Bu evlilik bu defa bitti...

Cuma günü açacağım canım ben. 1 ay bekledim ben . Taş olsa çatlar. Zaten gerçekten üzülen insan kuş gibi kanatlanıp gelir,ben bilinçsiz biri değilim her şeyin farkındayım..
Evet hala ve hala her şeyin suçlusu sorumlusu benim..
Benim onun İçin kılım kıpırdamaz artık.. dün işte bir mesaj attım ve düşüncelerini gördüm kendisinde pişmanlığa dair hiçbir ibare yok..

Süpersiniz.Dedim ya çabuk atlatacaksınız inşallah.Şu psikolojik destek alma işinide yabana atmayın sakın.Çok faydasını göreceksiniz inanın.Arkadaşımın biri,boşandıktan sonra destek aldı.Onun yaşadıkları çok ağırdı ve çocuklarıda vardı.İlaç kullanması gerekti.Kimseciklerle konuşmayan,uyumayan,hayattan kopan bir insan halindeydi.Aldığı tedaviden sonra 1yıl içinde çok iyileşti durumu.(Bizler onu yalnız bırakmayıp sürekli destek olmaya çalıştık tabikide)Siz daha kolay atlatacaksınız bence.

Ya ben dunden beri butun yazdiklarini okudum takipteyim yani :) adam satir aralarinda sana cok sey soylemis ama sen inadindan gururundan hic bir sey anlamiyorsun :) surekli adam oyle demedi bunu yapmadi diyorsun peki sen ne yaptin mesela? Bu evlilik icin ne yaptin? Aksam bir arkadas sana cok guzel bir oneride bulunmustu mesela onu da gozardi ettin.
Kocan o senin ya neyin gururu neyin inadi?
Egolarinizi kapi disinda birakacaksiniz. Sana bisi diyeyim mi ben senin gibi davransam benim kocam da delirir yani o da bir insan evladi dimi :)

Ayrica ben adamin 1 ayda hemen birini bulup flört ettigini dusunmuyorum. Whatsappta baskalariyla konusup kafa dagitiyordur. Iki taraftan birinin biraz yapici olmasi lazim
Artık yaptıysa da günahı taş olsun.
Vicdanı sızladın işte bir evliliği biri için bir uğurda bitiriyorsa..
Benim içim rahat ben edebimle adabımla durdum ve duracağım.

Valla ben şaştım kaldım. O onu sucluyor o onu. Ikisi de kendini haklı görüyor. O inatci sen de ondan asagi degilsin. Inat ugruna bitecek evlilik yazık

İnşallah şuan içim çok rahat,kalbimde bir ferahlık var.
Umarım hep böyle kalırım..
Gideceğim abla öncelikle bir devlet hastanesinden randevu alıp psikoloğa gideceğim şu dava işini halledeyim, önümüzdeki hafta sıra onda. Ordan beni yönlendirirler zaten..
Kesinlikle gideceğim, bu süreci ağrısız sancısız atlatmak varken bu yola giden tüm seçenekleri değerlendiririm.. siz de beni düşünüp bu öneride bulundunuz ya çok teşekkür ederim.

Haklısınız, ama şöyle bir şey var daha önce de birine demiştim , bir defa daha böyle bir durum yaşadık ve tamamen hata bendeydi o zaman eşyalarını toplayıp ailesinin evine gitmişti ve ben ona , bitirmeyelim gel eve dön yazmıştım ve gelmişti..
Ondan sonraki her tartışmada inanın bana “ ben eşyalarımı toplayıp gitmiştim, beni sen çağırdın senin çabanla devam ediyoruz bu evliliğe” demişti..
Bu çok gurur kırıcı değil mi..

Ben zaten hatalı olduğum noktalarda adım atmasını bildim. Ama bu konuda ona adım attığım taktirde bana “ çocuk olacaksa devam edelim,yoksa Tamam bitsin” diyecek biriydi.. ben onu az çok tanıyorum... diyebileceği şeyleri tahmin edebiliyorum..
O yazdığım mesaj dışında bana hep suçlayıcı eleştirel üslupla yazdı.. hayatımı mahvettin, rezil ettin beni vs. Sanki bir tek onun hayatı mahvolan, bir tek o rezil olan... bu durumda benim adım atmam saçmaydı..

Valla ben şaştım kaldım. O onu sucluyor o onu. Ikisi de kendini haklı görüyor. O inatci sen de ondan asagi degilsin. Inat ugruna bitecek evlilik yazık
Benimki inat değil inanın. Yeterince çaldığım kapılar yüzüme kapandı benim..
Bana adım atsam çocuk olursa devam ederim ben bu evliliğe diyecekti, ben de sırf evlilik sürsün diye bu ortama çocuk yapamazdım..
Yine al başa dön Yani. Ben ona dedim okulun bitsin öyle olsun dedim yok dedi, terapiste gidip evliliği düzene koyalım dedim yok dedi.
Bir insanın çaldığı tüm kapılar yüzüne kapanır mı .kapattı..

Yazacak cok sey var da sen ayni noktalara takili kaldigin gibi bazi seylerin farkinda degilsin.
Siz biraz ayri kalin ikinizin de akli basina gelsin bence. Mahkeme icin acele etme derim pisman olacagin bir adim atma..

Yazacak cok sey var da sen ayni noktalara takili kaldigin gibi bazi seylerin farkinda degilsin.
Siz biraz ayri kalin ikinizin de akli basina gelsin bence. Mahkeme icin acele etme derim pisman olacagin bir adim atma..
Teşekkür ederim siz bir evlilik yıkılmasın istiyorsunuz,iyi niyetli yaklaşarak. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.

Benim önerim mi :)

Aynen eksik olmasınlar başımızdan. Ya benim merak ettiğim parayı da o vericek ne diye hala sana geliyo bu protokol? Her şeyi senin üzerine yığmak işine geliyo eşinin. Niye kendisi gidip vermiyo?

Aynen eksik olmasınlar başımızdan. Ya benim merak ettiğim parayı da o vericek ne diye hala sana geliyo bu protokol? Her şeyi senin üzerine yığmak işine geliyo eşinin. Niye kendisi gidip vermiyo?
Benim aklıma gelmedi canım gitsin madem öyle açsın davayı demek.. imzalar getirirsin dedim.
Verirken deseydim imzalasın versin diye keşke. Şimdi de yok geri götür denilmez.

Benim yukselenim aslan
Bir kuaföre girerim Selaaaaaam hohohoo diye afedersin anirarak
Bir cafeye girerim heeeyyooo nabersiniz diye çevremdeki herkesi de güldürürüm espiriliyim, ama kinciyim de,sen inatçı bir aslansin aslan boyle olmamali tatlı kız :)))

Esin de ikizlermis esasen tutkulu bir ask olur yani aslanla ikizler anlaşır??
Eşinin duygusal yönleri oldugunu düşünüyorum fil meselesini öğrendim dün
Istesen sen onu cok guzel yonetirsin çokta iyi gecinirsiniz ve seni zaten cok seviyomus suan sevmedigine inanmiyorum sana attigi mesaj cok hosuma gitti sakin kalmadi hosuma gittiben cocuk meselesinde ona hak veriyorum yalan degil ama boyle kavgayla cocuk istemek hata hem cocuk Allah in bileceği iş yani sen fazla mükemmeliyetcisin çünkü esinin işinden falan okulundan bahsediyordun kendince haklı yonlerinde var
Bak ailende üzülüyormuş
Evet arkandalar guzel birsey bu
Yuva yikmak gördüğün üzere cok basit
Bak hazirladin protokolu yolladin o da imzaladi
Ama yapmak emek ister sevmek almak degil vermek isidir seni suclayici konuşmaları konusunda hatali degil,yani şöylehatali ama bu iletisim probleminden kaynaklanır sen ile başlayan cumlelerin sonu boyle oluyor malesef
Sen bana soyle yaptin sen bana böylededin tarzi konusmalarla bir yere varilmaz
Karsilikli sakinlik gerekiyor aslan sin ve lutfen egona yenilme cunku bence hala seviyorsun ve severek ayrılmak cok kotu birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…