Bu evlilik bu defa bitti...

Saglikli düsünceli ve olgun bir erkek böyle düsünebilirmi ya? Lütfen üzülmeyin yaptiginiz önerileri birakin kabul etmeyi, dinlemiyor bile. Böyle bir insanla nasil cocuk yetistireceksiniz, nasil bir ömür gecineceksiniz? Birbirinize disaridan bakinca pek uyumlu durmuyorsunuz ama siz en azindan birseyleri degistirme derdindesiniz. Hatalariniz var kabulde ediyorsunuz. Iciniz rahat olabilir. Evliliginiz bitiren seyinde sizin cocuk istememeniz degil esinizin tavirlari, cirkinlikleri.

Bana esinizin pekte ayrilik konusunda ciddi olmadigi hissi var bence sizi biktirmaya yildirmaya calisiyor ki sonunda cocuga evet diyin. Sonucta evliligede ikna etti. Belkide ikna ederim diye düsünüyordur.

Dedigim gibi ben olsam o kilidi coktan degistirmistim. Yeterince vakti vardi esyalari almak icin yine sizi evde kalamamaniza sebeb oluyor.

Ciddiyetinin önemi yok benim için çok ta ... bu evliliği ancak terapiste giderse ve çocuk konusunda şartlar iyileşinceye kadar bekleyip bana baskı yapmazsa devam ettirirdim bu saatten sonra.. ama kendisi bunlara asla gelmeyecek biri.. o yüzden ayrılık tek gerçek şuan..

Ayrılmayı o istedi ama ben onunla davayı sen aç vs diye de en ufak diyaloga girmem.. yersiz ağlamalarım var biraz, kendimi toplayıp hazır hissedince 2 hafta felan sonra gidip açarım davayı kendim..

Terapiste gidebilecegini bende sanmiyor. Universite okuyor ama terapiste sadece delilerin gidecegine inaniyor :) Tanimadigim bir erkegide yerden yere vurmak istemem ama cok sinir oldum esine

Bence esin yildirma politikasi uyguluyor yani pekte ciddi degil yada senin ayrilabilecegine inanmiyor. Aglamalarin tabi normal ama umraim cok güclu durabilirsin. Cok merak ediyorum iyi bir baba olabilecegini düsünüyormu kendisi. Yani cocuguna maddi ve manevi yetecegini düsünüyormu?

Fazlasıyla düşünüyor..manevi olarak herhangi bir tartışmada eleştiriye kapalı,agresif,hırçın,bir anda yükselen,sağa sola rezil eden bir insan olarak hazır...
Maddi olarak ise önümüz kaplaranlıkken hayat bu kadar pahalı ve bizim kenarda tek kuruş paramız yokken hazır..
Bu hazırlıklarla yola çıkılır mı sizce ? Bence çıkılmaz...
Ben sabırlı bir insanım,sakin yapılı bir insanım ama iş ciddiye hele inada binerse de aşkımdan ölsem de geri adım da atmayacak bir insanım...
Benim tarafımdan çaba namına hiçbir şey olmayacak...
Ondan da olmayacağından eminim,bitti Yani...

tabiki cikilmaz yazik olur o bebise hemde haksizlik

Eskidende mi böyledi esin? Tamam kabul ediyorum kimse elestiriyi sevmez ama insan gibi konusmak varken agresiflesmek, cirkinlesmek niye?

Sen hatalarini kabul edip birseyler degistirmeye calisiyorsun farkindasin. Ama esin hicte mantikli hareket etmiyor. Ben esinin bu kadar kolay vazgecebilecegini sanmiyorum nedense. Senin kararligini görürse gelip yalvarabilir

Size yemin ederim ki hiç sanmıyorum..
Vazgeçmemesi gereken noktada vaz geçti o..
Nişanlılıkta,sevgililikte yakamdan düşüremedim,evlendim eyvallahı olmaz oldu...
Hiçbir beklentim de Yok inanın..
Telefonuma hiç bakmıyorum mesela,ondan bir mesaj arama gelmiş olabilir mi diyerek,mesela önceden bir ayrılıkta geceleri bile kalkıp mesaj var mı diye kontrol ederdim.. şimdi sabaha kadar uyuyorum da telefon aklıma Bile gelmiyor..

Eşim ta evlendiğimizdeki tartışmalarda bile agresifti..
Sevgililik nişanlılık döneminde bana bu yüzünün binde birini gösterse arkama bakmadan kaçardım ben..
Zarara bile bile gitmezdim Yani.. aşktan gözüm kör de değildi, gayet farkındaydım gerçeklerin..
bu noktada dediğiniz gibi sinsi davrandığı çıkıyor.. iyi gizlemiş kendini..

Evlilik bitirmek o kadar kolay değil ...
Kac yillik evlisiniz ve eşiniz kac yasinda merak ettim ?

Evlilik bitirmek o kadar kolay değil ...
Kac yillik evlisiniz ve eşiniz kac yasinda merak ettim ?

O bitirmeyi seçti..
Başka türlü önerilere kapalıydı..
Çocuk düşünmüyorsam ayrılacaktı,ben de düşünmüyorum dedim.. tamam ayrılırız dedi....
Benim yapacağım bir şey kalmadı ..
2.5 yıllık evliyiz. İkimiz de 26.

ben nedense öyle hissettim cünkü hirsli bir insangibi öyle kolay ayrilacagini sanmiyorum

Deger vermesi, aski evlenene kadarmiydi yani böyle sacmalik olabilirmi?! tek derdi elde etmekmiydi. Belkide seninde sevgini görünce gercek yüzünü cikardi ortaya yada kendince zamaninda pesinden kosmanin acisini cikariyor anlamadim.

Iyi yanlari yokmu bu adamin?

Anladigim kadari ile senin icin sogumus iyice, kirilmissin. Mantigina sigmiyor bazi seyler. Umarim hakkinda hayirlisi gerceklesir. Herkez huzurlu, mutlu bir evlilik ister. Emin sende elbete cocuk istersen dogru zamanda. Ama esin anlamadi gitti. Korundugunu bilse kimbilir neler derdi

Oo kıyamet kopardı..
Hapın vücuduma verdiği zararı değil de hamilelik vs sıkıntılı olabilir diye düşünürdü eminim aklına gelen ilk o olurdu..

İyi yönleri şöyle; alt katımda dedemler oturuyor mesela geçenlerde babaannemin tansiyonu yükselmiş burnu kanamış bizi çağırdı gece saat 12 de kalktık hastaneye gittik,2 saat oradaydık,sabah işe gidecekti hiç sıkıntı yapmadı,lafını etmedi..
Onun dışında anneme,babama çevreme saygılıdır.
Kendi başına gezmesi tozması harcaması yoktur..
Eğer yetişemiyorum yardım eder misin desem yaptığım şeye yardım eder...
Aklıma gelenler bunlar..

Doğru zamanda şartlar daha olumlu iken tabiki ben de isterim çocuğum olsun, ama onun onu bekleyecek vakti yok , yaşı çok geçti galiba... (26).. neyse kendi bilir yapacak bir şeyim yok benim..

Kıyafet yüzünden cama çıkıp atlamaya kalkan adamla olan evliliğinizi kurtarmaya mı çalıştınız birde? Zerre üzülmeyin, herhangi bir zarar görmeden de kurtulabilirseniz dua edin bence.

hakkinda hayirlisi ne ise o olsun

Insan sevgisizlikten hasta olur bunu da unutma.

Eşin senden ayrılmaz @1var1yok Siz hala birbirinizi kabullenme aşamasına geçemediniz. Sen çizgini bozmazsan belki çocuk konusunu kapatır. Ama psikoloğa hayatta gitmez o babanın yetiştirdiği evlat sonuçta. Deli doktoruymuş. Cahilliğe gel :/ velhasıl siz bi şekilde bi araya gelirsiniz kendinizi törpülemediğiniz sürece kavgalar bitmez. Hakkında hayırlısı neyse o olsun bence adım atma sessiz kal

Insan sevgisizlikten hasta olur bunu da unutma.

Anlamadım? Konu sahibi son birkaç aydır sevgi dolu, ilgili davrandım diyor. Adam daha beter olmuş. Adam zaten ruh hastasıymış da evlenene kadar saklamış. Konu sahibi sevgi gösterdikçe de daha bir rahatlayıp huyunu ortaya sermiş.

Ayrıca yetişkin bir insan sevgisizlikten ruh hastası olmaz. Çocuksa vs o başka. Yetişkin insan sevilmediğini düşünüyorsa ayrılır, depresyona girer, üzülür vs.

İnsan sevgisizlik yüzünden gidip “kıyafetini beğenmedim, kendimi camdan aşağı atacağım” demez, yanındaki veya yoldaki insanların canını tehlike yaratacak şekilde araba sürmez, ben işi bırakacağım, okuyacağım, yarı zamanlı çalışacağım, sen de çocuğa bakıp çalışmasan olur, geçiniriz ne olacak, ya çocuk yapalım ya da boşanırım” demez. Bunlar sevgisizlik yaşayan insanların yaptığı şeyler değil.

Gerçekten de son 6-7 aydır ben gayet ilgili,arayıp sorar,mesaj atar ilgilenirdim...
Mesela işe girdim ilk aylığım ile kendim aklıma gelmedi gittim ona birkaç parça kıyafet aldım...
Onun benden daha çok ihtiyacı var diye..

Gün boyu işte ve telefonu yanında olurdu akşam eve geldiğimiz zaman elinden telefon düşünmeyince “ bak akşama kadar ben yanında değildim,ama telefon yanındaydı, bir iki çift sohbet edelim ,hiç sesin çıkmıyo,sen bana böyle sitem etsen ben senin yanında ömür boyu telefonu elime almam” derdim.. bundan da tartışma çıkardı..
Şimdi sesime bile hasret kalsın..
Birisi bana “ hiç sesin çıkmıyo,seninle saçmalasak ta sohbet etmek istiyorum” diyecek ve ben kayıtsız davranacağım....

DediğiniZ gibi sevgimi,ilgimi belli ettikten sonra da daha fazla rahatlama geldi ona sanki..
Ben onu aradıkça artık aramama gereği duydu...
Yazdıkça yazmama...
Mesela onu sevdiğimi söylemeden önce bana hep beni çok sevdiğini söylerdi..
Şimdi biliyor yaa sevdiğimi,beni seviyor musun diye sorsam “evet” diye cevap veriyor...
Önceden ben sormadan çok seviyorum seni derdi..
Bu konuda bile değişti.
Benden ona adım yok,ben diyeceklerimi o gün söyledim,hiçbirini ciddiye almadı...
Tek yol ayrılıktı çocuk yoksa,tamam ona istediğini vereceğim..

Yok utopikuye bu defa farklı...
O da kararlı.. bu evliliğin kayışı çocuk yüzünden kopacak diyordu..
Beni kendisiyle birlikteyken bile boşanmaya hazırlamıştı resmen son zamanlarda...
Zor bir dönem.. Allah yardımcım olsun inşallah..

Evimde tek başıma kalıyorum.. duvarlar üstüme üstüme geliyor, uykumun arasında sabaha kadar devamlı uyanıyorum.. sanki o diğer odada yatıyor gibi hissediyorum,gidip bakıyorum ki boş oda..
Boşlukta gibi hissediyorum kendimi..
Bu günler geçecek mi,hep böyle kalmayacak değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…