- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Merak ederim şimdi. Uyumam lazım ama yatamadım bir türlü.Konu sahibi suan yazışıyor büyük ihtimal bakalım ne olacak
Keşke öyle olsa ama sanmıyorum. Zaten konu sahibi de hissediyo o hissediyosa kesin vardır bi şey. İnsan kocasını bilir. Haftalardır pes etmeden wp da o kadar online durulmaz. Hiç mesaj atmaması da buna işaret. Çatmak için arardı insan hiç değilse. Bi de özellikle ‘ciddi’ yi neden vurgulamış ki mesajında. Hani ilişki istemiyorum diyebilirdi. Demek ki şu an konustuğuyla ciddi düşünmüyo ki aklındaki parmaklarına dökülüvermiş birden..Ben kızdırmak için yaptığını düşünüyorum, Sinirlendirmek, şüphe ettirmek, canını yakmak istiyodur. Hemen kimi bulacak sabahlara kadar konuşacak. Nerden vuracağını çok iyi bilir bunlar giderayak son bi numara yapayım demiştir....
Aynen katılıyorum.Ama,bizde ne yapalım.Kızcağıza destek olmaya çalışıyoruz bir yandan.Burası wp kız grubu gibi olmadı mı ? :))
EvetAynen katılıyorum.Ama,bizde ne yapalım.Kızcağıza destek olmaya çalışıyoruz bir yandan.
Yok maalesef hiç sanmıyorum ben de. Yazıştığı biri vardır yoksa erkekler öyle şeylerle uğraşmazlar genelde düzlerdir ve hiç kimse de geceleri sabaha kadar çevrimiçi olma durumunu göstermez ki 1 yaparsın 2 yaparsın insan uğraşamaz ki bütün saat öyleBen kızdırmak için yaptığını düşünüyorum, Sinirlendirmek, şüphe ettirmek, canını yakmak istiyodur. Hemen kimi bulacak sabahlara kadar konuşacak. Nerden vuracağını çok iyi bilir bunlar giderayak son bi numara yapayım demiştir....
Ben de merak ettimMerak ederim şimdi. Uyumam lazım ama yatamadım bir türlü.
Çoğumuz aynı yollardan geçiyoruz maalesef konular farklı olsa daBurası wp kız grubu gibi olmadı mı ? :))
Telefondalar bence ay bi de barışıyolarmışAy ne oldu acaba ?
Eşine mesaj attı @1var1yok konusuyolarSon durum nedir kizlar :)
Ben daha kötü olmasından korktum nedenseTelefondalar bence ay bi de barışıyolarmış
Umarım değildirBen daha kötü olmasından korktum nedense
Boşver öyle düşünme nasıl olsa boşanma adımını sen attın zaten böyle olacağı belliydi. Bırak bundan sonra ne hali varsa görsün sen de artık hayatına odaklanKendimi rezil ettim.. bir tarafı arşa çıkmıştır... direkt ben bişey yamıyorum diye savunmaya geçti.. protokolü imzalayıp yolla diye yazacaktım bir de baktım çevrim içi gördüm dedim ben imzalarım dedi.... kendimi rezil ettiğimde kaldım... duruşumu bozdum...
Niye rezil olasın ki biraz rahat olmalısın bence, gayet normal yaptığın aslında sen bir yandan kabul etmesin, imzalamasın diye bekliyorsun anlıyorum, bu kadar kolay kabullenmesi canını acıtır insanın ama rezil olacak birşey yok, birde bunu takıp sıkma iyice canını.Kendimi rezil ettim.. bir tarafı arşa çıkmıştır... direkt ben bişey yamıyorum diye savunmaya geçti.. protokolü imzalayıp yolla diye yazacaktım bir de baktım çevrim içi gördüm dedim ben imzalarım dedi.... kendimi rezil ettiğimde kaldım... duruşumu bozdum...
Asıl rezil olan o. Senin nasıl durduğun onun için zaten önemsizdi. Kocanla ayrılırken konusmayacak mıydın? İçinde kalmadı işteKendimi rezil ettim.. bir tarafı arşa çıkmıştır... direkt ben bişey yamıyorum diye savunmaya geçti.. protokolü imzalayıp yolla diye yazacaktım bir de baktım çevrim içi gördüm dedim ben imzalarım dedi.... kendimi rezil ettiğimde kaldım... duruşumu bozdum...
Tam bir dangozmuş. İyice tescilletti böylelikle kendini işte.Hiç canını sıkmaya değmez.Ben buradan kendi kendime sayıştırıp duruyorum eşin olacak adama.Kendimi rezil ettim.. bir tarafı arşa çıkmıştır... direkt ben bişey yamıyorum diye savunmaya geçti.. protokolü imzalayıp yolla diye yazacaktım bir de baktım çevrim içi gördüm dedim ben imzalarım dedi.... kendimi rezil ettiğimde kaldım... duruşumu bozdum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?