyine guvenip evlendi ya da sen nasil guvendin nasil geçiminizi sağlıyordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…