BU EVLİLİK OLMAZDI DİYEN EŞİM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Memlekette dul kadin huzursuzlugu var hele bi de bekar anne olucaksa vay haline kadincagizin. Erkeklere bisey olmuyor malesef. Evlen bosan asla huzursuz olmuyolar edilmiyolar. Vasifsiz adamlarda bunu guc goruyo iste.

Benim para ya da maaş korkum yok doktorum yani maaşım bana da bebeğime de aileme de fazlasıyla yeter inşallah, sabahtan beri yine ağlıyorum ya bebeğimi alırsa diye, bundan korkuyorum

Kusura bakmayın bu sert yorumu aklınız başınıza gelsin diye yazıyorum

Bir doktorun bu kadar cahil olduğuna inanmak istemiyorum, hangi mahkeme bebeği babasına verir??? Nasıl alıcak??

Doktorsunuz, toplumda yeriniz var, şahane geliriniz var, bir avukat edinip fırtına gibi esmek yerine zırıldanıyorsunuz ya inanılır gibi değil Sizin yerinizde olsam bu adamın başını böcek gibi ezerdim.

İnanamıyorum yani, bir doktor kendini bu kadar zavallı duruma sokuyorsa diğer kadınlar ne etsin? Sizin gelirin 1/5ine sahip kadınlar 2çocukla boşanıyor hayat mücadelesi veriyor farkında mısınız, onlar ne yapsın peki?

Rica ediyorum siz de aileniz de gururlu olun artık bu adama yapışmışsınız b.k varmış gibi. Elinde her imkan olup pısıp kalan kadınlara çok kızıyorum kusura bakmayın!

Benim para ya da maaş korkum yok doktorum yani maaşım bana da bebeğime de aileme de fazlasıyla yeter inşallah, sabahtan beri yine ağlıyorum ya bebeğimi alırsa diye, bundan korkuyorum
Almaz canim o. Evliligin sorumlulugunu kaldiramayan adam cocuguna baba mi olucak. Annesi al cocugu derse belki ugrasir seninle ama sende kalir cocuk merak etme.
Avukat erkeklere de antipati duyuyorum artik. Bosanmayi evlenmeyi cocuk oyuncagi goruyolar

Baban ağız değiştirsin '' Bizim de bir tane kızımız var, olmuyorsa olmuyordur, zorlamayın, verdiğimiz gibi almasını da biliriz isterse eğer. '' diye. Bi de o zaman bakın.

Miktirsin o zaman. Madem boşanmak istiyor çıksın gitsin
Durmayın bugün avukat tutun, gerekirse 2 tane tutun verin mahkeme celbini tutuşsun. Koy bavulunu kapının önüne at köpek gibi dışarı bacım tükendim konumu okurken dellendim yeminleee

Ay Allah aşkına doktor insanmışsınız
Alması mümkün mü?
Gelir derdinz yok geçim derdiniz yok
Çocuğa zarar verecek bi alışkanlığınız da yoktur diye tahmin ediyorum
Baş avukat filan olsa ne yazar
Çocuğunuza her imkanı sağlayabilecek gelire sahipsiniz resmen
Neyi öne sürüp de alacak çocuğu?

Eşinizin avukat olması gözünüzü neden bu kadar korkutuyor ki?
İmkanınız var tutarsınız iyi bir avukat, küçük çocuğu anneden alıp babaya verilmesi çok ekstrem şeylerin olması gerekir.
Bunu sizde biliyorsunuzdur diye umuyorum.

Biraz daha sağlam durmanız lazım. Eşinize minnet edeceğiniz birşey yok.
Yazdıklarınız çaresiz bir insan profili çiziyor halbuki öyle değilsiniz doktor hanım.

Ay bence boşa uğraşıyoruz. Eninde sonunda gidecek kaynananın dizinin dibinde oturacak.

Ay bence boşa uğraşıyoruz. Eninde sonunda gidecek kaynananın dizinin dibinde oturacak.
Öğretmen olduğum halde hüç tereddüte düşmem doktor olsam herhalde çok da tın modunda olurdum
İki mesleğin maaşları arasında uçurum var diye biliyorum

Çalışan kadin çalışan kadın diyoruz ama karakter,kendine güven çok önemli ya birkez daha anladım bunu.
Babanla yanlış evlilik yaptım diye konuşan adamı bir dakika tutmayacaksın yanında, defolup gitsin nereye gidiyorsa, anasının yanı mı olur başka bir yer mi kendi bilir.

O baba nasihat edeceğine, rest çekse çekebilse keşke. Nimetten saymayacak kendini o zaman bu kadar

Öğretmen olduğum halde hüç tereddüte düşmem doktor olsam herhalde çok da tın modunda olurdum
İki mesleğin maaşları arasında uçurum var diye biliyorum
Ya o ne ki, ben düz memurum. Babasının ağzı da ağız değil, kızını boşayacağım diyen damada oturmuş 1 saat nasihat vermiş, damattan da '' Kararım değişmezse önüme çıkmayın. '' lafı işitmiş. Adam kime şikayet edeceğini biliyor, zamanında evleneceği kadını nasıl seçtiyse.

Sevgili konu sahibi, eşin avukat olabilir sen de koskoca doktorsun. Hani şu insanların girebilmek için kendini parçaladıkları tıp fakültelerinin birinden mezunsun. Nolur azcık gücünün farkında ol. Şuan toplumda doktorluktan daha prestijli bir meslek bilmiyorum ben. Yazdıkların, eşi avukat olan ama kendisinin maddi ve manevi gücü olmayan bir kadının yazdıkları gibi.. "Ama o avukat, ya bebeğimi alırsa" deme nolur bir daha. Boşa üzme kendini, var olan gücünün kıymetini bil. Siz mütevazi bir aile misinizdir? Baban da kibar adam; "sen kimsin düşünüp taşıncaksın da karar verceksin asıl benim kızım boşayacak seni" diyememiş.

Eşiniz çok çakal.
Babanızın s.ktir çekmeyeceğini bildiği için resmen babanıza ayak yapmış.
Neyse hatrın için kızını dul bırakmayacağım demiş.
Bu ne kadar gurur kırıcı farkında mısınız?

Bilmiyorum konuşmadım babamla onları üzmek istemiyorum
İyi de aileniz zaten biliyor ve kahroluyor şu an.
Sizi, karnınızdaki bebeği ve ailenizi mahveden bu adamın yanında daha ne kadar durabilirsiniz?

Yok artik. Babaniz boyle diyen adama nasihatte mi bulunmus. Bakin babaniz zamaninda uzaklas deseydi bu adama simdi hamile halinizle bu konuyla ugrasiyor olmazdiniz. Anne babalarin kiz evlatlarini kocalarina muhtac gormeleri kadinlara cocuklara nasil zarar veriyor. Keske babaniz zamaninda nasil boyle konusursun benim senin uc kurusluk hatalarina feda edecegim kizim yok deseymis

Büyüyünce alırım falan dedi gerçekten ya alırsa eşim avukat çünkü, avukat olduğu için net konuşuyor sanırım kafasında bilmediğim başka planlar da vardır
Şu konuyu okuyun.
Konu sahibi çalışmayan, kendi halinde bir insanken kocası dişli bir avukattı. Kadın ona pabuç bırakmadı. Kocası ne çocuğu arıyor ne nafaka ödüyor.
Yani kocanız baştan ayağa blöfcü.

Eşimle kavgamız oldu, 2 kere boşanma lafı zikredildi. İkimiz de birbirimizin anasını danasını aramadık koşa koşa. Birincide bavul toplamıştım, eğer sakinleşip barışmasaydık, bavulla ailemin kapısına geldiğimde öğreneceklerdi. Geldiğim yerde de yuva kolay yıkılmaz ama böyle boşayacam da boşayacam diyen herifte kızlarını tutmazlar. Çünkü düşüncelerine göre, ha bu lafı diline dolamışsın ha karının namusunu. Yanlış anlaşılabilir bu, boşanmaya kötü gözle bakmıyoruz. Ama böyle dediğini yaptırmak, terbiye etmek uğruna karısını öylece ortaya bir başına salıp duran adama güvenemeyiz.

Bilmiyorum konuşmadım babamla onları üzmek istemiyorum
Aklıma bir de şu ihtimal geldi.
Mal varlığınız, takılarınız ne durumda?
Eşiniz çocuğun velayetini size vereceğini söyleyip karşılığında takılar ev araba ve benzeri mal varlığı bende kalacak nafaka ödemeyeceğim diyebilir.

Bence her şey bekleyin bu adamdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…