- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Doğurganlık dönemimdeydim,ekstra korunmaktan ziyade geri çekilmesini istedim ...
Ne pazarlığı? Hapa rağmen hamile kalanlar var.. hiçbir yöntem %100 korumuyor...
Hiç birlikte olmayalım mı dedim bu ani tepkileri hak edecek... sinirlendiriyormuşum... işe bak...
Valla 4 sene korundum hamile kalmadım. Hapa rağmen hamile kalan yok da düzensiz alındığında risk oluyor yoksa haplar gayet koruyor. He güvenmiyorsan sağlık ocakları 3 aylık iğne yapıyor %99 koruyor doğum yaptığımdan beri böyle korunuyorum.
Hiç bence endişelenecek ve bu mevzulara girecek bir durum yok.
Çok incr detaylı düşündüğünüzden böyle oluyor. İkiniz de fevri davranıyorsunuz eşiniİn davranışları da birçok erkeğin sinirlendiğinde yaptığı şeyler benim eşim de sinirlendiği zaman hızlı kullanıyor arabayı ama sakinken de melek gibi insan.
Buna göre değerlendirmeyin.
Bence ikinizin de bir aile terapistine yada paikiatriste gitmenizde fayda var o zaman daha mantıklı bakabilirsiniz ilişkinize.
Bu ayrılmak için sebep değil.
İkiniz de birbirinize.karşı daha ılınlı olun ve empati yapın.
Ben korunuyorum zaten .. riskin yüksek olduğu bir gündü ,hapa güvenemedim öyle bir şey sundum.. avazı çıktığı kadar bağırmaya,agresif hareketlere başladı..Eski konularınızı bilmiyorum, bakmaya çalıştım fakat sorun var sanırım görünmüyorlar,o yüzden sadece bu olaya bakarak yorum yaparsam, birlikte olmak istediğini söyleyince, geri çekilme yöntemi ile diye bir şart koymasaydınız keşke, madem eşiniz korunmak istemiyor, bunu biliyorsunuz o zaman siz korunun, önleminizi alın. Eşinizde de öfke kontrol sorunu var sanırım ama siz de üstüne gidiyorsunuz gibi geldi bana.
Bunu normalleştirdiğim filan yok yani ben anormal desem erkekler hızlı kullanmayacak mı sinirlendiklerinde? Bu bahsettiklerinizi bende düşünüyorum ama erkeklere bunu beyinlerine sokmak mümkün mü sizce? Hepsi böyle.Bu sizce normal mi..
Sinirliyken hızlı araba kullanmak.. avazı çıktığı kadar bağırmak..sesi kısıldı ya bağırmaktan.. dediğim tek şey geri çekil olur mu idi..
Doğurganlık dönemimde olduğum İçin tek başına hapa güvenemedim.. ben onu reddetmemek için de öyle dedim..
Kazalar zaten gep hızdan olmuyor mu,ani fren,ani dönüşler,sürat.. kendi canını benim canımı,dışardaki yayanın Canını veya başka bir taşıttaki insanın Çan’ını nasıl tehlikeye atabilir.. böyle bir hakkı var mı..
Bunu nasıl tüm erkekler böyle diye normalleştirirsiniz..
Ben psikiyatri önerisini de sundum kabul etmedi...
Ya çocuk ya boşanmaydı ona göre.. onun dışında tüm yollara kapalı. Ben de çocuk istemediğim için onun tek çözümü boşanmak oldu..
Bunu normalleştirdiğim filan yok yani ben anormal desem erkekler hızlı kullanmayacak mı sinirlendiklerinde? Bu bahsettiklerinizi bende düşünüyorum ama erkeklere bunu beyinlerine sokmak mümkün mü sizce? Hepsi böyle.
Araba kullanırken muhattap olmayın biliyorsanız huyunu evde konuşun bu mevzuyu. Biraz alttan almak zor olmamalı bir evliliği yürütmek sadece erkeğin değil iki tarafın çabasıyla olur. Ben sizin evliliğinizde sadece eşinizin auçlu olduğunu düşünmüyorum bu inatlaşmalar iki taraflı.
Bu konuyu arabada değil evde konuşsak bu defa, yastıkları yere fırlatır veya anahtarı, bir şeyleri yere fırlatır bu defa da alt üst komşulara rezil ederdi.. yine bağır çağır aynı olurdu...erkeklerin hepsi böyle degil lütfen genelleme yapmayin bütün erkekler sinirlendiginde hizli ve teklikeli kullanip baskalarini ve esini tehlikeye atmiyor. Ama esinin araba kullanirken konu sahibini esinin huyunu bildigi icin sinirlenecegi konularda muhattap olmamasi konusunda haklisiniz.
Konu sahibi zaten haksiz oldugu taraflar oldugunu kabul ediyor.
Bu konuyu arabada değil evde konuşsak bu defa, yastıkları yere fırlatır veya anahtarı, bir şeyleri yere fırlatır bu defa da alt üst komşulara rezil ederdi.. yine bağır çağır aynı olurdu...
Bunu normalleştirdiğim filan yok yani ben anormal desem erkekler hızlı kullanmayacak mı sinirlendiklerinde? Bu bahsettiklerinizi bende düşünüyorum ama erkeklere bunu beyinlerine sokmak mümkün mü sizce? Hepsi böyle.
Araba kullanırken muhattap olmayın biliyorsanız huyunu evde konuşun bu mevzuyu. Biraz alttan almak zor olmamalı bir evliliği yürütmek sadece erkeğin değil iki tarafın çabasıyla olur. Ben sizin evliliğinizde sadece eşinizin auçlu olduğunu düşünmüyorum bu inatlaşmalar iki taraflı.
Ben bu saydıklarınızı görmedim çevremde. Araba kullanırken sinirlenen erkekler hız yapıyor.Tabii ki bütün erkekler böyle değil. “Benim tanıdığım bütün erkekler böyle” deseniz daha doğru olurdu.
Bir de bu tanıdığınız tüm erkeklerin böyle olmasından kastınız sadece sinirli araba kullanıp, insanların hayatlarını tehlikeye atmaları mı?
Umarım tüm tanıdığınız erkekler bol, uzun bir mont giymiş karısının elleri, yüzü ve v yaka tişört kısmı görünüyor diye, karısını terbiyesizlik ve edepsizlikle suçlayarak kavga çıkaran kişiler değildir. Umarım karısının kıyafetini onaylamadıkları için kendilerini camdan atmaya çalışmıyorlardır. Umarım çevrenizdeki tüm erkekler “ben okuyup, sadece yarı zamanlı çalışacağım, sen de çalışmaz evde çocuğa bakarsın, Allah bir şekilde geçinmemizi sağlar. Hiç anlaşamıyoruz, keşke evlenmeseydik. Çocuk yapalım veya boşanalım” diyecek kadar cahil ve dengesiz değildir.
Ben bu saydıklarınızı görmedim çevremde. Araba kullanırken sinirlenen erkekler hız yapıyor.
Artık ne hızından bahsettiğini bilemem ne kadar hırçın kullandığından. Bahsettiğiniz şeyler alakasız şeyler benim yorumumla. Mevzuyu sağtırmak çok saçma.
Beni çok iyi anlamışsınız öncelikle çok teşekkür ederim size..Ben sizin konularinizi bastan beri takip ediyorum. Ilk actiginiz konu zamanlarida sizi hatali ve haksiz buluyor, esinize onu sevmeyen bir kadinla evli oldugu icin üzülüyordum. Ama sonra yillar gectikce esiniz degismeye, cirkinlesme basladi. Esinizin psikolojisi hicte normal degil, duygusal anlamda bence zayif bir. Düsündügümde kim kabul ederki bile bile kendini sevmeyen bunu dile getiren insanin pesinden kosar ve evlenir? Hatta ben esinizi (kusura bakmayin) ama sinsi buluyorum. Adamin günahini almak istemem ama sanki evlenmeden öncede okuma istegi vardi (ki olabilir gayet normal) ama sizden bilerek sakladi ki evet diyeseniz. Simdide huzursuz, mutsuz olan maddi anlamda yetersiz olacaginiz bir ortama cocuk getirmek istiyor. Hangi saglikli birey bunu isterki? Sürekli bagiriyor, cagiriyor, size yeterince deger vermiyor ama deli gibi cocuk istiyor? Cocuk olunca ayrilmasi zor olucak diyemi? Ya cocuk yada bosanma demis, Allah askina sizden bosansa bügün yarin baska biriyle iki günde evlenip cocuk mu yapacak? Biraz mantiksiz.
Siz kendi hatalariniz kabul ediyorsunuz ve belkide bazi yorumlarda yazilan gibi biraz zor memnun edilebilen, inatci biri olabilirsiniz ama eminim ki esiniz size böyle davranmasa siz huylariniz torpülersiniz. Benimde karsimda sürekli bagiran, cagiran hircin ve kaba davranan bir adam olsa sakin kalmam altan alamam anlayis gösteremem. Hersey bir yere kadar ya. Insanin sabrini zorluyor. Birde kalkipte zamaninda yasadiklarinin intikamini alamaz sizden. Biraz büyüsün, olgunlassin gelsin. Ama eminimki siz bastan beri severek evlenseydiniz esiniz böyle sapitirdi. Babasi neyse ogluda o. Umarim hakkinizda hayirlisi ne ise o olur. Sanirim ben olsam ve ciddi bir karar verdiysem esyarini alsin yada almasin o kilidi degistirirdim. Biliyormu sizin evde kalmak istediginiz?
Ben bütün yorumlarını okumadım konuya odaklanarak cevap yazdımSiz “Bu ayrılmak için sebep değil” demişsiniz. Ben de konu sahibinin ayrılmak için bahsettiği sebepleri yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?