- 22 Kasım 2020
- 714
- 3.126
- 33
- Konu Sahibi Sugammadeks
-
Ailemin yanına geldim birkaç gün kafamı dinlemeyeO kadar yorum yazdım gelişme bekliyorum inatla.
Annemlerdeyim, sizce boşanma davasını şimdi açmak mantıklı mı yani hamileyim doğuma az kaldı yıpranır mıyımBir gelişme var mı ?
Bekleyin derim şu an önceliğiniz sağlıklı bir şekilde doğuma girmek olmalı. Kendinize ve bebeğinize odaklanın ve hiçbir şeyin moralinizi bozmasına izin vermeyin.Annemlerdeyim, sizce boşanma davasını şimdi açmak mantıklı mı yani hamileyim doğuma az kaldı yıpranır mıyım
Çok üzüldüm böyle olmasına . Eşinizin bu süreçte hatasını gerçekten anladığında dair birşey olmadı mi ? Kendinizi en iyi nasıl hissedeceksiniz öyle yapmanız daha sağlıklı olur .su an en önemli şey sizin ve bebeğinizin sağlığıAnnemlerdeyim, sizce boşanma davasını şimdi açmak mantıklı mı yani hamileyim doğuma az kaldı yıpranır mıyım
Aslında eşimle net bir boşanma konuşması yapmadım, sadece üstü kapalı bir şekilde belirttim. Onda da bana "hayırdır nereden geldi bu özgüven bebeğe mi güveniyorsun" dedi. Bu cümleyi kurabilecek kadar alçak bir insan siz düşünün.Çok üzüldüm böyle olmasına . Eşinizin bu süreçte hatasını gerçekten anladığında dair birşey olmadı mi ? Kendinizi en iyi nasıl hissedeceksiniz öyle yapmanız daha sağlıklı olur .su an en önemli şey sizin ve bebeğinizin sağlığı
Siz bu adama karşı çok mu özgüvensiz , pasif bir duruş sergilediniz de bu zamana kadar şimdi böyle cümleler kurma haddinde bulunuyor ? Eğitimsiz değilsiniz , parasız değilsiniz , aileniz arkanda... Sadece avukatlığına mı güveniyor erimiş peynir beyinli ?Aslında eşimle net bir boşanma konuşması yapmadım, sadece üstü kapalı bir şekilde belirttim. Onda da bana "hayırdır nereden geldi bu özgüven bebeğe mi güveniyorsun" dedi. Bu cümleyi kurabilecek kadar alçak bir insan siz düşünün.
Olayların üzerinden 2 hafta geçti henüz kafamı toplamak ve boşanma düşüncesini önce kendi içimde sindirmek istedim, ben sindirdim çok şükür artık hazırım.
Kurduğu cümlelerin yanlışlığından kırıcılığından hiç bahsetmedi bile eşim, çünkü ona göre benle devam ediyor olması "lütuf", zira bebek olmasa her şey farklı olurmuş, kısacası eş kişisi şuurunu falan kaybetmiş bence, benden ayrılmaya bu kadar meraklı adam neden bebek yapmak ister ki, yaptığı tonlarca tutarsızlık, kırıcılık ve şuursuzluk var, bunlar da onunla aynı yolda bile yürümemem için yeterli sebepler, buradaki hanımlara teşekkür ederim onların sayesinde kendi değerimin farkına vardım
Galiba çok sevdiğim için farkında olmadan evet özgüvensiz bir duruş sergilemişim, bu yüzden kurduğu cümlelerin tek bir açıklaması olabilir, beni çantada keklik sanıyor. Babam bile kızdı bana "o adam karşısında özgüvenini kaybettin, ben seni böyle mi yetiştirdim, kendini ezdirme" dedi. Aslına bakarsanız doktor olduğum için bunu da kendine yedirememiş gibi duruyor, bunu da kendine yediremediği için cümleleriyle egosunu tatmin etmeye çalıştı benim üstümden hepsi buSiz bu adama karşı çok mu özgüvensiz , pasif bir duruş sergilediniz de bu zamana kadar şimdi böyle cümleler kurma haddinde bulunuyor ? Eğitimsiz değilsiniz , parasız değilsiniz , aileniz arkanda... Sadece avukatlığına mı güveniyor erimiş peynir beyinli ?
şu kv oğullarından vazgeçememesini anlamıyorum gerçekten bi salın artık yaŞu an hamileyim inşallah bir oğlum olacak, kendi isteğim üzerine kayınpederimin adını koyalım diye konuştuk öncesinde, kayınpederime de söylemiştim hatta baba senin adını koyacaz bebeğe diye. Bugün eşime dedim ki tamamen şaka niyetiyle babana bir sürpriz yapıp benim babamın adını koyalım falan, ve gülerek söyledim. Eşim de şakayı ciddiye alarak senin babanın adını 2.çocuğa koyarız inşallah bunu evlenmeden önce bile konuşmuştuk dedi. Sonra saçma bir şekilde isim tartışması başka tartışmalara döndü, eşim bana dedi ki "evlenmeden önce söylediklerinin arkasında durmayacağını bilseydim farklı konumlarda olurduk" dedi. Ben de ben hangi sözümün arkasında durmadım dedim. Normalde benim ailemin bulunduğu şehirde yaşayacaktık, bu konuda anlaşmıştık dedi(halbuki biz zaten o şehirde yaşayacaktık, sadece atanacağım dönem eşimin ailesinin bulunduğu şehire 1 kadro bile açılmadı mecburen uzak bir şehire geldik ve o kendi isteğiyle benim yanıma geldi, sonrasında eşimin ağzından şunu duydum: iyi ki ailemin bulunduğu şehre kadro açılmamış yoksa sürekli huzursuz olacaktık dedi.) Daha sonra ben ona farklı konumdan kastın ne dedim, bu evlilik olmazdı dedi, ben de evlenmeseydin o zaman dedim, hatta ilişki de devam etmezdi dedi, ben de ettirmeseydin dedim, sonra yine dedim evlenmeseydin ben mi seni zorladım diye, evet sen zorladın evlenmeye dedi. O an ben kendimi daha fazla tutamayıp ağlamaya başladım.
Normalde eşimle ailesinin olduğu şehirde yaşama mevzusu hiç açılmıyordu, hatta birbirimize bu şekilde konuşmayız, ama son 2-3 ayda kv eşime sürekli sitemlerde nazlanmalarda bulunuyor. "beni buralarda bıraktın terk ettin gittin, herkesin oğlu annesini hastaneye götürüyor ihtiyaçlarını karşılıyor biz senin bir hayrını görmedik" gibi eşimle her telefon konuşmasında uzak bir şehirde olduğu için sitem ediyor fazlasıyla. Normalde eşim dolduruşa gelmeyen bir insandı ama bana bugün yaptığı çıkışlardan sonra annesinin sözlerinin onu etkilediğini düşündüm açıkçası.
Ve şu an ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum, istemsizce sürekli ağlıyorum saatlerdir, üstelik bugün evlilik yıldönümümüzdü, insan eşine "bu evlilik olmazdı" der mi hanımlar ben mi abartıyorum, çok kırıldım, evden kaçıp gitmek istiyorum şu an burada boğulduğumu hissediyorum. Ne yapmalıyım
Hanımlar ben ağlamaya başlayınca konuşalım niye ağlıyorsun falan dedi birkaç defa neden ağladığımı sordu, ben o an konuşamadım tabi bir de bebeğim için kontrole gidiyorduk konuşmanın ne yeri ne de zamanı değil dedim. Doktordan çıktıktan sonra beni bir yere götürmek istedi, bir yerde romantik güzel bir sürpriz hazırlamış galiba yıldönümü için ama ben istemiyorum diyip gitmedim, iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum, şimdi de farklı odalardayız ve mecburiyet dışı konuşmuyoruz.
Siz olayların çok gerisinde kalmışsınız evet bana çok güzel bir sürpriz yaptı, "boşanmak istiyormuş"E ama trip atta bugün yıldönümmüş sadece onumu cezalandırdın..
Üstelik buna gitmedin diye bidahaki sefer oda bişey yapmayacak..
Biz hanımlarında ayarı yok.. Evet tadınız kaçmış ama oda konuşmak ve o günü bozmamak sizi süprizine götürmek için bişeyler yapmaya çalışmış..
Belliki içinde bi yerde takıldığı bi noktaya sizin şakanız tuz biber serpmiş..
gitmemekle yanlış yaptınız
Anladım. Özünü bulmanıza sevindim o zaman. Babanızın da ellerinden öpün benim için. Ne babalar okuduk buralarda... Az sayıda var sizinkinden. :) Koca olacak kişiye de "Güveneceğim çok şey var bebek bunlardan biri sadece. Yeni mi fark ettin ? " deseydiniz keşke.Galiba çok sevdiğim için farkında olmadan evet özgüvensiz bir duruş sergilemişim, bu yüzden kurduğu cümlelerin tek bir açıklaması olabilir, beni çantada keklik sanıyor. Babam bile kızdı bana "o adam karşısında özgüvenini kaybettin, ben seni böyle mi yetiştirdim, kendini ezdirme" dedi. Aslına bakarsanız doktor olduğum için bunu da kendine yedirememiş gibi duruyor, bunu da kendine yediremediği için cümleleriyle egosunu tatmin etmeye çalıştı benim üstümden hepsi bu
Aslında ailesi konusunda hiç geri adım atmadım, ailesine karşı pasif değildim, o da ailesine beni hiç ezdirmedi ama ev içinde kendi içimizdeki problemlerde meğer çabalayan taraf benmişim, adam bunaldım diye diye alıngansın şöylesin böylesin diye diye beni gerçekten sindirdi, beni eleştirdiği ne kadar sorun varsa hep çözmeye çalıştım, hatta psikoloğa bile gidiyordum, "bak çabalıyorum işte psikoloğa da gidiyorum elimden gelen her şeyi yapıyorum" diyordum ama beyefendi hep beni eleştirmiş, hep benim değişmemi istemiş kendisini dört dörtlük sanıyormuş.. bunların yeni farkına vardım işte
Evet annem de babam da sağolsunlar beni anlayışla karşıladılar, özellikle babam haklı olarak çok kızdı bana, biliyor musunuz ben doktorum ama hiç doktor egosu falan yok bende, işte bu yüzden kızdı babam, "sen doktorsun kendine gel farkına var artık" dedi ve "ben seni o adama verdim ne altın ne eşya ne şatafat hiçbir şey istemedim, çocuklar mutlu olsun yeter dedim, karşılığını böyle mi veriyor" dedi. Demek ki ailemin de benim de iyi niyetimiz onlara ağır geldi. Valla babam çok haklı sizler gibiAnladım. Özünü bulmanıza sevindim o zaman. Babanızın da ellerinden öpün benim için. Ne babalar okuduk buralarda... Az sayıda var sizinkinden. :) Koca olacak kişiye de "Güveneceğim çok şey var bebek bunlardan biri sadece. Yeni mi fark ettin ? " deseydiniz keşke.
Doktor olduğunu nasıl yediremedi? Bilmiyor muydu? Tıp fakültesini gizli mi okudun? Bir anda ta taaam diye çıktın mı karşısına, kocacım doktor oldum diye? Ya da evlenirken gizledin mi naptın?Galiba çok sevdiğim için farkında olmadan evet özgüvensiz bir duruş sergilemişim, bu yüzden kurduğu cümlelerin tek bir açıklaması olabilir, beni çantada keklik sanıyor. Babam bile kızdı bana "o adam karşısında özgüvenini kaybettin, ben seni böyle mi yetiştirdim, kendini ezdirme" dedi. Aslına bakarsanız doktor olduğum için bunu da kendine yedirememiş gibi duruyor, bunu da kendine yediremediği için cümleleriyle egosunu tatmin etmeye çalıştı benim üstümden hepsi bu
Alçak gönüllü ve iyi niyetli olduğunuz buradan bile belli oluyor. Kalbiniz güzel kısaca. Eminim yüzünüz de öyledir. Ama kendi değerimizi bilmek iyidir. Hele ki böyle kötü niyetli , içten pazarlıklı kişiliksizlere.Evet annem de babam da sağolsunlar beni anlayışla karşıladılar, özellikle babam haklı olarak çok kızdı bana, biliyor musunuz ben doktorum ama hiç doktor egosu falan yok bende, işte bu yüzden kızdı babam, "sen doktorsun kendine gel farkına var artık" dedi ve "ben seni o adama verdim ne altın ne eşya ne şatafat hiçbir şey istemedim, çocuklar mutlu olsun yeter dedim, karşılığını böyle mi veriyor" dedi. Demek ki ailemin de benim de iyi niyetimiz onlara ağır geldi. Valla babam çok haklı sizler gibi
Bir yerden sonra doktor eş ona ağır geldi taşıyamadı beni galiba, aksi halde bir eş hamile karısına "evlenmeden birkaç gün önce arkadaşım bana dedi ki, sen bu kızı sevmiyorsun bununla evlenme dedi bana" gibi bir cümle neden kursun ki. Sizce de bu cümle egosunu tatmin etmek istediğini göstermiyor muDoktor olduğunu nasıl yediremedi? Bilmiyor muydu? Tıp fakültesini gizli mi okudun? Bir anda ta taaam diye çıktın mı karşısına, kocacım doktor oldum diye? Ya da evlenirken gizledin mi naptın?
Teşekkür ederim o sizin iyi niyetinizAlçak gönüllü ve iyi niyetli olduğunuz buradan bile belli oluyor. Kalbiniz güzel kısaca. Eminim yüzünüz de öyledir. Ama kendi değerimizi bilmek iyidir. Hele ki böyle kötü niyetli , içten pazarlıklı kişiliksizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?