- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi Sugammadeks
-
Ailesine itaat edecek gelin arıyor bence.Çok mantıklı buldum yorumunuzu ancak kafama oturmayan kısım şu; konu sahibi zaten bebeğe babasının ismini vereceğini söylemiş, yani adamın isteği zaten olacak. Daha fazla ne istiyor onu anlamadım. Aradan yaşanacak şehir mevzusunu da mı çıkartacak? E ama o şehirde kadro yokmuş tayin de alınamaz. Cidden anlayamadım şimdi amaç ne?
Eğer blöf yapmıyorsa sizi durduran bir şey olmamalı. Her halukarda boşanmaktan başka çare gözükmüyor.Bence de blöf yapmıyor
Şimdi bunlara inanıyor musunuz?Ben de ona ısrarla benle dalga mı geçiyorsun o zaman neden bebek diye 24 saat başımın etini yedin dedim. 1.si eşimin sorunlu ruh halinden bir arkadaşının haberi varmış ve sizin ilacınız bebek demiş, 2.si ise evde bir kedimiz var onun üstüne titrerim. Benim kediye olan sevgim eşimi etkilemiş ve bebek olursa huzurlu olabileceğimizi düşünmüş. Tabi benim bunlardan yine haberim yok
Evet bu noktada size katılıyorum mutluluk rolü yapacak sıkıştığı yerde yine boşanma konusu açacak, artık güvenemem de inanamam daŞimdi bunlara inanıyor musunuz?
Eşiniz uzun süre mutlu rolü yapacak ve siz bunu anlamayacaksınız mümkün değil.
Galiba haklısınız tek korkum ya büyüyünce çocuğumu alırsa, şimdiden bunun korkusunu yaşattı ya bana Allah vicdan merhamet versin. Psikoloğumla görüştükten sonra karar vereceğimBu adamla evli kalmak için bir sebep var mi artik?
Gule güle, kapi orada demelisiniz.
Evlenme kararini babanizla mi almista boşanma isteğini babaniza söylüyor?
Karakter yoksunu bir adamla evli kalmamak için boşayın gitsin.
Evli kalmaya devam etseniz bile asıl kötü yanı ne biliyor musunuz?Evet bu noktada size katılıyorum mutluluk rolü yapacak sıkıştığı yerde yine boşanma konusu açacak, artık güvenemem de inanamam da
Bence amaç eşinin ailesiyle arasının bozuk olmasıÇok mantıklı buldum yorumunuzu ancak kafama oturmayan kısım şu; konu sahibi zaten bebeğe babasının ismini vereceğini söylemiş, yani adamın isteği zaten olacak. Daha fazla ne istiyor onu anlamadım. Aradan yaşanacak şehir mevzusunu da mı çıkartacak? E ama o şehirde kadro yokmuş tayin de alınamaz. Cidden anlayamadım şimdi amaç ne?
Evet eşim şu an için en büyük etkenin ailesiyle arasının bozuk olduğunu söyledi, ve aralarını da ben bozmuşumBence amaç eşinin ailesiyle arasının bozuk olması
İçten içe buna kinleniyor
Bu herif blöf işini amma abartmış, sen yetmedin, işi garanti olsun diye ailene de blöf yapıyor. Ailen '' Aman kızımız elinde bebekle dul kalmasın, aman yuvası yıkılmasın. '' diye yana yakıla orta yolu bulmaya çalışacaklar, gelip seni bastıracaklar kocanın istediklerini yap diye güya.Gerçekten niyeti boşanmak değil gibi mi, bilmiyorum ama babamla bile konuşmuş benim haberim yok, babama da demiş bitirmek istiyorum diye. Evlendiği 2.haftadan beri kafasında hep boşanma varmış sadece rol yapmış sabretmiş falan, şimdi de kendisini tek tutan şey bebekmiş, eşim ailesinden de betermiş
Benim para ya da maaş korkum yok doktorum yani maaşım bana da bebeğime de aileme de fazlasıyla yeter inşallah, sabahtan beri yine ağlıyorum ya bebeğimi alırsa diye, bundan korkuyorumŞu tek hücreliyi def edin hayatınızdan
Sizinle ve çocuğuyla mutlu aile yuvası kurmak varken annesinin ayak işlerini yapsın bir ömür
Çocuğunuzu da alamaz
Korkutmasın sizi bu durum
Memursunuz bir kere. Krallar gibi bakarsınız
Benim para ya da maaş korkum yok doktorum yani maaşım bana da bebeğime de aileme de fazlasıyla yeter inşallah, sabahtan beri yine ağlıyorum ya bebeğimi alırsa diye, bundan korkuyorum
Nasıl alacakmış?Benim para ya da maaş korkum yok doktorum yani maaşım bana da bebeğime de aileme de fazlasıyla yeter inşallah, sabahtan beri yine ağlıyorum ya bebeğimi alırsa diye, bundan korkuyorum
Aslında babamla konuşmasının sebebi bence boşanmaya yol yapmak için, hani boşanmak istediğimde bir de ailesinin barıştırmasıyla ya da onlara da açıklama yapmak için uğraşmayayım kafasında. Çünkü babama yanlış bir evlilik yaptığımı düşünüyorum kızınızla demiş, babam da ona nasihatlerde bulunmuş, sonrasında eşim demiş ki yalnız kararım değişmezse ve bitirmek istersem o zaman bizi barıştırmaya çalışmayın demiş.Bu herif blöf işini amma abartmış, sen yetmedin, işi garanti olsun diye ailene de blöf yapıyor. Ailen '' Aman kızımız elinde bebekle dul kalmasın, aman yuvası yıkılmasın. '' diye yana yakıla orta yolu bulmaya çalışacaklar, gelip seni bastıracaklar kocanın istediklerini yap diye güya.
Bilmiyorum konuşmadım babamla onları üzmek istemiyorumTamam işte görüş günleri harici bebeğinizi alamaz
Çok büyük bir ahlaksızlık vs yapmanız lazım sanırım
Bir avukata danışın rahatlayın
Bebeği de strese sokuyorsunuz, ağlamayın lütfen
Blöf veya değil, o lafları yedirin o herife
Ailenizle hiç konuşmadınız mı? Babanız ne diyor mesela?
Büyüyünce alırım falan dedi gerçekten ya alırsa eşim avukat çünkü, avukat olduğu için net konuşuyor sanırım kafasında bilmediğim başka planlar da vardırNasıl alacakmış?
Doktorsunuz bunu sizin daha iyi bilmesi lazım
Almaz. Bak alamaz demiyorum almaz diyorum. Bu adam tam karıdan boşandıktan sonra çocuktan da boşanacak bir cins. Çocuğu da blöf aracı olarak kullanıyor. O çocuğunu da sevmiyor, varsa yoksa kök ailesi. Onlara hizmetçi götürmek için elinden geleni ardına koymayacak.Benim para ya da maaş korkum yok doktorum yani maaşım bana da bebeğime de aileme de fazlasıyla yeter inşallah, sabahtan beri yine ağlıyorum ya bebeğimi alırsa diye, bundan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?