Bu evlilik bu defa bitti...

Aynen katılıyorum

Evet bu cok mantikli olacaktir dedigim gibi pat diye aile terapistine gidelim demektense ve ayni zamanda kabul etmedi napabilirim ki diye umutsuzca konuşmak yerine boyle yapmak mantikli unutmayalim birseyler degismiyorsa once biz degismiyoruz demektir

Sunuda eklemek isterim konu sahibi sen parmaginla
"Sen" diye karsi tarafi gösterdiğin zaman 3 parmagin da seni gösterir o yuzden degisime once kendimiz başlamaliyiz

Sunuda eklemek isterim konu sahibi sen parmaginla
"Sen" diye karsi tarafi gösterdiğin zaman 3 parmagin da seni gösterir o yuzden degisime once kendimiz başlamaliyiz
Wallahi inşallah bu adımı atabilirlerde şuraya bi konu açar sorunlarımızı aştık çok mutluyum diye bi yuva kolay kurulmuyo dağıtmakta bu kadar kolay olmasın ya belkide son kez adımını bu yönde atmalısın ikinizide değiştirerek ikinizden de bişey katarak dedin ya ben barışalım dedim sonra hep sen dediğin için barıştık diyo diye bide böyle dene terapiste başla barışma teklif et ve doktorun onuda çağırdığını söyle zaten barışmak için gelir eğer herşeyin üstüne gene olmuyorsa bu sefer boşa gitsin sen kendini 2. İlişkin için hazırlamış sağlamlaştırmış olursun

Su asamada barisirlarsa zaten sorunlar da kacinilmaz olacaktir. Konu sahibi cevrimici durumuna agir takildi ve adam basina gelecekleri biliyor. Arkadasina bile sormus!
Bir sure ayri kalmalari ikisinin de hayrina olacaktir.

Su asamada barisirlarsa zaten sorunlar da kacinilmaz olacaktir. Konu sahibi cevrimici durumuna agir takildi ve adam basina gelecekleri biliyor. Arkadasina bile sormus!
Bir sure ayri kalmalari ikisinin de hayrina olacaktir.

Evet konu sahibi kendisi once kendisi icin sonra evliligi icin adim atmali bence icinde hala sevgi var diye dusunuyorum adaminda var zaten attigi mesajdan belli onun suclayici konusmalari falan juli nin taktigini uygular ise onlarda duzelir her evde sorunlar problemler olur bebek meselesi de bir sekilde hallolur konu sahibinin ailesi de üzgünmüş ailesi de iyi insanlar belliki cunku baska aile olsa gazlar egolarini tatmin eder ve olan kari kocaya yikilan yuvaya olur oğlanın ailesiyle de bir sorun yasadigini bilmiyorum hic bahsetmedi yani kaynanam soyle kayınbabm boyle diye cocuk okulda okuyormuş her turlu sey hallolur

Bazi seyler gercekten bizim elimizde aslinda ben neler neler yasadim buraya yazsammmm roman olur sizin durum neki ohooo tabi herkesin karakteri herkesin sinirlerinin saglamligi farkli amaa arada ask oldugu zaman pekçok sey halledilebiliyor bir sekilde

Ablan için de üzüldüm Allah yardımcııs olsun şimdi nasıl iyi mi peki ablanız? Eşi kurtarmak için evliliğini hiç bir girişimde bulunmadı mı? Boşandılar mı?

Ablan için de üzüldüm Allah yardımcııs olsun şimdi nasıl iyi mi peki ablanız? Eşi kurtarmak için evliliğini hiç bir girişimde bulunmadı mı? Boşandılar mı?
Perşembe günü ilk duruşmaları oldu avukattan haber bekliyoruz şimdi. Hiç bir girişim Olmadı hatta yigenim erken doğdu 10 gün yoğun bakımda kaldı dava tarihleri belli olana kadar çocuk nasıl bilmiyordu ne aradılar ne sordular şimdi ara ara para gönderip video istiyor samimiyetsiz herif.

Madem bu erkekler cok kotu me diye bunlardan cocuk yapiyorsunuz anlamis degilim
Bazı erkeklerin kötülüğü sonradan nirvanasıda ayrılırken çıkıyo çünkü böyle yargılamayın benim en yakın arkadaşım böyle bi evlilik yaptı çok kibar çok ilgili bi adamla kız hamile kaldıktan sonra adamın tüm ilgi kesildi şimddet hakaret sapıklık başladı meğerse çocuk gizli gizli piskoloji hapları içiyomuş o yüzden melek gibiymiş o haplar cinselliği etkilediği içinde çocuk istediklerinde bırakmış ve resmen bi canavarla karşılaştı arkadaşım 3 aylık hamileydi anne evine şiddetten sapıklıktan döndüğünde donuna kadar da aldı adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…