Bu evlilik bu defa bitti...

Siz kiminle konuşuyorsun falan mı dediniz ki açıklamaya geçti hemen başka bir şey yazmadı mı hiç burada ben üzüldüm ya bu erkekler neden bu kadar odun yaa

Ondan sonra ne yapabilirim , ben telefonunu direkt ansızın alıp bakmak istiyorum...

Bak su yazdiginda eski konularinin ozeti var! Surekli bir guven sorunun var. Surekli birilerinde hata aramak ne kadar saglikli sence? Aynayi kendine de tutmayi dene derim.

Bak su yazdiginda eski konularinin ozeti var! Surekli bir guven sorunun var. Surekli birilerinde hata aramak ne kadar saglikli sence? Aynayi kendine de tutmayi dene derim.
Şuan çok pişmanım çok....
Kendimi küçük düşürdüm... 1 aylık duruşumu bozdum....
Kendini bir halt sanıyor şimdi...

Şuan çok pişmanım çok....
Kendimi küçük düşürdüm... 1 aylık duruşumu bozdum....
Kendini bir halt sanıyor şimdi...

Yanlis bir cumle kurup seni incitmek de istemiyorum ama durusu olan insan gunun 24 saati bosanmayi dusundugu adami takip etmez! Cevrimici olunca hayatinda biri var diye tutusmaz. arkadasini araci etmez. esinin her hareketinden bir anlam cikarip krizlere girmez.esi ile kavga etti diye butun aileyi toplayip kimseye aglamaz. Bosanmayi dusunmeyen insan senin gibi yapip evi terk ediyorsa bu son da kacinilmaz oluyor malesef..
Esinin iyi yonlerini de kotu yonlerini de bize anlattigin kadarini biz bilebiliriz daha fazlasini degil. Bu sebeple evliligine devam edip etmemeye de kendin karar ver. Burasi sosyal medya burdan fikir al ama uygulamadan once dusun. Herkesin dogrusu farklidir.

Ben ona wp tan mesaj attım ve anında baktı çıktı mavi iki tik oldu mesaj sonra 1 dk sonra attığım mesajlar hep tek tikte kaldı ve wp o saatten sonra girmedi bir daha...
Bu ne demek sizce ya...
Biriyle konuştuğunu düşünüyorum gerçekten,belki o kişi dedi kiminle konuşuyorsun diye de girmedi... çünkü anında neti kapattı...
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız.. çok büyük salaklık ettim yazmakla..

Haklısınız..
İster istemez devamlı ç.içi olması dikkatimi çekti.. kimin olsa çekerdi bence..
Arkadaşını aracı etmem onunla muhatap olmak istemeyişimden.. konumu baştan beri takip ettiniz mi bilmiyorum ama devamlı dedim onunla muhatap olmak istemiyorum diye.. benim dikkatimi çekecek kadar sık ve uzun süreli wp girmeseydi ben zaten Normal bir şekilde boşanacaktım...
Doğal olarak 1 ay bekleyemedi mi kimle konuşuyor diye düşündüm.. ve 1 ay durdum durdum saatler önce aptal gibi yazma gafletinde bulundum..

Sen gercekten bosanmak istoyor musun? Yoksa esinden bir adim gelse evliligine devam edecek misin? Once bu sorulara cevap bul sonra cevrimici durumuna takil..

Üzgünüm ama bu yorumu dikkate almalısın @1var1yok ben senin konunu en basindan beri takip ediyorum hatirlarsan seni de hatali bulmustum,sen de demistin ki benimde hatalarim var falan o cok onemli degil son durumlar hic hosuma gitmedi
Bak esin sana adım atmiyor. Aramiyor,sormuyor,yazmiyor,ailesi de aynı şekilde
Evet kötü bir durum ama artik koptunuz bence 1 ay oldu
Sen adami surekli takip ettin whatsaptan ve üzüldün
Barismak istiyor gibi misin sanki???

Bak ben bugun buradaki arkadasin konusuna da yazdim utopikuye kendisi de bosanma aşamasında ve esi mesaj atiyormus,seninle ilgilenecem vakit ayiracam falan diye bu bir adımdır
Tahminimce de bunlarin devami gelecektir karsi taraftan yani kocasindan
Tabiki karar kendisinin ama ne demek istedigimi anladın mi?
Seninki yazmadi hic sana.
Siz koptunuz ve kendini uzmeyi birak artık
Önüne bak.
Bakmak zorundasın

Hayır.. bana yanlış bir şeyler yaptığına eminim.. yukarıda son yorumum var okur musun bir..
İlk hafta wp ta online olmaya başladı... ta o zaman bulmuş birini canım çok acıyor ... protokolü yolladım, ama o zaman bu kadar net emin değildim.. sırf onun suratına çarpmak İçin adliyeden telefon dökümlerine ulaşılıyor mu onu öğreneceğim...yukarıdaki yorumuma bakar mısın wp ta n yazdım dediğim yoruma

Haklısın . Ama sonu ihanet olarak bitti. Bu beni çok yaralıyor,ve anlaşmalı boşanma protokolü yolladım.. hiçbir talebim vs yok..

Ben takip ediyorum bu konuyu gülüm
Whatsaptan yazdığını biliyorum cevap verdi sana hatta sonra da imzalayip yollarim gonderirim dedi sana sonra da tek cizgi oldu yazdiklarin bu konuyu takip ediyorum yani yazmasam da takipteyim.
Yanlis bisey yaptigina eminsen de hakkini aramak zorundasin yasal yollarla
Oyle protokol yollamakla olcak is degil
Madem.sana yanlis yapti cezasini cekecek
Öyle degil mi?
Acikcasi senin o adami cok sevdigini sanmıyorum seven insan duramaz madem mantığınla hareket ettin bu evlilige cocuk olmaz dedin esimin ofke kontrol sorunu var dedin dedin de dedin yani
Oyle ise gerekeni yapacaksin

Ben senin daha onceki konularini da biliyorum sen alakasiz seylere alakasiz bicimde takiliyorsun ve israrla destek alman gerekrigini savunuyorum. 1 hafta cevrimici oldu diye adam birini bulmus diyorsun lutfen kendine bunu yapma.
Simdi siz barissaniz bile sen bu konuya takacaksin bu sefer ve yine sorun yasayacaksiniz. Olmayan seylere kendini inandiriyorsun adam da hakli yani.

Gerçekten gideceğim bir psikoloğa

Hani çevrim içi olunur, 1 saat olursun tamam . Ama o saat 4 lere kadar çevrim içiydi 1-2 gün..
Ben ondan sonra böyle paranoyaklaştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…