BU EVLİLİK OLMAZDI DİYEN EŞİM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne umuyor biliyor musunuz ? Siz aaa boşanacak diye çok korkacaksınız. Korkunuzdan ailesi ile iyi geçineceksiniz. Ona yaranmak için kırk takla atacaksınız. O da keyiften keyfe koşacak.çünkü sizinle geldiği için size büyük bir iyilik yaptığını, yüce gönüllü olduğunu ve bunun karşılığını da sizden alamadığını düşünüyor. Ancak bu yolla sizi güya dize getirecek, her dediğine evet diyeceksiniz. Yağlayıp ballayacaksınız. Üzgünüm ama o kadar karaktersizce ki bu davranışı, size acıyıp üzülmüyor bile. Aileyi aramak hele, son radde. Babanız sürekli kızım nasıl, mutsuz mu diye üzülecek. Yazık değil mi bu adama ya. Ne kadar kötü bu yaptığı. Üstelik iki kere aramış bide karakteri oturmamış ergen. Umarım hakkınızda hayırlısı olur ama ben çok üzüldüm inanın

Konunuzu baştan sona okudum, eksik oturmayan şeyler hissi uyandı bende. Sanki bazı yerlerde abartıyor, kendinizi haklı çıkarmak için eşiniz ve ailesini kötülüyorsunuz. Boşanma konusuna gelince eşinizi bunaltmışsınız ama adam şu an kopamıyor sizden. Size gelince blöf yapmayın ters tepebilir çünkü amacınız boşanmak değil.

Hanımlar babamla konuştum da durumu bildirmek istiyorum, babama dedim ki eşim senle evliliğimiz hakkında konuştu mu, yanlış bir evlilik yaptığımı düşünüyorum bitirmek istiyorum falan diye. Babam bir anda köpürdü, o kimmiş de benim kızımı istemiyor dedi, sen benim için her şeyden daha değerlisin, saçının teline zarar gelirse ortalığı yakarım, ben sana da torunuma bakarım, kendini ezdirme bak ben bunu kabul edemem dedi bana.
Babam birtane çok mutlu ve rahatlamış hissettim o benimle böyle konuşunca, yani hanımlar eşim yalan söylemiş babama hiç böyle bir şey dememiş, peki bu yalanın amacı ne

E ben şiştim ama.

Size gözdağı vermek...

En başından beri blöf yapıyor demiştik size.
Amacı sizi dize getirip istediklerini yaptırmak.
Hamile iken gidemeyeceğinizi, çocuk olunca da çocuğu babasız bırakamam diye düşüneceğinizi varsayarak kendince saçma salak planlar içine girmiş eşiniz.

Ay bi de bu zekayla bu adamın çocuğu alabilmesi mümkün mü?

Kafama takilan "ailemin yasadigi sehirde yasayacagiz" diktesi.
Ne munasebet? Yeni bir hayat kuruluyor, ailesinden bu denli vazgecemiyorsa evlenmeyecek. Ne kadin ne erkek ..
Buyuklerin adini koymaya da karsiyim ben.
Yeni bir can dunyaya gelecek, yeni bir nefes..
Onun da kendi karakteri, hayati olacak.. acaba secmek istese dedesinin, nenesinin ismini secer mi? Bunun saygi , gelenekle de alakasi yok bu dupeduz bencillik.. buyukler egolarini tatmin etsin, baska aciklamasi yok.

Hanımlar herkese desteği için teşekkür ederim, kendimi daha güçlü ve huzurlu hissediyorum, evet blöf yaptığını anladım ben de artık ama blöfü kendisine fena patlayacak
Bence sen de blöf yapıyorsun. Kiminki patlar Allah bilir. Bizi haberdar et.

Bence şakanız gereksiz olmuş.Ne gerek vardı o söz yüzünden konu konuyu açmış ve boş yere uzulmussunuz

Blöf olmasaydı üzülecektiniz de yalanlar söyleyerek sizi dize getirmeye çalıştığını anlayınca keyfiniz mi düzeldi gerçekten?
Hayır yüzümün gülme sebebi babamın bana kendimi çok değerli hissettirmesi, yani şu an eşim bana elinde protokolle gelse iyi yapmışsın hamile halimle beni yormadın derim

Esin terbiyesiz ve hadsiz, hamile bir kadına bunlar denir mi , sakın alttan alma ve süründür bir süre bırak anlasın hatasını...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…