- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
ÜzüldümArkadaşı mesaj attı, yarın sabah şu saatte şurda ol evrağı getircem diye..
İmzalamış yani , evrağı bana geri getirecek..
Veee bu evlilik böylelikle bitti..
Allah yardımcım olsun..
İnşallahÜzüldüm
Umarım bu vesileyle çok daha mutlu bi hayata adım atarsın
Siz bana çok tepki gösterdiniz de işte karşımda böyle bir insan vardı.. çabalayacağım yeri ben bilirdim zaten anlatabildim mi ..@1var1yok. Cok uzuldum
Siz bana çok tepki gösterdiniz de işte karşımda böyle bir insan vardı.. çabalayacağım yeri ben bilirdim zaten anlatabildim mi ..
Zaten basından beri yanlış evlilikti. Sen sevmediğin o sevilmediği biriyle evlilik yaptı. Kafa yapıları da uyuşmayınca sonuç aşikar. Ama böyle sessizce bitiş.. ne bileyim biraz acıÜzüldüm
Umarım bu vesileyle çok daha mutlu bi hayata adım atarsın
Amin.. şuan ruhsuz gibiyim, gözümden tek damla yaş akmadı. Ama göz yaşlarım kalbime akıyor hissediyorum..Hala ayni seyi savunuyorum el birligi ile bitirdiniz evliliginiziikiniz de hatalisiniz benim dusuncem bu kusura bakma.
Hakkinizda hayirlisi olsun ama gercekten cok uzuldum
Sonradan ben sevdim,o da sevildi ama kurtarmaya yetmedi..Zaten basından beri yanlış evlilikti. Sen sevmediğin o sevilmediği biriyle evlilik yaptı. Kafa yapıları da uyuşmayınca sonuç aşikar. Ama böyle sessizce bitiş.. ne bileyim biraz acı
Amin.. şuan ruhsuz gibiyim, gözümden tek damla yaş akmadı. Ama göz yaşlarım kalbime akıyor hissediyorum..
Zor bir dönemden geçiyorum, sağlıkla sıhhatle bir an önce atlatmayı temenni ediyorum..
Belki de sevdiğini sandı. Tahammülü ondan olamadı.Sonradan ben sevdim,o da sevildi ama kurtarmaya yetmedi..
Onun fevri çıkışları, kontrolsüz davranışları, benim de hatalı konuşmalarım sonucu bu hale geldik..
Yapacak hiçbir şeyim bu noktadan sonra... o günü atlatıp önüme bakmaktan başka..
Çok teşekkür ederim..Üzüldüm ikinizin de hatası vardı ama sizinki Eşinizin hataları yanında devede kulak kalırdi bence.. okul durumu bu haldeyken Eşinizin çocuk istememek de çok ama çok haklıydiniz.
Kendinizi bir an önce toparlayin. Vicdanınız rahat olsun. Sizinki bir anlık alınmış bir karar değil. Eşinize zaman tanıdiniz. Acabaniz soru işaretiniz olmasın. Çok mutlu olmanız dileğiyle
Ola da bilir. Artık onun duyguları umrumda değil.Belki de sevdiğini sandı. Tahammülü ondan olamadı.
Ola da bilir. Artık onun duyguları umrumda değil.
Umarım gerçek manada çok ama çok sevileceğim biri çıkarır Allah karşıma..
Yok artık benim için bitti..Ayni seyi yineleyecegim sana lutfen bosansan bile destek almayi ihmal etme. Bunu kendin icin yap ki bundan sonraki iliskilerinde ayni seyleri yasama.
Temennim umarim ikinizin de akli basina gelir ve barisirsiniz diyorum.
Artık arkamdan iş çevirmişse de onu didikleyecek ortaya çıkaracak gücüm yokBen evdeyken keşke bana vursa keşke beni aldatsa da elimde pişman olmadan gidebileceğim bi şey olsa diye kaç kez geçirmiştim içimden. Birisi yazmış ya bir şey bitiyosa daha güzel şeyler başlar diye çok doğru..
Zaten bu utanilacak bir sey degil, ayip degil gunah degil hepimiz ihtiyac duyabiliriz destek almaya cok normal bir durum bu. Hepimiz insaniz ve kimin basina ne zaman ne gelir bilinmez.Yok artık benim için bitti..
1 ay boyunca olsa tamam ,ama artık Cuma günü gidip davayı açacağım ki ben işler hızlı yürüsün diye yoğunluğu daha az olan bir adliyeye gidiyorum...
Artık iş işten geçti..
Gideceğim psikoloğa . Ben utanmıyorum gidecek olmaktan. Kendi sağlığım İçin, daha hafif atlatmak İçin ve rahatsız olduğum takıntılarımdan kurtulmak İçin gideceğim.
İnşallah abla, Allah ım önüme hayırlı olan fırsatlar çıkarsın inşallah.. inanıyorum bir kapı kapanırsa bin kapı açılır..Üzülürsünüz elbette.Bu çok normal.Evliliğiniz bitiyor kolay mı?Buradan bizler bile üzülüyoruz sizin adınıza.Birşey bitiyorsa şayet yerine daha güzel birşey gelecektir mutlaka.Böyle bakmaya çalış.
Çok ama çok teşekkür ederim.. ben sanki sizlerin desteğini arkamda hissediyorum. Çok sağ olun..Zaten bu utanilacak bir sey degil, ayip degil gunah degil hepimiz ihtiyac duyabiliriz destek almaya cok normal bir durum bu. Hepimiz insaniz ve kimin basina ne zaman ne gelir bilinmez.
Umarim her sey guzel olur senin icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?