Bu evlilik bu defa bitti...

Bizzat aynı durumları bende yaşadım boşanıyorum, kendisinin bipolar hast.varms bunuda soradan ögrendm,buda ayrı bi konu,aynı şeyleri yapiyodu surekki deli gibi bagriyodu kendi kafasini filan yumrukluyodu,bana dayandi artık siddet boyutuna gelince Bnde ailemn yanina bastm geldim aslaa onlarla iletişime geçmedim bir anda bitirdim Her şeyi çünki bu durumun sonu yok...aynı şeyleri Bnde düşündüm çocuk olsa bu psikolojide asla yetisemez tabiki Bnde,başta çok zorlandm ama zaman herşeyn ilacı diyorumm allahima binlerce şükür bugunki halime eşiğinde psikolojik tedavi almasi şart bence,çok zor yaşayan bilir

Yok o terapisti felan her şeyi reddetti..
Benim sunduğum her şeyi itti..
Tek yol boşanmaktı onun İçin çocuk yoksa ben de istemiyorum şu aşamada çocuk.. (ondan dolayı)
Boşanalım bakalım, yapacak bişey yok..

Canm hakknda hayirlisi olsun mutsuzsan hiç çekme derim bende aynı senin yazını okurken benm.yasadiklarim geldi önüme,ben suan toparlandm ve inan gececek hepsi unutacaksn canm iyiki diyceksn

Annemlerdeyim bugün..
Whatsap kullanmıyorum 1 haftadır.. annemin telefonundan girip bakıyorum ve devamlı 5 dakikada bir vhatsapta ya da hep çevrimiçi denk geliyorum...
Hayatında biri olduğu ihtimali çok fazla ... çünkü normalde kendisi vhatsapa günde 2-3 defa giren biriydi.. şimdi her girişimde son görüşmesi farklı...
Üzüldüğüm nokta bu kadar çabuk mu.. daha bitmeden bu evlilik bu acele neydi..
Bu kadar mıydı sadakati.. bitmesini bekleyemedi mi..
Bu kadar çabuk birini nasıl bulabilir insan... hazırda mıydı yoksa ben hiç hissetmedim...
Benim bu evlilik bitince bile hayatımda yıllaar yıllaar sonra biri olabilecekken o da belki... onun İçin ben bu kadar basit miydim.....
Vicdanı rahat mı ki, ben burda üzülürken bu düşünceler içinde boğulurken o biriyle nasıl sohbet edebilir ki....
Ben onu üzmüş ,kırmış olabilirim ... ama o hayatımda iken kafamı kaldırıp bir başkasına başka gözle bile bakmadım... sohbeti flörtü geç... ben bunu hak etmedim... hiçbir çabası olmayışı, bu evliliği çocuk bahanesiyle hemen bitirme yoluna gidişi hep bunum içinmişti diyorum .... içim yanıyor ya... ben ne yapayım, nasıl atlatacağım bu dönemi... hep böyle hissetmeyeceğim değil mi ?? Çünkü çok dayanılmaz

Eşyalarını henüz almadıysa,ne zaman alacağını sorma bahanesi ile arayın eşinizi ve bu düşüncelerden de bir an önce sıyrılın.Zaten başka bir kadınla görüşüyorsa üzülmenize değmeyen biridir eşiniz.Bir de kendime süre verdim diyordunuz sanırım.Belki o süreyi beklemeniz ve sessizliğinizi şimdilik sürdürmeniz daha iyi olur.Beklemek sizi geriyor ve aklınıza bir sürü şey geliyor bu safhada.

Onu kesinlikle aramam ben.... ne zaman alırsa alsın ... evet 1 ay müddet verdim kendime ve 15 günü doldu zaten... 15 gün sonra arkadaşı vasıtasıyla protokolü imzalaması İçin yollarım... bu aşamaları da hiç bilmiyorum,ama...
Başka biriyle görüşüyorsa benim içim böyle yanarken Allah a havale ediyorum sadece.... o sorsun hesabını.. başka hiçbir şey diyemiyorum..

Kendinizi daha fazla üzmeyin. Bu bir süreç ve geçip gidene kadar sabırlı olup,kendinizi meşgul edecek,düşüncelerinizin yoğunlaşmasına engel olacak faaliyetlere yönlenin.

Canm bakmamaya çalış,bak bende senin ibi aynı yaşadıklarını yaşadım bende baktim sürekli aklim ondaydı.ama sabret zaman öle bir seyki inan bana yaraların kabuk bağlayacak zamanla ama ilk önce onu kendi kafandan ve kalbinden silmen gerekiyo,oda hiç aramadı beni yani toplasan 2 kere ama ben kararlydm barışsam dönsem yine aynı şeyleri yasiycaktm.uzulme canimm bnm hakknda hayrlsi olsunn bil bol dua et ❤

Nasıl aşacağım bakmayı...
Whatsap uygulamasını sildim telefonumdan düşünebiliyor musun.. şuan bile bakıyorum annemin telden 3-4 dakikada bir hep orda...
Bana bu kadar zaman ayırmazdı..
Nasıl birini bu kadar çabuk yerime koyabiliyor ..
Ben 6-7 senemi bu insana mı vermişim,nasıl kandırmış beni seviyorum diyerek... aklım almıyor..
Kendimi yeyip duruyorum..

Neden siliyisunki sende gecelri kalk ara sıra kendi whatsapp ni ac oda seninkine bakcaktir.sende onu şüphelendir.catlasin

Sırf whatsapp kullandigi için mi aldatıyor kanaatine vardiniz?

Konu sahibinin daha onceki konularina bakarsaniz cok alakasiz seylerden cok alakasiz cikarimlar yaptigini gorebilirsiniz. Evliliklerinin bu noktaya gelmesine uzuldum dogrusu ama sasirmadim.

Sırf whatsapp kullandigi için mi aldatıyor kanaatine vardiniz?
Şuan annemin telefonundan vhatsapına baktım ve çevrim içi...
Her girişimde istisnasız her girişimde ya çevrim içi,ya 2-3 dakika önce Çıkmış vhatsaptan...
Bu olaylar olduktan 1 hafta sonra hemen çevrim içi olmaya başladı... bu kadar zamanda insan nasıl hemen birini bulabilir evliliği daha bitmemişken...
Her Girişte çevrim içi olması şüphelendirici değil mi sizce de ..

Aynı durum arkadaşımın başına geldi. Adam bir bahaneyle boşanmak istedi. Sizde de bahane çocuk olmuş. Eşiniz sizden vazgeçmek istemese sizin hazır olmanızı beklerdi.

Arkadaşımın eşi de surekli whatsaptaydi ve kıza hep bir bahane uyduruyordu. Ayrılmak istemeden birkac ay önce başlamış bu yoğun whatsap trafiği. Kızı baba evine gönderdi aynen devam. Kızın evine yatağına bile aldı kadını. Kız barışicaz diye umutla bekledi aylarca onu bekletti hep. Öbur kadıni iyice bağlayınca tamamen vazgecti arkadaşımdan. Boşandılar ve digeriyle evlendi. Komşuları sahit gosterdik davasinda.

Lütfen herkesin hersey yapabilrcegini ve insanin çiğ süt emmis olduğunu unutmayin.

O bunu yapmazdi. Bana bunu nasil yapar gibi cumleleri kurmayin düşünmeyin. Sizlik bir durum yok. Kimseyi de gercekten taniyamazsiniz.

Bunlari kabullenin önünüze bakin. Allah bundan sonraki hayatinzda size güzel günler yasatsin.

Haklısınız....
Bizde bu vhatsap olayı 10 gün önce başladı...
Ondan öncesine kadar günde 2-3 defa vhatsapa giren biriydi.. ben zaten anormal bir şeylerin olduğunun farkındayım... bir insan her girişimde çevrim içi ya da birkaç dakika önce orda olmuş olabilir mi ya devamlı...
Kendisi annesigilde kalıyor .. evden kıyafetlerinin tamamını almadı daha.. her haftasonu annemlere geliyorum belki kıyafetlerini almaya gelir karşılaşmayalım diye...
ne diyeyim diyecek kelimem yok, benim içim cayır cayır yanarken burda o sohbet edecek birilerini bulmuşsa Allah sorsun rabbim bir şey demiyorum...

Neden siliyisunki sende gecelri kalk ara sıra kendi whatsapp ni ac oda seninkine bakcaktir.sende onu şüphelendir.catlasin
Yok canım benim onu şüphelendirecek felan halim yok..
Sildim vhatsapı. Bu hat onun üzerineydi, 2 hafta sonra işte kendime yeni hat alıcam,davayı da açcam o zaman mutlu olsun...
Ben tek taraflı üzülüyorum bu aşamada bile...
O bulmuş bile sanırım yerime birini...

Ya belki bilerek yapiyo bunu Senn baktığını bildiğini zannediyoda olabilir annenden neden olmasınki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…