- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Aynen canim ben de ayrilmasinlar diye dua ediyorum walla :) gercekten uzuldum cunkuEvet :) ben adamin hassas mesajlarini falan soyleyince bi tuhaf oldum ya insallah ayrilmazlar diyorum
Benim yukselenim aslan
Bir kuaföre girerim Selaaaaaam hohohoo diye afedersin anirarak
Bir cafeye girerim heeeyyooo nabersiniz diye çevremdeki herkesi de güldürürüm espiriliyim, ama kinciyim de,sen inatçı bir aslansin aslan boyle olmamali tatlı kız :)))
Esin de ikizlermis esasen tutkulu bir ask olur yani aslanla ikizler anlaşır??
Eşinin duygusal yönleri oldugunu düşünüyorum fil meselesini öğrendim dün
Istesen sen onu cok guzel yonetirsin çokta iyi gecinirsiniz ve seni zaten cok seviyomus suan sevmedigine inanmiyorum sana attigi mesaj cok hosuma gitti sakin kalmadi hosuma gittiben cocuk meselesinde ona hak veriyorum yalan degil ama boyle kavgayla cocuk istemek hata hem cocuk Allah in bileceği iş yani sen fazla mükemmeliyetcisin çünkü esinin işinden falan okulundan bahsediyordun kendince haklı yonlerinde var
Bak ailende üzülüyormuş
Evet arkandalar guzel birsey bu
Yuva yikmak gördüğün üzere cok basit
Bak hazirladin protokolu yolladin o da imzaladi
Ama yapmak emek ister sevmek almak degil vermek isidir seni suclayici konuşmaları konusunda hatali degil,yani şöylehatali ama bu iletisim probleminden kaynaklanır sen ile başlayan cumlelerin sonu boyle oluyor malesef
Sen bana soyle yaptin sen bana böylededin tarzi konusmalarla bir yere varilmaz
Karsilikli sakinlik gerekiyor aslan sin ve lutfen egona yenilme cunku bence hala seviyorsun ve severek ayrılmak cok kotu birsey
Yarın sabah 08.30 da protokol almaya gideceğim valla erken gidecek olmasam iyiydi :)@1var1yok. Kacis yok bizden :)
Ya mesajlar ne, fil olayı ne? Hiç anlamadım biri kısacık ufacık özet geçse...Konuya hakimim sanıyordum ama fil dağıttı beni:)Evet :) ben adamin hassas mesajlarini falan soyleyince bi tuhaf oldum ya insallah ayrilmazlar diyorum
Yarın sabah 08.30 da protokol almaya gideceğim valla erken gidecek olmasam iyiydi :)
Canim konu sahibi arkadasin odasinda konsoldo 2 tane fil varmisYa mesajlar ne, fil olayı ne? Hiç anlamadım biri kısacık ufacık özet geçse...Konuya hakimim sanıyordum ama fil dağıttı beni:)
Konu sahibinin kafasını bosuna bulandırmayın :) siz hangi mesajdan etkilendiniz bilmiyorum ama adam yine suclamis, beni rezil ettin demiş, esyalarda senin ne hakkın var demiş. Bu kız azıcık bir ışık görseydi dün, yelkenleri suya indirmeye hazırdı.. bir evlilik tek başına kurtulmaz ki.Baslicam senin protokolune hee zaten bu gun senin yuzunden sigara ictim bak suclu sensin
Sen mahkeme icin acele etme sakinnn..
Siz bosanmayacaksiniz bak demistin dersin
İçmeyin sigara yaa :) ben ne yapayım peki, 26 yıldır ağzıma sürmedim bundna sonra ben de mi başlayayım :) nasıl hissediyorsunuz gerçekten merak ettim, neye dayanarak mesela :)Baslicam senin protokolune hee zaten bu gun senin yuzunden sigara ictim bak suclu sensin
Sen mahkeme icin acele etme sakinnn..
Siz bosanmayacaksiniz bak demistin dersin
Aaa çok güzel ya adam ya deli ya aşık...Aslında ikisinde de hata var ve adam da aynen konu sahibi gibi gurur yapıyor ve su an içi içini yiyor,seviyorsa böyle yapmazdı diyor olabilir. Belki de pisi pisi ne bitiyor evlilik. Keşke bir terapiste gidip hataları ile bir 3. Göz ve uzman sayesinde yüzleşseler.Canim konu sahibi arkadasin odasinda konsoldo 2 tane fil varmis
Esiyle uyurlerken filleri yatırıyormuş adam
Uyandiklarinda kaldiriyormus
Evden giderken kapıya 1.ini koyuyormuş adam filin
Bir de mesajlastilar dün adam bana kimse senin gibi konusamaz bu saatten sonra da bana kimse bakmaz zaten tarzinda bir mesaj atmis
Salonda konsolun üstünde filler var süs , fillerin biri onu biri beni temsil ediyor. Yemek yerken onları da yemek pozisyonuna getirip, otururken oturur duruma getirip, yatacakken onları da yatırır,dışarı çıkacakken de ikisini kapı yönüne yan yana koyar . Eşyalarını alıp gittiği gün kendini temsil eden fili tek başına kapı yönüne koymuş olay bu. Yani ben gidiyorum mesajı verdi.Ya mesajlar ne, fil olayı ne? Hiç anlamadım biri kısacık ufacık özet geçse...Konuya hakimim sanıyordum ama fil dağıttı beni:)
Konu sahibinin kafasını bosuna bulandırmayın :) siz hangi mesajdan etkilendiniz bilmiyorum ama adam yine suclamis, beni rezil ettin demiş, esyalarda senin ne hakkın var demiş. Bu kız azıcık bir ışık görseydi dün, yelkenleri suya indirmeye hazırdı.. bir evlilik tek başına kurtulmaz ki.
Teşekkür ederim :)Ben sizin yorumlarinizi genel olarak begenirim ve isabetli bulurum ama bu sefer uzulerek size katilmiyorum :)
Konu sahibinin de cok hatasi var adama da hak vermiyorum degilim yani. Ikisi de hatali..
@1var1yok canım, eski konularını biliyorum, birçoğuna da yorum yapmıştım. Bu duruma adım adım geldiniz ama bu duruma gelmenizin en büyük sebebi kocan. Bu adamdan bir cacık olmaz bu kadar net yazıyorum. Hala da iknaya ihtiyacın varsa açıp eski konularını yeniden oku lütfen... Senin elinden geleni yaptığını düşünüyorum.
Hakkında hayırlısı olsun lakin bu saatten sonra benim için kılını kıpırdatmayan adamla da yeniden bir gelecek planlamazdım ben olsaydım...
Hani uyurken gözünüzden yaş gelecek kadar sevdiniz ya eşinizi o bunu hissetti mı, duydu mu? Yoksa sevgiyi de içinizde yasadınız?Biliyorum . Sizin yorumlarınıza da hep değer verirdim, teşekkür ederim yine görüşünüzü belirttiğiniz için :)
Ben de öyle düşünüyorum, ben onu gerçekten sevmiştim.. uyurken felan bakardım ona kıyamazdım gözlerimden sebepsiz yaşlar akardı, bana devamlı çocuk meselesi yüzünden bu evlilik bitecek diyordu Eylül ayından beri, ona sarıldığımda son sarılışlarım diye yaşadım ben, markete gittiğimizde bir şey alırken küçüğünden aldım fazla para harcamasın boşa gidecek belki bunu bile tüketemeyeceğiz diye..
Şimdi o günleri yaşıyorum işte..
Sabah uyandığımda bir gün benden vaz geçecek birinin yanında güne başlamış oluyordum.. bunlarla yaşadım aylardır..
Ben de çok yıprandım, beni yari yolda bıraktı..
Diyecek fazla bir şeyim yok, gönlüm kırık,içim buruk.. Allah a sığınıyorum..
Bugünleri yaşayacak olmamdan dolayı ona son bakışlarım son görüşüm diye düşünerek olan bir şeydi..Hani uyurken gözünüzden yaş gelecek kadar sevdiniz ya eşinizi o bunu hissetti mı, duydu mu? Yoksa sevgiyi de içinizde yasadınız?
Hayır siz eşinizi severek evlenmediniz ya hani sonradan sevdiniz, gerçekten sizin tarafınızdan sevildigini hissetti mi,duydu mu bunu sizden?Bugünleri yaşayacak olmamdan dolayı ona son bakışlarım son görüşüm diye düşünerek olan bir şeydi..
Yok o uyumaya devam etti ben de gözümün yaşını sildim :)
Tabiki defalarca söyledim..Hayır siz eşinizi severek evlenmediniz ya hani sonradan sevdiniz, gerçekten sizin tarafınızdan sevildigini hissetti mi,duydu mu bunu sizden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?