- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.963
- 798
" bıktım senden artık hayatı bana zehir ediyosun , yemin ederim istemiyorum artık seni" dedi!!!!!!!
Bu mesajı 10 Ağustos 2015'te yazmışsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
" bıktım senden artık hayatı bana zehir ediyosun , yemin ederim istemiyorum artık seni" dedi!!!!!!!
konu sahibi bu tarz bir evliliğiniz olduğunu düşünmemiştim.
sizi bazı yorumlarınızdan hatırlıyorum.
eşinize bazı insanlar katlanabilir ama siz çok duygusalsınız. yazık eder bu adam size gibi geliyor bana.
boşanın diyemem, ama kıymetinizi anlaması için biraz ayrı evlerde şansınızı denemenizi önerebilriim.
ben sizin sevmediginizi düşündüm yanlış anlamışım şimdi anladım.beni sevmediğini, duygusal bağ olmadığını düşünmemin nedeni zaten beni öpmeyişi, yüzüme bakmayışı. şimdi çok ayrıntılı şekilde anlatamıyorum ama öyle bitir kalk durumu hiçbir zaman olmadı. sadece duygu yok. yüzüme bakmıyor, yada o anda beni sevdiğini hissetmiyorum. yani sanki ben değil de herhangi bir başkası da olsa aynı şekilde olacakmış gibi.. amaç sadece cinsellik, sevgiden uzak bir cinsellik. anlatabildim mi?
Evliliği oturtmadan çocuğu asla yapma belli ki sallantılısınız bu arada biraz garibime gitti geçmişinizi bilmemeniz şaka gibi yani..hiç sağlıklı bir durum gibi gelmedi açıkcası eşinizin haliselam herkese.. 2.5 senelik evliliğim var. evliliğimi başından beri düşündüğümde nasıl bir evlilikti diye şu an ki psikolojimle sanki ilk günden beri bu kadar kötüymüş gibime geliyor. bencil , dünyanın merkezine kendi oturmuş, kendi isteklerinden başka kimsenin zerre kadar önemi olmayan bir koca.. her yaptığına kafamda güzel anlamlar verip, her sessizliğini duymak istediklerimi düşünüyor düşüncesi ile doldurduğumdan ve zaman zaman sadece birlikte aynı evde yaşayan iki insanız diye düşünüp beklentilerimi sıfıra indirdiğimden mutlu olduğumuzu zannettiğim günler hatta haftalar oldu.
çocuk istiyorduk ve olmuyordu, birazda bu konunun üstünde çok fazla durduğumuzdan evliliğimiz nasıl gidiyor , biz nasılız diye pek düşünmedik daha doğrusu düşünmedim. eşimin pek düşünme özelliği yok. o hala düşünmüyor
ama işin özü hiç de mutlu olmadığım.. paylaşmak istediğim hiçbirşeyi eşimle paylaşamıyorum. ne gelecek hayallerimiz, ne bugün kü heveslerimiz , ne günlük hayatımız hiçbirinde ortak bir payda yok. nasıl bulmuşuz birbirimizi diyorum artık.
gün geçtikçe soğuyorum uzaklaşıyorum. çocuk istediğimiz halde cinsel hayatımız yok denecek noktaya geldi. yatakta bile bencilliği hiç bırakmadı. 1-2 aydır artık benim de isteklerim olduğunu , bu şekilde devam ederse artık benden hiçbirşey beklememesini söyledim. öncesinde sarılmasını öpmesini vs sevdiğini hissettirmesini, sadece birlikte olmak için birlikte oluyormuşuz hissiyatından kurtarmasını istedim. geçiştirdi.. 10 gündür cinsel münasebetimiz yok. işlerimiz yoğun değil, yorgun değiliz ve kafamıza taktığımız herhangi bir sıkıntı yok. 2 ay geçti ve baktı ki ben isteklerimden taviz vermiyorum, dün gece bayağı çirkinleşti. "hayatında kaç erkek oldu daha önce, yok sarılmıyorsun yok öpmüyorsun diyorsun" dedi
yani sanki bütün taşlar yerine oturdu kafamda o bunu söyleyince. sanki başından beri aramızda duygusal bir bağ oluşmamasının nedeni, geçmişimi aramıza koyması. geçmişimle alakalı çok şey bilmez. tahmin edebilir sadece. ben de keza onunkini. ve gayet de benzer geçmiş yaşantımız olduğunu düşünüyorum.
28 yaşında hormonları normal çalışan bir kadınım. cinsel isteğim de normal olduğunu düşündüğüm seviyede var ama iki yabancı gibi olunca istemiyorum o anda, öpmeden sarılmadan gözlerimin içine bile bakmadan
düşünüyorum kocam değil sevgilim olsa arkama bile bakmadan kaçardım şu anda.. bir daha ömrümün sonuna kadar görmesem üzülmem yüzünü. ama ailem , sülalem.... onlara ne diyeceğim. klasik olacak ama aldatmadı, dövmedi, kumarı yok içkisi yok... ben ne diyerek boşanacağım? boşanmazsam ömrümün sonuna kadar duygusal bağ kuramadığımı anladığım bu adamla nasıl yaşayacağım.....
şimdi mesaj atmış dün gece seni istemeden üzdüm diye... bu kadar mı? o sözlerin üstünü kapatmak bu kadar mı?
arkadaşlarımız var da konuyla alakasını anlayamadım? cinsel hayatımdaki sorunları hergün görüştüğüm insanlara açıklamadım elbetteHiç arkadaşınız yok mu? Çalışan bir bayanmışsınız ama sadece ikiniz varsınız sadece. Dönemlik bir bunalma geçiriyorsunuz diye düşünüyorum. Evet eşiniz ruhsuz bir adam belli ama boşanacak bir durum göremedim sanki. Bence düzelebilir herşey..
evet sık sık tartışmamız olurdu zaten. bu konunun başında da yazdığım gibi şimdi dönüp en başından beri bakınca sanki hep mutsuzmuşuz gibi geliyor. ama aralarda ben beklentilerimi sıfıra indirip tek başıma yaşıyormuşum gibi yaşamaya başladığımızda mutlu olduğumuz daha doğrusu tartışmadığımız günler hatta haftalar oldu..Bu mesajı 10 Ağustos 2015'te yazmışsınız.
Yok yok yanlış anladınız. Çocuk isteğiniz var. Bir süre ona takılmaktan ilişkimi sorgulayamadım dediniz. Ben dönemlik bir sıkıntı yaşadığınızı düşünüyorum. Hani kafanızı dağıtmak adına daha çok arkadaşlarınızla vakit geçirseniz, önce tam olarak problemlerden arınsanız da bir de öyle mi baksanız olaylara diyecektim.arkadaşlarımız var da konuyla alakasını anlayamadım? cinsel hayatımdaki sorunları hergün görüştüğüm insanlara açıklamadım elbette
Kendi yetersizliğini nasılda dışa vurmuş sana çamur atarak bu lafını unutma onun ve fitil fitil getir burnundan"hayatında kaç erkek oldu daha önce, yok sarılmıyorsun yok öpmüyorsun diyorsun"
evet sık sık tartışmamız olurdu zaten. bu konunun başında da yazdığım gibi şimdi dönüp en başından beri bakınca sanki hep mutsuzmuşuz gibi geliyor. ama aralarda ben beklentilerimi sıfıra indirip tek başıma yaşıyormuşum gibi yaşamaya başladığımızda mutlu olduğumuz daha doğrusu tartışmadığımız günler hatta haftalar oldu..
bu alıntı ile neyi kastettiğinizi de pek anlayamadım. biraz daha açıklar mısınız?
selam herkese.. 2.5 senelik evliliğim var. evliliğimi başından beri düşündüğümde nasıl bir evlilikti diye şu an ki psikolojimle sanki ilk günden beri bu kadar kötüymüş gibime geliyor. bencil , dünyanın merkezine kendi oturmuş, kendi isteklerinden başka kimsenin zerre kadar önemi olmayan bir koca.. her yaptığına kafamda güzel anlamlar verip, her sessizliğini duymak istediklerimi düşünüyor düşüncesi ile doldurduğumdan ve zaman zaman sadece birlikte aynı evde yaşayan iki insanız diye düşünüp beklentilerimi sıfıra indirdiğimden mutlu olduğumuzu zannettiğim günler hatta haftalar oldu.
çocuk istiyorduk ve olmuyordu, birazda bu konunun üstünde çok fazla durduğumuzdan evliliğimiz nasıl gidiyor , biz nasılız diye pek düşünmedik daha doğrusu düşünmedim. eşimin pek düşünme özelliği yok. o hala düşünmüyor
ama işin özü hiç de mutlu olmadığım.. paylaşmak istediğim hiçbirşeyi eşimle paylaşamıyorum. ne gelecek hayallerimiz, ne bugün kü heveslerimiz , ne günlük hayatımız hiçbirinde ortak bir payda yok. nasıl bulmuşuz birbirimizi diyorum artık.
gün geçtikçe soğuyorum uzaklaşıyorum. çocuk istediğimiz halde cinsel hayatımız yok denecek noktaya geldi. yatakta bile bencilliği hiç bırakmadı. 1-2 aydır artık benim de isteklerim olduğunu , bu şekilde devam ederse artık benden hiçbirşey beklememesini söyledim. öncesinde sarılmasını öpmesini vs sevdiğini hissettirmesini, sadece birlikte olmak için birlikte oluyormuşuz hissiyatından kurtarmasını istedim. geçiştirdi.. 10 gündür cinsel münasebetimiz yok. işlerimiz yoğun değil, yorgun değiliz ve kafamıza taktığımız herhangi bir sıkıntı yok. 2 ay geçti ve baktı ki ben isteklerimden taviz vermiyorum, dün gece bayağı çirkinleşti. "hayatında kaç erkek oldu daha önce, yok sarılmıyorsun yok öpmüyorsun diyorsun" dedi
yani sanki bütün taşlar yerine oturdu kafamda o bunu söyleyince. sanki başından beri aramızda duygusal bir bağ oluşmamasının nedeni, geçmişimi aramıza koyması. geçmişimle alakalı çok şey bilmez. tahmin edebilir sadece. ben de keza onunkini. ve gayet de benzer geçmiş yaşantımız olduğunu düşünüyorum.
28 yaşında hormonları normal çalışan bir kadınım. cinsel isteğim de normal olduğunu düşündüğüm seviyede var ama iki yabancı gibi olunca istemiyorum o anda, öpmeden sarılmadan gözlerimin içine bile bakmadan
düşünüyorum kocam değil sevgilim olsa arkama bile bakmadan kaçardım şu anda.. bir daha ömrümün sonuna kadar görmesem üzülmem yüzünü. ama ailem , sülalem.... onlara ne diyeceğim. klasik olacak ama aldatmadı, dövmedi, kumarı yok içkisi yok... ben ne diyerek boşanacağım? boşanmazsam ömrümün sonuna kadar duygusal bağ kuramadığımı anladığım bu adamla nasıl yaşayacağım.....
şimdi mesaj atmış dün gece seni istemeden üzdüm diye... bu kadar mı? o sözlerin üstünü kapatmak bu kadar mı?
Yok yok yanlış anladınız. Çocuk isteğiniz var. Bir süre ona takılmaktan ilişkimi sorgulayamadım dediniz. Ben dönemlik bir sıkıntı yaşadığınızı düşünüyorum. Hani kafanızı dağıtmak adına daha çok arkadaşlarınızla vakit geçirseniz, önce tam olarak problemlerden arınsanız da bir de öyle mi baksanız olaylara diyecektim.
Eşinizin geçmişe ço ktakıldığı izlenimi oluştu bende ek olarak. Size söylemese de sorun ediyor sanırım ki en başında gerektiği kadar konuşulmuş sanırım. Dert etmesi falan çok tuhaf geldi bana.
Eşiniz çok iyi melek harika vs diyemeyeceğim tam aksine bencil bir insana benziyor. Ama acaba yorgun hissettiğiniz için amaan kim anlatıcak şimdi birsürü dert deyip siz de kendinizi ifade mi etmekten kaçınıyorsunuz diye düşündüm.
Ben bunun bir dönem olduğunu düşünüyorum, dördüncü senemizi doldurcaz çocuk olmuyor ve zaman zaman bu adamla neden evliyim ortak neyimiz var ki düşünceleri oluşuyor.
Hatta bazen "galiba biz boşanacağız bu yüzdende çocuğumuz olmuyor" diye bile düşünüyorum.
Ama geçiyor sonra. Bir şekilde sevdiğimi ve sevildiğimi hissediyorum. Onun yanında rahat olduğumu güvende olduğumu hissedince b.k yeme müge otur yerine diyorum :)
Severek evlendiyseniz büyük anlaşmazlıklarınız yoksa böyle bir dönemdesindir.
Yatak konusu ise bence aşılabilir konular bunlar. Bu arayı değerlendirip( ki o söyledikleri için ağzından burnundan getir kesinlikle mallık yapmasın) yatakta reform isteğinizi göstermelisin. Mesela fantazi yapıyor musunuz? Bir konsept sevişmesi ayarlayabilirsin? Baktın yine bir gelişme yok terapi önerirsin. o da olmazsa artık cidden problem olursa başka şeyler düşün derim ben.
hemsiresin galiba ailen bosanmana karsi cikarsa bu mutsuzluk beni hasta edecek birazcikta duygu somürüsu yaparsin onlara onlarda sana kiyamazlar zaten ne olursa olsun bosanmak helaldir zateneşim öyle aile toplantılarını seven bir insan da değil. ya kendisi çıkar erkek erkeğe takılırlar ya da evde oturur. hatta erkek erkeğe takıldığı arkadaşları da memlekette burda görüştüğü kimse yok. ben de arkadaşlarımla kadın kadına görüşürüm genelde. bir iki arkadaşım eşli olarak görüşmek istedi ama eşim boşver deyince kaldı. kendi arkadaşlarının da hanımlarıyla görüşüyorum, eşli olarak davet et nöbetinizin olmadığı bir akşam dedim buna da hiç yanaşmadı.
zaten 5 e kadar çalışıyorum. onun dışında benim kendi kendime zaman geçirdiğim bir sürü uğraşım var. örgü , kitap okuma , film izleme, evde sirke ,reçel vs yaparak mutfakta oyalanma..
çocuk konusunu kapatıyorum artık, haklısınız bu konuda. kendimi anlatsam da bir süre sonra savunmaya geçtiği için tartışma oluyor sadece.
Esas sorununuz duygusal birliktelik, ortak paydada buluşmak.. Bunlar için aktiviteler yapmak arkadaşlarla görüşmek bir sinemaya gitmek bile güzel olabilir. Bazen sokaklarda elele gezmek sohbet etmek bile yakınlaştırıcı etkiye sahip oluyor. Biraz daha deneseniz sanki iyi olur gibime geldi.eşim öyle aile toplantılarını seven bir insan da değil. ya kendisi çıkar erkek erkeğe takılırlar ya da evde oturur. hatta erkek erkeğe takıldığı arkadaşları da memlekette burda görüştüğü kimse yok. ben de arkadaşlarımla kadın kadına görüşürüm genelde. bir iki arkadaşım eşli olarak görüşmek istedi ama eşim boşver deyince kaldı. kendi arkadaşlarının da hanımlarıyla görüşüyorum, eşli olarak davet et nöbetinizin olmadığı bir akşam dedim buna da hiç yanaşmadı.
zaten 5 e kadar çalışıyorum. onun dışında benim kendi kendime zaman geçirdiğim bir sürü uğraşım var. örgü , kitap okuma , film izleme, evde sirke ,reçel vs yaparak mutfakta oyalanma..
çocuk konusunu kapatıyorum artık, haklısınız bu konuda. kendimi anlatsam da bir süre sonra savunmaya geçtiği için tartışma oluyor sadece.