Bu evlilik bu defa bitti...

Canim kimseyi bulmamistir inan. Senin huyunu bildigi icin seni gicik etmek icin yapiyordur. Gorme, bakma birak o delirsin sen sakin kal.
Whatsap kullanmıyorum ki devamlı girip kendi telefonumdan takip etmiyorum...
Kardeşimin vhatsap son görülmesi hep gizlidir ondan girip bakıyorum arada, ara sıra da annemden.. ama annemin kendinin girdiğini de düşünebilir,her bakışı benim yaptığımı sanmazdır...
Bir defa başka bir ilden dönerken devamlı 2 saate yakın hep çevrim içi oldu..kimle sohbet ediyorsun,hep burdasın dedim. Sohbet etmiyorum durumlara bakıyorum vs dedi.. eve geldiğinde baktım engellenenler arasında felan kimse yoktu...
Hiçbir zaman öğrenemeyeceğim mesela şuan ne yaptığını.. siz benim yerimde olsanız nasıl davranırdınız bu noktada?

Insan esini tanir huyunu suyunu bilir. Esin de seni tanidigi icin yapiyor bence.
Ben olsam hic bakmaz, ilgilenmezdim daha beter gicik olur inan :) ben sizin ayrilacaginiza pek ihtimal vermiyorum onun icin ilgilenme burnu surtsun iyice.

Insan esini tanir huyunu suyunu bilir. Esin de seni tanidigi icin yapiyor bence.
Ben olsam hic bakmaz, ilgilenmezdim daha beter gicik olur inan :) ben sizin ayrilacaginiza pek ihtimal vermiyorum onun icin ilgilenme burnu surtsun iyice.
Ailemin telefonundan rehberinden silmeyi düşünüyorum ,bu durumda whatsapta göremez onları.. hem ben de bakmamış olurum..
İnanın bu olaylar 17 ocakta olmuştu ve ben 1 ay zaman vermiştim kendime,17 şubatta ben dava açmak İçin işlemlere başlayacağım...
Benden ona en ufak bir adım olmayacak kesinlikle ve kesinlikle... hele şuan içimde öyle yoğun bir öfke var ki .. yani hiç bakmayım mı dersiniz

Her yerden sil o seni merak etsin bak nasil tipis tipis gelecek :)))

Her yerden sil o seni merak etsin bak nasil tipis tipis gelecek :)))
Onun gelmesini beklemiyorum ya,sadece 6-7 yılımı verdiğim insan evlenmişiz ve anlaşamayıp boşanma yoluna girdiğimizde daha bir boşanmayı beklemeden ,başka birini hemen nasıl bulabilir diye düşünüyorum.. hiç mi bir şeye saygısı yoktu...
Bu acele neydi..
Bunlardı beni düşündüren... doldum doldum inanın...
Siz nasıl bu kadar eminsiniz başka biri olmadığına şu durumda, ben böyle üzülürken onun başka biriyle konuştuğu ihtimalini düşününce kalbimin sıkıldığını hissediyorum...

dava sürecinde telefon dökümlerini çıkarttırın
oradan ipliği pazara çıkar

Farzetki hayatında birisi yok, hatta bir şekilde olmadığına emin de oldun şu aşamada senin için ne değişecek? Gelse pişmanım dese dönecek, barışacak mısın?
Evliliğe saygısı diyorsun da öyle bir saygı sökonusu olsa bu durumda olur muydunuz? Adamla birlikteyken iletişiminiz yoktu, aynı evde seninle konuşmuyordu, öfle problemi vardı v.s diye bir dünya şeyden ağlıyordun. Şimdi neden takip ediyorsun, Whatsappda cevrimiçimi değil mi olsa ne olur olmasa ne? Onun sizin evliliğinize saygısından çok çok sen kendin kendine olan saygını ve sevgini sorgula. Kendine acı çektirip, yaşam enerjini düşürüyorsun.
Sen bu adamdan kurtulmaya çalışmıyorsun, öyle olsa sürekli takipte olmazdın. Bırak ne hali varsa görsün. Bitti dediysen de bitir. Kendi yoluna bak artık.

Sizce de biri var gibi değil mi...
Benim dikkatimi çalışmaya çalışıyor olamaz heralde kendi whatsapımı bile kullanmıyorum...
Whatsap dökümleri de çıkarılıyor mu?

mesajları silse bile telefoncuda format atılmadığı sürece çıkar mesaj görüntüler vs.
ben benzeri arkadaşım yaşadı oradan direkt başkası var dedim
onda adam depresyondayım dyordu kaç yıllık sevgililikten sonra evlendiler adam meğersem aranıyormuş
hepsi çıktı ortaya

Neden son 13 gün 15 gün muhabbeti yapıyorsunuz ki. Kendinize yazık ya. Ve o pislik adamlar evdeki eşleri ile konuşmak yerine saatlerce başka kadınlarla konuşmaya bayılıyorlar

Haklısınız...
Bir zamanlar peşimden koşan,ben istemedikçe yalvaran yakaran,ayrılmak istedikçe ağlayıp sızlayan insan bu denli değişti,hele ki evlendik her şey evlenene kadarmış,artık en ufak bir çabayı hak etmiyormuşum ya ben ona yanıyorum...
Daha boşanmayı beklemeden bir başkasını nasıl bulur insan,normal olarak ta aslında belli bir zaman geçmesi lazım bana göre insanın kafasını toparlaması lazım,bu acele neydi,yada hep vardı bana mı sezdirmedi...
Beni evliliğe ikna eden “seni benden başka kimse mutlu edemez” diyen insanın şuan bu yaptığı reva mı hak mı...
Ben bunları hazmedemiyorum... kandırılmayı,saf yerine konmayı hazmedemiyorum..

Neden son 13 gün 15 gün muhabbeti yapıyorsunuz ki. Kendinize yazık ya. Ve o pislik adamlar evdeki eşleri ile konuşmak yerine saatlerce başka kadınlarla konuşmaya bayılıyorlar
Onlar adam değiller yalnız...
Başta 1 ay sonra açarım davayı dedim,ve 1 ayın dolmasına 13 gün kaldı işte...
13 gün sonra kopacak dananın kuyruğu ..

Onlar adam değiller yalnız...
Başta 1 ay sonra açarım davayı dedim,ve 1 ayın dolmasına 13 gün kaldı işte...
13 gün sonra kopacak dananın kuyruğu ..
Muhtemelen sohbet sitelerinden buldu birileriniZ skype whatsapp üzerinden konuşuyıordur. Belki sahte Facebook hesabı var ordan buluyor whatsapp a çağırıyor. Ben eşimi yakalamıştım mesela. Sanal sex yapıyorlar buralarda ama lütfen sürekli whatsappa girip bakmayın. Daha çok üzülürsünüz

Bilmiyorum .. sohbet sitelerine takıldığını vs görmemiştim bugüne kadar .. öyle yerlerden tanıştığı kişilerle ciddi düşünülmeyeceğini bilen biri diye düşünüyorum,ama tabi insan oğlu çiğ süt emmiş hiç belli olmaz..
Amacı ne bilmiyorum ama gerçekten çok üzülüyorum... gece 2 ye kadar onu takip ettim resmen,sabaha kadar da doğru düzgün uyuyamadım şimdi işteyim..
Anne baba ve kardeşimin rehberinden sileceğim onu ve Bakmayacağım artık öyle karar verdim...
Allah ından bulsun diyeceğim hiçbir şey yok..

Merak etme zAten sorsan onlarla ciddi düşünmüyorum. Onlar ciddi düşünülecek kadın değil derler ama orada gömdükleri -ki o kadınları da yüceltmiyorum- kadınlarla aynı kefede olduklarını görmezler. Eşime niye nişanlı iken o sitelerde gezdin bu da aldatmak dediğimde ben o kadınların evlenilmeyecek ahlaksızlıkta olduğunu biliyorum sadece cinsel tatmin için giriyordum demişti. Ki kadınlar vücutlarının her yanlarını yollamışlardı. Öyle de cesurlar. O kadınlar ahlaksız da sen ahlaklı mı oluyorsun. O kadınlar evlenilmeye layık değil de sen çok mu layıksın dediğim zaman da verecek cevabı olmuyordu. Kadın yapınca en ahlaksızı o olur. Erkek yapınca vay efendim sadece gönül eğlendirmek olur. Ne deyim çok doluyum bu konuda. Lütfen her yerden sil onu. Sana yazık bana yazık

Sileceğim.. görmek daha çok acı veriyor çünkü..
Gerisini de Allah a havale ediyorum...
Ben ne hissediyorum nasılım,o ne yapıyor... Allah yukarda o sorsun ne diyeyim öyle ise eğer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…