- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Cuma günü açacağım canım ben. 1 ay bekledim ben . Taş olsa çatlar. Zaten gerçekten üzülen insan kuş gibi kanatlanıp gelir,ben bilinçsiz biri değilim her şeyin farkındayım..Bosanmak istemiyorsunuz, esiniz de istemiyor. O narsist kisiliginden dolayi sizi suclayarak suc bastiriyor, siz de dilekce yollayarak falan onu pisman etmeye calisiyorsunuz. Bence davayi hemen acmayin bekleyin. Aileleri karistirmadan guzelce acik acik konusun. Ikiniz de gurur yapiyorsunuz
Süpersiniz.Dedim ya çabuk atlatacaksınız inşallah.Şu psikolojik destek alma işinide yabana atmayın sakın.Çok faydasını göreceksiniz inanın.Arkadaşımın biri,boşandıktan sonra destek aldı.Onun yaşadıkları çok ağırdı ve çocuklarıda vardı.İlaç kullanması gerekti.Kimseciklerle konuşmayan,uyumayan,hayattan kopan bir insan halindeydi.Aldığı tedaviden sonra 1yıl içinde çok iyileşti durumu.(Bizler onu yalnız bırakmayıp sürekli destek olmaya çalıştık tabikide)Siz daha kolay atlatacaksınız bence.Zaman zaman gözlerim istemsiz olarak doluyor zaten, anılar,bana hoş birkaç davranışı geliyor ardından aklıma, sonra nefes alamaz gibi oluyorum,kalbimde bir ağırlık hissediyorum.. bu defa beni yüz üstü bırakışını,yarı yolda bırakışını,hiçbir çabaya layık olmayışımı,değersiz oluşumu aklıma getiriyorum.
Kendine gel diyorum..
Birkaç ay içinde kendime iyi gelecek bir tatil planı yapacağım inşallah,havalar biraz daha ısınsın.. sonra da bir araba almayı düşünüyorum kendime kısmet olursa :) kurstan da birkaç saat özel dersle pratik kazanmayı düşünüyorum.. sonra da Allah ne verdiyse onu yaşamayı :)
Artık o evrağı imzaladı :)
İmzaladıktan sonra iş bitti :)
Ben blöf yapmadım ki Cuma günü gidip vereceğim mahkemeye :)
Hatırlıyor musunuz dün bana emin olmadan bir şey yaparsan sonra üzülürsün böyle demiştiniz .
Ben de ben blöf yapmadım, sadece hiçbir çaba görmeyişim beni üzüyor demiştim. Gerçekten de öyle, her şey yalanmış diye düşünüyor ya insan bir anda o his çok kötü.. ben dün onu yaşamıştım..
Daha geri dönüş olacağını hiç ama hiç sanmıyorum ben :) o sizin güzel düşünceniz :) iyi niyetiniz..
Artık yaptıysa da günahı taş olsun.Ayrica ben adamin 1 ayda hemen birini bulup flört ettigini dusunmuyorum. Whatsappta baskalariyla konusup kafa dagitiyordur. Iki taraftan birinin biraz yapici olmasi lazim
İnşallah şuan içim çok rahat,kalbimde bir ferahlık var.Süpersiniz.Dedim ya çabuk atlatacaksınız inşallah.Şu psikolojik destek alma işinide yabana atmayın sakın.Çok faydasını göreceksiniz inanın.Arkadaşımın biri,boşandıktan sonra destek aldı.Onun yaşadıkları çok ağırdı ve çocuklarıda vardı.İlaç kullanması gerekti.Kimseciklerle konuşmayan,uyumayan,hayattan kopan bir insan halindeydi.Aldığı tedaviden sonra 1yıl içinde çok iyileşti durumu.(Bizler onu yalnız bırakmayıp sürekli destek olmaya çalıştık tabikide)Siz daha kolay atlatacaksınız bence.
Ya ben dunden beri butun yazdiklarini okudum takipteyim yani :) adam satir aralarinda sana cok sey soylemis ama sen inadindan gururundan hic bir sey anlamiyorsun :) surekli adam oyle demedi bunu yapmadi diyorsun peki sen ne yaptin mesela? Bu evlilik icin ne yaptin? Aksam bir arkadas sana cok guzel bir oneride bulunmustu mesela onu da gozardi ettin.
Kocan o senin ya neyin gururu neyin inadi?
Egolarinizi kapi disinda birakacaksiniz. Sana bisi diyeyim mi ben senin gibi davransam benim kocam da delirir yani o da bir insan evladi dimi :)
Benimki inat değil inanın. Yeterince çaldığım kapılar yüzüme kapandı benim..Valla ben şaştım kaldım. O onu sucluyor o onu. Ikisi de kendini haklı görüyor. O inatci sen de ondan asagi degilsin. Inat ugruna bitecek evlilik yazık
Haklısınız, ama şöyle bir şey var daha önce de birine demiştim , bir defa daha böyle bir durum yaşadık ve tamamen hata bendeydi o zaman eşyalarını toplayıp ailesinin evine gitmişti ve ben ona , bitirmeyelim gel eve dön yazmıştım ve gelmişti..
Ondan sonraki her tartışmada inanın bana “ ben eşyalarımı toplayıp gitmiştim, beni sen çağırdın senin çabanla devam ediyoruz bu evliliğe” demişti..
Bu çok gurur kırıcı değil mi..
Ben zaten hatalı olduğum noktalarda adım atmasını bildim. Ama bu konuda ona adım attığım taktirde bana “ çocuk olacaksa devam edelim,yoksa Tamam bitsin” diyecek biriydi.. ben onu az çok tanıyorum... diyebileceği şeyleri tahmin edebiliyorum..
O yazdığım mesaj dışında bana hep suçlayıcı eleştirel üslupla yazdı.. hayatımı mahvettin, rezil ettin beni vs. Sanki bir tek onun hayatı mahvolan, bir tek o rezil olan... bu durumda benim adım atmam saçmaydı..
Teşekkür ederim siz bir evlilik yıkılmasın istiyorsunuz,iyi niyetli yaklaşarak. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.Yazacak cok sey var da sen ayni noktalara takili kaldigin gibi bazi seylerin farkinda degilsin.
Siz biraz ayri kalin ikinizin de akli basina gelsin bence. Mahkeme icin acele etme derim pisman olacagin bir adim atma..
Ya ben dunden beri butun yazdiklarini okudum takipteyim yani :) adam satir aralarinda sana cok sey soylemis ama sen inadindan gururundan hic bir sey anlamiyorsun :) surekli adam oyle demedi bunu yapmadi diyorsun peki sen ne yaptin mesela? Bu evlilik icin ne yaptin? Aksam bir arkadas sana cok guzel bir oneride bulunmustu mesela onu da gozardi ettin.
Kocan o senin ya neyin gururu neyin inadi?
Egolarinizi kapi disinda birakacaksiniz. Sana bisi diyeyim mi ben senin gibi davransam benim kocam da delirir yani o da bir insan evladi dimi :)
:)Ben geldim 1 var 1 yok kurtulusun yok .
Aynen eksik olmasınlar başımızdan. Ya benim merak ettiğim parayı da o vericek ne diye hala sana geliyo bu protokol? Her şeyi senin üzerine yığmak işine geliyo eşinin. Niye kendisi gidip vermiyo?İnşallah geçecek.
Şuan içim daha rahat bilmiyorum ama...
İnşallah hep böyle kalırım. Yarın evrağı aldıktan sonra kendime yeni hat alacağım, şimdilik ilk adımım bu ,ufak bir adım :)
Ertesi günü de gider davayı açarım artık..
Ailem çok üzülüyor.. benim gözümün içine bakıyor resmen.. durgunlaştığımı anladıklarında hemen güldürmeye çalışıyorlar, iyi ki varlar öyle değil mi.. iyi ki destekçimiz...
Biri ikizler biri aslanmis :) 1 var 1 yok aslanSenin burcun ne .... 1 var 1 yok
Aslan :)Senin burcun ne .... 1 var 1 yok
Benim aklıma gelmedi canım gitsin madem öyle açsın davayı demek.. imzalar getirirsin dedim.Aynen eksik olmasınlar başımızdan. Ya benim merak ettiğim parayı da o vericek ne diye hala sana geliyo bu protokol? Her şeyi senin üzerine yığmak işine geliyo eşinin. Niye kendisi gidip vermiyo?
Benim yukselenim aslanAslan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?