Bu evlilik bu defa bitti...

Önceki konularınıza baktım da adamın hayatını resmen kabusa çevirip sinir hastası yapmışsınız.

Evli olduğu halde okul okumak isteyen bir insan var karşınızda hayat standartlarınızı yükseltmek için verdiği bir mücadele var ortada ona bile saygınız yok. Allah yardımcısı olsun adamın.

Öyle mi...
Nasıl bu kanıya vardınız anlamadım doğrusu....
Ben ona zamanında yanlış davranmış olabilirim.. hatasızım demiyorum...
Ama onun yaptığı şeyleri normalleştirmez değil mi bu...
Normal ses tonuyla sakin sakin konuştuğunuz bir tartışmada karşınızdaki avazı çıktığı kadar bağırsa ne kadar sabrederdiniz mesela ?
Benim onun okuluna bir şey dediğim yok,madem okul okuyor, hayat standartları yükselince isteyecek o zaman çocuk... bu yola girmeden önce bana bundan hiç bahsetmedi mesela ben annelik duygularımı bile bastırdım onun yüzünden...
Hangi kabustan bahsediyorsun?

Aynen katılıyorum.
Bu tipler sülük gibi yapışır.
Mutlu etmeyi de bilmez s... olup gitmeyi de.. :/

Aynen katılıyorum.
Bu tipler sülük gibi yapışır.
Mutlu etmeyi de bilmez s... olup gitmeyi de.. :/
Yok abla bitti bu defa..
Bana bu güne kadar boşanmayı anmamış biri ve bu konu yüzünden evliliği bitirme durumundayız şuan, yani onun İçin basit bir konu değil...
Onun istediği olmayacak,yani şuan çocuk düşünmüyorum , o da benim kararıma saygı duymayacak.. yani bitti.
Ben kendimi bir an önce toparlamak istiyorum sadece...

Keşke kolaylıkla gitse hayatından..
Inan senin için en güzeli olur.
Ama maalesef ben pek inanmıyorum..
Nerden mi biliyorum.
Elimde bir adet mevcut çünkü. .

Keşke kolaylıkla gitse hayatından..
Inan senin için en güzeli olur.
Ama maalesef ben pek inanmıyorum..
Nerden mi biliyorum.
Elimde bir adet mevcut çünkü. .

Kılını kıpırdatmaz bu saatten sonra..
Onun çabası evlilik öncesinde kaldı...
Alacağını aldı ya artık mücadelesi Yok benim için..
Ne diyeyim hakkımı helal etmiyorum.. bu şekilde yarı yolda bırakılmayı hak etmedim ben...
Elimden adam gibi tutmasını bilenin ömür boyu elini bırakmazdım ben...
Onun seçimleri yüzünden ben annelik duygularımı bastırmışken,ben bunu onun yüzüne vurmayıp,okulun bittikten sonra olur derken, böyle bırakılmayı hak etmedim... bir şey demiyorum Allah sorsun..

Sen bozma çizgini sessizliğini. O adım atacak bi şekilde. Boşanacak insan toplanıp giderdi. Toplamıyo ki senden bi ses bekliyo. İstediği olmasa bile öyle kolay göze alamaz boşanmayı. Hem ailesi de istemez sıkıştırırlar onu bi daha deneyin diye

Evde valizi vs yoktu ki,gerçi poşetlere vs koyup ta götürebilirdi de..
Ben ondan adım beklemiyorum ki canım.. o benim çözüm yollarımın hiç birine yaklaşmadı..
kendimi kandırılmış gibi hissediyorum resmen.. flört döneminde uğraş et,ikna edene kadar.. evlilik olsun, ben böyle istiyorum,olmazsa boşanırız...
Bu yarı yolda bırakmak değil midir,ben bunu da hak etmedim Yani..
Şu kullandığım hat onun üzerine vatsapa girmek istemiyorum mesela,onu takip ettiğimi felan sanar diye,veya hala bu hattı kullanıyo ayrılamaz benden diye düşünebilir...
Kişilerimden mi kaldırsam son görülmemi görmese.. ne yapsam nasıl davransam bilmiyorum ki ..

Bencede cocuk asla yapma ! Düzelmek ne kelime iyice beter oluyorlar cocugunla bir başına kalıyorsun... cok zor cocuk büyütmek bakmak, bide psikolojisi bozuk bi eşle.. emin ol cocuktan sonra boşanmak cok daha zorlaşıcak...

allah yardımcın olsun ama bu adamla olmaz canım
babam hep derdi ki elindeki malzeme bu
ya susup oturacaksın ya keseceksın gider dedi
kesmediğin sürece acı cekeceksın dedi

ben de benzer evlılık yasadım
4 sene uzerıne bosandım
çok acı cektım o kararı verırken cok duygusal baktım
neden ben mutlu olamadım vs vs
ama olmayınca olmuyor o kararı vermek cok zor oldu
10 kılo verdım uzuntuden psikıyatrıste gittim cok acı cektım ama birgun bir silkelendım ve annem almanyada babam duabide kardesım doguda askerken evımı tek basıma bosalttım ve adliyeye gittim 1 ay soınrasına gün aldım

kadın olarak hep ben düzeltme cabasında idim
ama eskı esımden hıc adım gelmıyordu hep baahanelerı vardı aynı ailesi de hep onu haklı buldu ve hepsini attım çöpe gitti

sonra kendıme acıdım neden bu adama 4 yıl katlanmısım bana hıc mı yazık değilmiş diye

acılar cektım evet ama ölmedim ve daha guclendım
guzellestım kendıme geldım

bu adamla olmaz net soyluyorum yarın oburgun sana dazarar verır

Yeni hat alabilirsin kendine kararın kesinse. Peki dava açmayı düşünüyo musun? Sana adım atsa dese ki tamam istemiyorum çocuk yine de olumsuz mu olursun?

Yol yakınken ayrılın
Boşanmış biri olarak söylüyorum bunu
Bu adamdan adam olmaz
Şuan ki durumunuz nedir
Cuma açmışsınız konıyu?
Boşanma davası vs var mı gündemde ?

Yeni hat alabilirsin kendine kararın kesinse. Peki dava açmayı düşünüyo musun? Sana adım atsa dese ki tamam istemiyorum çocuk yine de olumsuz mu olursun?
Ailesiyle vs iletişime geçmem gerekir, adres vs konusunda diye yeni hat almayı düşünmüyorum şuan..
Dava açacağım evet,biraz toparlayayım, kendime belli bir süre verdim o süre dolsun açacağım..
Çocuk istemiyorum dese,terapiste gitmek istediğimi söylerim,onu kabul ederse bu evliliğe devam ederim..

Yol yakınken ayrılın
Boşanmış biri olarak söylüyorum bunu
Bu adamdan adam olmaz
Şuan ki durumunuz nedir
Cuma açmışsınız konıyu?
Boşanma davası vs var mı gündemde ?
Şuanki durum sırt çantasına birkaç parça kıyafetini koyup gitmiş evden..
Kıyafetlerinin kalanı evde.. o yüzden kapının kilidini de değiştiremiyoruz..
Ses seda hiçbir şey yok..
Kendime bir müddet verdim,o süre dolsun açacağım davayı.. yaklaşık 3 hafta sonra..

Benimki de eşyaları alıp gitmişti
Allah yardımcınız olsun tekrardan

Whatsapında hala ikimizin resmî vardı bugün kaldırmış, dün de yarım gün boyunca devamlı whatsaptaydı...
Bugün mesela sırf takip etmek için vhatsaptam çıkmadım,gün boyu nerdeyse 10-15 dk da bir o da whatsaptaydı...
1 haftada hemen birini bulmuş olabilir mi aklım almıyor.. bu kadar bi başkasıyla bir ilişkiye başlayabilir mi aklım almıyor.. ben yıllarca yanıma bir başkasını düşünemezken...
Bir başkasıyla saatlerce sohbet edebilir mi...
Yoksa benim dikkatimi çekmek için mi yapıyor bilmiyorum..
Whatsapı sildim en sonunda sinirden.. onu takip edip durmak bana zarar veriyor devamlı...

Belki ailesinden biriyle falan konusuyordur. Hemen birini buldugunu sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…