BU EVLİLİK OLMAZDI DİYEN EŞİM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailesine itaat edecek gelin arıyor bence.
Kocasının ailesi istediği zaman gelip gidebiliyor mu, istediği kadar kalabiliyor mu bilmiyorum ama beklenti bu bence.

Şimdi bunlara inanıyor musunuz?
Eşiniz uzun süre mutlu rolü yapacak ve siz bunu anlamayacaksınız mümkün değil.

Şimdi bunlara inanıyor musunuz?
Eşiniz uzun süre mutlu rolü yapacak ve siz bunu anlamayacaksınız mümkün değil.
Evet bu noktada size katılıyorum mutluluk rolü yapacak sıkıştığı yerde yine boşanma konusu açacak, artık güvenemem de inanamam da

Bu adamla evli kalmak için bir sebep var mi artik?
Gule güle, kapi orada demelisiniz.
Evlenme kararini babanizla mi almista boşanma isteğini babaniza söylüyor?

Karakter yoksunu bir adamla evli kalmamak için boşayın gitsin.
Galiba haklısınız tek korkum ya büyüyünce çocuğumu alırsa, şimdiden bunun korkusunu yaşattı ya bana Allah vicdan merhamet versin. Psikoloğumla görüştükten sonra karar vereceğim

Evet bu noktada size katılıyorum mutluluk rolü yapacak sıkıştığı yerde yine boşanma konusu açacak, artık güvenemem de inanamam da
Evli kalmaya devam etseniz bile asıl kötü yanı ne biliyor musunuz?
Çevremde gördüğüm kadarıyla söylüyorum.
Çocuk için boşanmadığını söyleyen ve evliliği sürdüren erkeklerin neredeyse hepsi eşini aldatıyor.

Bence amaç eşinin ailesiyle arasının bozuk olması
İçten içe buna kinleniyor

O zaman neden çocuk yapmış?
Boyle adamlar var ya suursuzca yasiyolar hayati. Neden sonuc ilgisi aramamak lazim. Evlenmek icin evlenmis cocugu var desinler diye de cocuk yapmistir. Kadinla inatlasirken konuyu merelere getirmis dava acilsa bosanir bu. Mantigi yokkki adamin.
Konu sahibine cok uzuldum ama dedigim gibi dava acmasa bu adam gidip dava acamaz vasifsiz. Hamilelik bi kadinin en Zayif hali bence beklesin dogumdan sonra bosasin bu adami

Bu herif blöf işini amma abartmış, sen yetmedin, işi garanti olsun diye ailene de blöf yapıyor. Ailen '' Aman kızımız elinde bebekle dul kalmasın, aman yuvası yıkılmasın. '' diye yana yakıla orta yolu bulmaya çalışacaklar, gelip seni bastıracaklar kocanın istediklerini yap diye güya.

Benim para ya da maaş korkum yok doktorum yani maaşım bana da bebeğime de aileme de fazlasıyla yeter inşallah, sabahtan beri yine ağlıyorum ya bebeğimi alırsa diye, bundan korkuyorum

Benim para ya da maaş korkum yok doktorum yani maaşım bana da bebeğime de aileme de fazlasıyla yeter inşallah, sabahtan beri yine ağlıyorum ya bebeğimi alırsa diye, bundan korkuyorum

Tamam işte görüş günleri harici bebeğinizi alamaz
Çok büyük bir ahlaksızlık vs yapmanız lazım sanırım
Bir avukata danışın rahatlayın
Bebeği de strese sokuyorsunuz, ağlamayın lütfen
Blöf veya değil, o lafları yedirin o herife

Ailenizle hiç konuşmadınız mı? Babanız ne diyor mesela?

Aslında babamla konuşmasının sebebi bence boşanmaya yol yapmak için, hani boşanmak istediğimde bir de ailesinin barıştırmasıyla ya da onlara da açıklama yapmak için uğraşmayayım kafasında. Çünkü babama yanlış bir evlilik yaptığımı düşünüyorum kızınızla demiş, babam da ona nasihatlerde bulunmuş, sonrasında eşim demiş ki yalnız kararım değişmezse ve bitirmek istersem o zaman bizi barıştırmaya çalışmayın demiş.

Bilmiyorum konuşmadım babamla onları üzmek istemiyorum

Almaz. Bak alamaz demiyorum almaz diyorum. Bu adam tam karıdan boşandıktan sonra çocuktan da boşanacak bir cins. Çocuğu da blöf aracı olarak kullanıyor. O çocuğunu da sevmiyor, varsa yoksa kök ailesi. Onlara hizmetçi götürmek için elinden geleni ardına koymayacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…