Bu evlilik bu defa bitti...

Evet ben cesaret edemedim mesela. Çünkü o protokolü imzalayıp vermek finish. Ötesi yok. Sonra adam diyebilir de sen imzalayıp yolladın istemiyodun diye. Çok iyi düşünmek lazımdı. Büyük bi ağırlık bu ben de kalkamazdım altından. Ama @1var1yok hala neden mesaj attım diyor. Kuzum bu adam senin kocan kocan. Çok mutlu günlerinin de olduğu insan. Genel anlamda da böyle davrandıysan evde bu çok kötü bi huy.. ve emin ol sadece çocuk için bitmedi bu evlilik. Zaten sürekli kavga ediyodunuz. Benimki bitecekse basından beri yasadıklarım için bitecek mesela. Ve en ufak vicdan azabım da yok.

Son düzenleme:

Baban karşı en ufak bir şekilde uzlaşma anacımla bir şey yazmadı.. hala bana karşı suçlamalar, hayatımı mahvettin vs tarzı ithamlar.. benim hayatım da öyle diyorum senin yüzünden diyor..
Ben ona deseydim sizin dediğinizi 7 yıldır tanıyorum diyeceği şey “ çocuk istersen bu evliliğe devam ederiz,yoksa ben yokum” derdi bana.. yani topu yine bana atacaktı..
Ben de sırf devam etsin diye çocuk istemeyecektim..
Bir de eşyalardan konu açıldı dedim ki mobilyaları alacak mısın dedim , istiyorsan hepsi kalsın dedi. Tamam dedim , ne yapacaksın dedi,ben de yalnız yaşayacağım dedim. Oh hazır kurulu düzende oturacaksın dedi. Al o zaman dedim ama benim de hakkım var onlarda dedim ,bana : ne hakkın varmış ki diyor.. borcunu beraber ödedik,sıkıntısını ben de çektim bunu nasıl der ki. Boşanma anında birinin gerçek kişiliği çıkarmış ya çıkıyor..

Eşim de bana aynısını dedi. İnsan tiksiniyor haklısın onu duyunca. Zaten kadın olarak daha zorluk çekeceğimiz aşikar bi de böyle sözler duymak yıpratıcı. Beni o laf gazladı ama mesela bunları beraber ödedik senin ütünü çamaşırını yemeğini temizliğini yaptım ben bunları öderken beraber zorlandık benden çıkardın sinirini hakkımı alırım dedim ama sen ona bıraktın her şeyi..

Herkesin öyle zaten .. başından beri birikmişlerden dolayı biter.. kavga tartışma değil midir zaten bu noktaya getiren. Benim de hatalarım var bu evlilikte.. ama eşim ta Eylül ayında başladı, Kasım’dan sonra ala çocuk istemezsen ben bu sebepten ayrılmayı düşünebilirim diye.. bana ince ince işledi zaten bunu.. ben boşanmayı 1.5 yıldır anmazken..
Çocuk İçin şuan ayrılan buyursun ayrılsın dedim ben de...

Bırak,boşver artık kendini üzme canım.Allah bildiği gibi yapsın de geç.Dedim ve yine diyeceğim.Tam bir dangoz işte.

Ben zaten o eşyalarla oturmayı istemiyordum,ailem dedi duygusal bakma oturursun ne olacak diye ve ondan sonra eşyalar hakkında öyle dedim ben ,ben onu da istemiyordum önce...
Ayrıca belki de dediğim gibi hep aklıma gelecek onu hatırlatacak ve oturamayacağım o eşyalarla,ve satmak gerekecek ,zaten 2. El eşyalar öldüm pahasına gitmiyor Mu tüm evi kaç milyara döşedik ama etse etse 2 milyar eder şimdi..

Bırak,boşver artık kendini üzme canım.Allah bildiği gibi yapsın de geç.Dedim ve yine diyeceğim.Tam bir dangoz işte.
Öyle diyorum abla. O benim çok günahıma girdi..
Onu takip ettiğim günler İnan titriyordum resmen sıkıntıdan..
Bunların hesabını vermeyecek mi o ..
Kendisine de dedim ,ben hala 1 ay önce nasılsam öyleyim ,senin arkandan iş çevirmedim, ama bizim kıymetimiz hiç bilinmedi diye.. o yapıyorsa yaptığından utansın o çeksin vicdan azabını...
Bu evlilik bitti..
Dilerim bundan sonra gerçekten adam gibi adam derler ya öyle biri çıkar karşıma ve iyi ki bitmiş der,bugünleri gülerek anarım.. tek diyeceğim bu bu evlilikle ilgili.

Ben psikolog veya psikiyatr değilim.O yüzden çok bilemem ama,eşinizde narsist kişilik bozukluğu olabileceğini düşündürttü bana, onunla alakalı anlattığınız şeyler.Hep kendi isteklerini ve düşüncelerini önemsemesi,bencil oluşu,sürekli sizi hatalı görmesi,baskı uygulaması,öfke kontrolünün olmaması gibi şeyler.Eğer öyle biriyse,kurtulduğunuza şükredeceksiniz emin olun.

Abla anlattıklarımda en ufak eksik,ne de en ufak fazla var... ben haktan hukuktan çok korkarım. O yüzden onun demediği bir şeyi asla dedi demem,veya fazlasını katmam yanına.. neyse o.. ben net ve şeffaf biriyimdir ,Aslan burcu olarak :) o burcunu yansıtıyor zaten, ikizler .. benim de bu evlilikte hatalarım var, mesela çok incelerim her şeyi, takıntılı olduğum noktalar vardır,onun davranışlarından dolayı ona Güleryüzlü davranmadığım zamanlar çoktur.. ama iddialaşılmadığı,devamlı eleştirilmediğim ve normal ses tonuyla konuşulduğu müddetçe asla anlaşılmayacak bir insan değilim..
Kendisi çok uzun dönemdir bana böyle davranmadığı İçin hataları sadece bende görmesi normaldir.. çünkü ne veriyorsun ki ne göreceksin..

Şuan üzülüyorsun ama her yazdığın yorumda onu almıyorum, siz birbirinize göre bir cift değilsiniz, bu sorunu aşıp devam bile etseniz sonra yine sorun yaşayıp mutsuz olacaktınız. Daha çok vakit geçmeden boşanmanız ikiniz icinde daha hayırlı.

Ve bence ikinizde bireysel terapi almalısınız ki bundan sonraki ilişkilerinizde mutlu olup karşınızdakini mutlu edebilin.

Evet değiliz.. kafa yapılarımız,düşüncelerimiz vs tamamen farklı..
Ben de bir evliliğin bu noktaya geleceğini zaten tahmin ediyordum.. benim mesela bu evlilikte kusurlu olduğum durumlar oldu ve ben hatalarımı zaten kabul ediyorum.. ama karşımdaki insanda bu yok, hiçbir zaman kendini hatalı görüp te ben burda fevri davrandım vs hiç gönül alma olmadı ..
Kendindeki eksikleri hiçbir zaman kabul etmiyor, ama benimkileri devamlı yüzüme vuruyor..

Sen de mi aslan ikizler evliliği içindeydin.
Ayy sorunlarından belliydi..

Ben aslan, eşim ikizler.
Bizi tanımlasam şöyle olurdu:
Ben şeffaf, o kıvrak. ( valla dansözlere taş çıkarır. )
Ben dümdüz, o eğrilerle dolu.
Ben adil, o hep kendi çıkarına..
Aynen yemin ederim ki...
Kırmızı Işık’ta durmaz mesela kamera olmayan yerlerde ,senin ayrı bir özelliğin mi var duranlar insan değil mi diye ne kadar kızardım.. onu bile dinlemezdi..
Her şeyin bir çakallığını düşünür.. ben ise nasıl olması gerekiyorsa bir şey tam kaidesiyle yapmaya çalışırım...
Ve yeni olarak gerçekten de iki yüzlü olduğunu da kanıtlamış bulunmakta...
Zira ilk tanıdığım insanla şimdikinin alakası yok...

Olmayanı oldurmaya çalışmakla uğraşmamak gerekiyor bazen.Önünüzdeki süreçte kendinizi iyi hissetmek adına yapabileceğiniz neler var.Ona bakmalısınız artık.Yukarda başka bir üyede önermiş.Bireysel olarak terapi alın bencede.Kolay atlatmanızı ve ileriki yaşantınızda size çok faydası olur.

Evet abla psikiyatr araştıracağım..
Devlet hastaneleri bu konuda yardımcı oluyor mu yoksa özelde mi araştırmam lazım bilgin var mı ?
Ben ilaç kullanmak uyumak vs istemiyorum, konuşup derdimi anlatmak istiyorum...

Devlet hastanelerinde psikoglar oluyor.Bence öncelikle psikoloğa başvurmalısınız.İlaç kullanmanızı gerektirecek bir durum görürse psikolog,zaten psikiyatr uzmanına sizi yönlendirir.Özel yerlerde var ama,biraz pahalı gelebilir.Maddi gücünüz varsa oralarada araştırıp gidebilirsiniz.

Arkadaşı mesaj attı, yarın sabah şu saatte şurda ol evrağı getircem diye..
İmzalamış yani , evrağı bana geri getirecek..
Veee bu evlilik böylelikle bitti..
Allah yardımcım olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…