Bu evlilik bu defa bitti...

Keşke öyle olsa ama sanmıyorum. Zaten konu sahibi de hissediyo o hissediyosa kesin vardır bi şey. İnsan kocasını bilir. Haftalardır pes etmeden wp da o kadar online durulmaz. Hiç mesaj atmaması da buna işaret. Çatmak için arardı insan hiç değilse. Bi de özellikle ‘ciddi’ yi neden vurgulamış ki mesajında. Hani ilişki istemiyorum diyebilirdi. Demek ki şu an konustuğuyla ciddi düşünmüyo ki aklındaki parmaklarına dökülüvermiş birden..

Yok maalesef hiç sanmıyorum ben de. Yazıştığı biri vardır yoksa erkekler öyle şeylerle uğraşmazlar genelde düzlerdir ve hiç kimse de geceleri sabaha kadar çevrimiçi olma durumunu göstermez ki 1 yaparsın 2 yaparsın insan uğraşamaz ki bütün saat öyle

Kendimi rezil ettim.. bir tarafı arşa çıkmıştır... direkt ben bişey yamıyorum diye savunmaya geçti.. protokolü imzalayıp yolla diye yazacaktım bir de baktım çevrim içi gördüm dedim ben imzalarım dedi.... kendimi rezil ettiğimde kaldım... duruşumu bozdum...

Boşver öyle düşünme nasıl olsa boşanma adımını sen attın zaten böyle olacağı belliydi. Bırak bundan sonra ne hali varsa görsün sen de artık hayatına odaklan

Niye rezil olasın ki biraz rahat olmalısın bence, gayet normal yaptığın aslında sen bir yandan kabul etmesin, imzalamasın diye bekliyorsun anlıyorum, bu kadar kolay kabullenmesi canını acıtır insanın ama rezil olacak birşey yok, birde bunu takıp sıkma iyice canını.

Davayı protokolü imzaladıktan sonra aç, hiç bekleme, kendini mutlu edecek birşeyler yapmaya basla bundan sonra.

Asıl rezil olan o. Senin nasıl durduğun onun için zaten önemsizdi. Kocanla ayrılırken konusmayacak mıydın? İçinde kalmadı işte

Tam bir dangozmuş. İyice tescilletti böylelikle kendini işte.Hiç canını sıkmaya değmez.Ben buradan kendi kendime sayıştırıp duruyorum eşin olacak adama.

Bacim madem bosanmak istemiyorsun neden evi terkediyorsun? Hadi kavga ettiniz ailesini cagirmak nedir? Ben senin eski konularini da biliyorum takintilisin destek almaliydin bence. Kirilma bana ama benim kocam senin gibi takintili olsa 1 gun cekmem inan adama da hak vermiyor degilim.
Adam seni taniyor sessiz kalmasi da bu yuzdendi ve sen yine dayanamdin adami hakli cikardin. Otur dusun, karar ver ne istiyorsun?ona gore hareket et. Anlik duygular ile hareket edip bir ileri bir geri yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…