- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Haklısın ben hala karşı tarafı düşünüyorum belki tebligatı ve bu kararı görünce tamamen nefret edip bizi silecek bu da olabilir . Bu zamana kadar aramamış bu kararla hiç aramaz . Hakkımda hayırlısı sizin de tabiKoruma tedbiri senin Lehine bir durum bu kararla birlikte davaya 1-0 önde başlıyorsun. Şimdiye kadar arayıp sormayan adam çocuk doğduktan sonra da aramasın zaten. Mahkemeler genelde 1 ay veriyor koruma tedbirini ama sizde silah falan var 2-3 ay verebilir. Çocuğunu görmek isteyen adam ne yapar eder sana ulaşır zaten. Çok görmek istiyorsa bırak o uğraşsın. Anasına babasına falan aratsın. Talebi geri çekersen senin aleyhine olur ve avukatında o topun altına girmek istemez. Ayrıca geri çekeme talebin hakimde iyi bir intiba yaratmaz. Ayrıca dediğim gibi çocuğunu görmek isteyen adam ne yapar eder görür. Benimki neyin ne olduğunu bilmesine rağmen görmek için uğraşmadı. Bu zamana kadar aramamış adam çocuğunu görmek isterse diye düşünme. Bırak o düşünsün uğraşsın biraz.
Çok haklısınız ben hala hayal dünyasındayım .. İnşallah bebeğimle her şeyi atlatacağımBen anlamadım siz; evliyken şiddet gösteren boşanmaya kadar gelinmiş intihar edecem deyip belinde silahla sizi karşılayan adamın çocuğu görmemesini mi dert ediyorsunuz? Evladınızı sağlıcakla kucağınıza alın ona baktığınızda benim gibi kucağına almak için her yolu deneyen kadınları düşünün Allah’ın emaneti o size. Kıymetini bilecek olsaydı daha doğmadan babasız bırakmazdı
Ah kuzum ban yedim 2 gündür cezalıydı girişimElis_93 . Nerelerdesin sen :)
Elbette zor süreçten geçiyorsunuz sonuçta boşanmak için evlenmiyoruz ama sizin artık tek yapmanız gereken minnoşa iyi bir anne olmak, o insanı düşünmeyin bile kendi etti bedelini kendi ödesin. Size kalkan eli hele hiç tutmasın. Şahsen sınanmadığım bir konu ama ablam 6 aylık hamileyken geldi anne evine kızımız doğdu 9 aylık şimdi bizde isterdik baba nedir bilsin ama şahıs adam olamadıktan sonra babalık beklemedik şimdi gelse saçının telini vermem öyle babası olacaksa böyle teyzesi olsun.Çok haklısınız ben hala hayal dünyasındayım .. İnşallah bebeğimle her şeyi atlatacağım
Oooo selamun aleykum rahmetullahu ve berekatuhSafsarisin .Kuzuuuu burdayiz gel :)
Konu sahibi uyudu sanırımSafsarisin .Kuzuuuu burdayiz gel :)
Galiba... uyumayanlar bizleriz hehehehKonu sahibi uyudu sanırım
:) bu saatler benim saatimGaliba... uyumayanlar bizleriz heheheh
Bide konu sahibi artık bizden bıktı bence gene boşanma diyecekler diye giç bulaşmak istemiyo olabilir :):) bu saatler benim saatim
Kuzum benim konu sahibine tavsiyem karşı taraf aç artık davayı demediği sürece ertelesin bi müddet ve önce bir danışmana gitsin kendini takıntılarını evliliğini anlatsın önce kendini ve içindekileri onarsın sağlam kafayla karar versin o zamanki piskolojisi de uygun görürse eşine doktora gittiğini kendini değiştirdiğini doktorun kendisinide görmek istediğini iletsin manayla adamı da başlatmış olsun adam da gönüllü olur o raddede zaten bence yuvalarını kurtarırlar ama şuan bu kafayla barışma yaşasalar bile yürümez zaten bence adam da bunu biliyo o yüzden adım atmıyo
Aile terapistini adam kabul etmez burda konu sahibi uyanıklık yapmalı biraz önce kendi gitsin normal bi terapiste kendi sorunlarını atlattıktan sonra eşini çağırsın zaten ordaki terapist yönlendirir aile terapistine el ele turuşur giderler hani maksat bak ben gittim ve aştım demekEvet aslinda buda guzel bir adım ancak karsi taraf kabul etmiyor diye baska yontemler denenebilir ben sahsima bende gitmezdim bizde esimle baya surtusmeler yaşadık ama ben kendim hallettim yani 2miz halledebildik,herkes bu gücü kendinde bulamayabilir ya da kendi basina halledemeyebilir eger sart ise aile terapisti kesinlikle senin soyledigin cok mantıklı bir yaklasim olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?