- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Esinin ailesinden beklenti icinde olma derim onlari bosver yani esinde sessiz kalmayi tercih etti senden nefret ediyor falan olsa.mesela sana boyle bir mesaj atmazdı attığı mesaj benim bile yüreğime dokundu adam sensiz bu halimle kimsede bana bakmaz kimsede bana böyle konusamaz demis daha ne desin ne guzel bi mesaj atmışBeni 1 aydır ne eşim ne ailesinden 1 allah ın kulu bir kez aramadı...
Benim için hiç çabalayan olmadı..
Kendisi terapist fikrini kabul etmiyor bunu söylemiştim baştan zaten.. kabul etse ben evliliğimi devam ettirmek zaten isterim.. ama karşı taraftan bu yönde hiçbir çaba yok anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama..
Uyudu sanırım sizle sohbette güzeldi kızlar kafam dağıldı biraz bende yatar yarın uğraşmam gereken bi küçük şeytan meselesi varKonu sahibi gercekten 1 varsın 1 yoksun uyudun mu?
Konu sahibi gercekten 1 varsın 1 yoksun uyudun mu?
Uyudu sanırım sizle sohbette güzeldi kızlar kafam dağıldı biraz bende yatar yarın uğraşmam gereken bi küçük şeytan meselesi var
Ettim zaten anladıysa olmadı ailesiyle beraberYa onu defet gitsin ya
Anlamıştır anlamıştır. Allah rahatlık versin canimEttim zaten anladıysa olmadı ailesiyle beraber
Hahahahaha kendini doldurmasin insallah tek isteğim buadam cevrimici ise..
Blöf değildi benim yaptığım.. ailesini çağırdım ki biz eşimle ikimiz baş başa iken beni asla dinlemiyor.. duvara yumruk atıyor,kapıyı çarpıyor,bir şeyi alıp bir yere çarpıyor... bana avazı çıktığı kadar bağırıyor,alta üste rezil ediyor ne acı ki ben içimdekileri ona anlatmak İçin yanımızda insanların olmasını seçtim..Son yorumlar cok yerinde. Ben de katiliyorum hepsine. Bahsettigin adam senin kocan yani senin sevgilin degil. Yok kendimi kucuk dusurdum sordum sormayacaktim. Yuvan yikiliyor farkinda misin hala neyin gururu ? Gurur ve blöf evliligini bu hale getirmis zaten. O bana bunu dedi sunu dedi sunu da dedi dedi dedi dedi... Yuva bu kadar kolay dagilmamali. Esini seviyorsan cabala son cok pisman olursun. Bak whatsap bile uzuyor seni. Cunku kacan balik buyuk olur
Kendinizi rezil etmek deği oyle düsünmeyin. Siz belli ki ona mesaj atinca kocanizin icinizi rahatlatacak biseyler yazmasini umdunuz icten ice. Yani size kimseyle mesajlasmiyorum diyebilirdi ya da daha kotusu itiraf edebilirdi eger varsa boyle birsey, siz o an yikilirdiniz belki ama bu sekilde soru isaretleri icinde kalmazdiniz.
Sonucta sizi kaybetmemek icin ugrasmiyor, laf sokuyor, sizi sucluyor bu sekilde ne olabilir ki yani zaten evi terk edip bosanacagim demissiniz o da nolur dön pismanim demiyor.
Siz artik onu takip edip kendinizi yipratmayin ne kadar cabuk toparlanirsaniz hakkinizda o kadar hayirli olacaktir.
Tek taraflı hiçbir şey olmaz değil mi.. evlilik,çaba vs hiçbir şeyin tek taraflı anlamı var mı ?Bacim walla senin konu sac bas yoldurur hee kolay gelsin ne diyim.
Konunuzu ara ara takip ediyorum. Gordugum kadariyla bir sekilde bu adamla barissaniz da insanin omrunu tuketecek kadar kibirli bir havasi var. Boyle surekli kendini hakli goren, burnundan kil aldirmayan, sucu surekli karsisindakine atan bir insanla bir omur gecirmek sizi ne kadar mutlu edebilir ki? Tabi ki guzel anilariniz da vardir, sonucta bir yuva kuracak kadar sevmissiniz birbirnizi ama insanin boyle anlar da karsisindakinden anlayis gormeye, desteklenmeye ihtiyaci var. Esiniz hep bana hep bana modunda. Su an adim atsaniz donecek gibi ama bu hep sizin adim atmaniz anlamina gelecek. Ben boyle yasarim, hakli da olsam ben alttan alirim diyecekseniz barisin. Ama sinirine hakim olamayip etrafa saldiran bir insanin esinin neden cocuk istemedigini oturup dusunmesi gerekirken hala bunu sacma sapan bir sekilde kazik attin diye yorumlamasi gercekten insanda sinir birakmaz. Boyle kendi kendinizi yer durursunuz bu adamla. Herkes mutlu olmayi hak ediyor. Surekli bagirip cagiran ve her olayi kendi hakliymis gibi yorumlayan bir adam beni mutlu edemezdi. Onunuze bakin lutfen. Cocuk yokken kendi hayatiniza bakin.Hanımlar teşekkürler yorum yapan herkese..
Benim eşim normalde whatsapa çok seyrek giren biriydi,sabahlara kadar whatsapta olması ister istemez dikkatimi çekti ve 1 ay durdum durdum sonunda dayanamayıp o hırsla bir mesaj attım.. ve tabi ki inkar.. yani hiçbir şeyi kanıtlayamadığım gibi kendimi de küçük düşürdüm...
Gece bir anlık gaflete düşüp mesaj attım ve şuan gerçekten çok ama çok pişmanım..
Konuştuğum insanda aynı 1 ay önceki hal ve tavırlar.. beni suçlamalar vs..
Senin bana attığın kazığı bir ömür unutamam diyor, attığım kazık da şu aşamada çocuk istemeyişim.. kazıkmış bu..
Mobilyaları sordum alacak mısın vs diye,önce istersen hepsi sende kalsın dedi, tamam dedim.
Ne yapacaksın eşyaları dedi, yalnız yaşayacağım dedim.. ohh be ne güzel hayat,hazır düzenin üzerine kurul yaşa dedi.. al eşyalarını o zaman dedim.
Yok onun İçin demedim de nasıl pozitif düşünebiliyorsun böyle ben düşünemiyorum vs dedi..
Alıp almayacağımı bilmiyorum dedi..
Konuşmalara baktım da hiç yapıcı kurtaralım bu evliliği yardım alalım vs hiçbir yaklaşım yok..
Eşyaları alacaksan evi 10-15 gün içinde boşalt dedim, mahkeme masrafı da şu kadar tutuyor, protokolle birlikte bu miktarı yollarsın dedim..
Şuanda da wp hesabımı komple sildim..
Elime yüzüme bulaştırdım yani her şeyi kanıtlayamadım hiçbir şeyi, kendimi rezil ettiğimde kaldım..
Anlattıgınıza benzer bir olay ben de duydum, kadin baska birine kacip sonra kocasina donuyor ve kocasi kabul ediyor yani bir Türk erkegi icin en olmayacak sey ama bunu bile kabullenen erkekler varken ben ne yaptim da duzelmiyor diyorsunuz.Yok zaten artık takip edebileceğim hiçbir telefon yok.. ailemde herkesten sildim numarasını.. bakmam artık..
Bu tartışmaların ertesi günü ailesine gitti , evi terk eden o oldu ilk yani.. akşam öfkelendik,gel tekrar konuşalım,böyle olmasın vs hiçbir çabası olmadı..
Şu aşamada bile terapiste gidelim vs yapıcı bir konuşması olsa şu 1 ayı göz ardı edip yine devam ederdim.. ama o da yok,orta yol bulmaya çalışmak yok.
Allah büyük diyorum bana sen Allah ın adını ağzına alma diyor.. lafa bakar mısınız.. ben kafir miyim neyim ne suç işlemişim ben bu kadar...
Çevremizde geçenlerde bir olaya şahit oldum. Bir bayan eşini ve 2 çocuğunu bırakıp başka adamla başka ile kaçıyor.. sonra pişman olup dönmek istiyor ve adam da karısını çok sevdiği için onu kabul ediyor geri..
Ben ne hata yapmışım bunun yanında mesela? Bu kadar aranmayacak sorulmayacak ,hiçbir şeyi hak etmeyecek...
Artık bunu kabullenip önüme bakmaktan başka çarem yok.. Allah kalbimdeki bu yükü bir an önce hafifletsin inşallah,çok zor böyle yaşamak..
Anlattıgınıza benzer bir olay ben de duydum, kadin baska birine kacip sonra kocasina donuyor ve kocasi kabul ediyor yani bir Türk erkegi icin en olmayacak sey ama bunu bile kabullenen erkekler varken ben ne yaptim da duzelmiyor diyorsunuz.
Siz barismak istiyorsunuz. Tum yorumlari okuyamadim ama belli ki esiniz hic caba gostermedigi icin yapacak bisey bulamiyorsunuz keske evlilik terapistine ikna edebilseniz.
Hımm takıntı zor bir konu hem kisinin kendisi icin hem de onunla yasayanlar icin ama caresi de var. Tesemkur ederim bilgi icin.Konu sahibinin eski konularini bildigim icin oncelikle destek almasi gereken taraf kendisi. Fena halde takintili bu sekilde zaten bosansa bile mutlu olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?