Bu evlilik bu defa bitti...

sen bu yazdigina kendin gercekten inandin mi canim ya. Adamin oyununa geliyorsun. Gercekten 1 haftada birini bulacagina inaniyormusun sen ciddi cidd? Eminim ki sirf sen böyle düsün diye giriyor o whatsappte sonucta sende onu takip etmiyormusun?

o zaman neden profil resmini değiştirsin ki bulmuş olabilir..
Bilmiyorum.. bhatsapta uzun süre durmaya başlamasının ardından değiştirdi...
Belki de benim vhatsapımda zaten ikimizin resmî yok, artık o da kaldırdı bilmiyorum...
Sadece ne geniş mide varmış...
O beni benim onu sevdiğimden çok daha fazla seviyordu güya... nasıl hemen 1 haftada benim yerime bir başkasını bulabildi aklım almıyor...
Whatsaptan çıkmıyor resmen ... ben şuan bir başkasıyla ilişkiyi bırak ,birini bulduysa saatlerce konuşuyor bu bana çok ters... içimde böyle bir sıkıntı varken ben hiç kimseyle sevgili anlamında sohbet edemem ki....
Onu da böyle sanırdım bilmiyorum...
Hiç üzülmüyor..

Evet ediyorum...
Bir defasında okulundan dönüyordu otobüsteydi.. devamlı wp saydı yine,ve sordum kimle sohbet ediyorsun hep buradasın diye, not paylaşımı yapıyorum dedi....
Yakın zamanda oldu bu olay ve beraberdik.. acaba beni meraklandırmak İçin mi yapıyor bilmiyorum...
Wp da bende ikimizin resmî zaten yoktu... o da aktif olmasının hemen ardından kaldırdı... sanki birini buldu ve o artık kaldır dedi de kaldırdı diye düşündüm...
Benim yanımda yıllarca biri olmayacak mesela ... konuşmayı geçtim... işte bu yüzden hazmedemiyorum onun İçin 6 yılı gömüp atmak bu kadar kolay mıydı diye...

Birinin oldugu falan yok bence, kendi kendinizi kurmayin, sizde sürekli wahtsaptaydınız onu kontrol ederken , oda sizin için öyle düşünüyor olabilir

ben esinin 1 haftada baskasini bulacagina inanki ihtimal vermiyorum kendini bos yere dolduruyorsun gibime geldi ha bulduysada bu onun kendi serefsizligi ve adiligi (afedersin ama). Ama ben ya seni kontrol ediyor diye düsünüyorum yada meraklan diye girdigini. Resmi kaldirmasinida normal buldum acikcasi. Nisanliyken kavga edince bizde kaldirirdik karsimizdakini sinir etmek icin (evet cok ama cok cocukca olsada )

Şu saatten sonra beni ilgilendirmiyor ama insanın evliliğe biraz saygısı olur diye diyorum anlatabildim mi bilmiyorum ama .. boşansak ne hali varsa görsün ama evli iken hele boşanma döneminde iken nasıl olur bu diye düşündüm...
Ben şuan başka bir erkekle saatlerce asla konuşamam mesela...
Umarım dediğiniz gibidir.
Aksi ise o kadar üzülürüm ki, öyle biriyle yıllar geçirdiğim için...

aslında keşke anne babası ortamı ılıtsaydı. oğlum çabala biraz diye. abimle yengem tartıştıklarında abim haklı dahi olsa annemler abime dur derlerdi ve yengeme sahip çıkarlardı. çünkü abiminde öfke olayında saçmaladığı oluyordu. bu şekilde düzeldi. erkekler evlenselerde anne babayı dinliyorlar. eğer anne baba destek değil köstek oluyorlarsa böyle durumlarda çağırmamak en iyisi

Sizi çok taktir ettim millet ekonomik durumunu oturtmadan evliliğini oturtmadan “ çocuk olunca düzelir “ mantıcığıyla deli gibi ürüyor. Barışıp barışmamak size kalmış sonuçta kovanız denip evlenmişsiniz şans verilebilir ama çocuk şuan için asla düşünmeyin derim.

ne geniş mide varmış...
O beni benim onu sevdiğimden çok daha fazla seviyordu güya... nasıl hemen 1 haftada benim yerime bir başkasını bulabildi aklım almıyor...
e ama yok artık.
adamın whatsapp'ta çevrimiçi oluşundan bir sevgili bulduğu sonucunu çıkardınız hemen...
oldu olacak yarın bir gün adamı hastane yolunda görürseniz yeni sevgilisinden peydahladığı çocuğu ultrasonda görmeye gittiğini düşüneceksiniz.
çok uç şeyler kuruyorsunuz kafanızda. kendinize zarar veriyorsunuz...

Peki seviyormusunuz kocanizi?

Keske senin gibi boyle adamin yapisi anlama sansim olsaydi bak 43 gunluk kizim var 3 senelik evliyim ve bugun itibariyle evliligim bitti . Bu tarz hareketlerde bulunan kimseye taviz verme daha derin yaralar acar allah yardimcin olsun .
43 gunluk kizin var evliligin bitti peki sebebini soylemek istermisiniz

Hmm cok kotu. Peki aldatılmanız bir gecelik birseymi yoksa baska bir kadınla uzun suredir iliskisimi var . Hem bebegimiz 43 gunlukken nasıl aldate sizi . O bebege yazık ya . Bence ayrılmadan once iyi tartın herseyi bi gecelk biseyse pisman olmustur yanlız yapmıstır bi anlk biseydir belko aldatlmak cok kotu bisey cok acımasz biliyorum ama o bebege yazık

Ozele msh atar misn bn nasil oldugunu bilmiyorum da

Cok yakın zamanda (agustos ayı) eşimle boşanma noktasına geldik.bir ay baba ewinde kaldım iki cocukla
Gece alarm kurup kalkıp watsabı actıgım olurdu,sırf eşim görsün bu saatte kiminle konuşuyo acaba diye içi içini yesin diye
Hatta demek o da bana bakıyomuş watsaptan iki kez sordu çünkü bu saatte napıyon diye
Yani demem o ki bu ayrılık süreclerinde insanın aklına her türlü cinlik gelebiliyo,yapmam dedigim seyleri yaptım

Oda size bakıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…