- 22 Kasım 2020
- 714
- 3.126
- 33
- Konu Sahibi Sugammadeks
-
Evet eşim çirkin ve fazlasıyla da alçak bir insanmış, kandırılmış gibi hissediyorum ve ne yapacağımı bilmiyorumSizin haklı olduğunuz konuda bile yaptıklarini yüzünüze vurması gercekten çok çirkin. Ne yapmayı dusunuyosunuz?
İşine baksın, çok konuşmasın. Babasının ismini çocuguna verecek kadını bulmuş hala tantana peşinde denyo.Şu an hamileyim inşallah bir oğlum olacak, kendi isteğim üzerine kayınpederimin adını koyalım diye konuştuk öncesinde, kayınpederime de söylemiştim hatta baba senin adını koyacaz bebeğe diye. Bugün eşime dedim ki tamamen şaka niyetiyle babana bir sürpriz yapıp benim babamın adını koyalım falan, ve gülerek söyledim. Eşim de şakayı ciddiye alarak senin babanın adını 2.çocuğa koyarız inşallah bunu evlenmeden önce bile konuşmuştuk dedi. Sonra saçma bir şekilde isim tartışması başka tartışmalara döndü, eşim bana dedi ki "evlenmeden önce söylediklerinin arkasında durmayacağını bilseydim farklı konumlarda olurduk" dedi. Ben de ben hangi sözümün arkasında durmadım dedim. Normalde benim ailemin bulunduğu şehirde yaşayacaktık, bu konuda anlaşmıştık dedi(halbuki biz zaten o şehirde yaşayacaktık, sadece atanacağım dönem eşimin ailesinin bulunduğu şehire 1 kadro bile açılmadı mecburen uzak bir şehire geldik ve o kendi isteğiyle benim yanıma geldi, sonrasında eşimin ağzından şunu duydum: iyi ki ailemin bulunduğu şehre kadro açılmamış yoksa sürekli huzursuz olacaktık dedi.) Daha sonra ben ona farklı konumdan kastın ne dedim, bu evlilik olmazdı dedi, ben de evlenmeseydin o zaman dedim, hatta ilişki de devam etmezdi dedi, ben de ettirmeseydin dedim, sonra yine dedim evlenmeseydin ben mi seni zorladım diye, evet sen zorladın evlenmeye dedi. O an ben kendimi daha fazla tutamayıp ağlamaya başladım.
Normalde eşimle ailesinin olduğu şehirde yaşama mevzusu hiç açılmıyordu, hatta birbirimize bu şekilde konuşmayız, ama son 2-3 ayda kv eşime sürekli sitemlerde nazlanmalarda bulunuyor. "beni buralarda bıraktın terk ettin gittin, herkesin oğlu annesini hastaneye götürüyor ihtiyaçlarını karşılıyor biz senin bir hayrını görmedik" gibi eşimle her telefon konuşmasında uzak bir şehirde olduğu için sitem ediyor fazlasıyla. Normalde eşim dolduruşa gelmeyen bir insandı ama bana bugün yaptığı çıkışlardan sonra annesinin sözlerinin onu etkilediğini düşündüm açıkçası.
Ve şu an ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum, istemsizce sürekli ağlıyorum saatlerdir, üstelik bugün evlilik yıldönümümüzdü, insan eşine "bu evlilik olmazdı" der mi hanımlar ben mi abartıyorum, çok kırıldım, evden kaçıp gitmek istiyorum şu an burada boğulduğumu hissediyorum. Ne yapmalıyım
Zaten boşanma planları falan yapmış bile, şu an duruyorsa tek sebebi çocuk dedi ve çocuk büyüyene kadar sende kalır sonra ben yanıma alırım dedi, bence bu alçaklık ya, bunun bile hesabını olanını yapmak ne bileyim, ne insanlık görebiliyorum artık ne adamlıkGönderin anasına. Çağırın yanınıza ailenizi. Çocuğunuza da Doğumdan sonra başka bir erkek ismini verin. Resmen yılan dilli adam. Söylediği şeyler basit şeyler değil ve bugün olmazsa yarın gider bu adam. Hem de sizi öylece bırakır anasına koşar. Çünkü gerçekten pişman olmuş sizinle geldiğine. Onu araya araya Pişman etmişler.
Silah zoruyla mı gelmis.Şu an hamileyim inşallah bir oğlum olacak, kendi isteğim üzerine kayınpederimin adını koyalım diye konuştuk öncesinde, kayınpederime de söylemiştim hatta baba senin adını koyacaz bebeğe diye. Bugün eşime dedim ki tamamen şaka niyetiyle babana bir sürpriz yapıp benim babamın adını koyalım falan, ve gülerek söyledim. Eşim de şakayı ciddiye alarak senin babanın adını 2.çocuğa koyarız inşallah bunu evlenmeden önce bile konuşmuştuk dedi. Sonra saçma bir şekilde isim tartışması başka tartışmalara döndü, eşim bana dedi ki "evlenmeden önce söylediklerinin arkasında durmayacağını bilseydim farklı konumlarda olurduk" dedi. Ben de ben hangi sözümün arkasında durmadım dedim. Normalde benim ailemin bulunduğu şehirde yaşayacaktık, bu konuda anlaşmıştık dedi(halbuki biz zaten o şehirde yaşayacaktık, sadece atanacağım dönem eşimin ailesinin bulunduğu şehire 1 kadro bile açılmadı mecburen uzak bir şehire geldik ve o kendi isteğiyle benim yanıma geldi, sonrasında eşimin ağzından şunu duydum: iyi ki ailemin bulunduğu şehre kadro açılmamış yoksa sürekli huzursuz olacaktık dedi.) Daha sonra ben ona farklı konumdan kastın ne dedim, bu evlilik olmazdı dedi, ben de evlenmeseydin o zaman dedim, hatta ilişki de devam etmezdi dedi, ben de ettirmeseydin dedim, sonra yine dedim evlenmeseydin ben mi seni zorladım diye, evet sen zorladın evlenmeye dedi. O an ben kendimi daha fazla tutamayıp ağlamaya başladım.
Normalde eşimle ailesinin olduğu şehirde yaşama mevzusu hiç açılmıyordu, hatta birbirimize bu şekilde konuşmayız, ama son 2-3 ayda kv eşime sürekli sitemlerde nazlanmalarda bulunuyor. "beni buralarda bıraktın terk ettin gittin, herkesin oğlu annesini hastaneye götürüyor ihtiyaçlarını karşılıyor biz senin bir hayrını görmedik" gibi eşimle her telefon konuşmasında uzak bir şehirde olduğu için sitem ediyor fazlasıyla. Normalde eşim dolduruşa gelmeyen bir insandı ama bana bugün yaptığı çıkışlardan sonra annesinin sözlerinin onu etkilediğini düşündüm açıkçası.
Ve şu an ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum, istemsizce sürekli ağlıyorum saatlerdir, üstelik bugün evlilik yıldönümümüzdü, insan eşine "bu evlilik olmazdı" der mi hanımlar ben mi abartıyorum, çok kırıldım, evden kaçıp gitmek istiyorum şu an burada boğulduğumu hissediyorum. Ne yapmalıyım
Koyun önüne anlasmalı bosanma kagıdını.Zaten boşanma planları falan yapmış bile, şu an duruyorsa tek sebebi çocuk dedi ve çocuk büyüyene kadar sende kalır sonra ben yanıma alırım dedi, bence bu alçaklık ya, bunun bile hesabını olanını yapmak ne bileyim, ne insanlık görebiliyorum artık ne adamlık
Sen tut kolundan götür adliyeye, gelmez bu adam. Derdi boşanmak değil, seni yola getirmek. Bak sensiz de güzel güzel yaşarım ailemle imajı çizmek. Biliyoruz biz bu sıkı fıkı aileleri, gövde gösterisi yaptıkları gelin/damat kişisi aradan çekilince birbirlerini yiyorlar ilk iş. Bizde de anakuzusu gelin vakası var. Anasının evine koşa koşa gittiydi, şimdi kocası davayı çeksin de alsın götürsün geri diye bakıyor.Zaten boşanma planları falan yapmış bile, şu an duruyorsa tek sebebi çocuk dedi ve çocuk büyüyene kadar sende kalır sonra ben yanıma alırım dedi, bence bu alçaklık ya, bunun bile hesabını olanını yapmak ne bileyim, ne insanlık görebiliyorum artık ne adamlık
Hayır eşiniz boşanmak istemiyor. Hamile olmanızı bekledi sadece. Böylece aslına dönecekti ve siz arada çocuk olduğu için ona mecbur olacaksınız diye düşündü. Çocuğum babasız kalmasın diye boşanmayacağınızı düşünecek kadar basit bir plan yapmış kocanız.Eşimin o içsel sıkıntısını kendisiyle konuşmuştum yaptığının doğru olmadığı yönünde, haklısın evimize bir daha kendi aile meselelerimi yansıtmycam dedi yansıtmadı da, gayet huzurlu ve mutluyduk, dün yaptığı bu çıkışa anlam veremedim, "şaka yaptığını düşünmedim, ciddi söyledin sandım" dedi. Bana göre ciddi söylemiş olsam bile kırmaya değmezdi ama konuşmaya devam edince anladım ki işin içinde farklı şeyler var, ben mutluyuz sanarken o rol yapıyormuş kafasında boşanma planları varmış, çok şaşkınım ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum
İşine baksın, çok konuşmasın. Babasının ismini çocuguna verecek kadını bulmuş hala tantana peşinde denyo.
Zaten boşanma planları falan yapmış bile, şu an duruyorsa tek sebebi çocuk dedi ve çocuk büyüyene kadar sende kalır sonra ben yanıma alırım dedi, bence bu alçaklık ya, bunun bile hesabını olanını yapmak ne bileyim, ne insanlık görebiliyorum artık ne adamlık
Aslında durum şu ben babasının ismini bilmeden çocuğumuz olursa ve erkek olursa X koyalım ben çok seviyorum o ismi demiştim, eşim de o an babamın adı da X dedi, özellikle babamın adı olsun diye değil yani aksine benim isteğimdi zaten, sonuçta annesinin adıyla alakalı böyle bir konuşma geçmedi aramızda
Aynen size katılıyorum kuru sıkı atıyor adam ya tutar da yola gelir mantığıyla.tamam avkatım yap anlaşmalı protokolü koy önüme bitirelim de bakalım napacak anası danası hepsinin paçaları tutuşur.Sen tut kolundan götür adliyeye, gelmez bu adam. Derdi boşanmak değil, seni yola getirmek. Bak sensiz de güzel güzel yaşarım ailemle imajı çizmek. Biliyoruz biz bu sıkı fıkı aileleri, gövde gösterisi yaptıkları gelin/damat kişisi aradan çekilince birbirlerini yiyorlar ilk iş. Bizde de anakuzusu gelin vakası var. Anasının evine koşa koşa gittiydi, şimdi kocası davayı çeksin de alsın götürsün geri diye bakıyor.
Eşim de şakayı ciddiye alarak senin babanın adını 2.çocuğa koyarız inşallah bunu evlenmeden önce bile konuşmuştuk dedi. Sonra saçma bir şekilde isim tartışması başka tartışmalara döndü, eşim bana dedi ki "evlenmeden önce söylediklerinin arkasında durmayacağını bilseydim farklı konumlarda olurduk" dedi. Ben de ben hangi sözümün arkasında durmadım dedim. Normalde benim ailemin bulunduğu şehirde yaşayacaktık, bu konuda anlaşmıştık dedi(halbuki biz zaten o şehirde yaşayacaktık, sadece atanacağım dönem eşimin ailesinin bulunduğu şehire 1 kadro bile açılmadı mecburen uzak bir şehire geldik ve o kendi isteğiyle benim yanıma geldi, sonrasında eşimin ağzından şunu duydum: iyi ki ailemin bulunduğu şehre kadro açılmamış yoksa sürekli huzursuz olacaktık dedi.) Daha sonra ben ona farklı konumdan kastın ne dedim, bu evlilik olmazdı dedi, ben de evlenmeseydin o zaman dedim, hatta ilişki de devam etmezdi dedi,
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşaallahBir süredir ailesiyle görüşmüyor ve haklı olduğum bir konuda onlara karşı beni savunmuştu, bu yüzden konuşmuyorlar, dün bana ailemle yaşadığım şeylerin sebebi sensin dedi. Madem sebep bendim neden beni savundun dedim, çünkü senle yaşıyorum mecburiyetten seni savundum dedi.
Gerçekten niyeti boşanmak değil gibi mi, bilmiyorum ama babamla bile konuşmuş benim haberim yok, babama da demiş bitirmek istiyorum diye. Evlendiği 2.haftadan beri kafasında hep boşanma varmış sadece rol yapmış sabretmiş falan, şimdi de kendisini tek tutan şey bebekmiş, eşim ailesinden de betermişSen tut kolundan götür adliyeye, gelmez bu adam. Derdi boşanmak değil, seni yola getirmek. Bak sensiz de güzel güzel yaşarım ailemle imajı çizmek. Biliyoruz biz bu sıkı fıkı aileleri, gövde gösterisi yaptıkları gelin/damat kişisi aradan çekilince birbirlerini yiyorlar ilk iş. Bizde de anakuzusu gelin vakası var. Anasının evine koşa koşa gittiydi, şimdi kocası davayı çeksin de alsın götürsün geri diye bakıyor.
Kapan diye tutturuyorlar ama kendi oğullarının yaptıklarını görmüyorlar bu nasıl dindarlık allah ıslah etsin böylelerini örtünmek sembol olmuş o ailede.eşinle içtiysen nolmuş kendi oğulları her gece pavyonlar da sürtüp duruyor ya ona niye bişey demiyor o baba.bu adamın gözü açılmış senide istemiyor evden git de boşanın diye her b.k yapmış.kal annenin yanında çocuğunda yok hayatına sıfırdan başla
MuneKapan diye tutturuyorlar ama kendi oğullarının yaptıklarını görmüyorlar bu nasıl dindarlık allah ıslah etsin böylelerini örtünmek sembol olmuş o ailede.eşinle içtiysen nolmuş kendi oğulları her gece pavyonlar da sürtüp duruyor ya ona niye bişey demiyor o baba.bu adamın gözü açılmış senide istemiyor evden git de boşanın diye her b.k yapmış.kal annenin yanında çocuğunda yok hayatına sıfırdan başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?