BU EVLİLİK OLMAZDI DİYEN EŞİM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin haklı olduğunuz konuda bile yaptıklarini yüzünüze vurması gercekten çok çirkin. Ne yapmayı dusunuyosunuz?
Evet eşim çirkin ve fazlasıyla da alçak bir insanmış, kandırılmış gibi hissediyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum

Neden dünyanız eşiniz ve hatta onun ailesinin etrafında dönmek zorunda?
Sizin istediğiniz ve hayal ettiğiniz hayat ne olacak? Yoksa sizin istek ve hayalleriniz de mi eşinizin ailesine endeksli?
Bence yumruğunuzu masaya vurun ve ben de varım deyin. Kimsenin sizi yok saymasina izin vermeyin. Bir de sizinle evlenmesi lutufmus gibi terbiyesizlik yapan birine çizgiyi çekip sınırı aşmaması gerektiğini söyleyin artık .

İşine baksın, çok konuşmasın. Babasının ismini çocuguna verecek kadını bulmuş hala tantana peşinde denyo.

Ebe dede isimleri koymak da cok avam. Evlenmeden pazarligini yapmis bi de adam ataerkil ya kendileri. Babasinin sehrine gidicek, esinin ona sorunsuz uymasi lazim, saka kabul etmez hamile esine evlenmezdim seninle dicek kadar terbiyesiz. Esinizi cok vizyonsuz buldum cekersiniz bu adamdan cok. Hamilesiniz bu yuzden uzulmeyin, bebeginize yansimasin annelik bunu gerektirir. Dogumdan sonra toparlaninca bu adamin agzinin payini verin.

Şu analar oğullarına bağımlı yaşamasalar keşke ya ne kadar ayıp evli çocuğunu sürekli huzursuz etmek. İnsan dua eder bir derdi varsa bile üzülmesin diye söylemez. Ben mi farklı bakıyorum hayata acaba. Şahsen çocuğum yuvasında mutlu olsun baika şey istemem. Eşinizde ailesine bağımlı demekki üzücü

Gönderin anasına. Çağırın yanınıza ailenizi. Çocuğunuza da Doğumdan sonra başka bir erkek ismini verin. Resmen yılan dilli adam. Söylediği şeyler basit şeyler değil ve bugün olmazsa yarın gider bu adam. Hem de sizi öylece bırakır anasına koşar. Çünkü gerçekten pişman olmuş sizinle geldiğine. Onu araya araya Pişman etmişler.

Zaten boşanma planları falan yapmış bile, şu an duruyorsa tek sebebi çocuk dedi ve çocuk büyüyene kadar sende kalır sonra ben yanıma alırım dedi, bence bu alçaklık ya, bunun bile hesabını olanını yapmak ne bileyim, ne insanlık görebiliyorum artık ne adamlık

Silah zoruyla mı gelmis.
Ay su kvdlerin ogullarını hala sütten kesememesi:S
Bulunmaz hint kuması sanmaya devam etsin kendini,evlenmeseymis ozman.
Sacmalamıs.

Koyun önüne anlasmalı bosanma kagıdını.
Bosansın ozman
sanırım pdf bile indiriliyor artık o tutanak.
Yani sunu planlayan adama yapacagım tek sey,ben artk senin soyadını tasımak istemiyorm demek olurdu.

Sen tut kolundan götür adliyeye, gelmez bu adam. Derdi boşanmak değil, seni yola getirmek. Bak sensiz de güzel güzel yaşarım ailemle imajı çizmek. Biliyoruz biz bu sıkı fıkı aileleri, gövde gösterisi yaptıkları gelin/damat kişisi aradan çekilince birbirlerini yiyorlar ilk iş. Bizde de anakuzusu gelin vakası var. Anasının evine koşa koşa gittiydi, şimdi kocası davayı çeksin de alsın götürsün geri diye bakıyor.

Hayır eşiniz boşanmak istemiyor. Hamile olmanızı bekledi sadece. Böylece aslına dönecekti ve siz arada çocuk olduğu için ona mecbur olacaksınız diye düşündü. Çocuğum babasız kalmasın diye boşanmayacağınızı düşünecek kadar basit bir plan yapmış kocanız.
Yani size tuzak kurmuş maalesef.

Oha yaa!

Bir söz var.
Adam sandık eşeği.
Alnımıza dayadı ... diye.

Aklıma o geldi yine.

Adam kılıklılara kanmaktan geliyor başımıza ne geliyorsa zaten..

evlenmeyi çocuk yapmayı planladığınız adamın babasının adını bilmiyodunuz yani, hmm ok.

Aynen size katılıyorum kuru sıkı atıyor adam ya tutar da yola gelir mantığıyla.tamam avkatım yap anlaşmalı protokolü koy önüme bitirelim de bakalım napacak anası danası hepsinin paçaları tutuşur.

Hanımlar gerçekten herkese destek mesajları için teşekkür ederim, şu an sadece bebeğim için en iyi en huzurlu olanı yapmak istiyorum, eşime sağlam bir ders vermek istiyorum, bana muhtaç olsun istiyorum, bazılarınızın dediği gibi ben boşanma protokolünü önüne koyunca paçaları tutuşsun istiyorum, ben kimi sevmişim de kimle evlenmişim, çok pişmanım, niye evlenmeden önce gerçek yüzlerini göstermiyorlar anlamıyorum
İnsan utanır ya ne bileyim beni düşünmüyorsa bile bebeği düşünsün dicem ama ne olduğunu çok güzel gördüm kendisinin

Kapan diye tutturuyorlar ama kendi oğullarının yaptıklarını görmüyorlar bu nasıl dindarlık allah ıslah etsin böylelerini örtünmek sembol olmuş o ailede.eşinle içtiysen nolmuş kendi oğulları her gece pavyonlar da sürtüp duruyor ya ona niye bişey demiyor o baba.bu adamın gözü açılmış senide istemiyor evden git de boşanın diye her b.k yapmış.kal annenin yanında çocuğunda yok hayatına sıfırdan başla

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşaallah

Eşinizin normalde dolduruşa gelmediğini, flört ederken ileride doğacak bebeğinize x ismini koymak istediğinizi ve tesadüfen babasının da aynı isme sahip olduğu vb yazmışsınız.

Eşiniz daha flört ederken kendisini belli etmiş ama siz anlayamamışsınız, flört ederken bebeğinizin ismini konuştuğunuzda babasının ismi olduğu için kabul etmiş aslında, sizin ismi sevip sevmemenizi önemsememiş isim konusunu kendisine verilen bir söz olarak kabul etmiş.

Evlenince ailesiyle aynı şehirde yaşama sözü verme anlaşmasını kadro olmasa dahi o şehire gitmek için imkanlarınızı zorlamayarak bozduğunuzu düşünüyor, isteseydiniz yapardınız fikri oluşmuş.

Sizi bugüne kadar onun düşüncesine göre idare etmesi ve ailesine karşı savunması verdiğiniz sözleri yerine getireceğinizi beklediği için yoksa eşiniz gayet dolduruşa gelen, ailesine bağlı değil bağımlı, kendisinin ve ailesinin şartlarına uyacak biriyle evlenmeyi planlayan birisi.

Gerçekten niyeti boşanmak değil gibi mi, bilmiyorum ama babamla bile konuşmuş benim haberim yok, babama da demiş bitirmek istiyorum diye. Evlendiği 2.haftadan beri kafasında hep boşanma varmış sadece rol yapmış sabretmiş falan, şimdi de kendisini tek tutan şey bebekmiş, eşim ailesinden de betermiş

Mune

konu yanlış oldu nasıl oldu bende anlamadım yanlış konuya yazmışım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…