- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
İyiyim arkadaşlarımla beraber bir gün geçirdik,iyi geldi . Saolsunlar..Nasilsin? Seni merak ettik..
Oh oh.İyi olmanıza sevindim.Biraz kafa dağıtmanız iyi gelir.İyiyim arkadaşlarımla beraber bir gün geçirdik,iyi geldi . Saolsunlar..
İyiyim arkadaşlarımla beraber bir gün geçirdik,iyi geldi . Saolsunlar..
Canım saol başından beri uğraştın ,çabaladın ama sen bile çabaladın da eşimin hiçbir çabası olmadı anladın mı...Sevindim canim gece yazdiklarimizi okudun mu :) bosanma diye isbasindaydik :)))
Ben şu saatten sonra tavsiye vermeyi bırakıyorum sizin adınıza çok üzülmekle birlikte kurtarabileceğiniz bi çok yol vardı ikiniz içinde tek sen değil ama bunca zamandır hep aynı kafada gittiniz ayrılmanız gerçekten daha doğru olacak oda bulur birini bu saatten sonra mutluluğu yakalar okulu bitince çok daha iyi yerlere gelir gayet sağlıklı ilişkisi de olur baba da olur evliliğin yolu sabırdan selametten geçer şiddet hakaret kumar vs olmadıkca ama siz bunu yapmadınız dilerim terapiste başlarsınız 2. İlişkiniz daha sağlıklı olur ama o çocuk her türlü mutlu olucak yoluna bakıcak inşallah o zaman ben ne yaptım bu kadar mı kstlanılmazdı evliliğim bu kadar mo berbattıda bitirdim demeyin
Bitirdikten sonra umrumda değil.. ömür boyu onun yasını tutacak değilim..Ben şu saatten sonra tavsiye vermeyi bırakıyorum sizin adınıza çok üzülmekle birlikte kurtarabileceğiniz bi çok yol vardı ikiniz içinde tek sen değil ama bunca zamandır hep aynı kafada gittiniz ayrılmanız gerçekten daha doğru olacak oda bulur birini bu saatten sonra mutluluğu yakalar okulu bitince çok daha iyi yerlere gelir gayet sağlıklı ilişkisi de olur baba da olur evliliğin yolu sabırdan selametten geçer şiddet hakaret kumar vs olmadıkca ama siz bunu yapmadınız dilerim terapiste başlarsınız 2. İlişkiniz daha sağlıklı olur ama o çocuk her türlü mutlu olucak yoluna bakıcak inşallah o zaman ben ne yaptım bu kadar mı kstlanılmazdı evliliğim bu kadar mo berbattıda bitirdim demeyin
İkinize de mutluluk diliyorum pişman olmazsınız inşallahBitirdikten sonra umrumda değil.. ömür boyu onun yasını tutacak değilim..
Allah kimin karşısına kimleri çıkarır bilinmez, ben de mutluluğu hak etmeyen biri değilim.. pekala ben de mutlu olurum .. Allah izin verirse ..
Bitirdikten sonra umrumda değil.. ömür boyu onun yasını tutacak değilim..
Allah kimin karşısına kimleri çıkarır bilinmez, ben de mutluluğu hak etmeyen biri değilim.. pekala ben de mutlu olurum .. Allah izin verirse ..
Ortada seni istemiyorum sevmiyorum diyen bi adam yoktu gayette eşine aşık bi adam vardı sorunlar aşılır düze çıkılır her evlilik böyle değilmidir ne olduysa adam evi terkettikten sonra olduBence böyle evliliklerde tek taraflı çabalamayla sadece biraz daha uzamış oluyor boşanma süreci... yıpranan da, üzülen de, yıkılan da yine o çabalayan oluyor. Bu kadar mücadele etmeye, sabırlı olmaya, fedakarlık yapmaya değmiyor bazıları .
Canim sana hic birimiz mutlulugu haketmiyorsun demedik aksine mutlu olmanizi istedigimiz icin yazdik ama sen onu bile farkli algiliyorsun.
Umarim ikiniz de mutlu olursunuz. Yolunuz acik olsun.
Arkadaş demiş ya o başkalarıyla mutlu da olur diye .. ona binaen yazmıştım ben farklı algılamak değil..
Daha önce de yazmıştım bunu; Nasıl sevgiyse, nasıl aşksa adamdaki, ayrı kaldığı 1 ay boyunca bir kez olsun aramadı eşini. Hiç mi merak etmedi hiç mi özlemedi? Sorsak ben ondan daha çok sevendim daha çok aşıktım der eminim. Gurur hem sevgiyi hem de aşkı gölgede bıraktı işte..Ortada seni istemiyorum sevmiyorum diyen bi adam yoktu gayette eşine aşık bi adam vardı sorunlar aşılır düze çıkılır her evlilik böyle değilmidir ne olduysa adam evi terkettikten sonra oldu
Bence artık olmucağını anladı YORULDU adam barışılsa da bi yere varılmıcağını anladı bütün konularını açın bi okuyun ondan sonra tekrar kritik yaparım sizinle inanın evlilikler kolayda insanlar böyle harcadı mı üzülüyorumDaha önce de yazmıştım bunu; Nasıl sevgiyse, nasıl aşksa adamdaki, ayrı kaldığı 1 ay boyunca bir kez olsun aramadı eşini. Hiç mi merak etmedi hiç mi özlemedi? Sorsak ben ondan daha çok sevendim daha çok aşıktım der eminim. Gurur hem sevgiyi hem de aşkı gölgede bıraktı işte..
Arkadaşlarınla vakit geçirmek iyi gelir bu süreçte sana, sık sık görüşmeye çalış. İşten çıkmıştın sanırım, kendini oyalayacak birşeylerle meşgul olmaya çalış. Daha güzel günler göreceksin inşallah ...İyiyim arkadaşlarımla beraber bir gün geçirdik,iyi geldi . Saolsunlar..
Biliyorum zaten saolun diye yazmıştım , siz bile çabaladınız bizi tanımayan etmeyen insanlar olarak ama onun hiçbir çabası olmadı..Arkadas siz mutlu olun, sorunlarinizi asin istiyor kotu bir niyeti hic yok. Basindan beri yazdiklarini okursan anlarsin. Hicbirimizin kotu bir niyeti yok aksine durumuna cok uzuldugumuz icin burdayiz.
Dün bakmaya çalıstım ama beceremedim malesef.. :/Bence artık olmucağını anladı YORULDU adam barışılsa da bi yere varılmıcağını anladı bütün konularını açın bi okuyun ondan sonra tekrar kritik yaparım sizinle inanın evlilikler kolayda insanlar böyle harcadı mı üzülüyorum
Ben hatalarımın farkındayım..Bence artık olmucağını anladı YORULDU adam barışılsa da bi yere varılmıcağını anladı bütün konularını açın bi okuyun ondan sonra tekrar kritik yaparım sizinle inanın evlilikler kolayda insanlar böyle harcadı mı üzülüyorum
Çok sağ olun.. inşallah .. bu süreçte böyle yorumlara ihtiyacım var sağ olun..Arkadaşlarınla vakit geçirmek iyi gelir bu süreçte sana, sık sık görüşmeye çalış. İşten çıkmıştın sanırım, kendini oyalayacak birşeylerle meşgul olmaya çalış. Daha güzel günler göreceksin inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?