- 3 Eylül 2012
- 21.892
- 57.794
- 798
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Özellikle dişi aslanla karşılaşmaması lazım demekki
Geleceğin konuları hazır "Kv aslan burcuyum diye beni istemiyor "
Keşke dişimi 15 gün sıkıp arkasındaki burca aktarsaydım
Sizle parçalamayın ikizleri yav
Buralara nişanlıyken uğramadığım o kadar pişmanım ki keşke sizlerden akıl alsaymışım kesin bitirirdim o zaman..Bak bu konuda kaç tane ikizler erkeği var
Sen de mi boşandınÖyle düşünmeutopikuye nin ki de son numaralarını oynuyodur, kandırsa yanına çekse yine eski tas eski hamam olacak. Böyle adamlardan sevgi beklemiceksin. Benim eş kişisi ayrılınca kapımda yattı kırk takla attı barışmak için ama nişanlıyken kurdugu aşk cümlelerini hatırlayınca bile midem bulanıyor böyle bi karaktersizi nasıl hayatıma soktum diye.. Kendini değersiz hissetme o onun değersizliği ki eşe nasıl değer verilir onu dahi bilmiyor.....
Haftaya ilk duruşmam var, gayet aşk dolu bi evliliğin içinden attım kendimi benim ki psikopat aşık numarası yapıyor. Son noktaya gelene kadar da devam edecek gibi duruyor.. Sağ selamet kurtulurum insallah diyerek bekliyorum süreci..Sen de mi boşandın
Boşandıktan sonra aklı başına gelse ne gelmese ne ,kapında yatsa ne yatmasa ne..
İnsan yanındayken sarılır sıkıca,yanındayken bilir Kadir kıymet..
Buralara nişanlıyken uğramadığım o kadar pişmanım ki keşke sizlerden akıl alsaymışım kesin bitirirdim o zaman..
Ben aşık değildim ya seviyodum sadece o çok aşık görünüyodu ona kandım...Bitirmezdin..
Bitirmezdik.
Yaşamadan inanmazdık.
Aşıktık çünkü.
Yaşayıp o kazığı yememiz şarttı :)
İyi dileklerinşz ve dualarınız için Allah razı olsun . 2 aydır ne yaşadığımı ben bilirm bu evlilik bitmesin diye cok caba verdim ama ne yazık ki benim sevgim merhametim onun kini, kibir ve dik kafalılığına yenik düştü ve 2 aydır ne beni ne evladını merak etti haftaya belki doğum yapacağım ortada eş denilen kimse yok hala haksız olduğu halde nefret dolu ama ben bu süreçte hep Allaha sığındım ağzımdan duayı eksik etmedim bekledim bugün de davam açıldı . Artık hakkımda hayırlısı ne olsun ben herşeyimi Rabbime bıraktım o isterse her şey olur . Karnımdaki meleğin ve benim hatrım için Rabbim yar ve yardımcımız olsun gün doğmadan neler doğar . Dualarınızı eksik etmeyin teşekkür ederimAllah yardımcın olsun Rabbim o sabinin yüzü suyu hürmetine sağlık huzur ve muradını versin inşallah. bazen böyle işte herşey dört dörtlük gitmiyor. illaki evlilikler evliliğin ya basında ya ortasında yada sonunda imtihanlardan geçiyor yani şeytanlar her evliliğe illa bir musallat oluyor oda öyle çabuk atlatılacak bir sürede değil bazen 1 bazen 3 bazen bazende 5 yıl bile alabiliyor ve bu süreçte ne yazıkki çocuklar doğmamış bebekler bile etkileniyor. ben bir yerde şöyle birşey okumuştum evliliği için sabreden şeytana uymayıp dualara sarılan hanımlara cennette köşkler hazırlancakmış diye ben her zaman derim çok çok dayanılmayacak şeyler yaşamadığın sürece Allaha sığınarak tevekkül edilip şeytanı alt edilmeli diye her evlilik bozulunca arş titrermiş çünkü ve bu zamanda şeytan arşı titretmekten kendini hiç alamıyor çünkü nefisler o kadar zayıfladı ki kadınlar ezdirmem gururum der hop boşan! erkekler de erkek değilmiyim hayatı istediğim gibi yaşarım hopp boşan! ama bazen hiç diyemiyorlar şeytan yuvamıza musallat oldu ve biz ona uyuyoruz hiç diyen yok evlilikte biri şeytana uyar diğerinin varsa maneviyatı Allaha yönelir susar sadreder şeytanın bacağını kırar unutmayalım ki evliliklerde illa bir taraf yapıcı olmalı olmayınca hoop bitiveriyor. arkadaşada söylediğim gibi sus bekle Rabbim bile demiş sus doğru olan sana gelecektir bazen susulmuyor işte şeytan vesvese veriyor konuştukçada daha çıkılmaz hale geliyor. o yüzde sende tevekkül et bekle inşallah düzelir ve düzelecekte; bazen erkeklerin herşeye karşı gözü vicdanı kör oluyor. hastaymış Rabbim şifa versin bu süreçte sende sorma bazen hastalıkta bir müsibet ve derstir hak tarafından sana ihtiyacı olduğunu iyice anlasın bekle bazen varlığının kıymetini anlaması için çekmek gerekir. o seni aramadan sen gidersen hiçbir zaman anlamıcak ALLAH sağlıcakla çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inşaalllah
İletişim halinde misiniz peki. Mücadele ediyor mu evliliği kurtarmak İçin..Haftaya ilk duruşmam var, gayet aşk dolu bi evliliğin içinden attım kendimi benim ki psikopat aşık numarası yapıyor. Son noktaya gelene kadar da devam edecek gibi duruyor.. Sağ selamet kurtulurum insallah diyerek bekliyorum süreci..
Ben aşık değildim ya seviyodum sadece o çok aşık görünüyodu ona kandım...
Tabii ayrılmak istemedi ki hiç ben heryerden engelledim iletişim kuramasın diye. Yalan dolan aşk konuşup duruyor inanmıyorum asla.İletişim halinde misiniz peki. Mücadele ediyor mu evliliği kurtarmak İçin..
Bence tam olarak şeytanlar.Bunlarda zaten şeytan tüyü var.
Sorsan ben de çok aşık olmadan evlendim.
Sıradan bir sevgiyle..
Ama ağzıma s.tı afedersin hala yanındayım.
Nasıl iş anlamadım
Siz neden bu noktaya geldiniz kiTabii ayrılmak istemedi ki hiç ben heryerden engelledim iletişim kuramasın diye. Yalan dolan aşk konuşup duruyor inanmıyorum asla.
Siz de evden ayrılmıştınız galiba geçen bir yerde rast gelmiştim.Bunlarda zaten şeytan tüyü var.
Sorsan ben de çok aşık olmadan evlendim.
Sıradan bir sevgiyle..
Ama ağzıma s.tı afedersin hala yanındayım.
Nasıl iş anlamadım
Siz de evden ayrılmıştınız galiba geçen bir yerde rast gelmiştim.
Birleştiniz mi şuan, Allah daim etsin inşallah bu defa :)
Karakterinin ve geçmişinin zannettiğim kadar temiz olmadığını farkettim. Gizlipsikopat.com daki tanımlara da %100 uyuyor. Menfaat yalan dolan sevgisi de sahte..Siz neden bu noktaya geldiniz ki
O konuda haklı bence kusura bakmayın ama .. kim olsa gönül koyar .. en azından hatasını biliyor ve telafi edeceğini söylüyor.. bence bu güzel bir adım. Umarım çok mutlu olursunuz..Ben evimde tek başımayım.
O ailesinin yanında tedavi görüyor.
Boşanmak istemediği için şöyle bir adım attı:
''Bende daha çok hata var ama sende de az da olsa hata var. Olmasın bir daha..''
Mesajla haberleşme iletişimi söz konusu.
Sağlıkla imtihandayken yanında olmayışıma hala çok kırgın ama bu evlilikten vazgeçmiyor..
Hayırlısı olsun..
Bence bizden hayırlı bir şey çıkmaz.
Hakkınızda hayırlısı olsun..Karakterinin ve geçmişinin zannettiğim kadar temiz olmadığını farkettim. Gizlipsikopat.com daki tanımlara da %100 uyuyor. Menfaat yalan dolan sevgisi de sahte..
O konuda haklı bence kusura bakmayın ama .. kim olsa gönül koyar .. en azından hatasını biliyor ve telafi edeceğini söylüyor.. bence bu güzel bir adım. Umarım çok mutlu olursunuz..
Şanslı mıyım? Bence değilim. Değişecek olsa bak o zaman şanslı olurdum. Belki de sen daha şanslısın önüne bakman için bi fırsat bu..Ne güzel, şanslısınutopikuye .. senin için uğraşan,çabalayan,evliliğini kurtarmaya çalışan bir eşin var...
Ben de ne kadar değersizmişim
Değişecek belki de ..Şanslı mıyım? Bence değilim. Değişecek olsa bak o zaman şanslı olurdum. Belki de sen daha şanslısın önüne bakman için bi fırsat bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?