Bu evlilik bu defa bitti...

Haklısın ben hala karşı tarafı düşünüyorum belki tebligatı ve bu kararı görünce tamamen nefret edip bizi silecek bu da olabilir . Bu zamana kadar aramamış bu kararla hiç aramaz . Hakkımda hayırlısı sizin de tabi

Çok haklısınız ben hala hayal dünyasındayım .. İnşallah bebeğimle her şeyi atlatacağım

Kendi konumdan ceza yemişim 2 gündür banlıydım gelemedim buralara hala aynı mısınız kuzum sen nasıl hissediyosun daha önemlisi

Çok haklısınız ben hala hayal dünyasındayım .. İnşallah bebeğimle her şeyi atlatacağım
Elbette zor süreçten geçiyorsunuz sonuçta boşanmak için evlenmiyoruz ama sizin artık tek yapmanız gereken minnoşa iyi bir anne olmak, o insanı düşünmeyin bile kendi etti bedelini kendi ödesin. Size kalkan eli hele hiç tutmasın. Şahsen sınanmadığım bir konu ama ablam 6 aylık hamileyken geldi anne evine kızımız doğdu 9 aylık şimdi bizde isterdik baba nedir bilsin ama şahıs adam olamadıktan sonra babalık beklemedik şimdi gelse saçının telini vermem öyle babası olacaksa böyle teyzesi olsun.
Omuzlarınızda büyük ve tatlı bir sorumluluk var Allah yar ve yardımcınız olsun

Bugun adet olmus dava acmaya gitmemis pazartesi gidecekmis insallah gitmez Ya Rabbi sen bu kuluna @1var1yok azıcık sabır azıcık guc kuvvet ver
Duami buraya birakiyorum
1 ay bekledi ya 1 ay ne ki ? Hem diyologa da girdiler Elis_93 C ChillOutt

Oglana adım atsa barisirlar ve belki bu ayri kalma 2 taraf icinde bir hayirdir yeni bir sayfa acarlar ve guzrl guzel gecinirler

Insallah
Amin

Kuzum benim konu sahibine tavsiyem karşı taraf aç artık davayı demediği sürece ertelesin bi müddet ve önce bir danışmana gitsin kendini takıntılarını evliliğini anlatsın önce kendini ve içindekileri onarsın sağlam kafayla karar versin o zamanki piskolojisi de uygun görürse eşine doktora gittiğini kendini değiştirdiğini doktorun kendisinide görmek istediğini iletsin manayla adamı da başlatmış olsun adam da gönüllü olur o raddede zaten bence yuvalarını kurtarırlar ama şuan bu kafayla barışma yaşasalar bile yürümez zaten bence adam da bunu biliyo o yüzden adım atmıyo

Konu sahibi boşanmak evlenmek kadar bir medeniyettir hep hiz kadinlar bazi seyleri cok detaylica düşünürüz ve bazen kendimizi ağırdan satip,ama beni aramadi ama bana yazmadi kendisi soyle.boyle gibi şeyler soyleriz ve bunu gercekten hepimiz yapiyoruz bence ne guzel mesajlasmistiniz bence sen kendini kucuk dusurmedin ve duruşunu da bozmadın kocaya karsi gurur falan olmaz olmamali
Ayni sekilde karisina karsida bir insan oyle olmamali
Aile terapistine gitmeyi kabul etmemis
Ben olsam bende kabul etmem
Iletisim sekilleri var cunku,bizim konusmalarimizin cogu bilincaltimiz,bilinçdışımiz,yuksek egomuz ve o anki kotu ruh halimiz
Sevmek vermek işidir.. Karşılık beklemeden iyilikten daha guzel ne olabilir ki? Bence her insan bir sansi hak eder sende esinde haketmeli ortada cok aşırı büyük seyler yok bazi evlilikler ottan çöpten bitmemeli diye düşünüyorum

Evet aslinda buda guzel bir adım ancak karsi taraf kabul etmiyor diye baska yontemler denenebilir ben sahsima bende gitmezdim bizde esimle baya surtusmeler yaşadık ama ben kendim hallettim yani 2miz halledebildik,herkes bu gücü kendinde bulamayabilir ya da kendi basina halledemeyebilir eger sart ise aile terapisti kesinlikle senin soyledigin cok mantıklı bir yaklasim olacaktır

Aile terapistini adam kabul etmez burda konu sahibi uyanıklık yapmalı biraz önce kendi gitsin normal bi terapiste kendi sorunlarını atlattıktan sonra eşini çağırsın zaten ordaki terapist yönlendirir aile terapistine el ele turuşur giderler hani maksat bak ben gittim ve aştım demek

@1var1yok. Bosanmama timi geldi
Senin konun bana sac bas yolduruyor:) yazmayacagim diyorum yine yaziyorum :)

Oncelikle kendine yatirim yap destek al, sonrasinda zaten evliligin de duzelir bence.. Esin sendeki degisimi gorunce bence o da terapi fikrine sicak bakacak..
Bosanmak istemedigini sen de biliyorsun bence. Kimsenin gazina gelme.
Saglikli dusunemiyorsun su asamada bence ve pisman olacagin adimlar atma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…