- 27 Mayıs 2018
- 248
- 160
- 23
- 35
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Bir arkadaşımın 10 yıllık evliligi bitti geçen sene, onların çocuğu yoktu, anlaşamadılar bir türlü, sürekli kavga gürültüyle geçti evlilikleri, boşanma asamasinda arkadaşım çok kötü oldu, çok kilo verdi, stresten yuzunde yaralar çıkmıştı.Artık arkamdan iş çevirmişse de onu didikleyecek ortaya çıkaracak gücüm yokutopikuye .. kendi pisliğinde boğulsun.. herkes kendine yakışanı yapar derler .. ben bu 1 ay boyunca gecelerde üzülüp zaman zaman ağlarken, o arkamdan iş çevirmişse inanıyorum ki Allah hakkımı yerde bırakmaz.. edebimle,adabınla durdum ben ki bir daha kaç yıl sonra birini alacağım hayatıma Allah bilir..
Sezen Aksu şarkıda diyor ya “kolay olmayacak ,elbet üzüleceğim,mutlaka bir iz bırakacak “ diye.. şuan tamamen bu durumdayım..
Allah yardımcınız olsun. Dikkat edin kendinize . Gerekli önlemleri alarak bu işe girişin..En azından sizi bırakıyomuş ve çocuk yapmamanız isabetolmuş. benim hayatımdada böyle bi psikopat var ben boşanmak istyorum bir geleceğimin onunla olmadığını görüyorum ailemi suçluyo ve ölümle tehdit ediyo.
İnşallah atlatacağım ben bunu..Bir arkadaşımın 10 yıllık evliligi bitti geçen sene, onların çocuğu yoktu, anlaşamadılar bir türlü, sürekli kavga gürültüyle geçti evlilikleri, boşanma asamasinda arkadaşım çok kötü oldu, çok kilo verdi, stresten yuzunde yaralar çıkmıştı.
Geçen hafta görüstük uzun zamandan sonra, gayet mutluydu, yeni biriyle görüşmeye başlamış..Yani unutuluyor, geçiyor, biraz zaman.. Hiç gönlünce olsun bundan sonra inşallah..
Amin..Hakkında hayırlısı olsun.
Şuan üzüntünü derinden hissediyorum ama
eğer yürümeyecekse daha fazla vaktini almamasına sevindim ben..
Arada kalmak en zorudur çünkü..
Amin..
Yürümeyecekti, ağzında devamlı çocuk yoksa ben boşanırım lafı vardı.. beni aylardır buna hazırladı zaten.. ben her güne bununla uyandım..
Allah yardımcım olsun inşallah..
Zaman zaman gözlerim istemsiz olarak doluyor zaten, anılar,bana hoş birkaç davranışı geliyor ardından aklıma, sonra nefes alamaz gibi oluyorum,kalbimde bir ağırlık hissediyorum.. bu defa beni yüz üstü bırakışını,yarı yolda bırakışını,hiçbir çabaya layık olmayışımı,değersiz oluşumu aklıma getiriyorum.Ağlamak isteyince ağla.Güçlü duracağım diye kendinizi kasmayın canım.Hüzününüz kalıcı hale gelmesin.Toparlanmanız çabuk olacak ben inanıyorum.
Kendiniz için güzel planlar yapıp,en kısa zamanda uygulamaya başlayacaksınız.Çok akıllı ve mantıklı bir hanımsınız siz.Buradan bizlerlede paylaşın sıkıntılarınızı içinizde biriktirmeyin.Bundan sonrası sizin için daha güzel bir yaşam olacak inşallah.Buna yürekten inanıyorum.
Kıyamam. Hem sana hem de ailene üzülüyorum. Onlar da çok üzülüyolardır çünkü. Benim annem belli etmiyor ama benden daha fazla üzülüyor. Yine de ben anlattıkça asla göndermem seni daha önce niye anlatmadım bana bunları diyor. Elbet geçecek geçmez olur mu ilk boşanan sen değilsin son da olmayacaksın..Artık arkamdan iş çevirmişse de onu didikleyecek ortaya çıkaracak gücüm yokutopikuye .. kendi pisliğinde boğulsun.. herkes kendine yakışanı yapar derler .. ben bu 1 ay boyunca gecelerde üzülüp zaman zaman ağlarken, o arkamdan iş çevirmişse inanıyorum ki Allah hakkımı yerde bırakmaz.. edebimle,adabınla durdum ben ki bir daha kaç yıl sonra birini alacağım hayatıma Allah bilir..
Sezen Aksu şarkıda diyor ya “kolay olmayacak ,elbet üzüleceğim,mutlaka bir iz bırakacak “ diye.. şuan tamamen bu durumdayım..
İnşallah geçecek.Kıyamam. Hem sana hem de ailene üzülüyorum. Onlar da çok üzülüyolardır çünkü. Benim annem belli etmiyor ama benden daha fazla üzülüyor. Yine de ben anlattıkça asla göndermem seni daha önce niye anlatmadım bana bunları diyor. Elbet geçecek geçmez olur mu ilk boşanan sen değilsin son da olmayacaksın..
Amin amin...Geçecek inşlllah geçecek.. herkesin başına gelebiliyor ve hayata birkez geliyoruz elbette seninde benimde veyahut başka ayrılan birininde yeniden heyecan duyacağımız Kişiler girecektir hayatına. evet insan düşününce zor geliyor bazen onca seneni verdiğin sevdiğin alıştığın insan hayatından çıkıyor sanki ondan başkası olmamış ilk ve sonmuş gibi geliyor şahsen ben böyle düşünüyorum bazen ama sonra bakıyorum yürümeyen bir ilişki herşey istediğin gibi olmuyor ve yeni düzene alışmak zorunda kalıyorsun sonrası bilmiyorum. Hayat kısa benden başka değerlisi yok o bunu başarıyorsa ben neden üstesinden gelmeyeyim diyorum öyle öyle hayatıma devam ediyorum işte hepimiz için en iyisi olsun inşallah..
@1var1yok. Hislerim gucludur ve icimden bir ses sizin bosanmayacaginizi soyluyor. Ikiniz icin de hayirlisi ise umarim bosanmazsiniz cunku bence ikiniz de birbirinizi seviyorusunuz.
Aynen öyle ..Hani çocuk diye tutturdu ya, kim bilir belki de çocuğu hiç bir zaman olmayacak... Bunun için insan sevdiğinden vazgeçer mi hiç? Belki bir gün çocuğu olacak ama hayırsız olacak Allah bilir. Ayrılmakla en doğru kararı vermişsin. Kocan bencil bir ergen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?