- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Gece saat 01.23 e kadar devamlı aktifti...Ya belki bilerek yapiyo bunu Senn baktığını bildiğini zannediyoda olabilir annenden neden olmasınki
Saat 01.30 eşim olacak insan hala vhatsapta çevrim içi...
Son görülmesi gizli olan bir telefondan arada girip bakıyorum...
Benimle ev içinde sohbet etmeyen insan sohbetlere doymuyor...
Allah rızası İçin söyleyin .. ağzıma geleni saymamak İçin zor duruyorum...
ne yapayım ben....
Hayır....Hataya düşme canim bisey yazma seninle hic iletisime gecti mi
Sana bakıyordurHayır....
Hiçbir şekilde bir iletişim olmadı...
Sinirden titriyorum şuan.....
10 gündür onun yüzünden whatsap kullanmıyorum.... kardeşimin telefonunun son görülmesi gizli arada bakıyorum şu saatte daha çevrim içi....
Ben ne yapayım....
Sana bakıyordur
Zırt pırt gir sende
Görsün girdiğini
Çatlar sorar
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. En iyisi bakmamak, insanın içi içini yiyor biliyorum ama böyle de olmuyor işteWhatsap kullanmıyorum bana nasıl bakabilir...
Kardeşimin whatsap son görülmesi kapalı olduğu İçin ondan girip bakıyorum....
Benim son görülmem 10 gündür değişmiyor ...
Bana bakmayacağına göre bu durumda sadece sohbet ediyor olma ihtimali kalıyor...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. En iyisi bakmamak, insanın içi içini yiyor biliyorum ama böyle de olmuyor işte
Yazsan da olmuyor yazmasan da iki ucu ...lu değnekAğzıma gelen her şeyi saymamak İçin zor tutuyorum kendimi...
Dua ediyorum,sure okuyorum Allah ım bana sabır ver diye...
Birini bulduysa 15 günde bu kadar adi bir insanla nasıl hayatımı birleştirdim diye düşünüyorum...
Bunu hiçbir zaman öğrenemeyeceğim mesela...
Yazmamam saymamam lazım ağzıma geleni... boşanma dilekçesi ona cevap niteliğinde olacak öyle değil mi...
Şoktayım.. konustuğumuz kadarıyla takıldığı bi yer de yoktu. Nereden nasıl bulabilir böyle hemen? Kız kimdir necidir 15 günde nerde tanışmış olabilirler?Ağzıma gelen her şeyi saymamak İçin zor tutuyorum kendimi...
Dua ediyorum,sure okuyorum Allah ım bana sabır ver diye...
Birini bulduysa 15 günde bu kadar adi bir insanla nasıl hayatımı birleştirdim diye düşünüyorum...
Bunu hiçbir zaman öğrenemeyeceğim mesela...
Yazmamam saymamam lazım ağzıma geleni... boşanma dilekçesi ona cevap niteliğinde olacak öyle değil mi...
Ayet okuyormussun dua ediyormuşsun,inançlı biri olman cok guzel bizim gibiler yani biz esrefi mahlukatlarin beynini kullanmak zorundaHayır....
Hiçbir şekilde bir iletişim olmadı...
Sinirden titriyorum şuan.....
10 gündür onun yüzünden whatsap kullanmıyorum.... kardeşimin telefonunun son görülmesi gizli arada bakıyorum şu saatte daha çevrim içi....
Ben ne yapayım....
Of çok acı.. zaten erkekler başkası olmadan bırakmıyolar eşlerini hem mutsuz edip hem mutsuz oluyolar ama dibine kadar zorluyolar.. umarım daha iyisinizdir..İçim acıdıaynılarını yaşadım bende , dayanamayıp agzıma gelen her şeyi yazmıştım sonra beni her yerden engellemişti, babam kanser tedavisi görüyordu kimselere anlatamıyordum derdimi beş parasız kaldığım Günlerim çok oldu , iş yerine gittiğimde onu sorduğumda bütün kapılar yüzüme kapanmıştı bu nefret neden dedim her şeyi göze aldığım adam bu mu dedim kafayı yemiştim o zamanlar... sonra bir gün eve eşyalarını almaya gelmiş, okuldan eve geldim odada uyuyakalmıştı hemen telefonuna sarıldım bi baktım bir kızla sabahalara kadar yazışmalar ona hayallerini anlatmaları, benle yasadıgı bğtğn sorunları anlatmış beni çok kötülemişti. Direk telefonu yere çalmıştım o an son kez sıkıldı boğazım son kez keşke yerine iyki bitmiş demiştim, o günü hiç unutmam hele hiç tanımadıgım ne olduğu bellisiz kadınlardan yediğim hakaretleri hiç unutmam, aklıma geldikçe deli oluyorum ayrılık çok zor nefesiniz daralır bogulursunuz ama zamanla azalı sonra yaşadığım bütün acıların nedeni "bu ' muymus" dersiniz..
İçim acıdıaynılarını yaşadım bende , dayanamayıp agzıma gelen her şeyi yazmıştım sonra beni her yerden engellemişti, babam kanser tedavisi görüyordu kimselere anlatamıyordum derdimi beş parasız kaldığım Günlerim çok oldu , iş yerine gittiğimde onu sorduğumda bütün kapılar yüzüme kapanmıştı bu nefret neden dedim her şeyi göze aldığım adam bu mu dedim kafayı yemiştim o zamanlar... sonra bir gün eve eşyalarını almaya gelmiş, okuldan eve geldim odada uyuyakalmıştı hemen telefonuna sarıldım bi baktım bir kızla sabahalara kadar yazışmalar ona hayallerini anlatmaları, benle yasadıgı bğtğn sorunları anlatmış beni çok kötülemişti. Direk telefonu yere çalmıştım o an son kez sıkıldı boğazım son kez keşke yerine iyki bitmiş demiştim, o günü hiç unutmam hele hiç tanımadıgım ne olduğu bellisiz kadınlardan yediğim hakaretleri hiç unutmam, aklıma geldikçe deli oluyorum ayrılık çok zor nefesiniz daralır bogulursunuz ama zamanla azalı sonra yaşadığım bütün acıların nedeni "bu ' muymus" dersiniz..
Yaşamıyorum nefes alıyorum derler ya ssuan sadece nefes alıyorum, çok zor sınavlarım oldu bu hayatta , bu adamdan hıncımı almak için peşinden kostum canm o kadar yandıkı onunda yansın istedim ona olan hırsım nefretin yüzünden babama yetişemedim, geldiğimde yoğun bakımda makineye bağlanmıştı son kez elini tutamamdımOf çok acı.. zaten erkekler başkası olmadan bırakmıyolar eşlerini hem mutsuz edip hem mutsuz oluyolar ama dibine kadar zorluyolar.. umarım daha iyisinizdir..
Böyle düşünmeyin bence bu çok büyük bi yük. İlk boşanan siz değilsiniz son boşanan da siz olmayacaksınız. Kim istemez ki ömür boyu mutlu bi evlilik ama olmayınca olmuyor. Evliyken mutlu olma şansınız yoktu ama şu an her türlü ihtimal önünüzde..Yaşamıyorum nefes alıyorum derler ya ssuan sadece nefes alıyorum, çok zor sınavlarım oldu bu hayatta , bu adamdan hıncımı almak için peşinden kostum canm o kadar yandıkı onunda yansın istedim ona olan hırsım nefretin yüzünden babama yetişemedim, geldiğimde yoğun bakımda makineye bağlanmıştı son kez elini tutamamdımiçim çok yanıyor sadece buna kahroluyorum hayatı hepimize dar etti keşke tek bana cektirseydi ailemi de mahvetti
Ne yapayım benBen bu evliliğin bu noktalara geleceğini tahmin ediyodum da bunu asla beklemiyodum eşinden. Evlenmeden önce ya da seni sevmiyorum diyen kadınla evlenirken aklı nerdeydi? Senelerdir bu kız beni sevmiyor bırakayım peşini de gidip başkasını bulayım dememiş de bu noktada mı bulası gelmiş? Yazık be.. belli mutlu eden birisi var ki yokluğun hiç hissedilmiyor.
Ne yapayım şu noktada peki....Ayet okuyormussun dua ediyormuşsun,inançlı biri olman cok guzel bizim gibiler yani biz esrefi mahlukatlarin beynini kullanmak zorunda
Sakın onun eline koz verme bu dunyada sır diye birsey yoktur
Eger gercekten tahmin ettigin gibi bie durum varsa
Er ya da gec ortaya çıkacaktır uzulme diyemem,uzucu,ben bile üzüldüm,seni tanimam etmem Rabbim yardımcın olsun bu süreçte ama hic tahmin etmedigin birsey de olabilir . Takip etmeyi birakip baska seylere yonelmeni tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?