BU EVLİLİK OLMAZDI DİYEN EŞİM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında ona neden her şeyin suçlusu bensem ailene karşı beni bu kadar korudun ve savundun dedim, çünkü senle yaşıyorum mecburiyetten yaptım dedi. Evet hatalarım gerçekten oldu hiç inkar etmedim ama onların yaptıklarını anlatsam sen bişey yapmamışsın dersiniz. Bilmiyorum sadece şu an gördüğüm şey eşim ailesinden daha betermiş, ben eşimi onlardan farklı sanıyordum ama değilmiş, bu kadar basit işte

Bu hikaye hiç inandirici gelmemesi ile beraber, baska sevebilcegin isimler kalmamis mi? Sevgili döneminde böyle seyler konusmak bile saçmayken, yillar sonra, kp'erin ismi öyle olmasina ragmen halen o ismi koymak nedir ya? Gidip bide müjde verir gibi esinin ailesine anlatmadinmi? Bu ekstra puan toplamak degilde nedir?

Adam baska isime açik bile degil. Senin ailenin ismini kullanmayi hakaret olarak algiliyor.

"Cok mutlu sandim ikimizi, saskinim" gibi cümleler kuruluyor fakat bu biraz sanki hikayeyi çevirmek gibi geliyor, tepkileri görünce. Adam bastan beri aileci. Bu hep belliydi zaten. Hemen cabuk evlenmeniz, hemende bebek yapmaniz üzücü olmus. Böyle insanlari asla tatmin edemezsin. Yillar sonra anlayacaksin ki, bos yere kendini sifirlamissin. Ve bunu adama anlatirsanda sana ne diyecek biliyormusun? "Eeeh yapmasaydin, seni zorlayanmi vardi?"

Bu isim konusunda cidden netim, mesela kp in ismini çok seviyorum ama eşime baştan demiştim ki annenin adını koymayalım, buna tamam demişti eşim, aileciymiş haklısınız da, şu an her şeyin suçlusunu ben olarak gören eşime neden ailene beni bu kadar korudun savundun o zaman diyorum, senle yaşıyorum çünkü mecburiyetten savundum dedi. Sizce bu cevap gerçek mi ya, gerçekse de ben nasıl bir alçakla evlenmişim, kendime çok kızgınım

Kimse hatasız değildir, kusursuz insan yoktur hele de ne kadar flört edilse de tanımaya çalışılsa da farklı kültürle farklı karakterle yetişmiş 2 insanın evlenip aynı evde yaşarken evliliği oturtana kadar bazı çatışmaları anlaşmazlıkları olması çok normaldir lakin özür dilerim hamile halinizle sizi incitmek de istemiyorum ama eşiniz zaten sizle ailesinin kriterlerine uygunsunuz diye evlenmiş, ailesiyle aynı şehirde yaşayacak, ailesini baş tacı edecek, çocuklarına babasının adını koyacak, gık demeyecek uyumlu, karşı çıkmayan bir eş.

Şu aşamada babanızı arayıp bitirmek istiyorum diyen birinden bahsediyorsunuz, bu bile onur kırıcı.
Sizi üzdüğü yetmezmiş gibi babanızı da üzmekten çekinmiyor, çünkü onun için tek değerli ve üzülmemesini gereken aile kendi ailesi, sizin ailenizin hiçbir kıymeti yok, kusura bakmayın ama babanızın aranmasından ben aynen bu sonucu çıkarıyorum, ben istemiyorum alın kızınızı demeye getiriyor, sanki siz eşyasınız da kırık çıktı geri iade yapıyorum der gibi.

Kusura bakmayın üzüntünüze üzüntü ekliyorum belki ama size söyledikleri zaten yenilir yutulur değil ama babanızı araması, işte o noktadan sonra şahsen ben ilk iş gününde soluğu adliyede almıştım, babam ve aileme kimse bu şekilde davranamaz, değersiz hissettiremez, hakaret edemez.

Son düzenleme:
Babaniza söylediğinden ne zaman nasıl haberiniz oldu ?

Sizin yaptığınız bir şakayla olay nasıl buralara geldi,adamın ikinci haftadan beri boşanmak istediğini,hep rol yaptığıni nasıl ve ne zaman anladınız ?

iyiki onun ailesiyle ayni sehre gitmediniz yoksa işiniz ćok zor belli oldu .Hergun tartışırdınız dogru söylemiş. Hayirlisi olmuş. Annesi doduruyor bu kesin .okadar bencilki annesi sizin hamilelignz bile umrunda degil .

Eşiniz bence blöf yapıyor. Bu blöfü ona yedirip mahkeme kapısında süründürmeniz gerekir.

Normalde birbirimize kırgın olunca yanıma gelir şaka yapar durumu tatlıya bağlardı, dün kırmasının üzerine her zamanki yaptığı gibi yapmadı hatta daha da incitici davranınca hayırdır ne oluyor iyi misin kendine gel falan dedim. Buradan başladı yanlış bir evlilik yaptığımı düşünüyorum dedi, senin haberin yok babanla da konuştum dedi, ben sordukça söyledi, 2.haftadan beri kafasındaymış atamamış...

O zaman neden çocuk yapmış?

Bir de blöf yapıyorsa dediğiniz gibi babamla neden konuşmuş
Eşinizin aklında boşanmak olsaydı çocuk istemezdi ve bu kadar sabretmezdi.
Sizi ciddiyetine inandırmak için her şeyi yapacak kadar sahtekar bir eşe sahipsiniz maalesef.

Sizin ve babanızın çocuk için her şeye evet diyeceğinizi, alttan alacağınızı düşünüyor.

Böylece sizi tahakküm altına alacak ve istediğini yaptıracak

Babanizi arayip bosanmak istiyorum demisse ben esinizin blof yaptigini dusunmuyorum. Bosanmak istiyorsaniz tabi mahkemeye basvurun ama esiniz gercekten bosanir ben oyle hissettim.
Hamile halinizle kalkismayin derim ben. Alin karsiniza sizden ve aileniz den ozur dilesin karaktersiz. Doguma kadar tartismasin dogumdan sonra bu adami direk bosa zaten eve sokma.

Evet şu an en çok yapmak istediğim şey, paçaları tutuşsun kahrolsun istiyorum
O halde bu blöfü gerçeğe dönüştürün.
Gerçekten boşanmak istese çocuk büyüyene kadar beraber kalırız sonra ben çocuğu alırım vesaire gibi bahanelere sığınmaz. Zaten gitmeyecek.

Ben de ona ısrarla benle dalga mı geçiyorsun o zaman neden bebek diye 24 saat başımın etini yedin dedim. 1.si eşimin sorunlu ruh halinden bir arkadaşının haberi varmış ve sizin ilacınız bebek demiş, 2.si ise evde bir kedimiz var onun üstüne titrerim. Benim kediye olan sevgim eşimi etkilemiş ve bebek olursa huzurlu olabileceğimizi düşünmüş. Tabi benim bunlardan yine haberim yok

Bence de blöf yapmıyor

Çok mantıklı buldum yorumunuzu ancak kafama oturmayan kısım şu; konu sahibi zaten bebeğe babasının ismini vereceğini söylemiş, yani adamın isteği zaten olacak. Daha fazla ne istiyor onu anlamadım. Aradan yaşanacak şehir mevzusunu da mı çıkartacak? E ama o şehirde kadro yokmuş tayin de alınamaz. Cidden anlayamadım şimdi amaç ne?

Konunun başında basit bir inatlaşma gibi duruyordu ama değişti son mesajlarınızdan sonra.
Madem ikinci haftadan beri kafasında soru işaretleri varmış neden çocuk istemiş o zaman?
Babanızla ne zaman konuşmuş, çok ayıp bu yaptığı.
Şuan boşanmayi düşünmüyorsaniz blöf yapmayın, eşinizden herşey beklenir.
Böyle bir adama nasıl güvenebilirsiniz artık bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…