Bu evlilik bu defa bitti...

Sevindim canim gece yazdiklarimizi okudun mu :) bosanma diye isbasindaydik :)))
Canım saol başından beri uğraştın ,çabaladın ama sen bile çabaladın da eşimin hiçbir çabası olmadı anladın mı...
Sen bu evlilik bitmesin diye uğraştın da o uğraşmadı..
Böyle insan olmasa da olur.. hatta olmasa daha iyi olur..

Ben şu saatten sonra tavsiye vermeyi bırakıyorum sizin adınıza çok üzülmekle birlikte kurtarabileceğiniz bi çok yol vardı ikiniz içinde tek sen değil ama bunca zamandır hep aynı kafada gittiniz ayrılmanız gerçekten daha doğru olacak oda bulur birini bu saatten sonra mutluluğu yakalar okulu bitince çok daha iyi yerlere gelir gayet sağlıklı ilişkisi de olur baba da olur evliliğin yolu sabırdan selametten geçer şiddet hakaret kumar vs olmadıkca ama siz bunu yapmadınız dilerim terapiste başlarsınız 2. İlişkiniz daha sağlıklı olur ama o çocuk her türlü mutlu olucak yoluna bakıcak inşallah o zaman ben ne yaptım bu kadar mı kstlanılmazdı evliliğim bu kadar mo berbattıda bitirdim demeyin

Aynen katiliyorum. Ben yoruldum yazmaktan konu sahibi surekli ayni yerde.

Bence de ayrilmalari daha dogru olacak cunku ikisi de ayni kafada.

Bitirdikten sonra umrumda değil.. ömür boyu onun yasını tutacak değilim..
Allah kimin karşısına kimleri çıkarır bilinmez, ben de mutluluğu hak etmeyen biri değilim.. pekala ben de mutlu olurum .. Allah izin verirse ..

İkinize de mutluluk diliyorum pişman olmazsınız inşallah

Canim sana hic birimiz mutlulugu haketmiyorsun demedik aksine mutlu olmanizi istedigimiz icin yazdik ama sen onu bile farkli algiliyorsun.

Umarim ikiniz de mutlu olursunuz. Yolunuz acik olsun.

Ortada seni istemiyorum sevmiyorum diyen bi adam yoktu gayette eşine aşık bi adam vardı sorunlar aşılır düze çıkılır her evlilik böyle değilmidir ne olduysa adam evi terkettikten sonra oldu

Canim sana hic birimiz mutlulugu haketmiyorsun demedik aksine mutlu olmanizi istedigimiz icin yazdik ama sen onu bile farkli algiliyorsun.

Umarim ikiniz de mutlu olursunuz. Yolunuz acik olsun.

Arkadaş demiş ya o başkalarıyla mutlu da olur diye .. ona binaen yazmıştım ben farklı algılamak değil..

Arkadaş demiş ya o başkalarıyla mutlu da olur diye .. ona binaen yazmıştım ben farklı algılamak değil..

Arkadas siz mutlu olun, sorunlarinizi asin istiyor kotu bir niyeti hic yok. Basindan beri yazdiklarini okursan anlarsin. Hicbirimizin kotu bir niyeti yok aksine durumuna cok uzuldugumuz icin burdayiz.

Ortada seni istemiyorum sevmiyorum diyen bi adam yoktu gayette eşine aşık bi adam vardı sorunlar aşılır düze çıkılır her evlilik böyle değilmidir ne olduysa adam evi terkettikten sonra oldu
Daha önce de yazmıştım bunu; Nasıl sevgiyse, nasıl aşksa adamdaki, ayrı kaldığı 1 ay boyunca bir kez olsun aramadı eşini. Hiç mi merak etmedi hiç mi özlemedi? Sorsak ben ondan daha çok sevendim daha çok aşıktım der eminim. Gurur hem sevgiyi hem de aşkı gölgede bıraktı işte..

Bence artık olmucağını anladı YORULDU adam barışılsa da bi yere varılmıcağını anladı bütün konularını açın bi okuyun ondan sonra tekrar kritik yaparım sizinle inanın evlilikler kolayda insanlar böyle harcadı mı üzülüyorum

İyiyim arkadaşlarımla beraber bir gün geçirdik,iyi geldi . Saolsunlar..
Arkadaşlarınla vakit geçirmek iyi gelir bu süreçte sana, sık sık görüşmeye çalış. İşten çıkmıştın sanırım, kendini oyalayacak birşeylerle meşgul olmaya çalış. Daha güzel günler göreceksin inşallah ...

Arkadas siz mutlu olun, sorunlarinizi asin istiyor kotu bir niyeti hic yok. Basindan beri yazdiklarini okursan anlarsin. Hicbirimizin kotu bir niyeti yok aksine durumuna cok uzuldugumuz icin burdayiz.
Biliyorum zaten saolun diye yazmıştım , siz bile çabaladınız bizi tanımayan etmeyen insanlar olarak ama onun hiçbir çabası olmadı..
Benim de çok hatalarım kusurlarım var,ama şu noktada yoktu ve ben bu yüzden 1 ay bekledim belki bir şeyleri onarmaya çalışır diye..
Ama o hala bütün yükü bütün suçu bana yükleme peşinde.. boşanmayı bile ben demedim diyor.. onu bile ben dedim sanki.. kız tarafı biraz nazlı olur değil mi , benim hiç nazım bile çekilmedi..

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün bakmaya çalıstım ama beceremedim malesef.. :/
Kimse yuvası yıkılsın istemez tabiki. Ama bazen de zorlamamak gerekiyor..
Yine de diyorum inşallah haklarında hayırlı olan neyse öyle sonuçlanır.

Ben hatalarımın farkındayım..
Her insan hata yapar değil mi..
Bu insan ben çok kötü biri olsam çoktan ayrılırdı benden çok geçerli sebepleri yoktu .. çocuk mevzusunu bahane etti işte onun arkasına sığındı..

Çok sağ olun.. inşallah .. bu süreçte böyle yorumlara ihtiyacım var sağ olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…