Bu evlilik bu defa bitti...

Gerçekten gideceğim bir psikoloğa
Bence dananın kuyruğunu kopar artık bu sefer bu kadar şey olmuş sen piskoloğa gidersen ikili ilişkilerinde düzelir eşin vs bi başkası ama eşini kaybetmek istemiyosan ki en başından beri bende takipciyim konuya o adam sana resmen kul köleydi sen getirdin birazda bu duruma bak şuan boşvermiş durumda o dünya kadar seven adam neden sen diyosun ki hevesini aldığı için hayır senin tavırların baskıların yüzünden bence yaz bugün içinden geçen herşeyi gurur yapmadan onunda vardır daha içinde bişeyler bi bakın eğer sen kendini düzelteceksen yoksa da zaten işin sonundasınız onsuz bi hayata merhaba senin için bu düşünce bile canını yakıyosa bu gece bişeyleri düzeltmek için son çıkış

@1var1yok. Bu yazdigima cevabin var mi?

Ben bu evliliğin benim fikirlerime,düşüncelerime saygısı olmayan biriyle zaten devam edeceğini sanmıyordum.. hani o gün anne babasını çağırdığıma pişman değilim.. o gün onlar olmasaydı başka gün aynı konudan yine kavga edecektik ve ağzında hep boşanma lafı vardı.. yani böyle biriyle bu evliliğe ben devam etmek istemiyorum zaten.

Benim esimin samimi arkadasi suanda bosanma aşamasında
1 ay kadar evli kaldi
Kadin altinlari aldi cekti gitti
Hakaretler vs de cabasi
Cocuk yok
Evlilik sonrasi edinilmis bir mal yok
2 tarafta birbirine dava açtı
Oglan diyor ki,bu durumda simdi kimseyle görüşemiyorsun da gidip bi yerde kahve içemiyorsun kucuk yer duyulur
9 aydir ayrilar düşün
Ve sirf resmiyette evli diye kimseyle görüşmüyor flort manasinda
Ve biz ona uzatma anlasmali bosan gitsin diyoruz karsi taraf razi olmaz hem bende haksizliga uğradım yanlarina kar mi.kalsin diyor
Birazda inat ediyor yani
Cocuk is guc sahibi 34 yasinda falan akli basinda bir insan ve de ..

Düşün yani siz 2 bucuk sene falan evli kaldiniz ve daha ilk haftadan whatsaplarda saatlerce cevrimici
Sen diyorsun ki anlasmali bosanayim
Normal mi sence bu ???

Haklısın..
ama protokolü yolladım işte..
İş işten geçti maalesef
Şu aşamada mahkemeden telefon dökümü gibi bir talepte bulunsam kabul görülür mü bilginiz var mı ?

Ama protokolü yolladım maalesef
İş işten geçti
Ben sana daha once dedim ama sen ugrasamam hic falan dedin bravo.
Hayir anlamiyorum yani ailen de mi sana hic bise demiyor akil akildan üstündür sen suanda bir buhran geçirmektesin ve ne yazikki saglikli düşünemiyorsun. Resmen takinti yaptin saatlerce wp i takip ettin ileride cok pisman olacaksin anlasmali bosandigin icin hatta bosandigin icin bile pisman olacaksin bence.
Psikologa gitmen lazim

Boşandığım İçin neden pişman olacağım

Haklısın..
ama protokolü yolladım işte..
İş işten geçti maalesef
Şu aşamada mahkemeden telefon dökümü gibi bir talepte bulunsam kabul görülür mü bilginiz var mı ?
O is ciddi bir is. Onun icin savciliga gidiliyor diye biliyorum ve cok ciddi meselelerde olan birsey o genelde ses kaydi vs gibi seyler bile dinlenmiyor bazi hakimler dinlemek istemiyor

Yani sen gidipte ben kocamdan bosaniyorum protokol yolladim onun telefon dökümlerini istiyorum dersen ne der sence sana hakim?

Yanlış akıllar veriyosunuz tüm konuya hakim misiniz adam çocuk diye deliriyodu 1 haftada kolay mı hemen yeni flört bulmak bence onuda uyku tutmuyor ark falan yazışıyordur

@1var1yok. Yukaridaki yorumu dikkate almani oneririm. Bosanmak istemediginin sen de farkindasin. Once kendin icin destek al kendi hatalarini da kabullen. Rahatlamak icin baskasini suclamak kolaydir.

Boşandığım İçin neden pişman olacağım
Olacaksin neden mi cunku esinden vazgecmis degilsin de ondan cunku onu unutabilmis degilsin de ondan çünkü adam sana siddet uygulamadi da ondan seni aldatmadi da ondan sen suan aldatti diyorsun ama malesef bir kanitta yok elinde whatsapta saatlerce cevrimici olmasi haric bir done yok elimizde
Adam seni sevmekten baska bisey yapmadı
Ofke sorunu vardi beraber terapiste gidicektiniz kabul etmemis mis edecekti oyle ya da boyle cocuk istiyordu falan filan sen birazda bu duruma getirdin bu evliliği ha Allah pisman ettirmesin belki de pisman olmazsın ama ortada cok buyuk meseleler yoktu senin anlattığın kadari ile adamin sigara icmesine bile kiziyordun ve kendin söyledin adam seni onceden severken sen onu sevmiyordun yazikyani bu evlilige de

Wp ta yazarken bir anda son mesajım iki tik mavi oldu anında çıktı ve interneti kapandı..
Konuşmalarından yazmalarından ben biriyle konuştuğunu düşünüyorum şu mesaja bakar mısınız “Ben bu hayatın üstüne sandığın gibi kimseyi alamam kimse de benimle senin sandığın gibi konuşmaz koşa koşa da gelmez” bu mesaj ne sizce.. sandığın sandığın..
Ciddi bir konuşmam yok ,ama eğleniyorum mu demek ?

Yanlış akıllar veriyosunuz tüm konuya hakim misiniz adam çocuk diye deliriyodu 1 haftada kolay mı hemen yeni flört bulmak bence onuda uyku tutmuyor ark falan yazışıyordur
Ben konuyu basindan beri takip ediyorum kendisi cok emin konusuyor benim.ne sucum var ? Aldatti diyor eger aldattiysa gercekten o zaman tabiki anlasmali bosanmasin oyle değil mi?

Çünkü sen sürekli sanıyorsun. Adam haklı

Yahu guzel kardesim wallahi beni bile sinir basti surda yani cevrimici de cevrimici walla kirilma bana ama ben seni 1 dk.cekmezdim bak inan. Esin iyi adammis cok dayanmis yani.

Nasıl bir düşünce yapın var 1 var 1 yok adam resmen senden sonra kimseyi hayatıma alamam diyor bu bitikliğin üstüne de kimse bana gelmez zaten diyor alttan sana mana veriyor sen ne anlıyosun belki şarzı bitti o an belki tlfn net çekmedi o yazının arkasından da sen kesin mahkeme dava yapıştırmışsındır görünce de geri dönmez yazdığına

Ben konuyu basindan beri takip ediyorum kendisi cok emin konusuyor benim.ne sucum var ? Aldatti diyor eger aldattiysa gercekten o zaman tabiki anlasmali bosanmasin oyle değil mi?
İşte bundan emin olamıyorum... sorduğumda size yazdığım mesajı yazdı...
Bu durumda nasıl hareket edilir bilmiyorum..
Ama tek bir şey biliyorum.. ona yazdığım İçin çok ama çok pişmanım... saatler öncesine dönsem asla yazmadım.

Evet adam aynen bunu demek istiyor ama anlayanaaaaaa

Ya neden pismansin
Bu hayatta yaptiklarin icin degil yapamadıkların icin Pisman ol
O senin kocan ya
Var mi ötesi? Kanli bıçaklı düşman misiniz evlilikte gurur olmaz olursa aha böyle olur iste cocuk cocuk davranma lütfen esini seviyorsan adım at bu defa cok pisman olcaksin gibime geliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…