Bu evlilik bu defa bitti...

En azından sizi bırakıyomuş ve çocuk yapmamanız isabetolmuş. benim hayatımdada böyle bi psikopat var ben boşanmak istyorum bir geleceğimin onunla olmadığını görüyorum ailemi suçluyo ve ölümle tehdit ediyo.

Bir arkadaşımın 10 yıllık evliligi bitti geçen sene, onların çocuğu yoktu, anlaşamadılar bir türlü, sürekli kavga gürültüyle geçti evlilikleri, boşanma asamasinda arkadaşım çok kötü oldu, çok kilo verdi, stresten yuzunde yaralar çıkmıştı.
eçen hafta görüstük uzun zamandan sonra, gayet mutluydu, yeni biriyle görüşmeye başlamış..Yani unutuluyor, geçiyor, biraz zaman.. Hersey gönlünce olsun bundan sonra inşallah..

Allah yardımcınız olsun. Dikkat edin kendinize . Gerekli önlemleri alarak bu işe girişin..

İnşallah atlatacağım ben bunu..
Salmayacağım kendimi,öyle güçsüz biri değilim ben..
O okulundan gelir gelmez hemen imzalayıp yarın götür diye arkadaşına verdiyse , ben de atlatacağım..
Beni de kendini de başkalarının kollarına bıraktı.. bunu o düşünmüyorsa ben de düşünmeyeceğim. Bu onun İçin anlam ifade etmiyorsa benim için de etmiyor.

Hakkında hayırlısı olsun.
Şuan üzüntünü derinden hissediyorum ama
eğer yürümeyecekse daha fazla vaktini almamasına sevindim ben..
Arada kalmak en zorudur çünkü..
Amin..
Yürümeyecekti, ağzında devamlı çocuk yoksa ben boşanırım lafı vardı.. beni aylardır buna hazırladı zaten.. ben her güne bununla uyandım..
Allah yardımcım olsun inşallah..

Ağlamak isteyince ağla.Güçlü duracağım diye kendinizi kasmayın canım.Hüzününüz kalıcı hale gelmesin.Toparlanmanız çabuk olacak ben inanıyorum.
Kendiniz için güzel planlar yapıp,en kısa zamanda uygulamaya başlayacaksınız.Çok akıllı ve mantıklı bir hanımsınız siz.Buradan bizlerlede paylaşın sıkıntılarınızı içinizde biriktirmeyin.Bundan sonrası sizin için daha güzel bir yaşam olacak inşallah.Buna yürekten inanıyorum.

Zaman zaman gözlerim istemsiz olarak doluyor zaten, anılar,bana hoş birkaç davranışı geliyor ardından aklıma, sonra nefes alamaz gibi oluyorum,kalbimde bir ağırlık hissediyorum.. bu defa beni yüz üstü bırakışını,yarı yolda bırakışını,hiçbir çabaya layık olmayışımı,değersiz oluşumu aklıma getiriyorum.
Kendine gel diyorum..

Birkaç ay içinde kendime iyi gelecek bir tatil planı yapacağım inşallah,havalar biraz daha ısınsın.. sonra da bir araba almayı düşünüyorum kendime kısmet olursa :) kurstan da birkaç saat özel dersle pratik kazanmayı düşünüyorum.. sonra da Allah ne verdiyse onu yaşamayı :)

Geçecek inşlllah geçecek.. herkesin başına gelebiliyor ve hayata birkez geliyoruz elbette seninde benimde veyahut başka ayrılan birininde yeniden heyecan duyacağımız Kişiler girecektir hayatına. evet insan düşününce zor geliyor bazen onca seneni verdiğin sevdiğin alıştığın insan hayatından çıkıyor sanki ondan başkası olmamış ilk ve sonmuş gibi geliyor şahsen ben böyle düşünüyorum bazen ama sonra bakıyorum yürümeyen bir ilişki herşey istediğin gibi olmuyor ve yeni düzene alışmak zorunda kalıyorsun sonrası bilmiyorum. Hayat kısa benden başka değerlisi yok o bunu başarıyorsa ben neden üstesinden gelmeyeyim diyorum öyle öyle hayatıma devam ediyorum işte hepimiz için en iyisi olsun inşallah..

Kıyamam. Hem sana hem de ailene üzülüyorum. Onlar da çok üzülüyolardır çünkü. Benim annem belli etmiyor ama benden daha fazla üzülüyor. Yine de ben anlattıkça asla göndermem seni daha önce niye anlatmadım bana bunları diyor. Elbet geçecek geçmez olur mu ilk boşanan sen değilsin son da olmayacaksın..

@1var1yok. Hislerim gucludur ve icimden bir ses sizin bosanmayacaginizi soyluyor. Ikiniz icin de hayirlisi ise umarim bosanmazsiniz cunku bence ikiniz de birbirinizi seviyorusunuz.

İnşallah geçecek.
Şuan içim daha rahat bilmiyorum ama...
İnşallah hep böyle kalırım. Yarın evrağı aldıktan sonra kendime yeni hat alacağım, şimdilik ilk adımım bu ,ufak bir adım :)
Ertesi günü de gider davayı açarım artık..
Ailem çok üzülüyor.. benim gözümün içine bakıyor resmen.. durgunlaştığımı anladıklarında hemen güldürmeye çalışıyorlar, iyi ki varlar öyle değil mi.. iyi ki destekçimiz...

Amin amin...
Allah ne veriyorsa hakkımızda hayırlısını versin..
Bu da geçer yahu deyip önümüze bakacağız,hayat insanı bazen yaşadığı yerden alıp bambaşka bir yere koyup artık burdan devam etmelisin diyor...
Herkes kendi seçimlerinin sonucunu yaşıyor aslında. Hayırlısı bakalım..

Hani çocuk diye tutturdu ya, kim bilir belki de çocuğu hiç bir zaman olmayacak... Bunun için insan sevdiğinden vazgeçer mi hiç? Belki bir gün çocuğu olacak ama hayırsız olacak Allah bilir. Ayrılmakla en doğru kararı vermişsin. Kocan bencil bir ergen...

@1var1yok. Hislerim gucludur ve icimden bir ses sizin bosanmayacaginizi soyluyor. Ikiniz icin de hayirlisi ise umarim bosanmazsiniz cunku bence ikiniz de birbirinizi seviyorusunuz.

Artık o evrağı imzaladı :)
İmzaladıktan sonra iş bitti :)
Ben blöf yapmadım ki Cuma günü gidip vereceğim mahkemeye :)
Hatırlıyor musunuz dün bana emin olmadan bir şey yaparsan sonra üzülürsün böyle demiştiniz .
Ben de ben blöf yapmadım, sadece hiçbir çaba görmeyişim beni üzüyor demiştim. Gerçekten de öyle, her şey yalanmış diye düşünüyor ya insan bir anda o his çok kötü.. ben dün onu yaşamıştım..
Daha geri dönüş olacağını hiç ama hiç sanmıyorum ben :) o sizin güzel düşünceniz :) iyi niyetiniz..

Bosanmak istemiyorsunuz, esiniz de istemiyor. O narsist kisiliginden dolayi sizi suclayarak suc bastiriyor, siz de dilekce yollayarak falan onu pisman etmeye calisiyorsunuz. Bence davayi hemen acmayin bekleyin. Aileleri karistirmadan guzelce acik acik konusun. Ikiniz de gurur yapiyorsunuz

Aynen öyle ..
Zaten hayatta hep gözlemlediğim bir şey var bir insan bir şey için esirtirse o şey hiç iyi sonuçlanmıyor..
Hayırlısı bakalım.. o vaz geçti, bana da saygı duyup, bu süreci başlatmak düştü.. ona tamam çocuk olsun,yeter ki ayrılmayalım vs yalvarıp yakaracak değildim.. madem öyleyse işte böyle.

Ayrica ben adamin 1 ayda hemen birini bulup flört ettigini dusunmuyorum. Whatsappta baskalariyla konusup kafa dagitiyordur. Iki taraftan birinin biraz yapici olmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…