Bu evlilik bu defa bitti...

Sen de mi boşandın
Boşandıktan sonra aklı başına gelse ne gelmese ne ,kapında yatsa ne yatmasa ne..
İnsan yanındayken sarılır sıkıca,yanındayken bilir Kadir kıymet..

Sen de mi boşandın
Boşandıktan sonra aklı başına gelse ne gelmese ne ,kapında yatsa ne yatmasa ne..
İnsan yanındayken sarılır sıkıca,yanındayken bilir Kadir kıymet..
Haftaya ilk duruşmam var, gayet aşk dolu bi evliliğin içinden attım kendimi benim ki psikopat aşık numarası yapıyor. Son noktaya gelene kadar da devam edecek gibi duruyor.. Sağ selamet kurtulurum insallah diyerek bekliyorum süreci..

Buralara nişanlıyken uğramadığım o kadar pişmanım ki keşke sizlerden akıl alsaymışım kesin bitirirdim o zaman..

Bitirmezdin..
Bitirmezdik.
Yaşamadan inanmazdık.
Aşıktık çünkü.
Yaşayıp o kazığı yememiz şarttı :)

İyi dileklerinşz ve dualarınız için Allah razı olsun . 2 aydır ne yaşadığımı ben bilirm bu evlilik bitmesin diye cok caba verdim ama ne yazık ki benim sevgim merhametim onun kini, kibir ve dik kafalılığına yenik düştü ve 2 aydır ne beni ne evladını merak etti haftaya belki doğum yapacağım ortada eş denilen kimse yok hala haksız olduğu halde nefret dolu ama ben bu süreçte hep Allaha sığındım ağzımdan duayı eksik etmedim bekledim bugün de davam açıldı . Artık hakkımda hayırlısı ne olsun ben herşeyimi Rabbime bıraktım o isterse her şey olur . Karnımdaki meleğin ve benim hatrım için Rabbim yar ve yardımcımız olsun gün doğmadan neler doğar . Dualarınızı eksik etmeyin teşekkür ederim

İletişim halinde misiniz peki. Mücadele ediyor mu evliliği kurtarmak İçin..

Bunlarda zaten şeytan tüyü var.
Sorsan ben de çok aşık olmadan evlendim.
Sıradan bir sevgiyle..

Ama ağzıma s.tı afedersin hala yanındayım.
Nasıl iş anlamadım
Siz de evden ayrılmıştınız galiba geçen bir yerde rast gelmiştim.
Birleştiniz mi şuan, Allah daim etsin inşallah bu defa :)

Siz de evden ayrılmıştınız galiba geçen bir yerde rast gelmiştim.
Birleştiniz mi şuan, Allah daim etsin inşallah bu defa :)

Ben evimde tek başımayım.
O ailesinin yanında tedavi görüyor.
Boşanmak istemediği için şöyle bir adım attı:
''Bende daha çok hata var ama sende de az da olsa hata var. Olmasın bir daha..''

Mesajla haberleşme iletişimi söz konusu.

Sağlıkla imtihandayken yanında olmayışıma hala çok kırgın ama bu evlilikten vazgeçmiyor..
Hayırlısı olsun..
Bence bizden hayırlı bir şey çıkmaz.

O konuda haklı bence kusura bakmayın ama .. kim olsa gönül koyar .. en azından hatasını biliyor ve telafi edeceğini söylüyor.. bence bu güzel bir adım. Umarım çok mutlu olursunuz..

O konuda haklı bence kusura bakmayın ama .. kim olsa gönül koyar .. en azından hatasını biliyor ve telafi edeceğini söylüyor.. bence bu güzel bir adım. Umarım çok mutlu olursunuz..

Ohoooo öyle ne sözler verildi..
O yüzden pek değeri yok.
İnşallah hepimiz mutlu oluruz.

Şanslı mıyım? Bence değilim. Değişecek olsa bak o zaman şanslı olurdum. Belki de sen daha şanslısın önüne bakman için bi fırsat bu..
Değişecek belki de ..
Bunu denemeden bilemezsin ki..
Umarım mutlu olursun canım..
Ben de dediğin gibi kaldığım yerden devam , küllerimden doğacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…