Bu evlilik bu defa bitti...

bence aileyi çağırması mantıklı olmuş adam densiz ne yapcağı belli olmaz yani

hayırlısı olmuş bence ki siz de bunun farkındasınız zaten.

çok fazla yoruma gerek yok hayat bundan sonra daha güzel olacak. bu ayıdan canınız sıkılmadan kurtulmaya çalışın. ayrılmamak için pislikler yapabilir gibi geliyor bana.

Onsuz daha mutlu olacaksan ayrıl ama sçbaşbaşa son bir kez konuşmak için onu çağır. Evlilik bu sonuçta son bir konuşmayı hak ediyordur. Kendi hatalarından bahaet ondan beklentilerinden bahset. Etkili bir iletişim kurabilirseniz sorunlarınızı görüp birlikte çözüm arayabilirseniz evliliğine bir şans daha ver. Çocuk okul falan bunlar asıl sorun değil asıl sorunlarınızı görmeyip sorunlarınızın kıyısında dolanıp duruyorsunuz biraz derine inin.

Benim bir tanıdıgım abla vardı eşini dizginlerdi mesela bir öneriyi şöyle yap desem kabul etmez ama aslan kocam şunu şöyle yapsak şöyle olur sence de öyle daha iyi uygun olmaz mı tabi yine sen bilirsin felan der dediğini yaptırırdı sen ona cocuk konusunda zaten baskı yapan brisini çagırmıssın ki 1 0 olaya yeniksin böyle durumda akraba cagırma zira herkes kendi tarafını kayırır ha cocuk istemiyormusun hormon iğne yaptır üzerine birde kadın doğum hapı kullan o cocuk yapsın dursun napcan adam düzelene sen dizginleri alana kadar bmyle belliki eşin seninle zıtlaşmatı seviyor herşeyde düşünceni net belli etme onun önce gururunu okşayarsk fikrini al bide böyle dene mesela evde süslen ama yanaşma beğenmiyorsa filan

Yok son zamanlarda tek dediği çocuk yoksa istemiyorsan hala ayrılalım idi..
Ben de çocuk istemediğimi üstüne basa basa söyledim..
Hiçbir mücadelesi olmaz bundna sonra..

son cümle için alıntıladım benim ex'in annesi ve ablası demişti bunu.

eğer adam cidden öküzse artık ailesi bile kabullenmek zorunda kalabiliyor yani.

Yok son zamanlarda tek dediği çocuk yoksa istemiyorsan hala ayrılalım idi..
Ben de çocuk istemediğimi üstüne basa basa söyledim..
Hiçbir mücadelesi olmaz bundna sonra..

iyi o zaman sevindim

az önce dinledim "beyhan budak peter pan sendromlu erkekler" diye aratın. eşinizde bu var. daha kendi büyümeden çocuk istemesi absürt oyun arkadaşı istiyor zaar.

Bir de ben de çok sinir okurum sürekli bana akıl veren neyi nasıl yapacağımı söyleyen işime karısan birine. Sinir olurum deliririm. Hatta tam aksini yaparım. Birine birşeyi yaptırmanın yolu ona dikte etmek değildir. Çocuk değiliz ki çocuklara bile böyle yapsak asileşip hırçınlasıyorlar.

Benim gerçekten artık mücadele edecek gücüm yok..
Her şeye kapalı,kendi bildiğini okuyan,at gözlüğü takmış bir insana bir şeyleri göstermek zor..
Babası o gün dedi ki ilerde ikiniz de pişman olacaksınız kafalarınıza vuracaksınız ayrılırsanız dedi,ben sessiz kaldım . O ise ben zaten yeterince kafalarıma vurdum dedi... yani benimle evli olduğu İçin kafasına vurduğunu dile getirdi.. bunu da duydum ya,bundan sonra ben kılımı kıpırdatmam..

Zaten 6-7 aydır hap kullanıyorum, bana yazık değil mi ya.. hem iğne hem hap felan..
Adam gibi ortak karar alınsın da sadece o korunsun..
Olan bana oluyor,etkilerini ben hissediyorum vücudumda..
Beni poh pohlayan yok,benim gururumu okşayan yok, bana yazık değil mi, dediğim dedik olmazsa ayrılalım diyen biri karşımda .. boşa kürek çekmek bundan sonrası benim için.. çünkü o çocuk düşüncesinden asla vazgeçmeyecek , ortak paydada buluşalım demeyecek.. böyle bir evlilikte de devamlı hap kullanmama gerek yok,ilerde inşallah çok mutlu bir hayatım olur da çocuk istersem şimdi kullandığım hapın zararını hissedeceğim belki..

Çocuk gibisiniz. Evliliğin 2 temeli var; kadın ve adam. Anne baba size ne yapsın ya? Korunma yöntemleri mi anlatsın, oğullarını korunmaya mı ikna etsin, okuma mı desin, siz doğurun biz bakarız mı desin ne desin yani. Ne umuyordunuz? Şikayet ettiniz, onlarda kulağını mı çekecekti kocanızın?

Şu aşamada evlilik bitmeli. Kendi içinizde hiçbir şeyi çözemiyorsunuz. Başkasından medet umacak kadar kocanızla dialoğunuz bittiyse, evlilikte bitmeli.

Kendisi bana kıyafet konusunda bunj az yapmadı.. devamlı beni ikaz edip uyarırdı.. benim ona yapmamı istemediği şeyi o bana zaten yapıyordu..
Ama babası da ona fikir veriyor şöyle yap böyle yap diyor, onun hatrını kırmıyor.. o babası ise ben de eşiydim..

Evet bunu ona söyleyin işte. Sana yapmamı istemediğim seyi sen sürekli bana yapıyorsun diyin .Sorunlarınızı konusun. Benim demek istediğim bu. Bebek okul bunlar değil sizin problemleriniz bunlar da problem ama ilk önce eşinizin size batan yönleri özellikleri davranısı ne bunlara odaklanın ve bunları gerçek manada hiç konuşmadıysanız tabiki evliliğiniz yurumez. Demek istediğim bu.

Aynen mimarlık nerden çıktı. Üniversite sınavı haziranda olacak daha kocasının kazanıp okuyacağı belli değil. .Dgs diyor o da o kadar kolay değil hele mimarlık. .

Konu sahibi kocası leb demeden leblebiye atlıyor.

Hiçbir şey kesinleşmeden neyin tartışması bu..Bir de yazık aileleri de duruma dahil ediyorlar.Ailelerine acıdım zamanla duzelebilexek şeyleri yansıtıp duruyorlar..

Belki bosanmayacak gece halledecekler. .ama aileler bunları unutmayacak!

+10000

Yukarda eski konuların alıntılrını okudum ve sok oldum.
Bdv de hala sok olabildiğime de sasırıyorum.
Adamın sorunları var belliki,neden sürekli basa sarıp dönüyorsıunz eve?
Ailesi bence bize bulaşmasında kafasında.
Cocugu yok olsa düzelir dediklerine göre,aman biz uğraşmayalım,karısı ugrassın,çeksin diyıorlar herhalde.
Ailede kocanızın eve dönmesinden korkuyor.
Bence kesinlikle çocuk düşünmeyin,ve lütfen kendinize az saygınız varsa ayrılın bu adamdan.

esiniz madem cocuk istiyor adam gibi tam gun ise girecekti universite illa okumak istiyorsa aciktan okuyacakti. bir suru universite acik ogretim progranmlari duzenliyor. cocuk sahibi olmak o kadar kolar degil mamasi bezi besigi hasta oldugunda dokturu vb cocuk sahibi olan arkadaslar yazsin masraflari. inan yetmiyo.

Eski konularina soyle bir baktim. 2017 den beriditr konularin var. Yeni evli iken baslamis. Kac kez bosanmaya karar vermissiniz. Oturmamis bir evlilik. Ya yine biraraya gelirsiniz ve bu sekilde devam eder ya da olmuyor der bitirirsiniz.
Yurumeyen bir evlilige de ne cocugu?

daha hamilelikte basliyor masraflar. esinizle aciktan okumasi konusunda konustunuz mu hic

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…