- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Malesef öyle farkındayımAdam onları yapacak adam değil kızımız çook kuruntu
Ya neden pismansin
Bu hayatta yaptiklarin icin degil yapamadıkların icin Pisman ol
O senin kocan ya
Var mi ötesi? Kanli bıçaklı düşman misiniz evlilikte gurur olmaz olursa aha böyle olur iste cocuk cocuk davranma lütfen esini seviyorsan adım at bu defa cok pisman olcaksin gibime geliyor çünkü
Ben bu hikayede hep adamın dramını gördüm ne zaman bu konuya rast gelsem içim acıyor böyle bi şu kıza akıl vereyim düzelsinler mutlu olsunlar diye ama yok asla ses almıyor çok zor bi kızsın 1 var 1 yok ve çoook pişman olucaksın o fil hikayeside ayrı bitirdi beniMalesef öyle farkındayım
Fil hikayesi neymis ben onu bilmiyorum ya ama adamin cocuk istediğini biliyordum ve üzülüyordum yazik adama daBen bu hikayede hep adamın dramını gördüm ne zaman bu konuya rast gelsem içim acıyor böyle bi şu kıza akıl vereyim düzelsinler mutlu olsunlar diye ama yok asla ses almıyor çok zor bi kızsın 1 var 1 yok ve çoook pişman olucaksın o fil hikayeside ayrı bitirdi beni
Hep aynı yerdesin eşin bu istekleri dile getirdiğinde hep bu uslupta mı oldun yoksa bi kucağına yatıp öpüp koklayıp bende çok istiyorum senden bi evlat ama bi okul işimiz bitsin birbirimize doyalım falan mı dedin bu iki uslup farkını anla içim acıyo artık sizin konunuza boşanıyosun farkında mısınSenin attığın kazığı unutmam, sen bana kazık attın deyip durdu devamlı..
Attığım kazık ta onun okulu yüzünden çocuk istemeyişimmiş, attığım kazık ta maddi imkanlar daha iyi olduğu zaman çocuk düşünelim dememmiş...
Bu kadar ne büyük hatam var ki benim ?
Canım bu adam bana gel terapiste gidelim de bu evliliği birlikte kurtaralım demiyor...Ben bu hikayede hep adamın dramını gördüm ne zaman bu konuya rast gelsem içim acıyor böyle bi şu kıza akıl vereyim düzelsinler mutlu olsunlar diye ama yok asla ses almıyor çok zor bi kızsın 1 var 1 yok ve çoook pişman olucaksın o fil hikayeside ayrı bitirdi beni
İnan dediğiniz gibi de dedim.. yemek yiyorsak kaşığı fırlattı kalktı sofradan, ona sarılmışsam ellerimi itti kalktı.. yemin ederim kiHep aynı yerdesin eşin bu istekleri dile getirdiğinde hep bu uslupta mı oldun yoksa bi kucağına yatıp öpüp koklayıp bende çok istiyorum senden bi evlat ama bi okul işimiz bitsin birbirimize doyalım falan mı dedin bu iki uslup farkını anla içim acıyo artık sizin konunuza boşanıyosun farkında mısın
Beni 1 aydır ne eşim ne ailesinden 1 allah ın kulu bir kez aramadı...Ya bak beni dinle hepimiz kocamizla kavgalar ediyoruz bende babamin evine gittim esim geldi aldi beni baristik vs bunlar uzun hikaye anlatmaya da cekinmem hersey biz insanlar için bu hayatta,basimiza hersey gelebilir ne oldum degil ne olacağım demeli insan
Sen 1 aydir mutsuz ötesisin
Burda sayisiz bosanma konusu okudum
Icimde mutluluk varn ise basladim,spora basladim yeni ev tuttum hayat yeniden basliyor vs diyorlar kadinlar
Kurtulduklari icin seviniyorlar yaka silkmisler artık kocalarindan dayak siddet hakaret aldatma Allah ne verdiyse yani
Haline şükret biraz o adam seni seviodu senin sevmediğini bile bile seninle evlendi senden de cocugu olsun istiyordu tamam o da ak kasik degil ofkesine sahip olamadi ama duzelmicek seyler deil sonucta seni tartaklamiodu?
Sen o adami hala seviosun ve mutsuzsun o yokken kendini kandirma ve takintilarin icin psikolojik destek al ayip degil gunah degi bende okb hastasiyim bak iyilestim
Kendini mutsuz etme kocani da etme ve yarin sabah hazırlan git evine bir guzel kahvalti hazırla
Ara esini gelsin
Oturun yiyin
Kahvelerinizi icin sonra karsilikli konusun birbirinizi suclamadan etmeden
Yuva kolay kurulmuyor
Kız ağlıcağım geldi bunların odasında konsollarında fil varmış biri adamın biri bunun tarafındaymış odada oturuyolarsa adam filleride yan yana koyuyomuş uyucaklarsa filleride yatırıyormuş gezmeye gitceklerse filleri gene yan yana kapıya doğru koyuyomuş eşya almaya geldiğinde bu defa sadece kendininkini kapıya dönük koymuş gidiyorum gibisinden adam duygusalda kız yazık çok mesaj veriyo da bizim kız da iş yok gurur yicek onuFil hikayesi neymis ben onu bilmiyorum ya ama adamin cocuk istediğini biliyordum ve üzülüyordum yazik adama da
Adamda içinde ne yaşıyor dinlemek lazım bence artık eşin olmucağını anladı çünkü o yüzden böyle 0 çaba belkide ben çok yaptım bu sefer o diyor farkında değilsin ama sessiz mesajı çabası var eşininBeni 1 aydır ne eşim ne ailesinden 1 allah ın kulu bir kez aramadı...
Benim için hiç çabalayan olmadı..
Kendisi terapist fikrini kabul etmiyor bunu söylemiştim baştan zaten.. kabul etse ben evliliğimi devam ettirmek zaten isterim.. ama karşı taraftan bu yönde hiçbir çaba yok anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama..
Kız ağlıcağım geldi bunların odasında konsollarında fil varmış biri adamın biri bunun tarafındaymış odada oturuyolarsa adam filleride yan yana koyuyomuş uyucaklarsa filleride yatırıyormuş gezmeye gitceklerse filleri gene yan yana kapıya doğru koyuyomuş eşya almaya geldiğinde bu defa sadece kendininkini kapıya dönük koymuş gidiyorum gibisinden adam duygusalda kız yazık çok mesaj veriyo da bizim kız da iş yok gurur yicek onu
Kimsede seni kınamaz bu yüzden evet ben savaştım dersin açık yüreklilikle bi terapiste git sen bunu da unutma bak herkezin ihtiyacı oluyo zaman zaman sen şuan daha bi ihtiyaç duyuyosunSen zaten artık köprüden önceki son çıkıştasın ne var adamı yani sarışının dediği gibi eve çağırsan yarın gece bi hazırlansan güler yüzle karşılayıp sarılsan mutlu sonlu bitirseniz en azından bende sevdim denedim dersin evlilik bu basit bişey değilki gurur yapılcak
Demicem merak etmeyin ..Bak deminden beri yaziyoruz hepimiz sana ama sen simdi yarin kalkip ama neden cevrimici diyeceksin yine bahse girerim.
Demicem merak etmeyin ..
Konuşmalarında yazmalarında hala hep beni suçluyo.. benim yüzümden ayrılıyormuşuz.. boşanmayı ist
ediğini söyleyen o değil sanki..
1 ay geçmiş,insan biraz ılımlı yaklaşır.
Ben daha önce 1-2 defa Asım atmıştım bana ne dedi biliyor musunuz “ ayrılacaktık,sen istedin de devam ettik” gibi sözler söyledi.. her tartışmada bunu benim başıma kaktı... siz söyleyin size bu şekilde muamele yapılsa uğraşır mısınız ?
Eşininde hoş olmayan konuşmaları hareketleri mevcut zaten ama aşılmayacak derecede değilsiniz bi evliliğin temeli 5 yılda atılır misal ben ilk evlendiğimde eşim beni nasıl boğardı giyim kuşam tlfnu geç açma vs sorun olurdu şimdi istediğimi giyiyorum istediğimi yapıyorum neden çünkü evlilik oturdu birbirimizin huyunu suyunu aldıkDemicem merak etmeyin ..
Konuşmalarında yazmalarında hala hep beni suçluyo.. benim yüzümden ayrılıyormuşuz.. boşanmayı istediğini söyleyen o değil sanki..
1 ay geçmiş,insan biraz ılımlı yaklaşır.
Ben daha önce 1-2 defa Asım atmıştım bana ne dedi biliyor musunuz “ ayrılacaktık,sen istedin de devam ettik” gibi sözler söyledi.. her tartışmada bunu benim başıma kaktı... siz söyleyin size bu şekilde muamele yapılsa uğraşır mısınız ?
Hatta inanır mısın eskiden seni seviyorum demeye utanan adam 5. Senemizdeyiz her gün seni seviyorum aşkım diyo utangaç utangaç bazı evlilikler yıllandıkca güzelleşirEşininde hoş olmayan konuşmaları hareketleri mevcut zaten ama aşılmayacak derecede değilsiniz bi evliliğin temeli 5 yılda atılır misal ben ilk evlendiğimde eşim beni nasıl boğardı giyim kuşam tlfnu geç açma vs sorun olurdu şimdi istediğimi giyiyorum istediğimi yapıyorum neden çünkü evlilik oturdu birbirimizin huyunu suyunu aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?