Bu evlilik bu defa bitti...

Boşanmayı isteyen sendin diyorum ,ben öyle bir şey demedim yazdı dün mesajda.. beni aklınca vicdan azabı duymaya mı sürüklüyor bilmiyorum ki.
Ben kendim çalıp kendim mi oynuyorum Yani..
Galiba dediğin gibi tek üzülen benim abla,yoksa böyle olmazdı..
Pişman olur mu dersin, ben bana yaptığı haksızlıkların farkına varıp vicdanı onu bir ömür rahat bırakmasın diyorum..
Dün 1 ay geçmişken hiçbir pişmanlık yoktu. Ancak hayatına birisi girer ve bende olan şeyleri onda arar ve bulamazsa o olsa böyle yapmazdı der belki.. ancak o zaman dank eder herhalde.. zateen o zamana da çoktaaan ay bacayı dolanmış olur..

Narsist kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum ben eşinde canım.Kendinde hiç hata bulmayıp sürekli seni suçlaması,sadece kendi isteklerini dayatması falan.Boşanmayı bile sen istedin ben istemedim deyip çıkıyor işin içinden baksana.Bununla anlaşabilmen için senin kırk fırın ekmek yemen lazımmış.Çok zor bir karakter.Evet istesen sen onu çok güzel yönetebilirdin.Bunun için sabırlı ve stratejik olman lazımdı.Birbirinizi çözememişsiniz neticede.Pişmanlığı duyar ama,diyemez bence.Yüksek egosu buna izin vermez.

Şuan çok pişmanım çok....
Kendimi küçük düşürdüm... 1 aylık duruşumu bozdum....
Kendini bir halt sanıyor şimdi...
Burda ki arkadaşların gazına geldin mesaj atmakla hiç iyi yapmadın biriyle konuşuyorum dese ne olacak demese ne alacak zaten sana dönmek isteyen boşanmak istemeyen adam sana kendi yazardı boşanmak istiyorsa da napıyorsa yapsın

Her yorumu gördüğümde profile tıklayıp kediye bakiyorummmm cildircammmmmmmmmm
Benim kedi suanda 5 kg 600 gram

Aldım protokolü, aldıktan sonra bu evlilikten bu kadar kolay vazgeçtiğine göre biri var galiba hayatında dedim.
Arkadaşı , sen ona geçen sormuşsun hatta ama öyle biri yok dedi. Bizim ortak arkadaş gurubumuz var wp dedi.
Sonuçta saat 4 e kadar konuşulmaz herhalde grupta,herkesin işi var gücü var..
O öyle bir şey yapsa ben onunla arkadaşlığımı bitiririm zaten dedi. Ben de ben ona bu 1 ayda yanlış hiçbir şey yapmadım vs dedim, bana emin ol o da yapmadı dedi.. Ben de tabi sen 24 saat yanında değildin sonuçta dedim,orası öyle dedi.. tabi arkadaşını ele verecek değil öyle bir şey olsa da..
Sonra bu protokolü sıkılarak imzaladı dedi.
Şu kağıdı yırtmak İçin hiç mi şans yok dedi, dedim ben arkadaşına o gün söyleyeceklerimi söyledim,o hiç birini kabul etmedi o istedi bu yola girmeyi dedim.. ben onun hattını 1 aydır kullanıyorum, hiçbir çabası olmadı dedim..
Sonra ona iletmek istediğin bir şey var mı dedi, ben de eşyalar bende kalsın dedim,kişisel eşyalarını kendisi alsın dedim. Tamam söylerim dedi..
Böyle ..
Sonra ayrıldık,gittim kendime yeni hat aldım , eve geldim şimdi..

gercekten sagliklo dusunemiyorsun bana kalirsa wp cevrimici olmasina taktin resmeresmen saplantili gibi kim olsa takar yazmissin ya ben olsam zerre takmazdim ve wp acik olmasi surekli birisiylr konustugu anlamina gelmiyor ki benimde bazen gunlerce kapali bazen gunlerce acik oldugu olabiliyor ve hoc kimseyle konusmuyorum nerden boyle bir kaniya vardin ve uzerine bu kadar senaryo yazdin hayret, tum sana yaptigi yyanlislari biraktin wp kimle konustugunu ogrenemeyecegim en kotusu bu yazdin bir kac yorum yukarda cidden o kadar yasattiklarindan en kotusu bu mu?

Hayır. Bunu merak ettim bu aralar , olabilir insanlar farklı farklı . Gece yarılarına kadar aktif olması whatsap pek kullanmayan birinin dikkatimi çekti.

Arkadaşına söylemeniz gerekeni söylemişsiniz zaten.Boşanmayı istemeyen insan çaba gösterir.Bu adamın arkadaşları buna hiçbir şey söylemiyor mu acaba?Ya da birileri birşeyler söylüyor da, o mu dinlemiyor?Biz buradan bile size kurtulma şansı varsa değerlendirebilmeniz için sürekli yazıp durduk.Ona bu konuda yanlışlarını yüzüne söyleyen kimse yok mu acaba?Gerçi kim ne derse desin.İnsan kendi düşünüp. karar verip,uygular.Ama, sağlıklı karar veremediğimiz konularda,hepimiz çevremizin fikirlerini alıyoruz,danışıyoruz,ondan sonra bir daha düşünüyoruz.Kanaatimce bu adamdan olmaz.Ama,eşyalarını almaya geldiğinde son kez olsun konuşun canım.

Ben ailemde kalıyorum ya abla görmem zaten onu eşyalarını toplarken,arkadaşına dedim , bu hafta alacaklarını alsın,sonra ben orda kalmaya başlarım dedim..
O çocuk şey dedi,aslında sizin evliliğinizin bitmesi için sebep bile yok dedi, ben de onu arkadaşına sor o ne diyor dedim.. o da öyle diyor,söyleyebileceğim bir sebep yok diyor dedi.. boşanmayı isteyen oydu dedim,çocuk meselesi boşanmaya götürdü dedim. Sonra anlattım neden çocuk düşünmediğimi..
O da haklısın dedi bana ..
Ama bir ara ağlamaklı oldum o kötü oldu,ona iletir kesin..
Oturup konuşsanız çözülmeyecek şeyler değil dedi çocuk, ben de X ile konuşulmuyor dedim,bağırıp çağırıyor beni bir şekilde bastırıyor dedim..
O yüzden ben anne babasını çağırdım o gün,içimdekileri anlatabilmek için dedim..
Böyle işte ..

benim kocamda da mı vardır nedir 5 sene boyunca sabır strateji hiçbiri yetmedi. artık neler laçka olduysa bu evlilikte canı istediğini kabullendiremeyince annenin evinde kafa dinle deyip sepetledi. hatta kasım gibi daha yeni barışmıştık.yine saçma sapan bir şeyden annemin evindeyim. şu 5 sene içinde evden soğutacak her şeyi yaptı.mesela doğalgazı istemiyordu çocuk olmasa yakmazdı.evde yemek pişirtmek istemez kahveden yatıya gelirdi. iyicene buna döndü hani karşına alıp konuşma uyarma bunun için tartışma en fazla 3 gün-5 gün normal sonrasında yine aynı. ben isyan edince sinemaya bi yerlere gezmeye gidip beni avutmaya çalışıyordu.artık son zamanları da benle başbaşa değil beni avutma gezmelerine kızlı arkakli karışık arkadaşlarını toplamaya başladı.

Evin anahtarı babannenlerdeymiş ya canım.Gelince seni arayıp haber etsinler onlar.Sen gelirsin konuşursunuz canım.Ya da hafta sonu evinde dur,gelir nasılsa.Bak canım,sen de gurur yapma artık.Bu zamana kadar seni dinlemediği,kavga edip,bağırıp çağırdığı için,sen de ona derdini düzgünce anlatamamışsın zaten.Sakince sen,son defa hislerini,üzüntünü,doğru bir şekilde anlat.Onu suçlama, sadece kendi hislerini anlat.Arkadaşıda,onunla bugün konuşur muhtemelen.O zamana kadar o da düşünmüş olur.Ne diyecekse desin son kez.Sonuçta, hiç değişen birşey olmasa da,sen vicdanen daha rahat olursun.

İlk yazdıklarınız (konu açtığınız zamanki yorumlar) mantıklı.
Fakat zaman geçtikçe sizin de mantığınız sallanmaya başladı malesef.

Kısaca demek istediğim, huylu huyundan vazgeçmez.
Sizin yaşadıklarınız ve yaşatıldıklarınız normal değil.
Bu anormalliği, ben normal kabul ederim diyorsanız hodri meydan.
Eşiniz ile barışın ve hayatınıza devam edin.

Bu anormallikler bana da ters, ben böyle bir hayat yaşayıp üzerine de çocuk büyütemem, diyorsanız eğer.
Artık düşünmeyi bırakın, hayatınıza bakın ve geleceğinize odaklanın.

Yok o imkansız.. bitti artık geriye yaralarımı sarmak kaldı
Aslında ışık yakıyor sana eşin , "hiç mi şans yok " diyor. Belki mahkeme salonundan teğet geçecek ama bitmeyecek gibi işte garip birşey var.

Ben eşine de çok üzülüyorum, sana "seni sevmemek en büyük duam " demişti...

Seni incitmek için yazmıyorum yanlış anlama sakın
Bir ara adam annesinin evinden geliyor, hijyen yok ailesinin evinde diye , kapıda çoraplarını çıkarttırıyorsun.
Çok çok titiz olabilirsin ama bu karşında ki insanı ne kadar incitir biliyor musun ? Belli ki çok yara almış içten içe...
Eşin seni seviyor... İnsan sevmedigi birinden çocuk istemez bir kere...

Konuşup törpüleyeceksiniz kendinizi...ikiniz de
Hakkınızda hayırlısı olsun

Amin..
Onu eşim değil arkadaşı dedi,o çocuğun bile gözleri doldu Yani.. kendisi üzüldüğü İçin dedi..
Annesigilin meselesi de ya tuvalet terliğinin dibine çoraplarıyla basıyorlar..
apartmanın önünde ayakkabı çıkarıp binanın içine basıp eve giriyorlar.. ben böyle şeylerden çok huylanır,tiksinirim..
Aynısı benim ailem olsa kendi çoraplarımı da çıkarırım inanın..

Abla ben şuanda da rahatım.. ben 1 ay boyunca o numarayı kullandım bana her an ulaşırdı ulaşmak isteyen...
Ben arkadaşına yine söyledim bu aşamaya o getirdi bizi diye, bana diyor ki sen psikoloğa git demişsin ona da kırılmış diyor . Ben psikoloğa git demedim,birlikte terapiste gidelim dedim diye söyledim..
Ama arkadaşın hiç birini kabul etmedi, değişmek, kurtarmak İçin hiçbir çabası yok dedim.

Abla şu noktada geri dönüş yok zaten..
Ben bu kadar dediğim dedik,vurdumduymaz,sorumsuz biriyle yapamam..
İlerde çocuğum olduğunda bi sıkıntı yaşasak ,o zaman da suratımıza bakmaz bu bizim..
Böylesi hayırlıysa böyle kalsın ya.
Ben her şeyi Allah a bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…