- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla nerde bulabilirsiniz bilemicem ama cok guzel modeller bayildim acikcasi:)
Bursada şehreküstünde diyanetin arka tarafında büyk bir ferace satan dükkan vardı görmüştüm geçerken orada belki bulabilirsin. zaten o taraflarda başka dükkanlarda vardı. istersen bir bak
bacımmmm iyisindir inşallahhhh görürü görmez yazam dedimmmm online alışveriş yapıcaksan sefamerve de de enfes feraceler varrr bak derim bursa olmasına gerek yok hem bacım :)
arkadaşşş nerde olam be bacımmmmm cezalıydım kk bana ceza verdi sonra vınn bozuldu sonra karneleri verdik sonra evi taşıdık temizlik derken ramazan oldu ve şimdi memlekete annemlere geldimde ancak fırsatım oldu...yeryer girsemdeeee denk gelemedik anlaşılan bir alışveriş ruhu içindesin oh oh oh all bakalımben orayı tam bilmiyorum canım biraz tarif edermisin?*
gökçem nerelerdesin sen yahu...uğramaz mı oldun yoksa denk mi gelemedik :) ne var ne yok iyimisin?
online alışveriş istemiyorum canım, bizzat gidip deneyip almak istiyoruz...iki arkadaşım daha alıcak...boyumuz kilomuz farklı...zaten onlar da deneyerek almak istiyor....o yüzden bizzat mekan ismi istiyorum...
arkadaşşş nerde olam be bacımmmmm cezalıydım kk bana ceza verdi sonra vınn bozuldu sonra karneleri verdik sonra evi taşıdık temizlik derken ramazan oldu ve şimdi memlekete annemlere geldimde ancak fırsatım oldu...yeryer girsemdeeee denk gelemedik anlaşılan bir alışveriş ruhu içindesin oh oh oh all bakalımdeneyerek alll inşallh bulursun gönlünce
inşallah bulabilirsin güzel çünkü :)yok be canım ya, alışveriş ruhundan değil...bayramdan sonra bi program için lazım...mecburiyetten yani....
inşallah bulabilirim yaa çok beğendik....
sen niye ceza aldın kuzum ya :)
kaç gündü ki bu kadar uzun...
inşallah bulabilirsin güzel çünkü :)
bir arkadaş şikayet etmişmişş öle ceza aldıydım 50 puannn yaklaşık 1 ay cezayı geçtiii giremedim vs.... sonra biliyon aöf sınavı ve diğer saydığım meşgaleler uzadı gitti aöf nasıldııı:) bacımmmm :) senin veled nasıl
geçmene sevindim harika.... bende hatırlarsan başka bir sınavdan dolayı vizede 1gün olan sınavlara girememiştimmm 4 dersden finalde kastım azcık onları da geçtim şükür ama ortalamayı düşürdüm bakalım ne olucakkk dgs içinnn:)iyiydi aöf geçtim hepsinden şükür...senin nasıldı?
iyi o da napsın işi gücü park :) oruçlu iken hiç çekilmiyor parkta sıcak bi yandan halsizlik...ama çocuk ne anlasın oruçtan işte :) öyle geçiyor günlerimiz şükür halimize...
ben orayı tam bilmiyorum canım biraz tarif edermisin?*
.
şehreküstü metro durağını biliyor musun ordan yukarıya doğru trafiğe kapalı bir cadde var yukarı cumguriyet caddesine falan çııkıyor medikalpark hastanesinin karşısında o dediğim yol oradan azıcık yukarıya doğru çıkınca zaten soldaki ilk bina mı ne diyanet var altında kitapevi var müftülük mü ne var işte onun arka tarafında yanından sokak var ordan girebilirsin birde o taraflarda perdesu dünyası mı ne var ordada çok çeşitli ceketler falan var ama ferace var mı bilmiyorum ama o dediğim yerde sırf feraceci dükkanlarda var hatta o arka aralıklarda falan dolaş oralarda vardı. yada cumhuriyet caddesinde gidebilirsin cumhuriyet caddesinde han var hani içinde kafeler falan var cumhuriyet caddesinin zafer plazaya doğru olan tarafındaki han neyse o hanın karşısından aşağıya inersende müftülüğün oraya gelirsin. yada reyhan ı biliyorsan reyhan pazarından cumhuriyetin ordan girip aşağıya doğru inersen bulabilirsin. en kötü ihtimalle şehreküstünde müftülüğü sor orada vardı dükkanlar hala var mı bilmiyorum bayadır gitmedim ama o tarafta pardesücüler falan var bir git bak derim
gazelcim bak 2. resim burada var 159 liraymış
Düğmeli Yakası Taş İşlemeli Göğüsten Bağlamalı Ferace