- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Boşanmayı isteyen sendin diyorum ,ben öyle bir şey demedim yazdı dün mesajda.. beni aklınca vicdan azabı duymaya mı sürüklüyor bilmiyorum ki.Bu işte, şu kızcağız şimdi daha fazla üzülen taraf ama,en çok pişmanlığı sonrasında eşi olacak adam yaşayacak eminim buna.Evet karşılıklı hatalar var.Ama, bir insan bu kadar iletişime kapalı,dediğim dedik ve manipülatif olup, evliliği bitirme noktasına getirip,ondan sonrada hala senin yüzünden der mi yahu?Adamın ağzının ortasına kürekle vurasım var benim.
Narsist kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum ben eşinde canım.Kendinde hiç hata bulmayıp sürekli seni suçlaması,sadece kendi isteklerini dayatması falan.Boşanmayı bile sen istedin ben istemedim deyip çıkıyor işin içinden baksana.Bununla anlaşabilmen için senin kırk fırın ekmek yemen lazımmış.Çok zor bir karakter.Evet istesen sen onu çok güzel yönetebilirdin.Bunun için sabırlı ve stratejik olman lazımdı.Birbirinizi çözememişsiniz neticede.Pişmanlığı duyar ama,diyemez bence.Yüksek egosu buna izin vermez.Boşanmayı isteyen sendin diyorum ,ben öyle bir şey demedim yazdı dün mesajda.. beni aklınca vicdan azabı duymaya mı sürüklüyor bilmiyorum ki.
Ben kendim çalıp kendim mi oynuyorum Yani..
Galiba dediğin gibi tek üzülen benim abla,yoksa böyle olmazdı..
Pişman olur mu dersin, ben bana yaptığı haksızlıkların farkına varıp vicdanı onu bir ömür rahat bırakmasın diyorum..
Dün 1 ay geçmişken hiçbir pişmanlık yoktu. Ancak hayatına birisi girer ve bende olan şeyleri onda arar ve bulamazsa o olsa böyle yapmazdı der belki.. ancak o zaman dank eder herhalde.. zateen o zamana da çoktaaan ay bacayı dolanmış olur..
Burda ki arkadaşların gazına geldin mesaj atmakla hiç iyi yapmadın biriyle konuşuyorum dese ne olacak demese ne alacak zaten sana dönmek isteyen boşanmak istemeyen adam sana kendi yazardı boşanmak istiyorsa da napıyorsa yapsınŞuan çok pişmanım çok....
Kendimi küçük düşürdüm... 1 aylık duruşumu bozdum....
Kendini bir halt sanıyor şimdi...
Her yorumu gördüğümde profile tıklayıp kediye bakiyorummmm cildircammmmmmmmmmBurda ki arkadaşların gazına geldin mesaj atmakla hiç iyi yapmadın biriyle konuşuyorum dese ne olacak demese ne alacak zaten sana dönmek isteyen boşanmak istemeyen adam sana kendi yazardı boşanmak istiyorsa da napıyorsa yapsın
Yok o imkansız.. bitti artık geriye yaralarımı sarmak kaldıSeni uzun süredir takip ediyorum... Benim hislerim de bu evliliğin bitmeyeceğini söylüyor... Belki de yarın bakmışsın imzalı kağıt yerine, eşin gelmiş...
gercekten sagliklo dusunemiyorsun bana kalirsa wp cevrimici olmasina taktin resmeresmen saplantili gibi kim olsa takar yazmissin ya ben olsam zerre takmazdim ve wp acik olmasi surekli birisiylr konustugu anlamina gelmiyor ki benimde bazen gunlerce kapali bazen gunlerce acik oldugu olabiliyor ve hoc kimseyle konusmuyorum nerden boyle bir kaniya vardin ve uzerine bu kadar senaryo yazdin hayret, tum sana yaptigi yyanlislari biraktin wp kimle konustugunu ogrenemeyecegim en kotusu bu yazdin bir kac yorum yukarda cidden o kadar yasattiklarindan en kotusu bu mu?Haklısınız..
İster istemez devamlı ç.içi olması dikkatimi çekti.. kimin olsa çekerdi bence..
Arkadaşını aracı etmem onunla muhatap olmak istemeyişimden.. konumu baştan beri takip ettiniz mi bilmiyorum ama devamlı dedim onunla muhatap olmak istemiyorum diye.. benim dikkatimi çekecek kadar sık ve uzun süreli wp girmeseydi ben zaten Normal bir şekilde boşanacaktım...
Doğal olarak 1 ay bekleyemedi mi kimle konuşuyor diye düşündüm.. ve 1 ay durdum durdum saatler önce aptal gibi yazma gafletinde bulundum..
gercekten sagliklo dusunemiyorsun bana kalirsa wp cevrimici olmasina taktin resmeresmen saplantili gibi kim olsa takar yazmissin ya ben olsam zerre takmazdim ve wp acik olmasi surekli birisiylr konustugu anlamina gelmiyor ki benimde bazen gunlerce kapali bazen gunlerce acik oldugu olabiliyor ve hoc kimseyle konusmuyorum nerden boyle bir kaniya vardin ve uzerine bu kadar senaryo yazdin hayret, tum sana yaptigi yyanlislari biraktin wp kimle konustugunu ogrenemeyecegim en kotusu bu yazdin bir kac yorum yukarda cidden o kadar yasattiklarindan en kotusu bu mu?
Arkadaşına söylemeniz gerekeni söylemişsiniz zaten.Boşanmayı istemeyen insan çaba gösterir.Bu adamın arkadaşları buna hiçbir şey söylemiyor mu acaba?Ya da birileri birşeyler söylüyor da, o mu dinlemiyor?Biz buradan bile size kurtulma şansı varsa değerlendirebilmeniz için sürekli yazıp durduk.Ona bu konuda yanlışlarını yüzüne söyleyen kimse yok mu acaba?Gerçi kim ne derse desin.İnsan kendi düşünüp. karar verip,uygular.Ama, sağlıklı karar veremediğimiz konularda,hepimiz çevremizin fikirlerini alıyoruz,danışıyoruz,ondan sonra bir daha düşünüyoruz.Kanaatimce bu adamdan olmaz.Ama,eşyalarını almaya geldiğinde son kez olsun konuşun canım.
2.5Kac yillik evlisiniz
benim kocamda da mı vardır nedir 5 sene boyunca sabır strateji hiçbiri yetmedi. artık neler laçka olduysa bu evlilikte canı istediğini kabullendiremeyince annenin evinde kafa dinle deyip sepetledi. hatta kasım gibi daha yeni barışmıştık.yine saçma sapan bir şeyden annemin evindeyim. şu 5 sene içinde evden soğutacak her şeyi yaptı.mesela doğalgazı istemiyordu çocuk olmasa yakmazdı.evde yemek pişirtmek istemez kahveden yatıya gelirdi. iyicene buna döndü hani karşına alıp konuşma uyarma bunun için tartışma en fazla 3 gün-5 gün normal sonrasında yine aynı. ben isyan edince sinemaya bi yerlere gezmeye gidip beni avutmaya çalışıyordu.artık son zamanları da benle başbaşa değil beni avutma gezmelerine kızlı arkakli karışık arkadaşlarını toplamaya başladı.Narsist kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum ben eşinde canım.Kendinde hiç hata bulmayıp sürekli seni suçlaması,sadece kendi isteklerini dayatması falan.Boşanmayı bile sen istedin ben istemedim deyip çıkıyor işin içinden baksana.Bununla anlaşabilmen için senin kırk fırın ekmek yemen lazımmış.Çok zor bir karakter.Evet istesen sen onu çok güzel yönetebilirdin.Bunun için sabırlı ve stratejik olman lazımdı.Birbirinizi çözememişsiniz neticede.Pişmanlığı duyar ama,diyemez bence.Yüksek egosu buna izin vermez.
Evin anahtarı babannenlerdeymiş ya canım.Gelince seni arayıp haber etsinler onlar.Sen gelirsin konuşursunuz canım.Ya da hafta sonu evinde dur,gelir nasılsa.Bak canım,sen de gurur yapma artık.Bu zamana kadar seni dinlemediği,kavga edip,bağırıp çağırdığı için,sen de ona derdini düzgünce anlatamamışsın zaten.Sakince sen,son defa hislerini,üzüntünü,doğru bir şekilde anlat.Onu suçlama, sadece kendi hislerini anlat.Arkadaşıda,onunla bugün konuşur muhtemelen.O zamana kadar o da düşünmüş olur.Ne diyecekse desin son kez.Sonuçta, hiç değişen birşey olmasa da,sen vicdanen daha rahat olursun.Ben ailemde kalıyorum ya abla görmem zaten onu eşyalarını toplarken,arkadaşına dedim , bu hafta alacaklarını alsın,sonra ben orda kalmaya başlarım dedim..
O çocuk şey dedi,aslında sizin evliliğinizin bitmesi için sebep bile yok dedi, ben de onu arkadaşına sor o ne diyor dedim.. o da öyle diyor,söyleyebileceğim bir sebep yok diyor dedi.. boşanmayı isteyen oydu dedim,çocuk meselesi boşanmaya götürdü dedim. Sonra anlattım neden çocuk düşünmediğimi..
O da haklısın dedi bana ..
Ama bir ara ağlamaklı oldum o kötü oldu,ona iletir kesin..
Oturup konuşsanız çözülmeyecek şeyler değil dedi çocuk, ben de X ile konuşulmuyor dedim,bağırıp çağırıyor beni bir şekilde bastırıyor dedim..
O yüzden ben anne babasını çağırdım o gün,içimdekileri anlatabilmek için dedim..
Böyle işte ..
Aslında ışık yakıyor sana eşin , "hiç mi şans yok " diyor. Belki mahkeme salonundan teğet geçecek ama bitmeyecek gibi işte garip birşey var.Yok o imkansız.. bitti artık geriye yaralarımı sarmak kaldı
Aslında ışık yakıyor sana eşin , "hiç mi şans yok " diyor. Belki mahkeme salonundan teğet geçecek ama bitmeyecek gibi işte garip birşey var.
Ben eşine de çok üzülüyorum, sana "seni sevmemek en büyük duam " demişti...
Seni incitmek için yazmıyorum yanlış anlama sakın
Bir ara adam annesinin evinden geliyor, hijyen yok ailesinin evinde diye , kapıda çoraplarını çıkarttırıyorsun.
Çok çok titiz olabilirsin ama bu karşında ki insanı ne kadar incitir biliyor musun ? Belli ki çok yara almış içten içe...
Eşin seni seviyor... İnsan sevmedigi birinden çocuk istemez bir kere...
Konuşup törpüleyeceksiniz kendinizi...ikiniz de
Hakkınızda hayırlısı olsun
Evin anahtarı babannenlerdeymiş ya canım.Gelince seni arayıp haber etsinler onlar.Sen gelirsin konuşursunuz canım.Ya da hafta sonu evinde dur,gelir nasılsa.Bak canım,sen de gurur yapma artık.Bu zamana kadar seni dinlemediği,kavga edip,bağırıp çağırdığı için,sen de ona derdini düzgünce anlatamamışsın zaten.Sakince sen,son defa hislerini,üzüntünü,doğru bir şekilde anlat.Onu suçlama, sadece kendi hislerini anlat.Arkadaşıda,onunla bugün konuşur muhtemelen.O zamana kadar o da düşünmüş olur.Ne diyecekse desin son kez.Sonuçta, hiç değişen birşey olmasa da,sen vicdanen daha rahat olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?