- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi Sugammadeks
-
Memlekette dul kadin huzursuzlugu var hele bi de bekar anne olucaksa vay haline kadincagizin. Erkeklere bisey olmuyor malesef. Evlen bosan asla huzursuz olmuyolar edilmiyolar. Vasifsiz adamlarda bunu guc goruyo iste.Evlenmeseymiş 8 zaman deli mi ne
Bu da kafadan sakatlığın yeni bir türü sanırsam evlendikten sonra biz yapamayız, olmaz boşanalım demek. Evlenmeseydin o zaman dingil niye el kızının başını yakıyorsun
Alamaz sıkar o biraz.Büyüyünce alırım falan dedi gerçekten ya alırsa eşim avukat çünkü
Benim para ya da maaş korkum yok doktorum yani maaşım bana da bebeğime de aileme de fazlasıyla yeter inşallah, sabahtan beri yine ağlıyorum ya bebeğimi alırsa diye, bundan korkuyorum
Almaz canim o. Evliligin sorumlulugunu kaldiramayan adam cocuguna baba mi olucak. Annesi al cocugu derse belki ugrasir seninle ama sende kalir cocuk merak etme.Benim para ya da maaş korkum yok doktorum yani maaşım bana da bebeğime de aileme de fazlasıyla yeter inşallah, sabahtan beri yine ağlıyorum ya bebeğimi alırsa diye, bundan korkuyorum
Baban ağız değiştirsin '' Bizim de bir tane kızımız var, olmuyorsa olmuyordur, zorlamayın, verdiğimiz gibi almasını da biliriz isterse eğer. '' diye. Bi de o zaman bakın.Aslında babamla konuşmasının sebebi bence boşanmaya yol yapmak için, hani boşanmak istediğimde bir de ailesinin barıştırmasıyla ya da onlara da açıklama yapmak için uğraşmayayım kafasında. Çünkü babama yanlış bir evlilik yaptığımı düşünüyorum kızınızla demiş, babam da ona nasihatlerde bulunmuş, sonrasında eşim demiş ki yalnız kararım değişmezse ve bitirmek istersem o zaman bizi barıştırmaya çalışmayın demiş.
Normalde birbirimize kırgın olunca yanıma gelir şaka yapar durumu tatlıya bağlardı, dün kırmasının üzerine her zamanki yaptığı gibi yapmadı hatta daha da incitici davranınca hayırdır ne oluyor iyi misin kendine gel falan dedim. Buradan başladı yanlış bir evlilik yaptığımı düşünüyorum dedi, senin haberin yok babanla da konuştum dedi, ben sordukça söyledi, 2.haftadan beri kafasındaymış atamamış...
Ay bence boşa uğraşıyoruz. Eninde sonunda gidecek kaynananın dizinin dibinde oturacak.Ay Allah aşkına doktor insanmışsınız
Alması mümkün mü?
Gelir derdinz yok geçim derdiniz yok
Çocuğa zarar verecek bi alışkanlığınız da yoktur diye tahmin ediyorum
Baş avukat filan olsa ne yazar
Çocuğunuza her imkanı sağlayabilecek gelire sahipsiniz resmen
Neyi öne sürüp de alacak çocuğu?
Öğretmen olduğum halde hüç tereddüte düşmem doktor olsam herhalde çok da tın modunda olurdumAy bence boşa uğraşıyoruz. Eninde sonunda gidecek kaynananın dizinin dibinde oturacak.
Çalışan kadin çalışan kadın diyoruz ama karakter,kendine güven çok önemli ya birkez daha anladım bunu.Ay bence boşa uğraşıyoruz. Eninde sonunda gidecek kaynananın dizinin dibinde oturacak.
Ya o ne ki, ben düz memurum. Babasının ağzı da ağız değil, kızını boşayacağım diyen damada oturmuş 1 saat nasihat vermiş, damattan da '' Kararım değişmezse önüme çıkmayın. '' lafı işitmiş. Adam kime şikayet edeceğini biliyor, zamanında evleneceği kadını nasıl seçtiyse.Öğretmen olduğum halde hüç tereddüte düşmem doktor olsam herhalde çok da tın modunda olurdum
İki mesleğin maaşları arasında uçurum var diye biliyorum
Eşiniz çok çakal.Aslında babamla konuşmasının sebebi bence boşanmaya yol yapmak için, hani boşanmak istediğimde bir de ailesinin barıştırmasıyla ya da onlara da açıklama yapmak için uğraşmayayım kafasında. Çünkü babama yanlış bir evlilik yaptığımı düşünüyorum kızınızla demiş, babam da ona nasihatlerde bulunmuş, sonrasında eşim demiş ki yalnız kararım değişmezse ve bitirmek istersem o zaman bizi barıştırmaya çalışmayın demiş.
İyi de aileniz zaten biliyor ve kahroluyor şu an.Bilmiyorum konuşmadım babamla onları üzmek istemiyorum
Yok artik. Babaniz boyle diyen adama nasihatte mi bulunmus. Bakin babaniz zamaninda uzaklas deseydi bu adama simdi hamile halinizle bu konuyla ugrasiyor olmazdiniz. Anne babalarin kiz evlatlarini kocalarina muhtac gormeleri kadinlara cocuklara nasil zarar veriyor. Keske babaniz zamaninda nasil boyle konusursun benim senin uc kurusluk hatalarina feda edecegim kizim yok deseymisAslında babamla konuşmasının sebebi bence boşanmaya yol yapmak için, hani boşanmak istediğimde bir de ailesinin barıştırmasıyla ya da onlara da açıklama yapmak için uğraşmayayım kafasında. Çünkü babama yanlış bir evlilik yaptığımı düşünüyorum kızınızla demiş, babam da ona nasihatlerde bulunmuş, sonrasında eşim demiş ki yalnız kararım değişmezse ve bitirmek istersem o zaman bizi barıştırmaya çalışmayın demiş.
Şu konuyu okuyun.Büyüyünce alırım falan dedi gerçekten ya alırsa eşim avukat çünkü, avukat olduğu için net konuşuyor sanırım kafasında bilmediğim başka planlar da vardır
Eşimle kavgamız oldu, 2 kere boşanma lafı zikredildi. İkimiz de birbirimizin anasını danasını aramadık koşa koşa. Birincide bavul toplamıştım, eğer sakinleşip barışmasaydık, bavulla ailemin kapısına geldiğimde öğreneceklerdi. Geldiğim yerde de yuva kolay yıkılmaz ama böyle boşayacam da boşayacam diyen herifte kızlarını tutmazlar. Çünkü düşüncelerine göre, ha bu lafı diline dolamışsın ha karının namusunu. Yanlış anlaşılabilir bu, boşanmaya kötü gözle bakmıyoruz. Ama böyle dediğini yaptırmak, terbiye etmek uğruna karısını öylece ortaya bir başına salıp duran adama güvenemeyiz.Çalışan kadin çalışan kadın diyoruz ama karakter,kendine güven çok önemli ya birkez daha anladım bunu.
Babanla yanlış evlilik yaptım diye konuşan adamı bir dakika tutmayacaksın yanında, defolup gitsin nereye gidiyorsa, anasının yanım olur başka bir yer mi kendi bilir.
O baba nasihat edeceğine, rest çekse çekebilse keşke. Nimetten saymayacak kendini o zaman bu kadar
Aklıma bir de şu ihtimal geldi.Bilmiyorum konuşmadım babamla onları üzmek istemiyorum
Yukarıdakine hak verenin beni anlamaması çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?