- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Önceki konularınıza baktım da adamın hayatını resmen kabusa çevirip sinir hastası yapmışsınız.
Evli olduğu halde okul okumak isteyen bir insan var karşınızda hayat standartlarınızı yükseltmek için verdiği bir mücadele var ortada ona bile saygınız yok. Allah yardımcısı olsun adamın.
Eşin senden ayrılmaz @1var1yok Siz hala birbirinizi kabullenme aşamasına geçemediniz. Sen çizgini bozmazsan belki çocuk konusunu kapatır. Ama psikoloğa hayatta gitmez o babanın yetiştirdiği evlat sonuçta. Deli doktoruymuş. Cahilliğe gel :/ velhasıl siz bi şekilde bi araya gelirsiniz kendinizi törpülemediğiniz sürece kavgalar bitmez. Hakkında hayırlısı neyse o olsun bence adım atma sessiz kal
Yok abla bitti bu defa..Aynen katılıyorum.
Bu tipler sülük gibi yapışır.
Mutlu etmeyi de bilmez s... olup gitmeyi de.. :/
Yok abla bitti bu defa..
Bana bu güne kadar boşanmayı anmamış biri ve bu konu yüzünden evliliği bitirme durumundayız şuan, yani onun İçin basit bir konu değil...
Onun istediği olmayacak,yani şuan çocuk düşünmüyorum , o da benim kararıma saygı duymayacak.. yani bitti.
Ben kendimi bir an önce toparlamak istiyorum sadece...
Keşke kolaylıkla gitse hayatından..
Inan senin için en güzeli olur.
Ama maalesef ben pek inanmıyorum..
Nerden mi biliyorum.
Elimde bir adet mevcut çünkü. .
Halbuki ikisinden birini yapsa da arafta kalınmasa dimi :) en kötüsü o çünkü. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir denmiş..Aynen katılıyorum.
Bu tipler sülük gibi yapışır.
Mutlu etmeyi de bilmez s... olup gitmeyi de.. :/
Sen bozma çizgini sessizliğini. O adım atacak bi şekilde. Boşanacak insan toplanıp giderdi. Toplamıyo ki senden bi ses bekliyo. İstediği olmasa bile öyle kolay göze alamaz boşanmayı. Hem ailesi de istemez sıkıştırırlar onu bi daha deneyin diyeYok abla bitti bu defa..
Bana bu güne kadar boşanmayı anmamış biri ve bu konu yüzünden evliliği bitirme durumundayız şuan, yani onun İçin basit bir konu değil...
Onun istediği olmayacak,yani şuan çocuk düşünmüyorum , o da benim kararıma saygı duymayacak.. yani bitti.
Ben kendimi bir an önce toparlamak istiyorum sadece...
Sen bozma çizgini sessizliğini. O adım atacak bi şekilde. Boşanacak insan toplanıp giderdi. Toplamıyo ki senden bi ses bekliyo. İstediği olmasa bile öyle kolay göze alamaz boşanmayı. Hem ailesi de istemez sıkıştırırlar onu bi daha deneyin diye
allah yardımcın olsun ama bu adamla olmaz canımİyi akşamlar hanımlar..
Bu defa bitti...
Dün son kozlarımızı paylaştık..
Beni iş yerime almaya geldi,ve eve dönüyorduk.. yolda giderken afedersiniz birlikte olmak istediğini söyledi,ben de “tamam ama geri çekilme yöntemiyle dedim.. (ben korunuyorum,ama ona rağmen içe boşalma durumundan çok korkuyorum,korunduğumu kendisi bilmiyor)..
Açtı ağzını yumdu gözünü.. avazının çıktığı kadar bağırıyor “lan ben çocuğum da olsun istiyorum,böyle nasıl çocuk oluur” diye.. ben ılımlı şekilde “bağırma,sana olmayalım mı dedim,sadece o aşamaya gelmesin iş dedim diyorum.. gayet sessiz,sakin ses tonuyla.. avazı çıktığı kadar bağırıp,dar sokaklarda o kadar süratli gidiyor ki ilk defa yaptığı bir şey değil bu..benim hayatımı da başka hayatları da tehlikeye atıyor..
Eve çıktık, senin okulun olduğu sürece ve bu öfke kontrol problemin olduğu sürece ben çocuk istemiyorum dedim.. o zaman ben ayrılırım dedi,emin misin dedim ayrılırım dedi.. tamam dedim,babanları arayacağım gelsin konuşalım,aradım,babası da nazlana nazlana biz ne yapalım diyor.. sonra oğulları anam babam senin oyuncağın mı ayağına gelsinler diyor.. bu nasıl bir şey ya aile büyükleri araya girip düzeltmeye çalışmaz mı zaten normalde..
Neyse geldiler,her şey konuşuldu.. okulundan bahsettim,nasıl geçineceğimizden bahsettim.. sadece Ankara İçin tercih yapacağım dedi,ama öyle bile okurken geçinmek çok zor ki,hadi onu geçtim..
Kıyafetim yüzünden camdan atlamaya kalktığını,ele güne rezil ettiğini,herhangi bir tartışmada saçını başını yolup kafasını yumrukladığını.. vs anlattım.. böyle bir aile ortamına çocuğun nasıl düşünülebileceğini söyledim.. babasının dediği laf “ o çocuğu olmadığı İçin öyle davranıyo,çocuğu olunca düzelir.. ben neye güvenebilirim dedim,kendisine zarar veren biri kalkıp ilerde bana da verebilir dedim...
Yani oğullarına kalkıp ta nasıl iş bu yaptıkların diyemediler..
Sonra kendisi okulumu bırakmam ben ayrılıyorsan ayrıl,ama Ankara İçi yazarım dedi... bu evliliği hiçe saydı burda..
Sonra dedim ki madem öyle birlikte terapiste gidelim dedim,bu evliliği kurtarmaya çalışalım dedim.. anası babası ordan deli doktoruna gidecek kadar nesi var diyorlar,onun yanında...
Arayı düzeltmeye çalışmak yerine.. sonra oğulları ben deli miyim ki psikoloğa gideyim diyor..
Sonra dedim ki öyle mi o zaman kendi kendini törpüle.. öfkeni yenmeye,olaylara sakinlikle yaklaşmaya çalış,çaba harcadığını gördüğüm ve sendeki değişimi hissettiğimde ben zaten çocuk düşünürüm dedim,buna da “ben kimsenin gözetimi altında olamam,sen beni göz hapsine mi alacan yani” dedi.. bunu da kabul etmedi ve ayrılığı seçti...
Ben elimden geleni yaptığımı sanıyorum...
Annesi babası kalktı gittiler,kendisi ben eşyalarımı toplayıp yarın gelirim dedi.. o odada uyudu,ben salonda .. sabah kalktı gitti işe,ben de iş çıkışı annemlere geldim ki ,o eşyalarını toplarken karşılaşmak istemedim...
Şimdi babannemleri aradım,araba hala evin önündeymiş,ayakkabısı da kapının önünde değilmiş,evde değil Yani.. annesigildedir muhtemelen.. bugün onu görmemek için gitmemiştim halbuki..
İçim paramparça,kalbim yaralı..
Üzgünüm,gözyaşlarım içime akıyor..
Ne yapayım bu süreçte,nasıl daha iyi hissedebilirim .. Allah razı olsun okuyanlardan..
Yeni hat alabilirsin kendine kararın kesinse. Peki dava açmayı düşünüyo musun? Sana adım atsa dese ki tamam istemiyorum çocuk yine de olumsuz mu olursun?Evde valizi vs yoktu ki,gerçi poşetlere vs koyup ta götürebilirdi de..
Ben ondan adım beklemiyorum ki canım.. o benim çözüm yollarımın hiç birine yaklaşmadı..
kendimi kandırılmış gibi hissediyorum resmen.. flört döneminde uğraş et,ikna edene kadar.. evlilik olsun, ben böyle istiyorum,olmazsa boşanırız...
Bu yarı yolda bırakmak değil midir,ben bunu da hak etmedim Yani..
Şu kullandığım hat onun üzerine vatsapa girmek istemiyorum mesela,onu takip ettiğimi felan sanar diye,veya hala bu hattı kullanıyo ayrılamaz benden diye düşünebilir...
Kişilerimden mi kaldırsam son görülmemi görmese.. ne yapsam nasıl davransam bilmiyorum ki ..
Ailesiyle vs iletişime geçmem gerekir, adres vs konusunda diye yeni hat almayı düşünmüyorum şuan..Yeni hat alabilirsin kendine kararın kesinse. Peki dava açmayı düşünüyo musun? Sana adım atsa dese ki tamam istemiyorum çocuk yine de olumsuz mu olursun?
Şuanki durum sırt çantasına birkaç parça kıyafetini koyup gitmiş evden..Yol yakınken ayrılın
Boşanmış biri olarak söylüyorum bunu
Bu adamdan adam olmaz
Şuan ki durumunuz nedir
Cuma açmışsınız konıyu?
Boşanma davası vs var mı gündemde ?
Benimki de eşyaları alıp gitmiştiŞuanki durum sırt çantasına birkaç parça kıyafetini koyup gitmiş evden..
Kıyafetlerinin kalanı evde.. o yüzden kapının kilidini de değiştiremiyoruz..
Ses seda hiçbir şey yok..
Kendime bir müddet verdim,o süre dolsun açacağım davayı.. yaklaşık 3 hafta sonra..
amin bitanem.. güçlü kalmaya çalış sadece daha kötü şeyler de olabilirdi biliyorum bunlar da yeterince kötü ama sabırlı ol hepsi geçecekÖyle oldu.. boşanacağız,Allah yardımcım olsun..
Belki ailesinden biriyle falan konusuyordur. Hemen birini buldugunu sanmamWhatsapında hala ikimizin resmî vardı bugün kaldırmış, dün de yarım gün boyunca devamlı whatsaptaydı...
Bugün mesela sırf takip etmek için vhatsaptam çıkmadım,gün boyu nerdeyse 10-15 dk da bir o da whatsaptaydı...
1 haftada hemen birini bulmuş olabilir mi aklım almıyor.. bu kadar bi başkasıyla bir ilişkiye başlayabilir mi aklım almıyor.. ben yıllarca yanıma bir başkasını düşünemezken...
Bir başkasıyla saatlerce sohbet edebilir mi...
Yoksa benim dikkatimi çekmek için mi yapıyor bilmiyorum..
Whatsapı sildim en sonunda sinirden.. onu takip edip durmak bana zarar veriyor devamlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?