bu evlilik devam etmeli mi?

Cinsellik ve cocuk olmamasi kismi haric benzer geldi bizim durumumuza,
Bugun otobuste 60li yaslarda bir cift gordum, tartistilar. sonra adam indi, arkasindan sessizce gerizekali diyerek kadin.
2 metre arayla yuruyup gittiler, icim yandi. Ileride biz bu mu olacagiz diye dusundum.
Cocuklar olmasa gemileri yakmak daha kolay olurdu. Ama agzimiza bile alamiyoruz su an bosanma lafini :(

Şu cümle benim için boşanma nedenidir
benim için de çok ama çok ağır bir cümle oldu. bu konuda 1 saat konuştum kendisi ile. konuşma da dediğim wats aptan yazıştık gece nöbetçi olduğundan evde değildi.
ben ondan ilişkimizin ilk gününden beri hiçbirşeyi gizlemedim yalan söylemedim. en başından beri ne o benim geçmişimle ilgilendi ne de ben onunki ile. yani eğer kendisi geçmişi sorun edecekse evlenmeden önce sorabilir, yada anlaşılan kadarından geçmişi tahmin edebilir , kendisine uymuyorsa yoluna bakabilirdi. ama o zaman hiçbirşeyi sorun etmeyen , geçmişin konusunu dahi açmayan adam bugün ben cinsel hayatımızdan memnun değilim deyince son bir çırpınış suç bende değil sende der gibi bu cümleyi kurdu.

çok ağır ama gerçekten boşanma sebebi mi emin olamıyorum:KK14:....

Siz adım atın kendi mutluluğunuz için. Benim kocamda öyle gelip öpmez sarılmaz çok nadirdir yani. Ama ben kendi mutluluğum için sarılırım öperim onun için değil kendim için yapıyorum bunu
2.5 senedir tabiki benim adım attığım çok oldu. zaten ilk 2 senede o sorunun farkında bile değil. bana sen bikaç aydır duygusal olma saçmalığını çıkarmasan herşey yolunda idi diyor..

Yani genel anlamda mı uyumsuz ve mutsuızsunuz, yoksa geçici bir dönem mi ona göre değişir bence.

Pffffffff ne uğraşıcam bununla diyorsanız boşanın. Ama adamdan hala beklentiniz varsa boşanmayın.

Ben eşinizi bu konuya bakarak hiç beğenmedim açıkçası. Ama seviyorum derseniz de anlarım insan ne öküzlere gönül veriyor.

Dediğim gibi karar sizin, biçin tartın.

Şu cümle benim için de gemileri yakma nedeni.

Aklıma bir şey geldi. Acaba sen şikayet ediyorsun gibi göründün de eşin kendini yetersiz hissedip mi böyle bir tepki verdi. Eşinin yaptığını onaylamıyorum orası net. Yanlış anlama.

Çok büyük terbiyesizlik yapmış. Sevmediğin duygusal bağ kuramadigini düşündüğün biriyle öpüşmeyi istemende garip eğer aranızda duygusal bağ yoksa sende işini bitir kalk kafasında olman lazımdı ama demekki senin içinde biseyler var iyi düşün.

beni sevmediğini, duygusal bağ olmadığını düşünmemin nedeni zaten beni öpmeyişi, yüzüme bakmayışı. şimdi çok ayrıntılı şekilde anlatamıyorum ama öyle bitir kalk durumu hiçbir zaman olmadı. sadece duygu yok. yüzüme bakmıyor, yada o anda beni sevdiğini hissetmiyorum. yani sanki ben değil de herhangi bir başkası da olsa aynı şekilde olacakmış gibi.. amaç sadece cinsellik, sevgiden uzak bir cinsellik. anlatabildim mi?

yaşadığım ilçeyi geçtim, şehir merkezinde bile bulamam terapisti. keza civar illerde de durum farklı değil. küçücük bir doğu ilinin, ilçesindeyim

Aslında benimki bir serzenisti senin konuna nasipmiş

Her işi erbabı bilir temalı bir tartışmanın içinde oldum ve ban yedim de şimdi boşan boşanma deme hakkı da işin erbabına ait demek istedim

Şahsi fikrim boşan, ömür 3 günlük

evliliğinden emin olana kadar çocuk fikrini ertele

bence çok beklentiye girmeyin zira karşınızdaki erkek ... cevap olarak evet çok zdün yanlış yaptın şimdi gönlümü almalısın demelisin... bence büyütme bazı şeyler ihtiyaçtır eksikliği hissedilir siz başka erkeklerle bişi yaşamadanda eşinize onları soyleyebilirsiniz kaç erkek gördün dmesi terbiyesizce bence uzatmayın gönlünüzü alması için tevik edin erkekler boyle çok düşünmeden konuşmuşç...

Hiç arkadaşınız yok mu? Çalışan bir bayanmışsınız ama sadece ikiniz varsınız sadece. Dönemlik bir bunalma geçiriyorsunuz diye düşünüyorum. Evet eşiniz ruhsuz bir adam belli ama boşanacak bir durum göremedim sanki. Bence düzelebilir herşey..

2.5 senedir tabiki benim adım attığım çok oldu. zaten ilk 2 senede o sorunun farkında bile değil. bana sen bikaç aydır duygusal olma saçmalığını çıkarmasan herşey yolunda idi diyor..
Evlilik sevgililik gibi değil ki erleklerden çok şey beklememek lazım. Beklenti ne kadar yüksek olursa o kadar hayal kırıklığı oluyo. Bu zamana kadar hiç mi iyi şey yapmadı mutlaka vardır

Ben bunun bir dönem olduğunu düşünüyorum, dördüncü senemizi doldurcaz çocuk olmuyor ve zaman zaman bu adamla neden evliyim ortak neyimiz var ki düşünceleri oluşuyor.
Hatta bazen "galiba biz boşanacağız bu yüzdende çocuğumuz olmuyor" diye bile düşünüyorum.
Ama geçiyor sonra. Bir şekilde sevdiğimi ve sevildiğimi hissediyorum. Onun yanında rahat olduğumu güvende olduğumu hissedince b.k yeme müge otur yerine diyorum :)

Severek evlendiyseniz büyük anlaşmazlıklarınız yoksa böyle bir dönemdesindir.
Yatak konusu ise bence aşılabilir konular bunlar. Bu arayı değerlendirip( ki o söyledikleri için ağzından burnundan getir kesinlikle mallık yapmasın) yatakta reform isteğinizi göstermelisin. Mesela fantazi yapıyor musunuz? Bir konsept sevişmesi ayarlayabilirsin? Baktın yine bir gelişme yok terapi önerirsin. o da olmazsa artık cidden problem olursa başka şeyler düşün derim ben.

evet severek ve çok hızlı bir şekilde evlendik. ama işte şu an gerçekten evlendiğime oldukça pişmanım. hayal ettiğim evlilik kesinlikle bu değildi. somut şeylerden ziyade sevildiğimi hissetmiyorum.
yatak konusunda ise zaten öyle oldu bitti diye birşey hiç olmadı. ama sevgiden uzak geliyor. açık konuşmadan nasıl anlatabilirim bilmiyorum. ama gözümün içine dahi bakmıyor. göz teması kurmaya çalışıyorum ama olmuyor.
başta buna bile farklı anlamlar yükledim. hani erken bitmesin diye dikkatini dağıtmak amacı ile yaptığı birşey sandım ama değil.

normal zamanda o hayatımda olmadan da ben ailemden uzakta bekarken çalıştım, ve o zamanda güvende idim şimdi de. çalışıyorum maddi anlamda ona hiç ihtiyacım olmadı. bekarken de herşey aynı idi hatta boş zamanlarda atlayıp bekar arkadaşlarımın yanına gider ve daha çok eğlenirdim. yani benle duygusal bir paylaşımı olmayacaksa ona hiçbir anlamda ihtiyacım yok... sevildiğimi hissetmeyince o kadar anlamsız geliyor ki devam etmek... devam etmemek için bir neden gösteremiyorum belki ama devam etmesi için de hiçbir neden yok...

O ne der bu ne derlerle hayatlarımızı mahvetmiyor muyuz...kim ne derse desin senin hayatın ve sen bu hayatı birkere yasayacaksın...sen seni ne mutlu edecek sadece onu düşün derim...öyle kararını ver..ve cocuk icin sakın acele etme
hayır kim ne der diye değil. kimin ne dediği hiçbir zaman umrumda olmadı. yoksa evlenirken de eşimi yakıştıramayıp(mesleğinden ötürü) çok konuşanlar oldu. ne o zaman dinledim kimseyi ne şimdi dinlerim.

ama özellikle ailem çok üzülecek.. sülalemin tepkileri beni değil ailemi üzecek. özellikle babacığım...
hani onlara bir neden de gösteremeyeceğim." babacım yatakta iyi değil " diyemeyeceğime göre anlaşamıyoruz vs diyeceğiz bu sefer de sanki bir anlık sinirle ayrılmışız gibi barıştırma çabaları vs olacak. araya büyükler girecek... tam empati yapsanız anlarsınız demek istediğimi... elimde somut hiçbir şey yok sonuçta

Çok ağır konuşmuş.Mesaj atması iyiye işaret gibi geldi ama birikmiş kötü olayları maalesef kapatmaz,iyi bilirim.Çok severek evlendiyseniz bir iki ciddi konuşma ile düzelir,benimki öyle olmuştu.Bizde maddi sıkıntı vardı,sonra çok özür diledi ve hakkıyla özür diledi.Ben bunları sana söyleyecek kadar nasıl öküz olabildim ben affetmiyorum kendimi nolur sen affet gibisinden.Bir daha da tekrarlanmadı.
Sizde cidden hiç sorun yok mu ?Ailesinde bir sıkıntı,maddi ya da fiziksel?Hiç sıkıntı olmadığından eminsen al karşına konuşmayı dene.
Gerçekten amacın boşanmak ise sakın elalemi düşünme,onlar sen kötü olduğunda yardım etmiyor çünkü.Hatta kötü ol da dedikodu yapsınlar diye fırsat kolluyorlar.

Burada ne demek istediniz? Geçmişte ne yaşamıştınız?
geçmişte yaşadığım büyük birşey yok, ama hayatımda başka insanlar oldu evliliğimden önce. konu eşimin evlenmeden önce bunları hiç sorun etmeyip evlendikten 2 sene sonra bu cümleyi kurması. bilmediği ve yeni öğrendiği birşey yok şuanda. evlenirken ne biliyorsa dün de aynısını biliyordu

Sarılmadan öpmeden yakınlaşmasının sebebi sizde veya kendisinde ağız veye vücut kokusu olduğundan çekiniyor olabilir mi?:KK64:Geçenlerde okumuştum o da sebep oluyormuş.
aramızda yakınlaşma yok demiyorum, duygusal birşey hissedemiyorum bunu söylüyorum. yani her iki türlü de kokudan rahatsız olsa birliktelik olmazdı sanırım.

Back
X