- 15 Ocak 2019
- 957
- 1.711
- 33
- 32
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Aynen katılıyorum@1var1yok. Bosanmama timi geldi
Senin konun bana sac bas yolduruyor:) yazmayacagim diyorum yine yaziyorum :)
Oncelikle kendine yatirim yap destek al, sonrasinda zaten evliligin de duzelir bence.. Esin sendeki degisimi gorunce bence o da terapi fikrine sicak bakacak..
Bosanmak istemedigini sen de biliyorsun bence. Kimsenin gazina gelme.
Saglikli dusunemiyorsun su asamada bence ve pisman olacagin adimlar atma.
Evet bu cok mantikli olacaktir dedigim gibi pat diye aile terapistine gidelim demektense ve ayni zamanda kabul etmedi napabilirim ki diye umutsuzca konuşmak yerine boyle yapmak mantikli unutmayalim birseyler degismiyorsa once biz degismiyoruz demektirAile terapistini adam kabul etmez burda konu sahibi uyanıklık yapmalı biraz önce kendi gitsin normal bi terapiste kendi sorunlarını atlattıktan sonra eşini çağırsın zaten ordaki terapist yönlendirir aile terapistine el ele turuşur giderler hani maksat bak ben gittim ve aştım demek
Wallahi inşallah bu adımı atabilirlerde şuraya bi konu açar sorunlarımızı aştık çok mutluyum diye bi yuva kolay kurulmuyo dağıtmakta bu kadar kolay olmasın ya belkide son kez adımını bu yönde atmalısın ikinizide değiştirerek ikinizden de bişey katarak dedin ya ben barışalım dedim sonra hep sen dediğin için barıştık diyo diye bide böyle dene terapiste başla barışma teklif et ve doktorun onuda çağırdığını söyle zaten barışmak için gelir eğer herşeyin üstüne gene olmuyorsa bu sefer boşa gitsin sen kendini 2. İlişkin için hazırlamış sağlamlaştırmış olursunSunuda eklemek isterim konu sahibi sen parmaginla
"Sen" diye karsi tarafi gösterdiğin zaman 3 parmagin da seni gösterir o yuzden degisime once kendimiz başlamaliyiz
Wallahi inşallah bu adımı atabilirlerde şuraya bi konu açar sorunlarımızı aştık çok mutluyum diye bi yuva kolay kurulmuyo dağıtmakta bu kadar kolay olmasın ya belkide son kez adımını bu yönde atmalısın ikinizide değiştirerek ikinizden de bişey katarak dedin ya ben barışalım dedim sonra hep sen dediğin için barıştık diyo diye bide böyle dene terapiste başla barışma teklif et ve doktorun onuda çağırdığını söyle zaten barışmak için gelir eğer herşeyin üstüne gene olmuyorsa bu sefer boşa gitsin sen kendini 2. İlişkin için hazırlamış sağlamlaştırmış olursun
Su asamada barisirlarsa zaten sorunlar da kacinilmaz olacaktir. Konu sahibi cevrimici durumuna agir takildi ve adam basina gelecekleri biliyor. Arkadasina bile sormus!
Bir sure ayri kalmalari ikisinin de hayrina olacaktir.
Ablan için de üzüldüm Allah yardımcııs olsun şimdi nasıl iyi mi peki ablanız? Eşi kurtarmak için evliliğini hiç bir girişimde bulunmadı mı? Boşandılar mı?Elbette zor süreçten geçiyorsunuz sonuçta boşanmak için evlenmiyoruz ama sizin artık tek yapmanız gereken minnoşa iyi bir anne olmak, o insanı düşünmeyin bile kendi etti bedelini kendi ödesin. Size kalkan eli hele hiç tutmasın. Şahsen sınanmadığım bir konu ama ablam 6 aylık hamileyken geldi anne evine kızımız doğdu 9 aylık şimdi bizde isterdik baba nedir bilsin ama şahıs adam olamadıktan sonra babalık beklemedik şimdi gelse saçının telini vermem öyle babası olacaksa böyle teyzesi olsun.
Omuzlarınızda büyük ve tatlı bir sorumluluk var Allah yar ve yardımcınız olsun
Perşembe günü ilk duruşmaları oldu avukattan haber bekliyoruz şimdi. Hiç bir girişim Olmadı hatta yigenim erken doğdu 10 gün yoğun bakımda kaldı dava tarihleri belli olana kadar çocuk nasıl bilmiyordu ne aradılar ne sordular şimdi ara ara para gönderip video istiyor samimiyetsiz herif.Ablan için de üzüldüm Allah yardımcııs olsun şimdi nasıl iyi mi peki ablanız? Eşi kurtarmak için evliliğini hiç bir girişimde bulunmadı mı? Boşandılar mı?
Burdayım@1var1yok. Nerdesin?
Burdayım
Bazı erkeklerin kötülüğü sonradan nirvanasıda ayrılırken çıkıyo çünkü böyle yargılamayın benim en yakın arkadaşım böyle bi evlilik yaptı çok kibar çok ilgili bi adamla kız hamile kaldıktan sonra adamın tüm ilgi kesildi şimddet hakaret sapıklık başladı meğerse çocuk gizli gizli piskoloji hapları içiyomuş o yüzden melek gibiymiş o haplar cinselliği etkilediği içinde çocuk istediklerinde bırakmış ve resmen bi canavarla karşılaştı arkadaşım 3 aylık hamileydi anne evine şiddetten sapıklıktan döndüğünde donuna kadar da aldı adamınMadem bu erkekler cok kotu me diye bunlardan cocuk yapiyorsunuz anlamis degilim
Bugün nasılsınız? Ağrınız geçti mi?Daha iyisinizdir inşallah.
Yok yok bıkmamıştır.Dün hastaydı biraz ondandır o.Bence bizden bikti :)
İyiyim abla. Arakadaşlarımla vakit geçiriyorum . Daha iyiyim şükür..Bugün nasılsınız? Ağrınız geçti mi?Daha iyisinizdir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?