- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
İlk yazdıklarınız (konu açtığınız zamanki yorumlar) mantıklı.
Fakat zaman geçtikçe sizin de mantığınız sallanmaya başladı malesef.
Kısaca demek istediğim, huylu huyundan vazgeçmez.
Sizin yaşadıklarınız ve yaşatıldıklarınız normal değil.
Bu anormalliği, ben normal kabul ederim diyorsanız hodri meydan.
Eşiniz ile barışın ve hayatınıza devam edin.
Bu anormallikler bana da ters, ben böyle bir hayat yaşayıp üzerine de çocuk büyütemem, diyorsanız eğer.
Artık düşünmeyi bırakın, hayatınıza bakın ve geleceğinize odaklanın.
Hakkında hayırlısı olsun ama bir gerçek varki huylu huyundan asla vazgeçmez .çocuk olmaması şu durumda senin için avantaj zaten çocuklu ayrılsan çocuğuna bakıp babasız nasıl büyütcem nasıl olacak diye türlü türlü çelişkilerin olacaktı. ve senin eşin daha işin ciddiyetinde değil erkekler arasında artık bu ayrılmalarda aramamalar sormamalar uğraşmamalar moda olmuş nasıl olsa yapamaz ipler benim elime geçer misali; burda okuyup ve duyduklarım hep aynı şeyler erkekler bunu strateji yapıp yaymışlar kendi aralarında ,hepside aynı stratejiyi uygulayıp başarılı oluyorlar ,başarılı oluyorlar dediğimde kadınlar erkekler böyle yaptıkça kahroluyor bu kadar kolay mıydı diyor değerim yok mu diye sürekli hayıflanıp kahroluyor özellikle eşini sevip şok olan taraflar için geçerli; eskiden öylemiydi kadınlar çekip gittiğinde erkekler kapılarında yatıyorlardı. şimdi moda olmuş bir bahane bul ayrıl bu sürede arama sorma o seni arasa tersle sonra bu hatun için kıymetli ol.sonra sana kul köle olsun farkındamısınız hanımlar bu böyle ve kendilerinden de çok eminler sonra istediklerinde mahkemenin son aşaması dahi olsa sevdiklerinden emin olduklarında her türlü, kadınları ikna edebilceklerini biz kadınlar aslında o kadar kolayız ki iki güzel lafa pişmanlığa tav oluyoruz onlarda bunu çok iyi biliyorlar çokta güzel oynuyorlar ve bu ayrılık aşamasında istedikleri gibide at koşturuyorlar bir taşla iki kuş misali. evet arkadaşım senin eşin karar felan vermiş değil boşanmakta istemiyor bak görürsün işin ciddiyetini anlayınca baktı kı olmuyor götün götün gelecek sanaa BURAYADA YAZIYORUUUM erkekler için ayrılmak kadında da felaket çünkü.
Çok doğru söylüyorsunuz. Ben 1 sene bile olmadı evliyim ve çoook sevdim çoook inandım ki çok zor güvenen biri olmama rağmen hatta o kadar sevmişimki hemen bebeğimiz olsun istedim . Ama her şey değişti ailemle olan iletişime karışması benim üzerimde baskınlık kurması kavgalarda artık canımı acıtmaya başlaması , alkolün dozunu kaçırması ve hiçbir şekilde hatasını kabul etmemesinden dolayı dayanamayıp anne evine döndüm ve hamileyim şu an 8 aylık ve bebeğim stresten beslenemed 2 hafta geriden geliyor bu hafta kilo almazsa haftaya doğumum var bir kere de erken doğum riskinden hastaneye yattım eş kişisi bunu bildiği halde aramadı sormadı 2 aydır umru değil sadece yaptığı whatsapptan beni engellemek engeli kaldırmak . Dün de hasta olduğunu tedavi gördüğünü öğrendim ve ilk ızun süre sonra whatsapp engelini kaldırdım ve hala burnundan kıl aldırmıyor hala kinci ve gaddar . Durumuna yazmış seni 7 ceddin değil tüm dünya gelse de Allah kabul etmez . Allah var gam yok . Düşünün bugün boşanma davam açılıyor her şeyi talep ettm ve yaZdım bakalım ne olacak .Hakkında hayırlısı olsun ama bir gerçek varki huylu huyundan asla vazgeçmez .çocuk olmaması şu durumda senin için avantaj zaten çocuklu ayrılsan çocuğuna bakıp babasız nasıl büyütcem nasıl olacak diye türlü türlü çelişkilerin olacaktı. ve senin eşin daha işin ciddiyetinde değil erkekler arasında artık bu ayrılmalarda aramamalar sormamalar uğraşmamalar moda olmuş nasıl olsa yapamaz ipler benim elime geçer misali; burda okuyup ve duyduklarım hep aynı şeyler erkekler bunu strateji yapıp yaymışlar kendi aralarında ,hepside aynı stratejiyi uygulayıp başarılı oluyorlar ,başarılı oluyorlar dediğimde kadınlar erkekler böyle yaptıkça kahroluyor bu kadar kolay mıydı diyor değerim yok mu diye sürekli hayıflanıp kahroluyor özellikle eşini sevip şok olan taraflar için geçerli; eskiden öylemiydi kadınlar çekip gittiğinde erkekler kapılarında yatıyorlardı. şimdi moda olmuş bir bahane bul ayrıl bu sürede arama sorma o seni arasa tersle sonra bu hatun için kıymetli ol.sonra sana kul köle olsun farkındamısınız hanımlar bu böyle ve kendilerinden de çok eminler sonra istediklerinde mahkemenin son aşaması dahi olsa sevdiklerinden emin olduklarında her türlü, kadınları ikna edebilceklerini biz kadınlar aslında o kadar kolayız ki iki güzel lafa pişmanlığa tav oluyoruz onlarda bunu çok iyi biliyorlar çokta güzel oynuyorlar ve bu ayrılık aşamasında istedikleri gibide at koşturuyorlar bir taşla iki kuş misali. evet arkadaşım senin eşin karar felan vermiş değil boşanmakta istemiyor bak görürsün işin ciddiyetini anlayınca baktı kı olmuyor götün götün gelecek sanaa BURAYADA YAZIYORUUUM erkekler için ayrılmak kadında da felaket çünkü.
Amin amin..
Çocuk fikrinden hep bu yüzden korktum zaten.. evlendik ilk ay değişmeye başladı huyları.. ben onu göre göre çocuk yapmazdım zaten..
Dediğin doğru.. kaçan kovalanır olayı..
Ben onu aramaz,sormaz,ilgilenmezken daha değerliydim sanki.. beni kaybetmekten korkuyordu o zaman.. ama sevdiğimi söyledikten sonra değişti tavırları,benden ayrılamaz diye düşünmeye başladı heralde..
Daha ciddiyeti kalmadı ki işin,kağıt gitti ve imzaladı :)
Dava açacağım, Önümüzde artık duruşma gününü beklemek kaldı..
Kimse inanmak istemiyor bu evliliğin biteceğine , ben de şaşırdım zaten bu kadar kolay vazgeçmesine .. hatta arkadaşına da dedim,hayatında biri var galiba diye .. ama artık olan bu. Yani ortada umut olacak bir durum yok..[/Qse
senin kafanda bittiyse bitmiştir önemli olan kadının kafasında bitmesi kadın bitirdiyse bitmiştir çünkü,eş kişileri çok çok sevmicek ki anca öyle bitirirler. istediği kadar imzalasın kağıdı imzalar ne var ki bunda, şimdi mahkemeler boşanma davalarıyla dolu vede erteledikçe erteliyorlar belki düzelirler diye yani bir imza ile iş bitmez.oda farkında ayrılık korkuya sarınca biliyor ki kurtarmak için çok zamanı var. sen sadece şu süreçte sadece sus ve kaç onunla ilgili arkadaşları bile bişey söylese onun hakkında konuşmak istemiyorum vss vss şeyler de sosyal medyada hiçbir şey paylaşma iyi kötü herşeyi kendi üstüne çekecek halen derdi ben diyecek sadece ve sadece gizemli olmaya çalış bilirsin gizemli olan herşey hep başarılırdır. inşalllah Rabbim hakkında ne hayırlı ise onu nasip etsiin. haa bide vazgeçmedi bazen hareketler ve sözler gerçeğin tam aksidir bunu UNUTMA
Ben aslan, eşim ikizler.
Bizi tanımlasam şöyle olurdu:
Ben şeffaf, o kıvrak. ( valla dansözlere taş çıkarır. )
Ben dümdüz, o eğrilerle dolu.
Ben adil, o hep kendi çıkarına..
Amin amin..
Çocuk fikrinden hep bu yüzden korktum zaten.. evlendik ilk ay değişmeye başladı huyları.. ben onu göre göre çocuk yapmazdım zaten..
Dediğin doğru.. kaçan kovalanır olayı..
Ben onu aramaz,sormaz,ilgilenmezken daha değerliydim sanki.. beni kaybetmekten korkuyordu o zaman.. ama sevdiğimi söyledikten sonra değişti tavırları,benden ayrılamaz diye düşünmeye başladı heralde..
Daha ciddiyeti kalmadı ki işin,kağıt gitti ve imzaladı :)
Dava açacağım, Önümüzde artık duruşma gününü beklemek kaldı..
Kimse inanmak istemiyor bu evliliğin biteceğine , ben de şaşırdım zaten bu kadar kolay vazgeçmesine .. hatta arkadaşına da dedim,hayatında biri var galiba diye .. ama artık olan bu. Yani ortada umut olacak bir durum yok..
Allah yardımcın olsun Rabbim o sabinin yüzü suyu hürmetine sağlık huzur ve muradını versin inşallah. bazen böyle işte herşey dört dörtlük gitmiyor. illaki evlilikler evliliğin ya basında ya ortasında yada sonunda imtihanlardan geçiyor yani şeytanlar her evliliğe illa bir musallat oluyor oda öyle çabuk atlatılacak bir sürede değil bazen 1 bazen 3 bazen bazende 5 yıl bile alabiliyor ve bu süreçte ne yazıkki çocuklar doğmamış bebekler bile etkileniyor. ben bir yerde şöyle birşey okumuştum evliliği için sabreden şeytana uymayıp dualara sarılan hanımlara cennette köşkler hazırlancakmış diye ben her zaman derim çok çok dayanılmayacak şeyler yaşamadığın sürece Allaha sığınarak tevekkül edilip şeytanı alt edilmeli diye her evlilik bozulunca arş titrermiş çünkü ve bu zamanda şeytan arşı titretmekten kendini hiç alamıyor çünkü nefisler o kadar zayıfladı ki kadınlar ezdirmem gururum der hop boşan! erkekler de erkek değilmiyim hayatı istediğim gibi yaşarım hopp boşan! ama bazen hiç diyemiyorlar şeytan yuvamıza musallat oldu ve biz ona uyuyoruz hiç diyen yok evlilikte biri şeytana uyar diğerinin varsa maneviyatı Allaha yönelir susar sadreder şeytanın bacağını kırar unutmayalım ki evliliklerde illa bir taraf yapıcı olmalı olmayınca hoop bitiveriyor. arkadaşada söylediğim gibi sus bekle Rabbim bile demiş sus doğru olan sana gelecektir bazen susulmuyor işte şeytan vesvese veriyor konuştukçada daha çıkılmaz hale geliyor. o yüzde sende tevekkül et bekle inşallah düzelir ve düzelecekte; bazen erkeklerin herşeye karşı gözü vicdanı kör oluyor. hastaymış Rabbim şifa versin bu süreçte sende sorma bazen hastalıkta bir müsibet ve derstir hak tarafından sana ihtiyacı olduğunu iyice anlasın bekle bazen varlığının kıymetini anlaması için çekmek gerekir. o seni aramadan sen gidersen hiçbir zaman anlamıcak ALLAH sağlıcakla çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inşaalllahÇok doğru söylüyorsunuz. Ben 1 sene bile olmadı evliyim ve çoook sevdim çoook inandım ki çok zor güvenen biri olmama rağmen hatta o kadar sevmişimki hemen bebeğimiz olsun istedim . Ama her şey değişti ailemle olan iletişime karışması benim üzerimde baskınlık kurması kavgalarda artık canımı acıtmaya başlaması , alkolün dozunu kaçırması ve hiçbir şekilde hatasını kabul etmemesinden dolayı dayanamayıp anne evine döndüm ve hamileyim şu an 8 aylık ve bebeğim stresten beslenemed 2 hafta geriden geliyor bu hafta kilo almazsa haftaya doğumum var bir kere de erken doğum riskinden hastaneye yattım eş kişisi bunu bildiği halde aramadı sormadı 2 aydır umru değil sadece yaptığı whatsapptan beni engellemek engeli kaldırmak . Dün de hasta olduğunu tedavi gördüğünü öğrendim ve ilk ızun süre sonra whatsapp engelini kaldırdım ve hala burnundan kıl aldırmıyor hala kinci ve gaddar . Durumuna yazmış seni 7 ceddin değil tüm dünya gelse de Allah kabul etmez . Allah var gam yok . Düşünün bugün boşanma davam açılıyor her şeyi talep ettm ve yaZdım bakalım ne olacak .
Kesinlikle haklı olduğun noktalar çok.Hakkınızda hayırlı olanı versin rabbim ne diyelim canım.Söz tükendi.Ben ailemde kalıyorum ya abla görmem zaten onu eşyalarını toplarken,arkadaşına dedim , bu hafta alacaklarını alsın,sonra ben orda kalmaya başlarım dedim..
O çocuk şey dedi,aslında sizin evliliğinizin bitmesi için sebep bile yok dedi, ben de onu arkadaşına sor o ne diyor dedim.. o da öyle diyor,söyleyebileceğim bir sebep yok diyor dedi.. boşanmayı isteyen oydu dedim,çocuk meselesi boşanmaya götürdü dedim. Sonra anlattım neden çocuk düşünmediğimi..
O da haklısın dedi bana ..
Ama bir ara ağlamaklı oldum o kötü oldu,ona iletir kesin..
Oturup konuşsanız çözülmeyecek şeyler değil dedi çocuk, ben de X ile konuşulmuyor dedim,bağırıp çağırıyor beni bir şekilde bastırıyor dedim..
O yüzden ben anne babasını çağırdım o gün,içimdekileri anlatabilmek için dedim..
Böyle işte ..
Keşke ya. Bu ne böyle her şeyi karşıya yık rahat rahat takıl.Benim aklıma gelmedi canım gitsin madem öyle açsın davayı demek.. imzalar getirirsin dedim.
Verirken deseydim imzalasın versin diye keşke. Şimdi de yok geri götür denilmez.
Aynen öyle kadınları çözmüşler. İki güzel lafa kandıklarını öyle iyi biliyolar ki. Bug ımızı bulmuşlar yaniHakkında hayırlısı olsun ama bir gerçek varki huylu huyundan asla vazgeçmez .çocuk olmaması şu durumda senin için avantaj zaten çocuklu ayrılsan çocuğuna bakıp babasız nasıl büyütcem nasıl olacak diye türlü türlü çelişkilerin olacaktı. ve senin eşin daha işin ciddiyetinde değil erkekler arasında artık bu ayrılmalarda aramamalar sormamalar uğraşmamalar moda olmuş nasıl olsa yapamaz ipler benim elime geçer misali; burda okuyup ve duyduklarım hep aynı şeyler erkekler bunu strateji yapıp yaymışlar kendi aralarında ,hepside aynı stratejiyi uygulayıp başarılı oluyorlar ,başarılı oluyorlar dediğimde kadınlar erkekler böyle yaptıkça kahroluyor bu kadar kolay mıydı diyor değerim yok mu diye sürekli hayıflanıp kahroluyor özellikle eşini sevip şok olan taraflar için geçerli; eskiden öylemiydi kadınlar çekip gittiğinde erkekler kapılarında yatıyorlardı. şimdi moda olmuş bir bahane bul ayrıl bu sürede arama sorma o seni arasa tersle sonra bu hatun için kıymetli ol.sonra sana kul köle olsun farkındamısınız hanımlar bu böyle ve kendilerinden de çok eminler sonra istediklerinde mahkemenin son aşaması dahi olsa sevdiklerinden emin olduklarında her türlü, kadınları ikna edebilceklerini biz kadınlar aslında o kadar kolayız ki iki güzel lafa pişmanlığa tav oluyoruz onlarda bunu çok iyi biliyorlar çokta güzel oynuyorlar ve bu ayrılık aşamasında istedikleri gibide at koşturuyorlar bir taşla iki kuş misali. evet arkadaşım senin eşin karar felan vermiş değil boşanmakta istemiyor bak görürsün işin ciddiyetini anlayınca baktı kı olmuyor götün götün gelecek sanaa BURAYADA YAZIYORUUUM erkekler için ayrılmak kadında da felaket çünkü.
Deme yav
Büyük oğlum ikizler burcu,sanatkar ruhlu,dağınık ama dürüst,iyi adam olacağa benziyor,büyüyünce böyle mi oluyorlar,bir de gelin aslan olursa
Ne güzel, şanslısınAynen öyle kadınları çözmüşler. İki güzel lafa kandıklarını öyle iyi biliyolar ki. Bug ımızı bulmuşlar yanibenim eşim de güzel güzel mesajlar atıyo ama ben çelik gibi sağlamım bekliyorum daha ne yapacağını. Ben ona bunları yanındayken diyodum illa boşanma aşamasında olmamız mı lazımdı bunları duymam için
Her hafta boşanıyoruz diye mi konu açıyorum ?Sizin evlilik her hafta bitiyor zaten sevgili konu sahibesi...gun gecmiyor ki konu acmayasiniz
Özellikle dişi aslanla karşılaşmaması lazım demekkiİnşallah böyle devam eder :)
Valla tanıdığım, duyduğum bütün ikizler erkekleri böyle bozuk.. :S
Sen değersiz değilsin,eşin sen anlamıyor,arka bahçede lahana mı yetiştiriyor,çocukmuş,kendi büyüsün önceNe güzel, şanslısınutopikuye .. senin için uğraşan,çabalayan,evliliğini kurtarmaya çalışan bir eşin var...
Ben de ne kadar değersizmişim
Bende aslanım ve eş kişisi ikizlerdi. Bu ikizler hep aslanları mı tavlıyo nedir?Ben aslan, eşim ikizler.
Bizi tanımlasam şöyle olurdu:
Ben şeffaf, o kıvrak. ( valla dansözlere taş çıkarır. )
Ben dümdüz, o eğrilerle dolu.
Ben adil, o hep kendi çıkarına..
Öyle düşünmeNe güzel, şanslısınutopikuye .. senin için uğraşan,çabalayan,evliliğini kurtarmaya çalışan bir eşin var...
Ben de ne kadar değersizmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?